abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_2884912
Gezien de vervuiling in de overige topics over de meeting, hier dus een nieuwe, omdat de meeting dusdanig leuk was, laten we er dan ook blijvend leuk over napraten. Verzoek aan een ieder om de sfeer hier goed te houden.

Omdat er toch veel leuke informatie in de overige topics staat, zal ik enkele crossposten doen, om dit topic compleet te maken.

pi_2884990
quote:
Op zaterdag 19 januari 2002 23:35 schreef Bore het volgende:
De volgende personen waren er:
1. Golfen
2. Sacha
3. Cynix
4. Ethel
5. Boezzzel
7. Sanne
8. Itsme
9. Simba
10. Ria1966
11. Bore
12. Scope
13. CarOnline
14. Roache
15. Jappie
quote:
Op zondag 20 januari 2002 11:16 schreef itsme het volgende:
Even over het begin van de meeting.
ik had een half uurtje eerder afgesproken met Ria.
Ik ken haar en Golfen van reality.
Oke ik was nog vroeg ook (ben meestal te laat) ik ga naar dat koffiehuis waar we afgesproken hadden, maar binnen zag ik geen vrouw die aan de beschrijving voldeed.
Buiten stond wel een vrouw, ik dacht bingo.
Gelukkig vroeg ik niet aan haar of ze ook fokte maar of ze Ria was. nee dus, waarop ik haar ongevraagd melde dat ik afgesproken had met een onbekend iemand,succes zei zij toen, en toen vertelde ik haar ook maar dat ik over een half uur een hele groep onbekenden zou ontmoeten.

Dus ik ga buiten het koffiehuis wachten, opeens zie ik een duif heel vreemd op de grond liggen.Oke maar mensen zagen haar niet en ik moest tot 3 keer toe mensen waarschuwen kijk uit daar is een duif.
En ja hoor, dat beestje voelde hoe lief ik in elkaar zat, gaat ze naast mijn voeten liggen.
Ik was de hele ria ondertussen vergeten, had alleen maar medelijden , heb toen een (duur) droog broodje gekocht. Nou ze vond het erg lekker maar de 500 andere duiven die opeens kwamen aanvliegen ook. einde van het verhaal. mijn duifje was zoek.

Dat bracht me op het andere duifje Ria.
Toch maar weer even naar het koffiehuis. Binnen zag ik de vrouw die ik aangesproken had staan met een jongen (man) . opeens kom die gozer op mij af en zegt ben jij itsme? Ik zo nee (gnif) maar dat bleek dus golfen te zijn, die ook al dezelfde vrouw had aangesproken en haar had gevraagd of zij itsme was. :=

Hij vertelde dat ria had gebeld en ze er zo aan zou komen. nou om 14.55 zagen we haar.
En op naar het meeting point.
We zagen al een hele groep staan.Wat ik vooral leuk vond was dat ik ondanks dat ik een foto van sanne had gezien ik toch een heel ander beeld van haar had, maar wat een leuk mens!!!
Met Sanne Simba Roache Cynix kwam ik gelijk in gesprek. eerst hadden we onszelf allemaal voorgesteld. (Bij de foknamen)Bore kwam aan en had zelfs wat van fok uitgeprint.
Opvallend was dat ik me snel thuis voelde.
De mensen achter de fokkers vielen me 100% mee.
Leuk ook om ethel nu eens te zien,na al haar mooie streamverslagen.Jappie heeft trouwens echt gelijkenis met het plaatje van scope.
Zo dit was even deel 1. wie gaat er verder?


quote:
Op zondag 20 januari 2002 11:30 schreef Roache_ het volgende:
Nadat iedereen er was slenterden we richting Dam en door naar een Ierse pub. Na een hoop heen en weer geschuif met krukjes enzovoorts kon het beginnen!! De voetbalwedstrijd Manchester vs Blackburn! Woeha!! Omdat de tv's allemaal op Maximum Herrie stonden afgesteld werd er heel wat van onze (normaal zo lieflijke?) stemmen gevergd, maar ik heb het idee dat iedereen zijn best deed om de televisie te overstemmen. Gaandeweg heb ik geleerd dat ik Club Daniëlle toch echt eens moet gaan lezen, er leuke mensen achter Fok!kers zitten en dat we helemaal geen nerds zijn als we zeggen: "Dat zie je wel als ik het online zet". Ook het nieuwe equivalent van 'fout in 40/45' heb ik gehoord..."Maar ik was helemaal niet Anti-Andries!!" kweelde Ethel. Na verschillende biertjes en heel wat borrelhapjes namen Jappie, Ria en Golfen afscheid en keuvelden we in afgeslankte vorm nog verder, loungend op lekkere leren hangbank en fauteuils. (Ik mocht op een ergonomisch verantwoorde keiharde houten stoel....Daarna.................

edit:
oja, eikeltje!!! Het is roache@zephyr-files.com

Surrie!! En ICQ en/of MSN heb ik nog niet geïnstalleerd post-crash!!!!


