abonnement Unibet Coolblue
pi_43499108

Wij zijn een clan die niet echt vaak hier op het forum een kijkje komen nemen.. de meeste weten denk niet eens dat dit forum bestaat.
Toch houden wij met onze members veel contact en onze main members houden contact met het BoF gedeelte, de main members posten hier wel is wat en praten met Jedi of met Ferdi over verschillende ideeen of opties over de clan.
Voorderest zitten de meeste alleen maar op Teamspeak of gewoon op Xfire. Vele komen we ook tegen in de ons bekende servers.

Wil je joinen: come and visit.


NeHoX
Rhoffeltje
jorisw86
whitebahamut

Voeg 1 van deze spelers toe.. en een toelating in funteam is haast niet uitgesloten...



Band of FOK!kers biedt haar leden ook de mogelijkheid om met elkaar te communiceren via Teamspeak. Ieder lid kan inloggen op de Teamspeak server en is zo in staat om met een maximum van 50 andere leden te praten over tactieken, behaalde resultaten en prietpraat.

Het programma Teamspeak kan je vanaf deze locatie downloaden. Als je dat gedaan hebt installeer je het programma en log je op de volgende manier (links) en met de volgende gegevens (rechts) in:



LET OP:Deze Teamspeak server is anders dat de Teamspeak server die door de andere leden wordt gebruikt. Reden hiervoor is dat het "member joined" & "member left" geluid erg irritant bleek te zijn tijdens het spelen van een war. Daarom vindt je de CS:S spelers dus op een andere Teamspeak server.

Ook op deze server zien we je graag eens verschijnen.



Server-IP: 80.69.77.176:27015
Servernaam: [NL] Dikke piemel's united #1 || www.team-dpu.tk

Server-IP: 87.117.225.209:27015
Servernaam: Killbot and Koji's Scoutzknivez Party|100Tick
Serverinfo: scoutzknivez (0/16)

Server-IP: 84.244.170.8:27030
Servernaam: FoK! Warserver Tick 100 - Publicservers.nl


Er zijn er nog vele meer maar daarbij kan je ons volgen via Xfire.

Als er nog vragen zijn.. you know what to do.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')