abonnement Unibet Coolblue
pi_213357092
quote:
Tammy Slaton, bekend van realityshow 1000-lb sisters, deelt online trots haar metamorfose. De 37-jarige realityster is maar liefst 200 kilo verloren en de hele wereld mag het weten.
Op haar hoogtepunt woog de Amerikaanse zo’n 325 kilogram. Vanwege haar gewicht kreeg Slaton door de jaren heen te maken met talloze gezondheidsproblemen. In 2022 kon ze ineens niet meer ademen, waarna ze in een kunstmatige coma werd gebracht. En daar kwam ze enorm sterk uit.

In de finale van seizoen 3, die werd uitgezonden in januari 2022, onthulde Tammy's broer Chris dat ze al meer dan 50 kilogram was afgevallen in een kliniek in Ohio.

Volgens Today weegt ze ondertussen minder dan 130 kilo. „De laatste keer dat ik zo dun was, was toen ik 15 jaar oud was. Het is ongelofelijk dat het me werkelijk is gelukt”, zei ze in januari al, terwijl ze haar tranen amper kon bedwingen. Eerder deze week deelde Slaton een foto van zichzelf in een badpak, waarop haar gewichtsverlies duidelijk zichtbaar is, evenals haar overtollige huid.

Tammy Slaton groeide uit tot een beroemdheid door de TLC-show 1000-lb Sisters. De show volgt het leven van Tammy en haar zus Amy, die allebei kampen met obesitas.

Tammy's strijd tegen obesitas en haar pogingen om af te vallen staan centraal in de serie. In 2022 onderging ze een gastric bypass (een maagverkleining).

Naar eigen zeggen heeft Slaton altijd al eet- en gewichtsproblemen gehad. Omdat haar moeder drie banen had om het gezin te onderhouden, 'kookten’ Slaton en haar zus regelmatig voor zichzelf. „De magnetron was onze beste vriend”, zei ze tegen People..
https://www.telegraaf.nl/(...)en-deelt-metamorfose

Tammy voor:

Tammy na:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')