FOK!forum / Culinesse à gogo / Gepofte aardappel opwarmen?
OrangeWombatzaterdag 28 april 2007 @ 18:23


Ik heb net gepofte aardappels van celavita gekocht.
Nu komt mijn huisgenoot laat thuis en ik wil nu al eten
Kan je een gepofte aardappel (na bereiding) na een paar uur gewoon opwarmen in de magnetron??
Sebasserzaterdag 28 april 2007 @ 18:26
Alles kan, maar of het lekker is..


Oh wacht, dat is de insteek van dit hele topic zeker?
kutje.
ivetjezaterdag 28 april 2007 @ 18:37
Het kan wel, maar volgens mij wordt ie dan een beetje doorbakken (als in : zwart). Heb het ooit zelf gedaan met die aardappels, maar is niet lekker. Ook kan je ze niet goed klaarmaken als ze niet in die verpakking zitten. Gewoon los op een bord worden ze ook zwart van...
skiczukiezaterdag 28 april 2007 @ 18:40
Fok die huisgenoot, laat em voor zijn eigen voer zorgen.
Sebasserzaterdag 28 april 2007 @ 18:44
quote:
Op zaterdag 28 april 2007 18:37 schreef ivetje het volgende:
Het kan wel, maar volgens mij wordt ie dan een beetje doorbakken (als in : zwart). Heb het ooit zelf gedaan met die aardappels, maar is niet lekker. Ook kan je ze niet goed klaarmaken als ze niet in die verpakking zitten. Gewoon los op een bord worden ze ook zwart van...
Huh?
Hoe wil je aardappels zwart krijgen in de magnetron?

Dan doe je toch wel iets fout denk ik.
ivetjezaterdag 28 april 2007 @ 18:45
quote:
Op zaterdag 28 april 2007 18:44 schreef Sebasser het volgende:

[..]

Huh?
Hoe wil je aardappels zwart krijgen in de magnetron?

Dan doe je toch wel iets fout denk ik.
De kant waar hij op ligt wordt bruin...ok, is niet zwart maar goed Hij wordt zeg maar heel taai op bepaalde plekken en dan vooral op de plek waar hij op ligt. Krijg je ook bijna niet meer doorgesneden enzo, gewoon een taaie aardappel krijg je erdoor. Komt denk ik omdat hij in de originele verpakking klaarstoomt en op een bord ofzo echt "bakt" voor zover dat kan in de magnetron
LadyLovelyLocksmaandag 30 april 2007 @ 17:47
Het gaat over opwarmen hier, niet over extreem lang in de magnetron stoppen

Ik pof altijd zelf aardappels in de magnetron (voodat ze erin gaan even schoonboenen en inprikken met een vork) en dat is net zo lekker als die van Celavita. Als we teveel hebben warmen we die de volgende dag gerust op, ze worden niet taai/bruin/zwart ofzo.
Merelmaandag 30 april 2007 @ 17:51
Toen mijn huisgenoot aardappels ging poffen in mijn magnetron, vloog ie in de fik
LadyLovelyLocksdinsdag 1 mei 2007 @ 15:57
In de oven pof je aardappels in aluminiumfolie, dat heeft hij toch niet in de magnetron gebruikt ?
Bluesdinsdag 1 mei 2007 @ 19:58
Jij kan jouw aardappel in magnetronfolie wikkelen en poffen.
Je huisgenoot doet het op zijn tijdstip precies hetzelfde

[ Bericht 4% gewijzigd door Blues op 01-05-2007 20:04:36 ]