quote:Op vrijdag 18 mei 2007 21:47 schreef Poeke het volgende:
gewoon niet te hoog (180 graden) in de oven zetten en mee laten opwarmen (10 minuten is de oven wel op temp) Daarna elke 5 minuten even kijken of hij al klaar is.
Simpel
Ik zei dus:quote:Op vrijdag 18 mei 2007 22:05 schreef B.ertha het volgende:
[..]Het lijkt klaar, maar het is het nog niet, na die 10 minuten. Je voelt geen verschil tussen gaar en rauw
Noooooo.... nou leest niemand mijn onzettend goede advies meer..quote:Op vrijdag 18 mei 2007 22:17 schreef Klonk het volgende:
---> CUL
Ik wou dat ze daar eens wat op vonden inderdaadquote:Op vrijdag 18 mei 2007 22:20 schreef -td6d- het volgende:
geen verbrande stukken...
...behalve mn tong
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |