abonnement Unibet Coolblue
pi_43441896
Game on.
pi_43441941
quote:
Op vrijdag 10 november 2006 11:39 schreef AlohaXa het volgende:
Wat een super aflevering weer. Toen candice van de mat afstapte was ik niet zo verbaasd en dat jonathan direct daarna ook meeging vond ik wel bijzonder.
Op dat moment kon je zien hoe verslagen Aitu zich voelde. 4 members tegenover een hele groep en dat verstrekte mijn fan-gevoel voor aitu maar.

Ik heb echt in spanning gezeten tijdens de reward en de immuniteit challenge. Nog meer dan normaal hoopte ik vurig dat Aitu zou winnen! En het voelde echt immens goed toen ze ook daadwerkelijk wonnen!!!!! haha

Zowel candice en jonathan zijn verraders, maar bij Jonathan heb ik dat gevoel veel meer. Ik kan niet wachten tot hij weg is.

Een heerlijke aflevering wederom; Where justice is served!
quote:
Op vrijdag 10 november 2006 19:02 schreef trepper het volgende:
Wat een krankzinnig goeie aflevering.

Hahaha die Jonathan is echt een mafkees eerste klas, die move van hem gaat zeker de geschiedenis in als 1 van de slechtste survivor moves ooit. Van Candice begreep ik het wel een beetje, omdat ze een goeie band had met Parvati en Adam. Maar ben wel blij dat Jonathan er nog in zit, gaat nog voor leuke afleveringen zorgen.

Mooi van Aitu dat ze alles wonnen, ik ben nu compleet voor Ozzy en Yul en hoop dat 1 van deze 2 gasten wint.

Nog een totale verrassing voor mij was dat Brad ineens de 1e jurymember is. De cast mag dan wel groter zijn, maar met hem als eerste jurymember heb je straks 10 jurymembers, waardoor er een gelijkspel kan ontstaan. Ik mag toch echt hopen dat ze niet het publiek laten kiezen dan, want dat zou de complete serie verneuken.
quote:
Op vrijdag 10 november 2006 20:56 schreef AlohaXa het volgende:
Brad eerste jurylid? Hmm dit is de eerste keer dat ik survivor kijk. Hoe zit dat met de juryleden? Wat is hun rol in het verloop van survivor?
quote:
Op vrijdag 10 november 2006 23:02 schreef BliksemSchigt het volgende:
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUW

Heel heel heeeeeeeel gaaf zeg! Wat is Jonathan inderdaad echt de grootste mongool ooit Waarom zou je in godsnaam Candice achteraan gaan in zo'n situatie. Brad schatte het wel goed in met z'n no trust . Ozzy en Yul, samen met Nate zijn ook echt met favorieten

De jury bestond meestal uit 9 members dacht ik, na de merge ging er altijd nog 1tje af en vanaf dan begon de jury. Straks heb je de final four en de final three. Winnaar van de laatste challenge wint en mag kiezen tegen wie hij of zij het in de finale wil opnemen. De jury mag dan op de slot tribal council vragen gaan stellen en de twee winnaars mogen dan hun slotpleidooien geven en uitleggen hoe en waarom zij het spel hebben gespeeld. De jury stemt dan uiteindelijk wie Survivor moet winnen, meeste stemmen wint
pi_43443915
Idd. wellicht volgt er nog een of andere twist die 1 van de jury-stemmen canceled ofzo. Zolang ze het publiek er maar buiten houden. Bij een serie als expeditie robinson of survivor vind ik een publieksstem echt niet kunnen, omdat je te maken hebt met het creeren van personages. Zo zal iemand die goed wordt neergezet natuurlijk altijd de publieksstem winnen. Er is teveel manipulatie met de beelden in het spel dan.
pi_43445493
Meesterlijke aflevering weer!
Spoilers!
  zaterdag 11 november 2006 @ 04:58:50 #5
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_43447134
Wat een slechte move van Candace en Jonathan Je laat zo zien dat je niet loyaal bent en bereid bent je team mates in de steek te laten. Zeker vlak voor een merge is dat echt geen handige zet. Wel tof kijkmateriaal natuurlijk!
pi_43449596
Nou ik zie candice wel overleven bij raro hoor. En was je denkt over de move van Jonathan.. Als de merge er is, dan wordt het wat ze steeds noemen een "numbers game". 7 - 5 zou in de logica van Jonathan funes zijn waardoor de Aitu een voor een weggevote zou worden.
pi_43450159
Je vergeet dat Ozzy sterk genoeg kan zijn om de challenges allemaal te winnen en dat Yul de idol nog heeft. Gaat een leuke merge worden wanneer Aitu met z'n 4en het haalt.
  zaterdag 11 november 2006 @ 13:36:27 #8
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_43451385
Dat niet alleen. Als we het voorstukje van volgende week mogen geloven dan wordt het gekroel van Candice (ace?) met Adam niet bepaald met gejuich ontvangen door Raro en volgens mij is Becky ook nog altijd onderdeel van Raro en die zich ik zichzelf nog wel aansluiten na de merge bij Aitu. Jonathan ligt nu bij beide groepen erg slecht.
pi_43452890
Becky zit bij Aitu...
Het blijft eenmooi programma, er kan nog vanalles gebeuren!
Spoilers!
pi_43469715
Ik verwacht dat er in de twist een briefje zit met daarop al de stemmen erop. Zo kunnen de winnaars zien wie de meeste stemmen heeft gekregen en op wie ze dan moeten stemmen als voor het geval dat het een gelijkspel wordt bij de stemming direct na de merge.
En hij zei: "Ik ben de trotse bezitter van een lege ondertitel."
  maandag 13 november 2006 @ 14:33:40 #11
44906 merino
World of Sleepers
pi_43507684
enorm veel twists zeg deze keer
Jonathan is een mafkees die geen goede vertrouwensbanden kan opbouwen

