http://www.chocolonely.nl/quote:Op dinsdag 13 februari 2007 20:35 schreef Oxymoron het volgende:
Waar kun je die Chocolonely kopen?
ik heb het ook niet echt gevolgd, maar ik vond het maar een wazig verhaal... Hij is blijkbaar nog nooit zelf in Ivoorkust geweest om te kijken of de beweringen kloppen... Volgens mij moet je daar mee beginnen wil je een serieus verhaal maken.quote:Op dinsdag 13 februari 2007 21:35 schreef w8jij17 het volgende:
Ik heb heel het chocolonely avontuur niet echt gevolgd. Vanavond bleef ik wonderbaarlijk genoeg hangen en was echt onder de indruk. Dat verhaal van die getuige... niet te geloven.
Ik hoop echt dat het Teun gaat lukken, want deze praktijken moeten gewoon stoppen.
Respect voor dit initiatief en vooral doorzetten!
die zijn echt zo ranzig, nee doe mij dan maar zo'n slavenreep want die dingen zijn niet te pruimenquote:
Vond ik ook niet echt sterk. Kennelijk kenden die 2 elkaar, want Teun was aan het begin al zwaar opgefokt. Ik had wel het idee dat ie met veel meer bewijzen zou komen ipv steeds te herhalen dat het slecht is.quote:Op vrijdag 16 februari 2007 21:47 schreef NoSigar het volgende:
Vanavond was hij bij De leugen regeert. Wat een drammer zeg.
Ik neem hierbij even aan dat deze reep een poging hebt gegund...maar ik vind em best lekker smaken eigenlijk. Waar je dat 'ranzig' dus vandaan haalt weet ik niet, maar het zal wel iets met 'smaak' en 'twisten' te maken hebben .quote:Op vrijdag 16 februari 2007 21:58 schreef Elusive het volgende:
[..]
die zijn echt zo ranzig, nee doe mij dan maar zo'n slavenreep want die dingen zijn niet te pruimen
quote:De KVW Gezondheidsweken. Gezondheid. De mannen van de Keuringsdienst van Waarde storten zich op gezondheid. Van zichzelf en van de kijkers. Bij de dokter laten ze zich nakijken als een auto die een grote beurt krijgt. Ze beginnen een gezonde groentekwekerij voor het algemeen welzijn en maken vitamine uit kiezelstenen. De Keuringsdienst onderzoekt hoe je slank wordt van suiker. En wat vrije radicalen tegen anti-oxidanten hebben. Onthullend ook: het verschil tussen zeezout, tafelzout, strooizout, paardenzout, keukenzout, oud zout en oerzout. En alles over de bijzondere eigenschappen van de wonderplant aloë vera. De KVW Gezondheidsweken. Van kijken alleen al word je beter!.
Dat is wel een herhaling, maar als je ze nog niet hebt gezien: kijken!quote:Op zondag 29 juli 2007 21:02 schreef Longmen het volgende:
Morgen zijn ze er weer met een nieuwe reeks!
[..]
Wist ik niet, ken deze volgens mij ook niet. Ga kijken!quote:Op zondag 29 juli 2007 22:30 schreef Hooghoudt het volgende:
[..]
Dat is wel een herhaling, maar als je ze nog niet hebt gezien: kijken!
Toch een gemiste kans van het programma om niet een 'second opinion' te vragen bij een 2e huisarts. Ik weet niet in hoeverre dit haar mening is en hoe de algemene opinie is.quote:Op maandag 30 juli 2007 21:27 schreef Arcee het volgende:
Die huisarts.
Ik geloof het ook wel. Dit soort farmaceutische onzin wordt alleen maar gemaakt voor de winst.quote:Op maandag 30 juli 2007 21:49 schreef Arcee het volgende:
't Klonk mij wel zeer aannemelijk in de oren.
Veel beter dan die eikel in die winkel die zegt dat je dood gaat als je geen vitaminetabletten eet.
