Ja kan wel.. alleen dus mimimaal draaien.. en hopen dat ie heel blijftquote:Op donderdag 18 januari 2007 16:14 schreef bonke het volgende:
okeej maar deze is gefilleerd dus kan ik em dan etzelfde bakken met zout en peper ?
Ja, zout peper en door de bloem halen en dan bakken, pan heet stoken met wat boter en dan vis erin en laag zetten, niet in de verleiding komen de vis veel te bewegen, maar gewoon laten liggen en slechts 1 keer heel voorzichtig omdraaien om de andere kant te bakken.quote:Op donderdag 18 januari 2007 16:14 schreef bonke het volgende:
okeej maar deze is gefilleerd dus kan ik em dan etzelfde bakken met zout en peper ?
damn en ik heb nog wel es de neiging om mijn etenswaren als een pannekoek in een vloeiende beweging om te draaienquote:Op donderdag 18 januari 2007 16:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, zout peper en door de bloem halen en dan bakken, pan heet stoken met wat boter en dan vis erin en laag zetten, niet in de verleiding komen de vis veel te bewegen, maar gewoon laten liggen en slechts 1 keer heel voorzichtig omdraaien om de andere kant te bakken.
Wat Piet zegt.quote:Op donderdag 18 januari 2007 16:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Ja, zout peper en door de bloem halen en dan bakken, pan heet stoken met wat boter en dan vis erin en laag zetten, niet in de verleiding komen de vis veel te bewegen, maar gewoon laten liggen en slechts 1 keer heel voorzichtig omdraaien om de andere kant te bakken.
Nee, niet doen, beter een beetje aangebakken en een knapperig korstje dan dat je vis uit elkaar pleurt.quote:Op donderdag 18 januari 2007 17:19 schreef Erosjuhhh het volgende:
wat je wel zou kunnen doen is beetje met de pan schudden af en toe om te zorgen dat de vis niet aanbakt
Good luck...quote:Op donderdag 18 januari 2007 17:20 schreef bonke het volgende:
nou ik ga een poging wagen
wish me luck
dan heb ik niks gezegdquote:Op donderdag 18 januari 2007 17:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, niet doen, beter een beetje aangebakken en een knapperig korstje dan dat je vis uit elkaar pleurt.
Als je een goeie pan gebruikt bakt ie sowieso niet aan.
Voor de smaak is niets beter dan de ouderwetse vispan, niet te weinig boter en niet meer dan 3 keer draaien . *water in de mond loopt*quote:Op donderdag 18 januari 2007 23:43 schreef Oblivion het volgende:
Oefening baart kunst, alhoewel je beter kabeljauw in de oven kan klaar maken...
Told you so...
Na de bloem door een geklutst ei, daarna door paneermeel en dan half uurtje in de koelkast leggen. Zelfde manier bakken, na het bakken citroensap erover.quote:Op donderdag 18 januari 2007 16:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, zout peper en door de bloem halen en dan bakken, pan heet stoken met wat boter en dan vis erin en laag zetten, niet in de verleiding komen de vis veel te bewegen, maar gewoon laten liggen en slechts 1 keer heel voorzichtig omdraaien om de andere kant te bakken.
dat kan ook, maar das erg zonde van kabeljauw, je maakt er een visschnitzel van, dan kan je ook net zo goed een heek of wijting nemen.quote:Op vrijdag 19 januari 2007 09:30 schreef Kaalhei het volgende:
[..]
Na de bloem door een geklutst ei, daarna door paneermeel en dan half uurtje in de koelkast leggen. Zelfde manier bakken, na het bakken citroensap erover.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |