abonnement Unibet Coolblue
pi_213364356
quote:
Een vrouw (24) is tijdens Koningsnacht verkracht in Tilburg. Dat gebeurde in een donker steegje aan de Korte Tuinstraat, midden in de binnenstad. Dat meldden buurtbewoners zondag aan Omroep Brabant. De zaak is maandagmiddag bevestigd door de politie.

"Het slachtoffer was erg ontdaan en doet aangifte", vertelt een woordvoerder van de politie. De verkrachting gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond drie uur.

Uitgaanspubliek
"Echt bizar", vertelt een buurtbewoner. "Een verkrachting midden in de stad, terwijl het uitgaanspubliek naar huis zwalkt." Het zou gebeurd zijn op een stukje braakliggend terrein in een onverlicht steegje. "Terwijl het uitgaanspubliek op slechts enkele tientallen meters huiswaarts keerde."

Volgens mensen in de buurt zou de man eerder op de avond al vrouwen hebben lastiggevallen. Hij zou de donkere plek bewust hebben uitgekozen. De politie kon dit niet bevestigen.

Camerabeelden
De dader is vastgelegd op videobeelden. De politie heeft deze veiliggesteld. Op videobeelden zou onder andere te zien zijn hoe de vermoedelijke dader wegvlucht. Die vluchtroute wordt in kaart gebracht.

"Het zou gaan om een licht getinte dader", vertelt een politiewoordvoerder over het signalement. Volgens mensen in de buurt droeg hij ook een rode broek.

De onbekende man is nog niet opgepakt. De politie doet buurtonderzoek en roept getuigen op om zich te melden.
bron

Nou deze beelden zullen volgend jaar rond nieuwjaar wel naar buiten worden gebracht.
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
pi_213364395
Wmb wordt de wet gewijzigd waardoor je zulke mensen de doodstraf kan geven.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')