quote:
Op zondag 20 januari 2002 11:54 schreef Bore het volgende:
Eén kleine anecdote:
Komen we naar buiten bij de pizzaria, raakt Ethel in gesprek met een of andere buitenlander. Die wil weten wat voor groep we zijn. Ethel probeert: "From FOK and BB". De buitenlander begrijpt het niet. Er volgt een verwarrend gesprek, dat Ethel afsluit met: "Wel good buy, maybe we Fok sometime", de buitenlander in verwarring achterlatend...
quote:
Op zondag 20 januari 2002 13:16 schreef Bore het volgende:
Het ware verhaal

Zenuwachtig loop ik naar het meetingpoint in CS. Zouden het nerds zijn, of allemaal tieners met groen haar? Waar is dat meetingpoint eigenlijk? Ah daar. Er staat een grote groep mensen bij, wie het nu opvalt dat ik naar ze kijk. Ze gokken onder elkaar wie ik zou zijn. Daar aangekomen, stel ik me voor. Eerst maar met mijn eigen naam, maar snel blijkt dat erg verwarrend. Dus toch maar met mijn FOK naam. Het is een enthousiaste groep, en al snel blijkt het goed te klikken.
Scope vraagt zich af waarom hij mij nooit heeft zien posten. Ik heb club Daniëlle eigenlijk volledig gemist, dacht dat het een fan topic was. Naderhand bleek dat hij wel mijn icon kende, maar niet mijn naam. De groep varieerde in leeftijd van ongeveer 20 tot midden 40.
Ik had een lijst met namen meegenomen, om het een beetje makkelijker te onthouden, dus Cynix dacht dat ik de leiding zou nemen. Maar dat was onze gids Sanne, die klein maar onverdroten het voortouw nam en de groep naar een Ierse pub leidde.
Onderweg begon iedereen nader kennis te maken. Wat doe, en vooral waarom ben je BB fan? Het bleek dat iedereen dezelfde reden had: vanwege de interesse in de menselijke relaties in zo'n groep. De meesten hadden alle afleveringen gezien, sommige alleen de streams gelezen (vanwege werk). Vele hadden iets te maken met een web site; sommige als hobby (zoals Itsme, SanShine en CarOnline) andere beroepsmatig.
In de pub aangekomen, verdrongen we wat andere mensen, zodat we een hoek voor onszelf hadden. Er werden veel foto's gemaakt, en in steeds wisselende groepjes gekletst. Natuurlijk kwamen vele andere Fokkers te sprake. (Van de meeste werd betreurd dat ze er niet waren, dus het viel wel mee). Na een tijdje bleek dat de rest van de pub bezoekers een wedstrijd van Manchester kwamen bekijken. Alle 10 TV's in de pub stonden kijhard aan, waaronder een boven ons hoofd. Gelukkig kon hij ook wat zachter, we konden elkaar weer verstaan. Iedereen had er duidelijk heel veel plezier in de andere Fokkers te ontmoeten.
Ethel bleek een verassing te hebben: GJ zou ons komen opzoeken. Hij zou er eigenlijk al moeten zijn, maar hij was nog niet verschenen. Na een tijdje begonnen we natuurlijk aan zijn komst te twijfelen. Een aantal bedacht toen dat het leuk zou zijn om het verhaal toch maar op Fok te verspreiden. Nog leuker was als we Marky zouden laten denken dat we Andries gezien hadden.
Een aantal mensen moest ons vroeger verlaten. De roddel werd keurig verspreid bij hun thuiskomst.
Daarna toog Sanne ons naar een pizaria, die nog plaats bleek te hebben voor de overgebleven 10 fokkers. De ober maakte een foto voor op Fok. Ik hoop dat hij een beetje gelukt is.
Na het eten vertrokken we via de walletjes naar een of andere vage bar. Een voor een haakte de fokkers af.
Toen tenslotte alleen CarOnline, Sasha, Ethel, Roache, Simba en ikzelf overgebleven waren ging plotseling de telefoon. Het was Gert Jan! Dat hij het niet had kunnen halen, maar dat hij nu in een disco was. Of we daar naartoe konden komen! Zo gezegd zo gedaan.
In de disco stond hij achter de draaitafel. Een paar bodybuilders hield iedereen (ons ook ) op afstand. Ethel zette haar charme in en kon ons met GJ laten kennismaken. Ging die gek ons aan iedereen in de disco voorstellen! Daarna konden de dames een dansje met hem maken. Roache heeft een foto gemaakt, dus als de dames het goed vinden zal hij die wel publiceren. Gert Jan moest weer plaatsjes draaien. Ik ben toen maar naar huis gegaan, de andere waren enthousiast aan het dansen.


quote:
Op zondag 20 januari 2002 14:50 schreef itsme het volgende:
Maar even serieus, ik ben helamaal niet zo snel dat ik mensen wil ontmoeten maar moet zeggen dat ik blij ben dat ik er heen gegaan ben.

