abonnement Unibet Coolblue
pi_42290893
Welkom !
Zoals je waarschijnlijk al weet is ben je beland op het subforum van de gloednieuwe FOK! clan genaamd Band of FOK!kers. In dit subforum wordt er gepraat over de clan, kun je je inschrijven voor verschillende evenementen, kun je afspraken maken om te gamen en kun je je deelnemen aan clanwars. Kortom, alles wat je van een goede clan mag verwachten!

Op dit moment zie je echter nog niets van dit subforum. Het Band of FOK!kers subforum kent hetzelfde principe als het Keldertje. Je dient een mailtje te sturen met daarin een paar gegevens. Onderin staat precies hoe dit gaat, je kan doorscrollen maar de tussenliggende tekst is zeker interessant voor nieuwe leden.

Wat biedt Band of Fok!kers mij?
De succesformule van Band of FOK!kers bestaat uit twee delen. Ten eerste zijn we een clan die geen verplichtingen kent. We zullen niemand verplichten om mee te doen aan clanwars, aan eventuele trainingen of om elke week op hetzelfde tijdstip te spelen. Bij ons staat de gezelligheid voorop, het enige wat we dus vragen van jullie is enige activiteit, op het forum, op Teamspeak, tijdens het gamen of op de evenementen. Dat is ook direct het tweede deel van de succesformule. Vanuit Band of Fok!kers worden geregeld evenementen georganiseerd. De grote LANs staan standaard op de agenda en daarnaast hebben we een kart-meet, een airsoft-meet en verschillende BBQ-meets georganiseerd.

Kortom, wij bieden onze leden een goed georganiseerde clan waarin gezelligheid voorop staat.

Gezelligheid? Ik wil de wereld veroveren!
Niet getreurd, ook voor jou zijn er mogelijkheden! Binnen Band of FOK!Kers zijn verschillende initiatieven ontwikkeld om “de wereld te veroveren”. Inschrijving op Clanbase, het trainen met andere leden en het spelen van officiele clanwars behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard is niemand verplicht om aan iets dergelijks mee te doen.

Welke spellen hebben op dit moment een plaats binnen Band of FOK!kers?
Op dit moment zijn er verschillende spellen die draaien binnen Band of FOK!kers, een lijstje:

Battlefield
Hier liggen immers onze roots. We hebben de beschikking over een Battlefield 2 Ranked server van 32 slots. Binnenkort wordt hier een Point of Existence 2 server aan toegevoegd. POE2 is een mod van Battlefield 2 die erg goed ontvangen is door de community. Ook deze server zal 32 slots zijn. De clanleader van dit gedeelte is JMPoSTMaN.

Trackmania: Nations
Trackmania: Nations gaat op twee servers draaien. Deze servers zijn grotendeels identiek aan de servers die nu reeds draaien met als verschil dat ze nu op een proffessionele locatie hangen. Dit spel kan nog steeds rekenen op grote populariteit door de verslavende gameplay. De clanleader van dit gedeelte is Oldbie

World of Warcraft
Het wereldberoemde en ernstig verslavende spel van Blizzard. Deze server wordt ook gehost vanuit een proffessionele locatie en biedt een bijna identieke ervaring als de officiële Blizzard servers. Verschil is dat het spelen op deze server gratis is, dit in tegenstelling tot de officiële Blizzard servers. Het aanspreekpunt van dit gedeelte is Timminater.

Counterstrike
Ook dit spel is nog steeds erg populair. Counterstrike heeft dus ook z’n eigen server gekregen, een 16 slots public. Pas wel op, op deze server zijn enkele serieuzere spelers aanwezig en je wapen kan dus maar beter geladen zijn! Het aanspreekpunt van dit gedeelte is NeHoX.

Teamspeak
Schelden, vloeken, juichen en lachen. Allemaal uitlatingen die geregeld voorkomen tijdens het gamen. Wat is er leuker dan deze ervaringen met elkaar te delen ? Vervloek iemand als hij voor de zoveelste keer sneller is of maak een sarcastische opmerking na de 13-0 overwinning met een potje voetbal. Dit is nu dus mogelijk aangezien we de beschikking hebben over een 50 slots Teamspeak server. Ieder lid kan inloggen op deze server om vervolgens gezellig of serieus te discussieren over een spel, over de tactieken en ga zo maar door. Ervaring leert dat dit erg leuk is, een aanradertje dus!

Zes gameservers en een TS server, geld over?
Geld heb je nooit over en ook wij niet. Hoe we dit kunnen bekostigen? Simpel, we hebben enkele sponors gevonden die ons daarin bijstaan. Uiteraard verdienen deze mensen dan ook enige aandacht dus bij deze.

Gamehost – http://www.gamehost.nl
Als eerste Gamehost. Dit bedrijf voorziet ons in een viertal gameservers en een Teamspeak server. De eigenaar is al meer dan een jaar actief lid van Band of FOK!kers en heeft ons al die tijd voorzien van een Teamspeak server zodat wij onze tactieken konden bespreken. Hulde daarvoor uiteraard. Sinds kort zijn daar ook de verschillende gameservers bij gekomen die nu reeds enige tijd als een zonnetje draaien. Kortom, naar onze mening een ideale partner als je een gameserver nodig hebt.

Publicservers.nl – http://www.publicservers.nl
Als tweede Publicservers. Dit bedrijf voorziet ons in een tweetal gameservers. Als eerste de Battlefield 2 Ranked server. Tot begin 2006 zaten we bij een andere provider, de ontevredenheid groeide en er werd gezocht naar een betere oplossing. Verschillende partijen werden aangeschreven waarbij Publicservers er positief uitsprong door de snelle en persoonlijke benadering. Sinds de overstap naar Publicservers is de bekendheid van onze server gegroeid en is onze reputatie meegegroeid. Binnenkort komt daar dan ook een POE2 server bij. Kortom, ook Publicservers is een zeer gewaardeerde partner.

Lijkt me leuk. Hoe wordt ik lid?
Als je lid wilt worden willen we een paar dingen van je weten, als je deze gegevens naar toegang@bandoffokkers.nl dan geven we je zo snel mogelijk toegang tot het nieuwe subforum. Het kan dus voorkomen dat je een dag of 2 moet wachten maar we zorgen altijd dat het gebeurt en uiteraard ontvang je een bevestigingsmail.

Hieronder zie je waar je lijstje aan dient te voldoen inclusief een voorbeeld van mijn gegevens. Je echte naam is optioneel, andere gegevens zijn verplicht. Uiteraard mag je het aantal spellen dat je speelt uitbreiden of inkorten.

Eerste beste voetbalkenner binnen BoF!
[b]Winnaar van de Band of FOK!kers Michael Rasmussen Award[/b]
Alpe d'Huez (1:16), Col du Telegraphe (0:56) & Col du Galibier (1:20)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')