Owh en de Jury bestaat normaal toch uit 7 mensen
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_43525633
quote:
Op maandag 13 november 2006 14:33 schreef merino het volgende:
enorm veel twists zeg deze keer
Jonathan is een mafkees die geen goede vertrouwensbanden kan opbouwen

Owh en de Jury bestaat normaal toch uit 7 mensen
Normaal wel ja. Maar omdat ze met 20 man zijn begonnen zou ik het niet verbazend hebben gevonden als ze een jury met 9 man hebben. Wat ik vreemd vind is dat ze met Brad als eerste jurylid straks 10 juryleden hebben, dus een even aantal.
pi_43638517
Machtig machtig machtig!

Ten eerste Aitu preveals again! Bij de award win had ik kriebels, bij de immunity hartkloppingen haha
Maar weer slaan ze zich er doorheen!

Candice werd deze keer weer naar exile island gestuurd. Hoewel het hard is.. en ik een beetje medelijden met haar heeft... candice is niet overgelopen omdat ze Aitu "pijn" wilde doen..
Maar begrijp ik waarom Aitu het doet en vind het ook een beetje gerechtvaardig.

Bij de votes hoopte steeds vurig dat Jonathan eruit gestuurd werd. Bij rebecca vond ik het nog wel ok, maar bij jenny.. Die Adam figuur heeft te veel macht terwijl hij in mijn ogen helemaal geen leuke persoon is of een volwaardige bijdrage levert (maar dat heb ik ook bij de meeste raro members: pavarti, candice, adam ). Bah

De "straf" die Raro heeft gekregen vond ik overigens ongelovelijk lekker. Heerlijk.. hoe on-etisch het ook mag klinken... En helemaal toen Jeff op ze neer begon te praten "Niemand weet wanneer de merge komt en wie zegt dat er überhaupt een merge komt!" haha

In de previews voor de volgende aflevering!!!! Ik ben benieuwd wat die Yul heeft bedacht. Misschien is het een loop-hole m.b.t. de immuniteitsidol
pi_43639076
Fantastisch!!! Wat een twist!

Gave challenges weer, je ziet gelijk dat Yul en Ozzie echt veruit de sterkste zijn. Eerste challenge zat ik inderdaad ook echt vol spanning, bij de tweede voelde je het al een beetje aankomen dat Aitu zou gaan winnen. Candice naar Exile Island is natuurlijk volkomen terecht, al is het wel een beetje sneu.

Rebecca eruit was te verwachten en volkomen terecht ook; dan de twist, een tweede persoon eruit stemmen en inderdaad Jeff met z'n "Maybe there will be no merge at all!". Ik had niet verwacht dat Jenny zou gaan, ik had wel stemmen verwacht, en ook een stem op Candice, maar dat Parvati, Nate en Jenny wel op Jonathan zouden stemmen, nu alleen Jenny en ...?

Volgende aflevering wordt weer erg cool . Go Aitu
  vrijdag 17 november 2006 @ 19:54:44 #15
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_43641968
Superaflevering! Al had ik wel het idee dat de redactie dit bedacht had om de Raro groep wat kleiner te maken. Onverwacht was het wel, ik zat ook op een merge te wachten. Als Parvati/Nate/Jonathan slim zijn dan gooien ze bij het volgende verlies Candice eruit. Dat die laatste naar Exile island gaat vond ik niet meer dan logisch. Ik denk dat bij winst van Aitu bij de volgende reward challenges ze er nog wel een paar keer komt te zitten
pi_43647168
quote:
Op vrijdag 17 november 2006 19:54 schreef Maerycke het volgende:
Superaflevering! Al had ik wel het idee dat de redactie dit bedacht had om de Raro groep wat kleiner te maken.
Dat dacht ik ook al. Maar het papiertje zal al in het flesje en was verzegeld voordat de proef daadwerkelijk begon dus beide teams hadden het flesje kunnen krijgen. Tenzij er twee flesjes waren.

