abonnement Unibet Coolblue
pi_43940162


"We zijn NAC maar"
hoor ik af en toe om me heen bij mensen met enige vorm van realiteitszin of relativerend vermogen. Dat geldt misschien (tijdelijk? ) voor de resultaten, maar qua beleving zijn en blijven we verdomme NAC en fucking proud of it!

HUP NAC!!

NACCERS @ FOK!
2meter3 - Bredanaar - Helsie - Superheld - Stefkuh - Thieske - hans12581 - Niox - Ritchie - Henk_Telefoon - Stofje - joupee

DE SELECTIE - 2006-2007
Doel:
Edwin Zoetebier, Arno van Zwam, Ariën Pietersma

Verdediging:
Kurt Elshot, Rob Penders,Patrick Zwaanswijk, Muhammet Demir, Yvo van Engelen, Patrick Mtiliga

Middenveld:
Tamas Petö, Sander van Gessel, Arne Slot, Ronnie Stam, Mike Zonneveld, Benjamin van den Broek, Edwin de Graaf, Wilmer Kousemaker, Danny Mathijssen, Rogier Veenstra

Aanval:
Leonardo, Victor Sikora, Anouar Diba, Maceo Rigters, Gert Jan Tamerus, Brian Pinas

NAC SITES
Officiële NAC site
Fanzine DeRat Online
B-Side Rats

Vorige topic(s)
Het officiële NAC topic #8: Vivimos la vida Amarilla Negra

(Schaamteloze copy-paste uit het vorige topic )

[ Bericht 3% gewijzigd door Helsie op 28-11-2006 23:09:32 ]
Als niet elke idioot zomaar mag autorijden, waarom mag dan wel elke idioot internetten?
pi_43941146
quote:
Op maandag 27 november 2006 20:23 schreef Helsie het volgende:

(Schaamteloze copy-paste uit het vorige topic )
Niet helemaal
- NAC Breda -
pi_43948728
Mooi dat Edje niet in de OP staat!
  dinsdag 28 november 2006 @ 00:39:19 #4
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_43950924
Iig nog succes verder in de competitie.

Dit was trouwens de eerste keer in lang dat ik NAC weer zag spelen. De laatste 4 duels (2 in Kerkrade & 2 in Breda) heb ik gemist omdat ik op KV was.
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_43952701
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 00:39 schreef DarkShine het volgende:
... heb ik gemist omdat ik op KV was.
Nou, aangezien je daar ontzettend trots op bent: GEFELICITEERD!
Als niet elke idioot zomaar mag autorijden, waarom mag dan wel elke idioot internetten?
  dinsdag 28 november 2006 @ 09:24:21 #6
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_43953611
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 08:04 schreef Helsie het volgende:

[..]

Nou, aangezien je daar ontzettend trots op bent: GEFELICITEERD!
Was meer omdat die wedstrijden me op dat moment niet aanspraken, en een Mechelse stadsderby of een clash met den Antwerp wel.

Nadeel van 2 clubs supporten is zulke keuze's maken
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
  dinsdag 28 november 2006 @ 17:34:34 #7
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43966898
quote:
Op maandag 27 november 2006 23:15 schreef Thieske het volgende:
Mooi dat Edje niet in de OP staat!
Lekker belangrijk zeg.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
  dinsdag 28 november 2006 @ 18:04:27 #8
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43967886
Volgens het programma Voetbal Insite zou Ajax bijna overeenstemming hebben bereikt met Leonardo. De Braziliaanse aanvaller van NAC zou een samenwerking met Henk ten Cate zeer zien zitten.

Naast de Amsterdammers hebben ook PSV en Tottenham Hotspur de afgelopen weken hun interesse in het voormalige probleemkind duidelijk gemaakt. PSV zou echter al zijn afgevallen om de 23-jarige voormalig Feyenoorder te contracteren.

Mocht Leonardo er overigens alsnog voor kiezen om naar Engeland te gaan, dan zal hij dit pas aan het eind van dit seizoen doen. Wanneer hij voor Ajax kiest, dan komt hij de club hoogstwaarschijnlijk al in de winterstop versterken.

