abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_49524407
Weet iemand hier hoe je het beste zo snel mogelijk een bak bevroren lasagna op kan warmen in de oven of magnetron?

Hoeveel graden/watt en voor hoe lang?!

De oven is niet voorverwarmd,

alvast bedankt
pi_49524458
In de magnetron om het ontdooien, tegelijkertijd oven voorverwarmen, daarna de lasagne in de oven.

Die tijden enzo weet ik allemaal niet hoor.
pi_49524530
Ja das de meest vitale informatie!

Dat ding is bij mij altijd aan de binnenkant nog bevroren en aan de buitenkant uitgedroogd en verbrand...
  vrijdag 18 mei 2007 @ 21:47:24 #4
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_49524606
gewoon niet te hoog (180 graden) in de oven zetten en mee laten opwarmen (10 minuten is de oven wel op temp) Daarna elke 5 minuten even kijken of hij al klaar is.

Simpel
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_49524628
Ok ik ga het proberen!
pi_49524639
Gewoon een kwartiertje erop zitten
Beter een gat in je hand, dan een hand in je gat
http://www.flickr.com/photos/unioz/
  vrijdag 18 mei 2007 @ 21:51:04 #7
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_49524730
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_49525247
Kant en klare lasagna gaat 20 minuten op 180 graden in de oven, als het ontdooid is. Dus langer bij bevroren.

Of ben ik al te laat?
pi_49525285
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 21:47 schreef Poeke het volgende:
gewoon niet te hoog (180 graden) in de oven zetten en mee laten opwarmen (10 minuten is de oven wel op temp) Daarna elke 5 minuten even kijken of hij al klaar is.

Simpel
Het lijkt klaar, maar het is het nog niet, na die 10 minuten. Je voelt geen verschil tussen gaar en rauw
  vrijdag 18 mei 2007 @ 22:08:10 #10
142454 Lienzz
Klik hier!
pi_49525351
als er allemaal vlammen uit de oven komen en het een beetje aangebrand ruikt, zal de lasagna zeker klaar zijn, en zou ik langzaam aan eens gaan kijken
En dat kan zomaar.....?
  vrijdag 18 mei 2007 @ 22:16:52 #11
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_49525686
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 22:05 schreef B.ertha het volgende:

[..]

Het lijkt klaar, maar het is het nog niet, na die 10 minuten. Je voelt geen verschil tussen gaar en rauw
Ik zei dus:

In de oven plaatsen; oven aandoen, erin laten staan totdat de oven is voorverwarmd (inmiddels is ie wel ondooit)

Vervolgens elke 5 minuten checken totdat ie gaar is.. dat kan best 20/30 minuten duren...

lezen
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  vrijdag 18 mei 2007 @ 22:17:08 #12
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_49525696
-td6d- update?
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  vrijdag 18 mei 2007 @ 22:17:27 #13
66470 Klonk
Koning van Tofania
pi_49525713
---> CUL
Klonk is alleen Klonk als er Klonk op staat
  vrijdag 18 mei 2007 @ 22:18:41 #14
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_49525764
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 22:17 schreef Klonk het volgende:
---> CUL
Noooooo.... nou leest niemand mijn onzettend goede advies meer..

garpje
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_49525849
Ok update! : Ik heb m eerst 10 minuten op 200 graden gedaan, maar toen was ie nog knalhard.
Daarna maar de magnetron aangezet op 360watt - 20 minuten

Na 13:30 minuut eruit gehaald en nu zit ik m op te smikkelen, hij is helemaal goed, geen verbrande stukken...

...behalve mn tong
pi_49526426
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 22:20 schreef -td6d- het volgende:
geen verbrande stukken...

...behalve mn tong
Ik wou dat ze daar eens wat op vonden inderdaad Je neemt een hap: AAAHH HEET, te laat. Bek verbrand. Kunnen ze dat proces niet aanpassen, dat je het nog snel kan uitspugen voordat je je brandt?!
Echt, stomme trage reflexen

Oh en ook zo tof: de hete kaassliert langs je kin! Goddomme zeg. En je hebt je pizza (of tosti) in je hand, dus je kan 'm ook niet echt supersnel weghalen. Kun je een week lang uitleggen hoe je aan die brandwond komt
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_49529209
Ahhh nog een kenner
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')