abonnement Unibet Coolblue
pi_42290848
Ik zie een heleboel namen voorbij komen maar wie doet nu wat binnen Band of FOK!kers
Band of FOK!kers is opgedeeld in verschillende secties die elk hun eigen takenpakket kennen. Dit topic is bedoeld om inzicht te geven in de structuur van Band of FOK!kers. Op die manier weten jullie waar iedereen staat en wie je voor welke vragen aan kunt spreken.

Als eerste de organigram van Band of FOK!kers:


Nu weet ik hoe de organisatie in elkaar zit maar welke naam zit nu waar en wat doet hij/zij daar
Goed we zullen ze laag voor laag bespreken.

Algemeen Bestuur
In het Algemeen Bestuur zitten drie mensen: Jpjedi, FJD en Fliepke. Jpjedi en FJD hebben het concept achter Band of FOK!kers bedacht en hebben dit vervolgens met vele anderen in de praktijk weten te brengen. Fliepke is jullie wel bekend als eindredactie van FOK! Games.

Jpjedi en FJD nemen het Algemeen Bestuur op zich en zullen zich bezig houden met de grote lijne; Welke games gaan we wel ondersteunen en welke niet, welke sponsors zijn wel interessant en welke niet en daarnaast veel overleg met de leidinggevenden van de verschillende secties. Fliepke heeft een controlerende functie in dit geheel; Hij is in principe geen aanspreekpunt en houdt slechts toezicht op het functioneren van het Algemeen Bestuur.

Contactpersonen:
FJDFJD@bandoffokkers.nl
JpjediJP@bandoffokkers.nl

Sectie Besturen
In de tweede laag bevinden zich verschillende sectie besturen. Deze worden hieronder behandeld waarbij de volgorde uiteraard niets zegt over de belangrijkheid.

Financiële administratie
Als eerste de financiële administratie. Alle inkomsten en uitgaven die we maken moeten we kunnen verantwoorden. Sponsors willen weten hoe Band of FOK!kers er voor staat en de leden hebben recht op financiele verantwoording, ze doen immers donaties. Battlelies zal deze functie op haar nemen. Ze draagt daarmee zorg voor het betalen van facturen en het bijhouden van de administratie.

Contactpersoon:
BattleliesLies@bandoffokkers.nl

Evenementen
Als tweede de Evenementen. In het afgelopen jaar heeft Band of FOK!kers verschillende evenementen georganiseerd. Aanwezigheid op verschillende LANs, de organisatie van een eigen LAN, een avond karten inclusief BBQ en recentelijk een dag airsoften met aansluitende BBQ vanwege ons 1-jarig jubileum. Kortom, evenementen genoeg. Het organiseren hiervan blijkt echter flink veel tijd te kosten waardoor we hiervoor een aparte sectie hebben opgericht.

Op dit moment zijn er echter nog geen direct verantwoordelijken voor deze functie. Daarom gaan Jpjedi, FJD en Battlelies deze sectie gezamenlijk dragen. Op termijn zullen we deze functie gaan overdragen maar daar gaan we over enkele weken naar kijken.

Contactpersonen:
BattleliesLies@bandoffokkers.nl
FJDFJD@bandoffokkers.nl
JpjediJP@bandoffokkers.nl

Techniek
Als derde de Techniek. Deze afdeling zorgt voor alle technische dingen binnen Band of FOK!kers. Zo beheert deze sectie de verschillende gameservers en de Teamspeak servers. Verder zorgen ze ook voor onderhoud en ontwikkeling van de externe website. Op de externe website kun je o.a. statistieken vinden van gespeelde wars en bekijken op welke plaats je staat in het leaderbord. Meer functies worden op een later tijdstip geimplementeerd en nieuwe functies kan je uiteraard altijd aanvragen. De website is te vinden op www.bandoffokkers.nl

Er zijn drie mensen die zich hier mee bezig houden. Ten eerste Ursel, oprichter van Gamehost, onze sponsor. Ursel geeft leiding aan de sectie Techniek en zorgt dat de gameservers aan onze eisen voldoen en dat de website up-to-date blijft. Ursel wordt in deze functie ondersteund door Morpheus2002 en Timminater die verschillende werkzaamheden binnen deze sector zullen verichten.

Contactpersoon:
UrselUrsel@bandoffokkers.nl

Games bestuur
Als vierde de Games sectie. Deze sectie geeft de richting van Band of FOK!kers op Games gebied aan, welke spellen zijn interessant en welke spellen niet meer. Daarnaast zullen ze bemiddelen in eventuele conflicten en weten zij wat er speelt onder de leden van Band of Fok!kers.

Contactpersonen:
IncolumisIncolumis@bandoffokkers.nl
Morpheus2002frank@bandoffokkers.nl

Onder deze Games sectie hangen de verschillende games die worden gefaciliteerd door Band of FOK!kers. De verschillende games worden geleid door de Clanleader van de betreffende game en hij/zij heeft de leiding over alle aspecten van het spel zoals het organiseren van eventuele wars, het operationeel beheer van de server(s) en het aannemen van mensen die hem/haar daarin assisteren. Voor overlappende zaken, zoals de server of een evenement, zullen ze overleggen met andere secties. Hieronder de games (op alfabetische volgorde) die op dit moment gefaciliteerd worden door Band of FOK!kers met daarachter de clanleader.

JMPoSTMaN - JMP@bandoffokkers.nl
NeHoX - NeHoX@bandoffokkers.nl
Oldbie - Oldbie@bandoffokkers.nl
Timminater - Tim@bandoffokkers.nl

[ Bericht 1% gewijzigd door FJD op 01-10-2006 21:02:26 ]
Eerste beste voetbalkenner binnen BoF!
[b]Winnaar van de Band of FOK!kers Michael Rasmussen Award[/b]
Alpe d'Huez (1:16), Col du Telegraphe (0:56) & Col du Galibier (1:20)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')