Alleen dan wel een andere kroeg alsjeblieft
Wat een herrie.
Was wel grappig, wij hadden net allemaal een zit plekkie geregeld, lekker biertje er bij en opeens keihard die tv aan.
Bore die wilde de tv uit gaan doen. (Ik zag het al voor me allemaal razende Ieren Bore met 2 blauwe ogen ), alleen bleken er overal van die keiharde krengen (de tv's) te staan dus zag hij er toch maar van af.
Roache heeft me nog even verteld hoe dat nu zat met die digitale cameraatjes.
leuk hoor.
Bore Sanne en ik hebben het nog even over de vorige BB's gehad.
De volgende meeting staat pas gepland voor september?
Dat duurt nog wel heel lang.
Maar dan ben ik zeker van de partij.


quote:
Op zondag 20 januari 2002 23:14 schreef Jappie het volgende:
Er zullen ongetwijfeld foto's geplaatst worden, maar dan alleen van die mensen die er geen problemen mee hebben....

Wat mij trouwens betreft, ik heb het een reuze gezellig middag gevonden die voor mijzelf echter helaas reeds na een paar uur afgelopen was...

Vol goede moed trok ik 's middags de voordeur achter me dicht en begaf me naar het Centraal station...onderweg kwamen de kriebels in mijn buik en werd ik toch wel wat nerveus...op het centraal aangekomen waren daar reeds Roache, Ethel, Simba en CarO bijeen op het meeting point ...eerst het voorstellen wat heel leuk was en daarna begon het vertellen over de wederzijdse ervaringen met het forum en BB. Binnen een paar minuten was het gros al aanwezig en was het nog effe wachten op de laatste personen. Toen die er eenmaal ook waren werd de reis naar de ierse pub ingezet en zoals gezegd nam Sanne daarbij het voortouw...in eerste instantie dacht ik nog: "wat een klein tentje, daar is toch nooit plaats voor zo'n grote groep". Maar al snel kwam ik er achter dat er nog een heleboel zalen achter de eerst waren en hebben we het ons zelf makkelijk gemaakt in een van de vele hoekies die het pand rijk was.

Nadat iedereen van een drankje voorzien was begon het vele praten waarbij ik voornamelijk met de mij bekende mensen van Club Danielle heb gesproken...de tijd vloog eigenlijk om en voordat ik het wist was het alweer tijd om naar huis te gaan. Ik had nog veel langer willen blijven om ook met de andere fokkers te praten , maar dat moeten we maar tot een volgende meeting bewaren. Als dat een datum is waar op ik van de partij kan zijn dan zal ik zeker weer gaan want ik heb het echt reuze gezellig gehad. (ik heb begrepen dat dat in de aanloop van BB4 georganiseerd zal worden)

Aan iedereen die erbij was : "hartstikke leuk en tot de volgende keer."

Aan iedereen die er niet bij was : "Volgende keer gewoon gaan want het is echt heel leuk om te doen en je komt absoluut voor verrassingen te staan wie er nou achter bepaalde users zitten als persoon.

Greetz Jappie


  maandag 21 januari 2002 @ 15:04:59 #3
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_2885656
Zaterdagmiddag rond een uur of 1 kreeg ik de zenuwen. De één na de ander postte in het meeting topic dat ie bezig was zijn jas aan te trekken, of op het punt stond naar het station te fietsen. Zenuwen had ik eigenlijk helemaal niet verwacht omdat het ten eerste niet mijn eerste meeting is, en ten tweede had ik geen idee waarom ik zenuwachtig kon zijn.

Tegen 2 uur ging de bel; ik verwachtte Femfatale, maar het bleek Cynix al te zijn die met de auto vanuit Eindhoven vertrokken was. Na wat kletsen en wachten besloten wij om een uur of 14.40, dat we nu toch echt naar het Centraal moesten, en dat Fem gewoon te laat was. De lijst met 06-nummers liet ik voor het gemak op tafel liggen. (muts)

Om precies 3 uur waren we op het Centraal, en bij het betreden van de hal zag ik dat zich een grote groep rond het meetingpoint had verzameld. Gelukkig herkende ik Simba en Roache (eerstgenoemde had ik al eerder ontmoet tijdens een ander BB-feest, laatstgenoemde kende ik vooral van zijn webcam). Ik vroeg onopvallend aan de groep: Do you Fok? Er werd geantwoord met only on the forum, dus ik wist zeker dat ik goed zat. We hebben nog een kwartiertje gewacht tot de groep compleet was en zijn toen naar het Rokin getogen, naar de Ierse pub The Tara (om geheel in Fok!-stijl te blijven).

In de Ierse pub hebben we een paar biertjes gedronken, en vooral veel luide Ieren weerstaan. Het haardvuur knapperde gezellig, er werd over en weer geklept, kortom één groot succces. Ik vond het zelf erg leuk om Itsme te ontmoeten, gelukkig was ik niet het enige kleintje in de groep, hoewel ze vergeleken met mij nog lang was.

Helaas vertrok Golfen als eerste, en vervolgens gingen er nog wat anderen vroeg naar huis. Wij besloten een pizza te gaan eten in een restaurant aan de Damstraat. We vielen plompverloren met zijn tienen binnen, maar gelukkig hadden ze nog plaats.

Nadat ik mijn pizza teruggestuurd had (vanwege zwarte onderkant) en had gezegd echt geen nieuwe te willen vertrokken wij alweer na een klein uurtje. Op naar de wallen!

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_2885678
Nu zal ik dan ook zelf maar mijn visie op het geheel geven.

