abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_8065191
We hebben sinds kort zo'n ijzer, en nu wil ik wel eens gaan experimenteren, die gewone met ham/kaas of kaas/salami ken ik nu wel.

Er was ergens een topic hierover, maar dat heb ik niet terug kunnen vinden. Dus hier maar verder

Bij tijd en wijle aanwezig...
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:47:47 #2
34882 madmatt
Sysprep - ERR...
pi_8065202
ham/kaas/perzik => Tostie Melba
ham/kaas/ananas => Tostie Hawai
What happens when you push that button Joh**_______................ . . . .
pi_8065211
jam en pindakaas
Kijk uit malloot: een kokosnoot!!!
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:48:43 #4
45339 GHansie2
Wie ik ben? Een k*tkloon
pi_8065219
Ik heb er zelf niet veel verstand van. Maar probeer eens ingredienten die je ook op een pizza vind. (Daar smaak het toch ook goed op? )
Don't think you are, know you are.
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:48:46 #5
34882 madmatt
Sysprep - ERR...
pi_8065221
quote:
Op donderdag 23 januari 2003 12:48 schreef Sjaak-S het volgende:
jam en pindakaas
ik vind het warm niet zo lekker, maar koud wel!!!!!!!!!!!!!!!
What happens when you push that button Joh**_______................ . . . .
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:48:46 #6
33679 Ella
Je bent uniek in de wereld
pi_8065222
kijken bij zoeken eens naar tosti ipv tostie..dan vind je van alles!!
And If you ever left me, I hope I never wake up
www.longziekte.web-log.nl
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:48:57 #7
693 ChOas
** Warning: Choking hazard **
pi_8065225
Kruidenkaas+salami+kaas+paar uienringetjes+sambal
"I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do.
When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."

[Stephen Roberts]
pi_8065229
kaas tomaat oregano
pi_8065247
Ham, Kaas, Jalapaneos peppers en sambal!
"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:51:12 #10
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_8065262
Salami, Mozarella en paprika uit het zuur De paprika natuurlijk wel achteraf pas ertussen doen !

Of, brood roosteren, licht insmeren met olijfolie en dan zongedroogde tomaten erop !

Italiaans bolletje doorsnijden, even in de ove, licht besprenkelen met olie en basilicum, dan verse tomaten erop en mozarella erover. Dan de oven in tot het brood gaar is en de tomaten zacht, en dan vlak voor het eten wat pesto erover smeren

Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
pi_8065281
Men pakt een pita broodje... lapje kaas erin, beetje jam erop. In het tostieijzer totdat ie knapperig goudbruin is, en smullen maar

En als je erg van kaas houdt, doe je er 2 lapjes in en ertussen de jam.

  donderdag 23 januari 2003 @ 12:53:51 #12
10233 Peewee
Introducing 'me'
pi_8065299
Als er maar sambalsaus tussen zit!
Bumperklever - nietsnut - af en toe gelukkig
Du Riechst So Gut
pi_8065310
quote:
Op donderdag 23 januari 2003 12:52 schreef Refragmental het volgende:
Men pakt een pita broodje... lapje kaas erin, beetje jam erop. In het tostieijzer totdat ie knapperig goudbruin is, en smullen maar

En als je erg van kaas houdt, doe je er 2 lapjes in en ertussen de jam.


Daar waren een tijd geleden reclame spotjes van, hoe heten die krengen ook alweer?
Kijk uit malloot: een kokosnoot!!!
pi_8065317
Tosti kaas/ham/sambal/tomaat
pi_8065321
Owja, pita broodje NIET helemaal opensnijden, anders loopt al de warme jam en kaas ertussenuit.
Dus net zoals een broodje shoarma aan 1 kant openen (opening zo klein mogelijk houden), en alles ertussenin persen.
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:54:49 #16
32575 Lacrimosa
ZOAB Fundamentalist
pi_8065328
ham, kaas, ananas, verse tijm
Mensen leren eerst lopen en praten... later stilzitten en hun mond houden :X
pi_8065329
tosti recepten :?
Dat is nog niet zo'n oud topic, graag daar verder.
  donderdag 23 januari 2003 @ 12:54:54 #18
11170 jerney
Een goedkoop avonturier
pi_8065331
Elvis vond banaan/pindakaas wel een goede combi

Durf het niet uit te proberen..

abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')