Geweldige aflevering weer! Ik had met dat flesje voorspeld dat degene met het een na hoogste aantal stemmen ook weg zou moeten ipv dat daar ook over gestemd moest worden. Bizar dat ik het bijna goed had, Survivor is erg onvoorspelbaar juist!
Spoilers!
pi_43662151
Goeie aflevering. Mooi om te zien dat Aitu weer wint. Leuke twist weer dat er nog iemand uit moest. Ze waren hierop totaal niet voorbereid. Ik hoop op een samensmelting volgende week en dat Nate dan samen met Aitu een voor een het complete blanke team wegstemd.
pi_43662449
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 18:10 schreef trepper het volgende:
Goeie aflevering. Mooi om te zien dat Aitu weer wint. Leuke twist weer dat er nog iemand uit moest. Ze waren hierop totaal niet voorbereid. Ik hoop op een samensmelting volgende week en dat Nate dan samen met Aitu een voor een het complete blanke team wegstemd.
Haha het viel mij ook al op dat het blanke team eigenlijk zo goed als intact is. Normaal gezien lijken de banden van minderheden sterker, maar bij survivor is dat juist andersom. Daarnaast is het ook het geval dat de minorities op elkaar terug kunnen vallen.

Maar al met al, ze zijn wel minder likable voor de kijkers.

En ik bedacht mij net. Als aitu moest gaan stemmen en ze stemmen allemaal op een andere persoon. Dus iedereen heeft 1 stem, wie gaat er dan weg?
pi_43662515
Dat moeten ze een challenge doen, met de vuurproef lijkt me .

Maar goed, normaal gesproken was Jonathan waarschijnlijk al weggespeeld, en Parvati, Candice en Adam zijn wel dusdanig sterk dat die in elke tribe wel redelijk ver waren gekomen.
  zondag 19 november 2006 @ 15:30:24 #20
44906 merino
World of Sleepers
pi_43686049
mooie aflevering weer en veel belovend voor de toekomst (Nate tussen twee kampen in). Ben blij dat Jonathan er nog in zit. Kan die gast opzich wel waarderen

Hoop nog steeds dat Ozzy wint
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_43686713
Heeft er eigenlijk ooit een vrouw survivor gewonnen?

[ Bericht 68% gewijzigd door AlohaXa op 19-11-2006 15:58:54 ]
  zondag 19 november 2006 @ 15:52:07 #22
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_43686817
quote:
Op zondag 19 november 2006 15:49 schreef AlohaXa het volgende:
Heeft er eigenlijk ooit een vrouw survivor gewonnen?
Volgens mij zelfs een aantal keren. Ik herinner me sowieso Tina uit de Australian serie.
  zondag 19 november 2006 @ 16:00:28 #23
44906 merino
World of Sleepers
pi_43687186
quote:
Op zondag 19 november 2006 15:49 schreef AlohaXa het volgende:
Heeft er eigenlijk ooit een vrouw survivor gewonnen?
enorm vaak zelfs
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_43687228
quote:
Op zondag 19 november 2006 15:52 schreef Maerycke het volgende:

[..]

Volgens mij zelfs een aantal keren. Ik herinner me sowieso Tina uit de Australian serie.
Ah oke, want ik las daarnet dat dit al het 13e seizoen was. En als je naar de challanges kijkt, dan zijn de mannen toch iets sterker.. fysiek. Toen las ik ook nog eens dat de man die vorig jaar gewonnen had, een commando was (terry-domination noemde iemand het hier).

Trouwens.. ik zie het nog wel gebeuren dat Nate vóór Jonathan eruit gaat, maar gezien de preview denk ik dat Jonathan op tenen gaat trappen van zijn nieuwe tribe

Ik hoop niet dat ze kracht-challanges gaan krijgen (zoals de vorige keer met de zandzakken), dat wint Auti helaas niet
  zondag 19 november 2006 @ 16:08:32 #25
38042 Maerycke
Ja, wat nou weer?
pi_43687467
Even een lijstje gemaakt:

Seizoen 1 Borneo: Richard Hatch - M
Seizoen 2 Australia: Tina Wesson - V
Seizoen 3 Africa: Ethan Zone - M
Seizoen 4 Marquesas: Vecipia Towery - V
Seizoen 5 Thailand: Brian Heidrik - M
Seizoen 6 Amazon: Jenna Morasca - V
Seizoen 7 Pearl Islands: Sandra Diaz-Twine - V
Seizoen 8 All Stars: Amber Brkich - V
Seizoen 9 Vanuatu: Chris Daugherty - M
Seizoen 10 Palau: Tom Westman - M
Seizoen 11 Guatemala: Danni Boatwright - V
Seizoen 12 Panama: Aras Baskauskas - M

Tot nu toe 6 mannelijke winnaars en 6 vrouwelijke. Gaat gelijk op dus
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')