"Mijn eerste meeting"

Nooit gedacht of verwacht, maar het is er toch van gekomen, vanaf heden kan ik mezelf vooruitstrevend noemen, want mijn eerste meeting heeft plaatsgevonden.

Stoer vind ik het wel inderdaad, want ik heb mijn grenzen verlegd, mijn tijdsbesteding van de afgelopen maanden op een grappige manier afgerond en iets gevonden waarmee ik mijn omgeving kan sjokkeren.

CarOnline en ik hadden afgesproken op het CS in Amersfoort, vanaf dat punt zouden wij ons samen geestelijk gaan voorbereidingen op de meeting. Dat was prettig, vooral omdat ik een newbie was op meeting-gebied en CarO een echte die-hard bleek te zijn .

Aangekomen in Amsterdam (veel te vroeg natuurlijk, maar ja, wij perfectionisten willen natuurlijk op tijd zijn), moesten we beiden naar het toilet toe. Door de zenuwen van de meeting was het ons geheugen ontglipt dat er ook toiletten op het CS zijn, dus wij hebben een leuke wandeling naar en door de bijenkorf gemaakt (toiletten bevinden zich daar op de 5e etage). Deze wandeling nam enige tijd in beslag dus we moesten op een hobbeltje weer terug naar het station, spoor 8 om precies te zijn, want daar zouden we Roage ophalen. Grote hilariteit ontstond door de manier waarop ik de nicknaam van Roache uitsprak. In plaats van "op zijn engels", sprak ik namelijk zijn naam uit zoals je het letterlijk schreef: rooo aaa guh.

Toen namen we met zijn drieën plaats onder het meeting point. We hadden al snel een quiz bedacht: "spot de fok!ker". Druk rondkijkend en alle mensen op het centraal bestuderend op een eventueel virtueel fok!bestaan hadden we de grootste lol en de (melige) stemming kwam er goed in.

1 voor 1 druppelde iedereen tezamen. Het wachten was echter op Scope en Sacha, die overigens apart kwamen hoor, zij hadden enig oponthoud gehad of stonden al een tijdje vanachter een pilaar het geheel te observeren en moed te verzamelen.

Wederom hilariteit doordat Boezzzel een vrouw bleek te zijn. Dankzij de suggestieve hersenspinselen van Weyden waren wij ervan uitgegaan dat Boezzzel een man was, maar nee hoor, op en top vrouw.

Toen we allen compleet waren begon onze optocht door het centrum van Amsterdam heen, op zoek naar een gezellige kroeg. Al druk babbelend kwam het foto-team al in actie, tja.. alles moest vanaf het begin af aan worden vastgelegd (het is wel mijn eerste meeting hoor, dus persoonlijk een hele happening).

Al snel wisten wij (zonder bruut geweld) een eigen plek in de kroeg te bemachtigen. Een pot werd gemaakt en de drank werd besteld. Enige tegenslag hebben wij toen ervaren doordat de tv werd aangezet omdat er een (ogenschijnlijk) belangrijke voetbalwedstrijd was. Het ging om 2 Engelse teams, en 1 team had rode shirtjes aan (dat is wat ik me kan herinneren i.i.g.).

Bore nam meteen de verantwoordelijke taak op zich, om aan de bar te gaan melden, dat wij hier voor een inetnet meeting waren en niet voor de voetbalwedstrijd. Het ontbrak hem helaas aan enige overtuigingskracht, waardoor de tv gewoon aan bleef staan in ons hoekje. Dit drukte de pret echter niet, want we gingen gewoon meejuichen bij zowel doelpunten als bijna-doelpunten. We hadden echter wel wat moeite om dit op het juiste moment te doen, maar dat terzijde.

Heerlijke schalen met hapjes kwamen op tafel en door het drankgebruik gingen die er maar al te goed in. Dat was smikkelen.

De sfeer was ondertussen erg jolig, een ieder had lol, was druk aan het kletsen en vanzelfsprekend werd er ondertussen ook veel gefotografeerd om deze denkwaardige gebeurtenis vast te leggen.

Helaas moesten op een gegeven moment de eersten wegens real live verplichtingen al naar huis. Lang hebben we niet getreurd want de knorrende maagjes begonnen primaire aandacht op te eisen. Eten wilden we, dus de gehele groep ging verder on tour.

vervolg volgt...

pi_2886035
Ik zit super relaxed in de trein, denk: ik heb al eens eerder een meeting gehad met mensen die ik nog nooit gezien heb .
Bij uitstappen wordt ik toch wel zenuwachtig, denk ms loop ik nu wel naast een paar Fokkers
Het gevoel bekruipt me dat dit niet zo'n verstandig idee was, om zonder foto's uit te wisselen te meeten.
Meetingpoint was makkelijk te vinden, en gelukkig herkennen Roache en ik elkaar direct (van foto's) zodat het in m'n eentje aanspreken/aangesproken worden van mensen met hele stomme vragen me bespaard wordt.

Ben jij van Fok?
Fok jij ook?
Heb je een vuurtje voor me (schrik!)

Onderweg, op zoek naar een geschikt cafe, al met wat mensen kunnen babbelen.
In Iers cafe zaten we jammer genoeg een beetje in groepen verdeeld en een luide voetbalwedstrijd hielp ook al niet mee aan een soepele integratie.

