abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Door gebruik te maken van de diensten van FOK! en haar (sub)sites verklaar je je akkoord met alle punten uit de policy en algemene voorwaarden.

Welkom bij de FOK! FAQ

  Omdat er op FOK! een boel vragen worden gesteld, hebben we de FAQ in stukken opgedeeld.
Selecteer hieronder een FAQ.


 
Gebruikershandleiding - Registratie en profiel


  Wat is dat met die plaatjes?
Op het forum kun je op 2 manieren een plaatje onder je naam zetten: als "webicon" of als upload-plaatje. Het eerste houdt in dat je de URL (beginnend met http:// ) van een plaatje invult in het daarvoor bestemde vakje in je profiel. Let op dat je hierbij niet de [img]-tag gebruikt; die is alleen voor in je posts. Het tweede houdt in dat je via je profiel een plaatje uploadt naar de forumserver.

Dat uploaden doe je door in de manager op de "bladeren" of "browse" knop te drukken, en een plaatje op je harde schijf te selecteren. Let erop dat je plaatje aan de volgende eisen voldoet:
 • Het formaat moet 60x60 pixels zijn (Als je een groter plaatje hebt zou je in een tekenprogramma naar de optie 'resize' kunnen zoeken en daar het plaatje naar 60x60 omzetten. Let erop dat het plaatje dan erg kan vervormen.)
  Het plaatje mag niet groter zijn dan 10240 Bytes (10 kiloByte)
 • De bestandsnaam mag niet langer zijn dan 20 tekens (inclusief de extensie)
 • Het moet een .gif of .jpg plaatje zijn
 • Je hebt ruimte voor 10 plaatjes van 10 kiloByte. Dat betekent dat je ook 20 plaatjes van 5 kiloByte kunt uploaden, etcetera.

  Webicons mogen maximaal 100 kB groot zijn, anders kunnen users problemen krijgen bij het tonen van de topics, vooral als ze geen snelle internetverbinding hebben of als het plaatje op een trage webserver gehost wordt.

  Uploadplaatjes en webicons kun je gewoon tegelijk gebruiken. Welk plaatje een andere user (of jij zelf) ziet, hangt af van de persoonlijke instellingen van die user.

 • Toon alleen de vragen van deze FAQ

  abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Forum Opties
  Hop naar:
  (afkorting, bv 'KLB')