Naast Leonardo zou Ajax volgens het programma ook geïnteresseerd zijn om Andy van der Meyde terug naar Amsterdam te halen. Trainer Henkt ten Cate zou echter nog zijn twijfels hebben bij de capaciteiten van de voormalige Oranje-international.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
  dinsdag 28 november 2006 @ 18:22:16 #9
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43968389
Samenvatting

--------------------------------------------------------------------------------

NAC begon de voorbereiding op het seizoen met een gedeukt zelfvertrouwen en een flink ingekrompen spelersselectie. Door de slechte prestaties in de voorgaande twee seizoenen behoorde NAC tot één van de degradatiekandidaten. In de voorgaande twee seizoenen werd de club respectievelijk 15e en 16e.

Om meer balans te krijgen in het team werd Ernie Brandts gehaald als nieuwe trainer. In het jaar daarvoor had hij met FC Volendam een goede prestatie geleverd door de play-offs voor promotie naar de eredvisie te behalen. In de finale daarvan werd hij uitgeschakeld door NAC. Brandts stondt bekend om zijn rechtlijnige aanpak en het feit dat hij geen tegenspraak duldt. Naast de nieuwe trainer werd de selectie in de voorbereiding versterkt door de middenvelder Edwin de Graaf (Feyenoord), doelman Edwin Zoetebier (PSV), aanvaller Gertjan Tamerus (Heracles Almelo) en de Deense verdediger Patrick Mtiliga (Feyenoord).

De seizoenstart was zwaar voor NAC. De eerste twee wedstrijden waren tegen AZ Alkmaar (uit) en Ajax (thuis). Tegen AZ ging NAC hard onderuit met 8-1. Een week later herstelde de club zich met een nipte 2-1 nederlaag tegen Ajax. In de week na deze wedstrijd kondigde NAC de komst van verdedigende middenvelder Danny Mathijssen aan. Hij wordt een jaar gehuurd van AZ, met een optie tot koop. Vlak voor het sluiten van de transferperiode nam NAC bovendien linkeraanvaller Brian Pinas over van het Belgische Cercle Brugge. Pinas tekende een contract voor 1 jaar, met een optie voor nog een jaar. Met deze versterkingen beschouwde de technische staf de selectie als compleet. Met Mathijssen en Pinas in de basis lukte het NAC om de derde wedstrijd van het seizoen met 0-2 te winnen van ADO Den Haag. Hierop volgde een 0-1 overwinning in de uitwedstrijd tegen Vitesse. In eigen huis bleef het wachten op een overwinning, na een saaie 0-0 in de streekderby tegen Willem II. In de midweek tussen de wedstrijden tegen Vitesse en Willem II speelde NAC in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen de algehele amateurkampioen IJsselmeervogels. Deze wedstrijd werd gemakkelijk met 2-4 gewonnen. Uiteindelijk werd deze goede reeks onderbroken door een nederlaag tegen Feyenoord in de Kuip (3-2). Door deze nederlag bleef een negatief record staan: Sinds de invoering van het betaalde voetbal heeft NAC nog geen wedstrijd gewonnen in de Kuip.

Ondanks de nederlaag tegen Feyenoord werd NAC geprezen om het goede spel dat het in Rotterdam speelde. Vooral voormalig Feyenoorder Leonardo wist zich in de kijker te spelen met frivool spel en twee assists. Twee weken later kon de ploeg dit goede spel echter niet herhalen. Het eerste 'Avondje NAC' (thuiswedstrijd op zaterdagavond) van het seizoen verloor het team roemloos met 0-2 van NEC. Hiermee zakte de ploeg richting de degradatiezone (14e plaats).