Jammmer dat er al een aantal kort na dat voetbal weg moesten

En eigenlijk ben ik hiertegen, maar gister vroeg iemand me hoe de mensen waren en ik dacht ach eig kan dit wel:

Disclaimer: Dit is dus maar een eerste indruk van mij en niet van enige betekenis:

Golfen & Scope: Te kort gezien en nauwelijks gesproken. Sorry, ik haalde jullie door elkaar.
Boezzzel: lekker relaxed. Heeft dus nog een biertje tegoed
Sacha: loopt de hele tijd met een smile
Cynix: onze steun en toeverlaat (had ik al eens ontmoet)
Ethel: kan zo gek als een deur zijn op zijn tijd
Sanne: onze reisleidster (ook al eens gezien)
Itsme: onze organisator, was kleiner & jonger dan ik dacht, bleek later toch ouder te zijn
Simba: de leukste leeuw ooit
Ria1966: veel te kort gezien
Bore: Bleek interessante denkwijzen te hebben, net als ik, maar met een tegengesteld resultaat, kan nog leuk worden in discussies
CarOnline: kan je lekker mee lachen
Roache: voldeed aan verwachtingen
Jappie: ook kort gezien, maar volgens mij zo'n grote beer waar dames graag gewoon ff tegenaanleunen

[Dit bericht is gewijzigd door Simba op 21-01-2002 15:39]

't gaat om hoe je ermee omgaat
  maandag 21 januari 2002 @ 15:55:50 #6
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_2886520
Eigenlijk was het net FOK! maar dan zonder toetsenborden en beeldschermen. De lettertjes werden mensen, oude koeien (lees:topics) werden omhooggehaald, hier en daar ging men vreselijk offtopic maar door een soepel modereerbeleid kwam alles toch wel weer reg. Zelfs het forumhoppen (3x) werd irl gebezigd.
Grappig is dat het automatisch klikte tussen de vele zielen en de bijbehorende zovele gedachten. Kennelijk is het kleine beetje beschaving wat er op het net heerst voldoende om ook irl goed met elkaar overweg te kunnen. Bovendien flamet het niet zo lekker als je het risico loopt een goedgevulde rugzak in je nek te krijgen. Ik heb overigens ook niet de intentie gevoeld hoor, daar was het te gezellig voor.
De old waterhole (heette die tent nu echt zo?) was een Arnhems aandoende tent die rook naar verschraald bier en sigarettenrook, echt een hol, maar met een eigen charme die zich het beste laat omschrijven als een vooroorlogse bunker met posters aan de muur. Het anti-cokesnuifmechanisme op de wc deed m'n pies overal belanden behalve daar waar het hoorde. (Heuluh grotuh ventilatoren die heul hard bliezen.)
Ik geloof dat vooral Ethel en CarOnline zich een beetje opgelaten voelden toen zij plaatsnamen op de ruwhouten bankjes, maar zij waren wel de eersten die 'los' gingen, de gewraakte camera's in de aanslag. We hebben een beetje zitten uit te vogelen wie nu een kloon van wie was en wie er één en dezelfde persoon kon zijn. Cluedo voor dummies. Heel leuk lekker complotten proberen te ontrafelen. Na wederom een hoop ouwe koeien en bijbehorende emoties, afscheid nemen en uitzwaaien bleven CarOnline, Simba, Ethel en ik over. De die hards zeg maar, jahaha, maar niet heus. Om 22.00 hebben we Ethel half onder een bus geduwd (die ze nog heeft gehaald??), CarOnline in de trein gesmeten (het had geen 10 seconden later moeten wezen)en heeft Simba me galant begeleidt naar m'n perron alwaar al snel m'n trein kwam. Helaas op tijd; het had wat mij betreft allemaal best langer mogen duren! Moeder en dochter die in de trein tegenover me zaten waren aan het roddelen over "papa" die het huis niet wilde verkopen waardoor "mama", (of mamà zoals dochter haar noemde) financieël geruïneerd was. Ik deed net of ik sliep en genoot van het feit dat er niet alleen in Big Brother gekonkeld werd, maar ook in het echt. Gelukkig niet op de meeting! Kan niet wachten op de volgende, want mijn meeting-angsten zijn niet uitgekomen.

(Pizza-angsten van Sanne, Sacha en Ethel wel geloof ik.)

Ben te zaai voor een signature
pi_2887215
Golfen had geen piza, dus mijn conclusie was al dat ik het van de bitterballen gehad moet hebben
  maandag 21 januari 2002 @ 17:33:03 #8
15352 Nyrem
Wag the dog
pi_2887930
quote:
Op maandag 21 januari 2002 14:27 schreef Ethel het volgende:
Wil je voortaan dingen ook accepteren?
pi_2890597
kijk dit vind ik nu leuk. Alle verhalen van de rest.

p.s het is the last waterhole
geloof ik.

  maandag 21 januari 2002 @ 21:11:28 #10
15985 huiz
Man in Black
pi_2890859
Jammer dat ik er niet was, heb een hoop lol gemist zo te lezen!

