abonnement Unibet Coolblue
pi_43842103
Gebruik dit topic svp alleen voor de streamverslagen!

Vervolg op [BB6] Streamverslagen van donderdag 23 november 2006

En wat uitleg over wat nu wel en niet een streamverslag is:

Ze slapen nog
Is een streamverslag. Beetje kort, maar soms is er niet meer te vertellen en is het wel prettig om af en toe een update te lezen, bijvoorbeeld als er al een hele tijd niet gestreamd is. Het is niet wenselijk dit vijf keer per half uur te posten.

Goedemorgen. Het is rustig in het huis, wanneer doet Big Brother die haan aan?
Dit is geen streamverslag. Het enige stukje dat voor de lezers interessant is is dat het rustig is, de rest gaat over jou als poster.

Over objectivteit:
De ene poster doet het wel, de ander niet. Een beetje satirisch je mening door laten schemeren is geen probleem. Maar de ene na de andere post iemand bashen of afzeiken is niet leuk. Dus objectiviteit is geen vereiste maar maak het niet te bont.

Over offtopic gaan:
Onderaan een post melden dat je wat anders gaat doen als je een hele tijd gestreamd hebt is niet erg. Dit is wel weer handig voor een ander die het leest en het streamen dan weer op kan pikken.
Tussen de posts door opmerken dat je de was aan het doen bent, je je doodverveelt, de bewoners saai vindt e.d. is gewoon alleen maar vervelend voor anderen om te lezen.

Smileygebruik:
Wel toegestaan, maar met mate, het leest niet prettig. Smileys als worden verwijderd, want niet objectief.

Posten dat je *** een loser en *** een trut vindt in de streamverslagen is totaal offtopic en wordt dan ook verwijderd.
pi_43847502
Wolter Kroes is net geweest.
Heeft samen met de bewoners gezongen.
Ook een beetje verliefd van andre hazes.
Sabrina riep een paar keer etienne.
Na 3 liedjes is hij weer vertrokken.
De bewoners hebben allemaal een gesigneerde cd gekregen.
Ze zingen nu met z'n allen nog verder.
pi_43847550
Sabrina zingt nog steeds erg vals boven alles uit.
Micheline komt waarschijnlijk net uit bed.
Heeft haar haren allemaal overeind staan.
Tijn is onvermoeibaar.
Heeft de hele nacht al gezongen en niet geslapen.
Zingt nu nog steeds mee
  vrijdag 24 november 2006 @ 13:01:30 #4
130524 Sonique
occasional streamer
pi_43848303
Er wordt nog steeds door de bewoners gezongen en Egbert, Rik en Janine zitten een beetje afgezonderd naar het groepje zangtalenten te kijken uit de andere hoek van de lounge.
Egbert meldt dat het tot een uurtje of 3/half 4 gaat duren en dat het dus nog een par uurtjes duurt.
De stem van Janine is helemaal naar de klote.
Egbert had de opdracht moelijker verwacht, maar volgens Janine komt het omdat de exbewoners in het huis zijn dat het allemaal makkelijker gaat.
Egbert hoort nu ook een leuk nummer, en besluit om ook eens een kijkje achter de microfoon te nemen.
Semih en Marlies zijn in de keuken en pakken wat sap en ee croissantje.
Ze babbelen wat over hoe ongelovelijk leuk het karaoke wel niet is. Milica komt erbij en meldt aan Semih dat je zo'n ding ook op de playstation heb (karaoke)
Ze babbelen wat over wat ze gaan doen na BB, Semih heeft het over studeren en Milica heeft het over haar oude baantje wat ze superleuk vindt, ze is vertegenwoordiger (verkoper)
Hilde En Janine komen erbij. Semih zegt tegen Janine dat ze even wat moet eten, een bodempje leggen voor vanavond.
MArlies, Hilde Tijn en Moniqoe praten of ze Wolter Kroes nu wel of niet echt kennen. Monique kent hem wel, hij was pasgeleden nog in scheveningen met vlaggetjes dag.
MArlies kent hem niet, maar vind de muziekwel leuk. Hilde kent hem ook niet, en dat verbaast Marlies 'Ik dacht dat jij hem wel zou kennen'. Ze zijn er over uit dat ze wel de muziek kennen, maar de persoon zelf niet als ze die tegen zouden komen. Ze babbelen verder wat over de verkiezingen.
Tijn zeurt over het melkschuim die Marlies maakt. Monique heeft nog niet gezien dat je zoveel schuim kon maken met dat schuimkloppertje. Tijn roept dat ook wel eens te hebben gemaakt. en monique zegt dat zij nog nooit zoveel schuim ermee kon maken. Tijn zegt dat ze nog zoveel dingen niet heeft gezien.
Ze gaan met z'n alle weer terug naar de Lounge
JAnine besluit om niet meer te roken vanwege haar keel. maar neemt twee minuten later gewoon weer een sigaret. Hilde en Milica lusten geen koffie, maar hilde vind de koffie van MArlies (met veel schuim) er heerlijk uit zien. Monique meldt dat ze pas sinds 4 jaar koffie drinkt.
Janine lust ook geen koffie zegt ze..
HIlde zegt dat je thuis echt niet ziet dat het licht in het huis zo fel is. Je krijgt er wallen en een droge huid van enzo.
Ze gaan verder over het gezwel van Hilde in haar lies die ze heeft weg laten halen, maar waar ze nu sinds ze in het huis zit last van heeft.
Jeroen vertelt over hoe hij en z'n vrienden een meisje voor de gek hielden die hij met het chatten had ontmoet. Ze zeiden dat ze een strandtent hadden en of ze wilde komen werken, maar dan moest ze wel haar tieten laten zien.
Tijn komt naar het hanggroepje in de Lounge om een sigaret te roken (hij rookte toch niet?) en Hilde vind dat hij lekker ruikt.
Andre Hazes wordt op de karaoke gezet...

En ik ben weg...



[ Bericht 42% gewijzigd door Sonique op 24-11-2006 13:48:01 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')