abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_42290749
Waarom heeft Band of Fok!kers support nodig
Onze sponsors, Gamehost en Publicservers, voorzien ons van een fors serverpark waar we een hoop mee kunnen. Toch zijn hier niet alle kosten mee gedekt waardoor we financiële support van onze leden erg goed kunnen gebruiken. Ook voor toekomstige groei is financiële steun van onze leden onmisbaar.

Financiële steun? Ik dacht dat dit gratis was
Lid worden van Band of FOK!kers is gratis en blijft gratis, laat daar geen misverstand over bestaan. We zullen niemand verplichten om een donatie te doen aan Band of FOK!kers. Toch denken wij jullie over te kunnen halen!

Hoe dan?
Voor bedrijven is Band of Fok!kers een interessant podium gezien de concentratie van gamers. Denk aan bedrijven als gamehosts, softwarehandelaren, LAN organisaties en ga zo maar door. Deze bedrijven kunnen hun naamsbekendheid enorm vergroten door kortingen en/of producten weg te geven aan leden van Band of FOK!kers.

Leden die Band of Fok!kers financieël supporten krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van kortingen en mee te dingen naar prijzen die beschikbaar zijn gesteld door. Op die manier creëren we een win-win situatie voor alle partijen en kan Band of FOK!kers voort blijven bestaan.

Klinkt goed! Hoeveel gaat het me kosten
We vragen een donatie van 5,- per maand, een erg laag bedrag dus. 5,- per maand, dat is minder dan één biertje per week. Daar kun je het niet voor laten lijkt ons. Met dit bedrag hebben we in het verleden ook de clan draaiende kunnen houden en dat gaat ons in de toekomst ook zeker lukken

Klinkt goed! Hoe doe ik een donatie
Op dit moment ondersteunen we slechts een manier om een donatie te doen aan Band of FOK!kers:

Maak, onder vermelding van je Fok! username, 15,- over op de volgende rekening:

Nummer: 53.91.97.297
Naam: PCM Mulders
Plaats: ABN AMRO Prinsenbeek

Op korte termijn zullen we hier ook de mogelijkheid aan toe voegen om een donatie met Paypal te doen.

Als je dat gedaan hebt dan maak je de komende drie maanden weer kans op prijzen en kun je gebruik maken van de kortingen die we als Band of FOK!kers bieden. Belangrijker nog, jij bent dan één van de users die er voor zorgt dat Band of FOK!kers z'n activiteiten voort kan zetten.

[ Bericht 4% gewijzigd door FJD op 01-10-2006 21:15:32 ]
Eerste beste voetbalkenner binnen BoF!
[b]Winnaar van de Band of FOK!kers Michael Rasmussen Award[/b]
Alpe d'Huez (1:16), Col du Telegraphe (0:56) & Col du Galibier (1:20)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')