Vraagje waar ik wel nieuwsgierig naar ben, noemen jullie elkaar irl ook bij de nick of bij je echte naam? Lijkt me raar om iemand bij z'n nick te noemen in een kroeg ofzo, zeker als die persoon een gekke of onuitspreekbare naam heeft.

Scope Pure Colombia BV
pi_2890870
Ja, vraag maar aan Ethel die Roache Roooo aaaa ggge noemde!
pi_2890885
bij de fok naam
Maar niemand kon elkaar verstaan, laat staan de buitenstaanders in de kroeg.
ach die namen vallen toch mee?
Roache wil je een biertje?
nee bedankt itsme geef maar een wodka?
  maandag 21 januari 2002 @ 21:13:35 #13
19319 weyden
viruseliminator
pi_2890886
Er ontbreken nog een paar verslagen van sommige fokkers, die er waren: Golfen, Cynix, Ethel? Boezzel, Ria1966, Scope en Caronline Hoe vonden jullie het?? Schrijf a.u.b. ook een stukje
  † In Memoriam † maandag 21 januari 2002 @ 21:28:31 #14
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_2891150
Hierbij dan ook mijn korte verslagje.

In eerste instantie had ik er bijna niet meer op gerekend dat de meeting echt door zou gaan. Na wat gesputter in december bleef het te vaak te lang stil en leek iedereen die zich eerst zo enthousiast opgegeven had weer even snel weer af te haken, zoals de 10 kleine negertjes uit het beroemde boek van Agatha Christie.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf ook een beetje op zijn beloop heb gelaten, want hoewel ik er enerzijds wel zin in had en echt nieuwsgierig was naar hoe zo'n diehard BB-poster er nou in het echt uitziet, ben ik aan de andere kant niet zo'n meeting-ganger en wilde ik ook niet drammerig of leurderig overkomen met ronseltopics. Gelukkig heeft een aantal anderen wel stug volgehouden en is alles toch van de grond gekomen. Hulde voor het organisatiecomité!

Want wat was het eigenlijk leuk en ongedwongen! En wat zou ik een spijt gehad hebben als ik afgehaakt zou hebben! Eigenlijk was iedereen even aardig en hoewel soms enorm verschillend qua persoonlijkheid, toch stond hier een ploeg die duidelijk ook iets gemeenschappelijks had. Of het nu een passie voor BB was, een internetverslaving of een combinatie van beide, feit was dat ik een saamhorigheidsgevoel proefde zoals ik dat nog niet bij eerdere meetings heb meegemaakt. Aardig om te vermelden, met name voor degenen die niet meekonden, wilden of durfden: het 'nerd-gehalte' lag verbazingwekkend laag, sommigen leken wel heel normaal.

Na een gezellig verpozen in achtereenvolgens een Ierse Pub, een pizzeria en een vage kroeg, moesten Sanne en ik het strijdtoneel helaas ietwat abrupt verlaten, maar niettemin kan ik terugzien op een zeer geslaagde meeting en ben ik blij dat ik kennis heb mogen maken met degenen die ik vrijwel zonder uitzondering dagelijks tegenkwam in 'mijn' forumpje.

Ik hoop iedereen in ieder geval terug te zien in het tezijnertijd te openen BB4-forum. Vanzelfsprekend komen de meesten elkaar vast ook voor die tijd nog wel ergens tegen, is het niet virtueel, dan misschien wel IRL, want deze meeting mag best een vervolgje krijgen. Het was gezellig, tot ziens!

Voor alle heren:
Voor alle dames:
En voor Sanne nog eentje extra:

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_2893482
Zaterdag 19 januari 2002

15:05

Het valt mee, ik dacht dat ik nerveuzer zou zijn. Ik sta in een verborgen hoekje op het Centraal Station. Er lopen tientallen mensen in de hal, maar vanuit mijn positie zie ik ze al staan. Hmm, denk ik bij me zelf, ze zien er wel anders uit dan ik had verwacht, zal ik wel of zal ik niet...

De telefoon trilt, met bevende handen neem ik op. "Kom maar achter die pilaar vandaan", gilt een stem. Ze hebben me blijkbaar door. Er is geen uitweg meer. Het zijn er gelukkig niet zoveel, een stuk of 15. Moet lukken. Behoedzaam loop ik op het groepje af, ik word onderschept door een junk die me een fiets wil verkopen. Uiteindelijk weet ik het groepje te bereiken. Ik stel me netjes voor, ik word overstelpt met usernames en echte namen. Sommigen kende ik al van foto's, anderen zien er heel anders uit dan ik had gedacht, er zijn er die ik helemaal niet kende, maar toch er heerst een goede sfeer. Het duurt even voordat ik iedereen op een rijtje heb. Alleen sacha is er nog niet. Ik klets wat met Jappie, CO en Ethel, en dan staat sacha voor onze neus. Sanne neemt de leiding en we lopen richting het Rokin. In de Ierse pub komt de stemming er goed in, onder het genot van een biertje, colaatje of andere drankjes vallen de remmingen weg en het wordt erg gezellig. Als de voetbalwedstrijd begint en Ruud van Nistelrooy (ja ook een Nederlander en nee, geen forummer, tenminste...) scoort breekt de hel los in het café. De helft van de Ieren verdwijnt, waardoor we eindelijk de sofa in beslag kunnen nemen. Er wordt veel gekletst en gediscussieerd over van alles en nog wat, maar vooral over het BB-forum en aanverwante zaken. Zo passeren Club D en de fakepics en de wel of niet terechte BBtB winnares de revue. De vlammetjes zijn duur en de tijd gaat snel en de eerste fokkers moeten alweer op huis aan.

