abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 15 mei 2007 @ 17:41:23 #1
124789 superhero87
Playin my game
pi_49409147
Amsterdam, 15 mei 2007

PERSBERICHT Magna Plaza





Winnares Songfestival treedt op in Magna Plaza



Marija Serifovic uit Servië, de winnares van het Eurovisie Songfestival, komt aanstaande zaterdag 19 mei naar Magna Plaza. Zij won het songfestival afgelopen zaterdag met het liedje 'Molitva'. Serifovic zal het nummer zaterdag om 11.00 uur in de centrale hal van Magna Plaza ten gehore brengen. Ook onze Nederlandse deelneemster aan het Songfestival, Edsilia Rombley, komt zaterdag zingen. Ze zingt in Magna Plaza haar songfestivalnummer 'On Top of the World'.



Het optreden van de Servische winnares maakt onderdeel uit van een Europese tour. Op zaterdag 12 mei vond de finale van de 52e editie van het Eurovisie Songfestival plaats. Van 15 tot en met 19 mei houdt de winnende artiest van het Songfestival voor het eerst een Europese tour door zes landen: Denemarken, Spanje, Zweden, Nederland, Griekenland en Duitsland. De Tour wordt in 42 landen uitgezonden.



Magna Plaza is een overdekt Shopping Center in het centrum van Amsterdam. Magna Plaza heeft winkels op het gebied van onder meer mode, cadeauartikelen en persoonlijke verzorging. Het Shopping Center is zeven dagen per week geopend.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')