abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 3 mei 2024 @ 20:15:22 #1
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_213407635
quote:
Een grootmoeder uit Bari, Zuid-Italië, vergiftigde per ongeluk haar vier maanden oud kleinkind door witte wijn in zijn flesje te gieten. De oma verwisselde een fles water met een fles wijn en schonk die bij het melkpoeder in het flesje van de baby. Het kind belandde in een alcoholcoma. Hij is aan de beterende hand.

De baby verbleef maandag bij zijn oma toen het noodlot toesloeg. De vrouw besefte niet dat ze witte wijn in het flesje van het kind had gegoten, totdat de baby plots weigerde verder te drinken. Volgens de Italiaanse krant La Repubblica belde de grootmoeder meteen de hulpdiensten.

Baby ligt op de intensive care
Het kind werd snel verzorgd en overgebracht naar een ziekenhuis in Brindisi, dichtbij Bari. Hij onderging een maagspoeling en werd geïntubeerd, voordat hij werd overgebracht naar het Giovanni XXIII kinderziekenhuis in Bari. Daar lag hij de afgelopen dagen op de intensive care in een alcoholcoma. Zijn omstandigheden zijn nu stabiel en lijken enigszins te verbeteren, maar omdat hij zo jong is, is het gevaar voor zijn leven nog niet volledig uitgesloten. Rai News meldt dat de zuigeling inmiddels zelfstandig kan ademen.

Volgens de eerste bevindingen ging de oma in de fout omdat ze zowel haar water als haar wijn in ondoorzichtige flessen bewaart. Het Openbaar Ministerie van Brindisi heeft een onderzoek geopend, maar er is (nog) geen strafrechtelijk onderzoek ingesteld.
Nix18 moet ook een Italiaanse versie krijgen dus.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')