De 10 (toch?) overgebleven fokkers gaan nu op weg naar de Pizzeria, zeker nu de Ieren door hebben gekregen dat wij van een "fuckforum?" zijn. De eigenaar van de Pizzeria was geen echte Italiaan en dat kon je proeven aan de pizza's ook. Als dank hebben we hem al onze irritante euromuntjes aangeboden, maar eerst moest hij wel nog even een aantal fotootjes maken. Na de pizza's moest iedereen even uitbuiken, en waar kan je dat beter doen dan op de Wallen. De hele ploeg dook een louche café in en vanaf vandaar ben ik de draad kwijtgeraakt, omdat ik helaas afscheid moest nemen van mijn medefokkers!

Al met al heb ik het heel erg naar mijn zin gehad. Ik zie nu al uit naar de pre-BB4-meeting, want één ding is zeker, het IRL ontmoeten van je medefokkers geeft een extra dimensie aan het forum. Iedereen die er was afgelopen zaterdag, het was top! Iedereen die er om wat voor reden dan ook niet bij kon zijn, ik hoop dat je de volgende keer wel kan want het is echt erg leuk!

Groetjes van Scope

En Bore, ik zal je sponsoren voor het streamen van BB4

En vast!
  dinsdag 22 januari 2002 @ 01:53:14 #16
18821 boezzzel
I don't sleep, I dream
pi_2894113
Oké, hier mijn belevingen van DE dag
8.20 opgestaan (terwijl het 7.00 had moeten zijn, dus meteen volop in de stress; als een dag zo begint dan kan de rest toch ook niet fatsoenlijk meer verlopen) Iedereen verteld dat ik lekker een weekendje naar Amsterdam zou gaan, naar oude vrienden (dat je ze alleen van het forum kent is dan wel een beetje gek om toe te geven he, was bang dat ze me dan meteen in het gekkenhuis zouden houden!) Even naar huis geweest om mijn tas zo vol mogelijk te proppen, 3 keer gekeken hoe laat mijn trein zou vertrekken en 4 keer of het echt 15.00 was dat we zouden verzamelen. Een kwartier te vroeg op het station stond ik al op het station te klappertanden, verbaasd van mezelf omdat ik meestal de trein nog net uit kan zwaaien, ik zou toch niet stiekem zenuwachtig zijn? De treinreis verliep voorspoedig, tot we bijna in Amsterdam waren, daar stopte de trein ineens terwijl het station nog een eindje weg was. Eerst de NS en toen meteen alle nare figuren op deze aardbol vervloekt en net toen ik een conducteur uit wilde foeteren ging de trein weer rijden, mijn zenuwen waren bevestigd en mijn nagels weer helemaal gekortwiekt. In Amsterdam was het nog even zoeken naar het meetingpoint, er stonden veel mensen, waaronder een heel vreemd mannetje dat zowel meelijopwekkend als afstotend is (vooral het laatste), dus met mijn maag ongeveer ter hoogtevan mijn keel toch maar naar de groep gestapt die daar stond en gelukkig, ze waren het en dat vreemde ventje hoorde er niet bij! Mijn verbazing was groot toen het eerste commentaar op mijn verschijning was dat ik geen jongetje/man ben, maar toch echt aangeboren vrouw (meisje, ook goed) Toen bleek dat Caronline dat ook was ik natuurlijk wel even zwaar teleurgesteld (weyden bedankt), maar iedereen viel me alleszins mee. Het was jammer dat het volume van de voetbalwedstrijd bij die Ieren wat lastig te overstijgen was, maar met veel WAT ZEI JE's was het toch wel mogelijk een gesprek te voeren en verschillende mensen iets beter te leren kennen. Het was zelfs mogelijk weddenschappen af te sluiten over de identiteit van mensen (ja Simba, ik ben het nog niet vergeten). Al met al best gezellig dus! Over de reat schrijf ik later wel even verder, nu roept mijn bedje even harder dan mijn computertje!
*ik eet geen vlees, daar zitten dode dieren in*
  dinsdag 22 januari 2002 @ 15:17:37 #17
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_2898282
Erg leuk om de verslagen te lezen, geeft een goede indruk van de gezelligheid.
pi_2899560
haha boezzel. dat had ik ook met die gozer met dat scheve gezicht.Dacht echt (Oh my god ) wie is dat nu?
pi_2900490
Ik vond het idee van Simba wel leuk, dus doe ik ook even een poging tot typering:

1. Golfen: zoals op FOK, maar te kort gezien
2. Sacha : knuffeldier die graag provoceert
3. Cynix : Padres Familiares (vrij naar Claus, let niet op de spelling)
4. Ethel : De Maxima van FOK: knap, intelligent en gevoel voor humor, moet ik nog doorgaan?
5. Boezzzel : Alternatief en leuk
7. Sanne : Tilt Golfen over de drempel (vrij naar Weyden), de leider
8. Itsme : Spontaan, zoals op FOK
9. Simba : de liefste leeuw, maar onderschat zichzelf
10. Ria1966: te kort gezien
12. Scope : gaat het ver schoppen
13. CarOnline : virtual party beest (irl had ze er ook geen moeite mee)
14. Roache : helemaal zichzelf
15. Jappie : Helemaal zoals Simba al schreef

pi_2901737
nou ...ook ik heb nu ff een gaatje om ff wat te schrijven hoe ik het heb beleeft....