De week daarop speelde NAC bij RKC Waalwijk een matige wedstrijd, maar werd er wel met 0-1 gewonnen door een eigen doelpunt van RKC-verdediger Dustley Mulder. Met deze overwinning op zak klampte de ploeg zich vast aan de middenmoot en werd een gat geslagen met de degradatiezone. In de week na deze overwinning speelde de ploeg nog twee duels. Eerst versloeg het FC Utrecht (2-1) door een doelpunt van Arne Slot, diep in de blessuretijd. Enkele dagen later werd in eigen huis tegen FC Groningen gespeeld. NAC domineerde en speelde de beste wedstrijd van het seizoen. De score bleef steken op 0-0. Door deze zeven punten uit drie wedstrijden vestigde NAC zich in de middenmoot (8e). De hieropvolgende wedstrijd bleek PSV een maat te groot. Met degelijk en effectief voetbal werd NAC vrij simpel aan de kant gezet in Eindhoven: 3-0. Toch mocht er bij NAC met enige tevredenheid teruggekeken worden op deze wedstrijd. In de wedstrijd raakte niemand geblesseerd, werden geen gele of rode kaarten gepakt en werd de schade nog enigszins beperkt.

In de midweek na de confrontatie met PSV speelde NAC in de derde ronde van de KNVB Beker tegen FC Groningen. De ploeg wist daar een verrassend resultaat te behalen. In Groningen won NAC met 3-1. Dit terwijl het stadion van de thuisploeg, de Euroborg, lange tijd als een onneembare vesting gold. Door de overwinning plaatste NAC zich voor de achtste finales.

Op vrijdag 10 november volgde de thuiswedstrijd tegen het hoger ingeschaalde SC Heerenveen. NAC had het meeste balbezit maar keek lange tijd tegen een 0-1 achterstand aan. In de 81e minuut schoot Edwin de Graaf alsnog de gelijkmaker binnen. Tot een echt slotoffensief kwam het niet, waardoor beide ploegen de punten deelden. NAC voegde zich hiermee in het linkerrijtje (9e plaats). Een week later volgde een grote deceptie. In Almelo wist NAC op geen enkele manier te imponeren en werd een zwakke wedstrijd afgesloten met een kansloze 2-0 nederlaag tegen Heracles Almelo. De wedstrijd daarop wist NAC weer niet te winnen. De ploeg bleek niet in staat de 0-1 voorsprong (doelpunt Edwin de Graaf) vast te houden. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 3-2 verloren. Mike Zonneveld tekende voor het tweede doelpunt.


We blijven hopen op betere tijden.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_43968555
Godverdegodver. In m'n agenda staat dat NAC - FC Twente zondag gespeeld wordt. Spelen ze ineens op zaterdag. Eerste thuiswedstrijd in héle lange tijd die ik mis.
pi_43968593
Puike afbeelding overigens in de TT. Ondanks dat het al deel 9 is, uiteraard. Dan nóg is ie puik.
  dinsdag 28 november 2006 @ 19:37:52 #12
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43970937
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 18:29 schreef Polvere het volgende:
Puike afbeelding overigens in de TT. Ondanks dat het al deel 9 is, uiteraard. Dan nóg is ie puik.
Zou wel leuk zijn als er een nieuwe afbeelding komt anders,zien we deze in deel 15 nog.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
  dinsdag 28 november 2006 @ 19:41:54 #13
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43971064



Deze bijvoorbeeld.


Of deze


Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_43971972
quote:
Op maandag 27 november 2006 23:15 schreef Thieske het volgende:
Mooi dat Edje niet in de OP staat!
Da's toch ook een trouwe??

Mooie TT!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_43973005
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 20:11 schreef methodmich het volgende:

[..]

Da's toch ook een trouwe??
Nee
Chris van Nijnatten: "Het gevoel dat NAC iets onmetelijks was, iets Bredaas en iets ongelooflijk moois en warms, zelfs zo mooi en warm dat je er letterlijk voor ten strijde wilde trekken"
  dinsdag 28 november 2006 @ 20:59:20 #16
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43973562
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 20:39 schreef Superheld het volgende:


Nee
Ik ben inderdaad vaak negatief maar baal ook als NAC verliest,en ik ga nog steeds regelmatig naar NAC.
Ik beloof ook hierbij wat vaker positiever te reageren.