Ja, uiteindelijk wel, ja.
Is met vlees al een tijdje bekend dat dat heel lang bevroren ligt volgens mijquote:Op vrijdag 28 september 2007 10:26 schreef Hooghoudt het volgende:
Ze hadden toch eerder ook al zoiets over 'vers' gehakt dat maanden ingevroren in pakhuizen lag? Het gehakt kwam uit Botswana, als ik het me goed herinner.
Ik wist het eerlijk gezegd pas na de aflevering van de keuringsdienst van waarde. Het was iig wel een openbaring dat het vlees uit Afrika komt.quote:Op vrijdag 28 september 2007 14:19 schreef Piles het volgende:
[..]
Is met vlees al een tijdje bekend dat dat heel lang bevroren ligt volgens mij
Jammer gemist. Waarom naar 10 uur? Kijk wel ff op uitzending gemist.quote:Op donderdag 27 september 2007 19:06 schreef golfer het volgende:
De nieuwe serie uitzendingen begint vanavond weer om 21:59 op Nederland 3.
Vanavond:
IJskoude verse vis van zo ver weg dat het geen vis van gisteren kan zijn.
Hoe doet u dat, visboer en kruidenier? Het grote geheim van heel veel kakelvers is het vrieshuis. Het verschil tussen vries en vers wordt verdonkeremaand. De Keuringsdienst van Waarde ontdooit een vis.
Fuck dat was dus vanavond?quote:Op donderdag 18 oktober 2007 22:27 schreef k_man het volgende:
"Ik heb hier abdijham. Van welke abdij komt ie?"
- "Da's van de dij van het varken."
"De dij van het varken? Wat doet die ab er dan voor?"
- "Ja misschien van degene die het gemaakt heeft ofzo, weet ik veel."
"Aha. Van de dij van het varken en degene die het gemaakt heeft heet Ab."
- "Ja, zoiets."
Dat was echt de mop van de dag! Die vrouw aan de telefoon bleek nu eens niet zo'n klantenservice-miep die alleen maar zouteloze antwoorden kon geven, maar ging vrolijk mee in deze flauwekulvraag. Die man van het monnikenbier had ook al zo'n prettige ik-belazer-de-kluit-maar-daar-wil-ik-ook best-voor-uitkomen-houding. "Dit is geen monnik, dit is een middeleeuws raadsman'," precies op de juiste tongue-in-cheektoon...quote:Op donderdag 18 oktober 2007 22:27 schreef k_man het volgende:
"Ik heb hier abdijham. Van welke abdij komt ie?"
- "Da's van de dij van het varken."
"De dij van het varken? Wat doet die ab er dan voor?"
- "Ja misschien van degene die het gemaakt heeft ofzo, weet ik veel."
"Aha. Van de dij van het varken en degene die het gemaakt heeft heet Ab."
- "Ja, zoiets."
quote:Je neemt wat bloem, eieren, melk en een snufje zout. Even kloppen en je kunt een pannenkoek bakken. Maar supermarkten liggen tegenwoordig vol met tientallen pannenkoekmixen, pannenkoekenshakers en kant-en-klare smulpannenkoeken met gaatjes. De Keuringsdienst gaat langs bij de grootste pannenkoekenfabriek van Nederland en vind in Limburg de uitvinder van de knuffelpannenkoek. Pannenkoeken bakken, hoe moeilijk is dat ook al weer? De Keuringsdienst van Waarde bakt een pannenkoek.
Bedankt voor de herrinering Zet tv aanquote:Op donderdag 22 november 2007 22:04 schreef Piles het volgende:
Begint altijd goed met die hulplijnen
Ja, ik had ook wel zin even de koekenpan aan te slingeren.quote:Op donderdag 22 november 2007 22:29 schreef Piles het volgende:
Die kant-en-klaar-dingen zijn zeker eetbaar, en vooral heel makkelijk. Maar niets kan op tegen een goede pannenkoek
Ik krijg er honger van
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |