abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_49333865
quote:
Op zondag 13 mei 2007 15:17 schreef HiZ het volgende:
Het was volgens mij helemaal niet raar dat Edsilia afviel. Van iedereen die ik over haar hoorde in het buitenland kreeg ik te horen: 'ze kan goed zingen, maar wat een stom liedje'.

Voor mij hoeft er in het ESF niet zoveel te veranderen. Alleen de vaste plekken voor de 5 'hoofdsponsors' zouden eruit moeten. Volgens mij vertekenen die alles meer dan een oost-west scheiding.

Als Nederland wil winnen moeten ze geen zangeres sturen die per se een duf liedje van haar vriendje wil zingen. Als Nederland een grotere kans op de finale wil hebben moeten ze vooral de privileges van westelijke landen bestrijden.
Ga een liedje componeren over het dagboek van Anne Frank, is van ons Nederlandse erfgoed. En dan een decor erbij met een boekenkast en iemand die op Anne Frank lijkt die t zingt. Nou, das 's origineel en levert wel stemmen op. Iedereen kent Anne Frank wel dus...

Stomme gedoe van On the top of the world, dat zingt elk land zo ongeveer... Een bagger homodeuntje is het.. Daar vallen ze niet meer voor.
Deze zomer wordt u aangeboden door ... God - Visje (het christelijke zusje van Loesje )
pi_49335362
quote:
Op zondag 13 mei 2007 14:39 schreef Ludger het volgende:

[..]

Zeikerds, Edsilia had gewoon een homo-nummer
Dan had ze toch juist wel moeten winnen?
pi_49335496
Misschien is het een idee om de muur weer op te bouwen en dat de landen die daar achter zitten dan weer niet mee mogen doen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')