[ Bericht 1% gewijzigd door edje34 op 30-11-2006 00:02:57 ]
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_43978367
Ik vond het wel een aardig idee om een ander plaatje in de openingspost te zetten, dus bij deze het 2e voorstel van edje34 (als meer mensen de andere terugwillen, kan het ook )
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 20:59 schreef edje34 het volgende:

[..]

Ik ben inderdaad vaak negatief maar baal ook als NAC verliest,en ik ga nog dteeds regelmatig naar NAC.
Ik beloof ook hierbij wat vaker positiever te reageren.
Dat balen komt meestel niet echt over. Het zag er altijd uit alsof je er genoegen in schepte om te lachen en te roepen dat NAC verloren had. "Zie je wel" "Sukkels" "Pannenkoeken" etc... DUs wat positiever reageren is wellicht stap 1 om wat breder geaccepteerd te worden in dit topic...
Als niet elke idioot zomaar mag autorijden, waarom mag dan wel elke idioot internetten?
  woensdag 29 november 2006 @ 08:14:45 #18
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43982864
Helsie bedankt dat je een van de foto`s hebt genomen voor de openingspost
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
  woensdag 29 november 2006 @ 08:32:47 #19
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43983071
PSV wil NAC-aanvaller Leonardo dolgraag aan haar selectie toevoegen, maar dan moet de Braziliaan voor dit weekend kenbaar maken of hij in de winterstop ook daadwerkelijk die overstap zal maken. Doordat Leonardo een gelimiteerde transfersom in zijn contract op heeft laten opnemen, kan de club uit Breda bij dit bedrag een overstap niet tegenhouden.

Naast PSV zijn ook enkele Spaanse clubs, Ajax en Tottenham Hotspur zeer geinterreseerd in de diensten van de razendsnelle dribbelaar. Met name aan het gesprek met Ajax-trainer Henk ten Cate zou hij een goed gevoel hebben overgehouden, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

Wanneer Leonardo voor het weekeinde geen beslissing heeft genomen, zal PSV op zoek gaan naar een alternatief.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_44030967
PSV speelt het slim. Daaruit blijkt wel dat de mensen die daar werken het spelletje 'ietsjes beter' begrijpen dan de tegenhangers bij NAC. Leo moet zo wel een keuze maken en als ie de tijd zou krijgen zou ie nooit voor PSV kiezen en evt meerdere clubs tegen elkaar uitspelen. Maar nu kan ie gaan denken 'tsja, als ik PSV niet kies en er komt niemand anders, wat moet ik dan?'

(Ja, ik zou natuurlijk zeggen 'Gewoon lekker bij NAC blijven in dat geval!', maar ik schat dat Leo er anders over denkt... )
Als niet elke idioot zomaar mag autorijden, waarom mag dan wel elke idioot internetten?
  donderdag 30 november 2006 @ 21:17:09 #21
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_44036598
Ik denk zelf dat Leo iemand is die makkelijk om te praten is en niet een eigen mening heeft,maar ja dat is mijn eerste gevoel.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_44093996
Blij met een punt! Meer zat er vanavond helaas echt niet in.
- NAC Breda -
  maandag 4 december 2006 @ 13:28:26 #23
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_44129867
Zeker jammer gezien de kansen die Nac heeft gekregen,het had makkelijk 2-0 kunnen worden.
Diba is ook nog niet de oude,word toch eens tijd om Veenstra een kans te geven.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_44140664
Waarom hebben ze pinas eigenlijk ooit gehaald?
Chris van Nijnatten: "Het gevoel dat NAC iets onmetelijks was, iets Bredaas en iets ongelooflijk moois en warms, zelfs zo mooi en warm dat je er letterlijk voor ten strijde wilde trekken"
pi_44140706
quote:
Op maandag 4 december 2006 18:50 schreef Superheld het volgende:
Waarom hebben ze pinas eigenlijk ooit gehaald?
Goeie zaakwaarnemer + eeuwenoude naïviteit van NAC.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')