Het was een dag prima begon...om half 11 Golfen al aan de lijn,hij werd met de minuut neveuzer zei die, Ik moet zeggen, dat ik nergens last van had, de rest van de ochtend ging ook lekker.
Tot dat ik op de trein stond te wacht...toen begon de ellende....twee treinen uitgevallen dus dan maar de tram..ja fout....tram zat vast...maar gsm in de aanslag om ff golfen te bellen dat ik dus later zou zijn als de afspraak was....(en ik HAAAAAT te laat komen...dus liep me behoorlijk kwaad te maken ..)....het OV zit mij nou echt noooit mee...
Uiteindelijk stopte de tram en stond ik dan op het CS, op zoek naar Golfen en Itsme...Jeetje wat is het veranderd daar..en naar wie zoek ik nou eigenlijk....Eigenlijk heel raar ,,je zoekt twee mensen die je helemaal niet kent...nou toen kreeg ik de kriebels hihi
Gsm weer geplat ..en lopend naar de afgesproken plek Golfen gebeld...omder tussen goed opkettend wie zijn mobieltje pakt ..En ja hoor gevonden...heel hartelijk en over en weer voorstellen, verhalen van de heen reis met elkaar ff uitwisselen, maar toen moesten wij deel 2 nog gaan ontmoeten, slik....
De hal in lopend, rond kijkend en ontdekt....iedereen elkaar voorstellen....en na de vierde wist ik al ff niet meer wie wie was hahaha...maar dat mocht de pret niet drukken,,,wat een leuke amikale groep zeg....rtegen mijn verwachting moet ik toegeven, ik kan niet goed omschrijven wat ik wel verwachte maar dat ter zijde,
Al lopende naar het rokin, de hele horde achter sanne aan...
Ik keek uit naar een fkappentap , want daar had ik nog geen tijd voor gehad...bleek dat Roache ook nog ff wat moest hebben.,..Dus samen in de rij...en de groep op ons wachtend..een beetje gekletst...op naar de Pub...
er was niet echt plek voor een groep...maar Sacha en ik hebben ons in een hoek gestort en wat ruimte gecreeerd;)
Tis jammer dat ik eerder weg moest want ik had zeker nog met enkele mensen willen praten...maar volgende keer ben ik zeker weer van de party.............
Ik vond het echt reuze gezelli....en een leuke groep.,....een bijeengeraapt zooitje van diverse pluimage maaaar.........heet spontaan en hartelijk.........

pi_2902502
quote:
Op maandag 21 januari 2002 15:05 schreef Ethel het volgende:
Nu zal ik dan ook zelf maar mijn visie op het geheel geven.

"Mijn eerste meeting"

[...]

vervolg volgt...


Toe Ethel, nog even het vervolg please?
pi_2908406
quote:
Op maandag 21 januari 2002 15:28 schreef Simba o.a. het volgende:

CarOnline: kan je lekker mee lachen


quote:
Op dinsdag 22 januari 2002 17:49 schreef Bore o.a. dit

13. CarOnline : virtual party beest (irl had ze er ook geen moeite mee)


Ik kan ook wel serieus zijn hoor, en een gesprek hebben..
volgens mij heb ik een verkeerde kant laten zien

* CarOnline is op een volgende meet uiterst serieus, welbespraakt en zal met iedereen een gesprek aan gaan. Altijd dat geklier ook.. dan krijg je ook dat ze je niet serieus nemen

Screw them.
We're going home.
  woensdag 23 januari 2002 @ 12:32:19 #23
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_2908464
Wááát?

Begrijp ik goed dat je liever had gezien dat we de waarheid hadden geschreven dan?

CarOnline:

"Huh, was die er ook? Niks van gemerkt..."

"Was dat die mevrouw met die krulspelden? Hoorde zij bij ons dan?"

Ben te zaai voor een signature
pi_2908710
quote:
Op woensdag 23 januari 2002 12:32 schreef Roache_ het volgende:
Wááát?

Begrijp ik goed dat je liever had gezien dat we de waarheid hadden geschreven dan?

CarOnline:

"Huh, was die er ook? Niks van gemerkt..."

"Was dat die mevrouw met die krulspelden? Hoorde zij bij ons dan?"


Hey Roache! ?

Loeder!!

Screw them.
We're going home.
  woensdag 23 januari 2002 @ 13:15:12 #25
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_2908925
Oei!!

Volgens mij ga ik 18 feb. al trouwen, maar pin me d'r niet op vast...

Is dit de laatste dag van het forum overigens?

Ben te zaai voor een signature
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')