OrangeWombat | zaterdag 28 april 2007 @ 18:23 |
Ik heb net gepofte aardappels van celavita gekocht. Nu komt mijn huisgenoot laat thuis en ik wil nu al eten Kan je een gepofte aardappel (na bereiding) na een paar uur gewoon opwarmen in de magnetron?? | |
Sebasser | zaterdag 28 april 2007 @ 18:26 |
Alles kan, maar of het lekker is.. Oh wacht, dat is de insteek van dit hele topic zeker? kutje. ![]() | |
ivetje | zaterdag 28 april 2007 @ 18:37 |
Het kan wel, maar volgens mij wordt ie dan een beetje doorbakken (als in : zwart). Heb het ooit zelf gedaan met die aardappels, maar is niet lekker. Ook kan je ze niet goed klaarmaken als ze niet in die verpakking zitten. Gewoon los op een bord worden ze ook zwart van... ![]() | |
skiczukie | zaterdag 28 april 2007 @ 18:40 |
Fok die huisgenoot, laat em voor zijn eigen voer zorgen. | |
Sebasser | zaterdag 28 april 2007 @ 18:44 |
quote:Huh? Hoe wil je aardappels zwart krijgen in de magnetron? Dan doe je toch wel iets fout denk ik. ![]() | |
ivetje | zaterdag 28 april 2007 @ 18:45 |
quote:De kant waar hij op ligt wordt bruin...ok, is niet zwart maar goed ![]() ![]() | |
LadyLovelyLocks | maandag 30 april 2007 @ 17:47 |
Het gaat over opwarmen hier, niet over extreem lang in de magnetron stoppen ![]() Ik pof altijd zelf aardappels in de magnetron (voodat ze erin gaan even schoonboenen en inprikken met een vork) en dat is net zo lekker als die van Celavita. Als we teveel hebben warmen we die de volgende dag gerust op, ze worden niet taai/bruin/zwart ofzo. | |
Merel | maandag 30 april 2007 @ 17:51 |
Toen mijn huisgenoot aardappels ging poffen in mijn magnetron, vloog ie in de fik ![]() | |
LadyLovelyLocks | dinsdag 1 mei 2007 @ 15:57 |
In de oven pof je aardappels in aluminiumfolie, dat heeft hij toch niet in de magnetron gebruikt ? ![]() | |
Blues | dinsdag 1 mei 2007 @ 19:58 |
Jij kan jouw aardappel in magnetronfolie wikkelen en poffen. Je huisgenoot doet het op zijn tijdstip precies hetzelfde ![]() [ Bericht 4% gewijzigd door Blues op 01-05-2007 20:04:36 ] |