abonnement Unibet Coolblue
pi_42312752
quote:
Op maandag 2 oktober 2006 10:40 schreef T-lex het volgende:
Mo en Tijn zijn gewoon heel leuk samen.
Ondanks het leeftijdsverschil vindt ik ze gewoon goed bij mekaar passen. Dat er aantrekkingskracht is tussen die 2 daar kan je niet omheen. Dat er een rem op zit lijkt me duidelijk....En dat is een beetje jammer. (dat zie ik liever anders)

Mo heeft kinderen en een man thuis, dat ze met Rob een vrije relatie heeft is al eerder naar voren gekomen. Als er niet geneukt gaat worden in het huis tussen Tijn en Mo dan doen ze dat na BB denk ik heus nog wel. Dat die 2 mekaar "willen" dat spat er vanaf. En ach die kinderen hebben ook al de leeftijd dat ze een "maatje" als Tijn misschien best kunnen waarderen. Die Rob lijkt me nogal een saaie pik...beter zo'n vlotte kunstpa toch... Kzie het een beetje als de Ashten Kutcher en Demi Moore uit de lage landen......

Maar om nog even terug te komen op de rem die er op staat bij Tijn en Mo. Ik lees hier nogal is op het forum dat Tijn met z'n poten van Mo moet afblijven omdat ze moeder is. Maar heb al meerdere malen gemerkt dat het juist Tijn is die de rem erop heeft staan. Ben dus ook heel benieuwd wat er gaat gebeuren nu Tijn dit weekend heeft aangegeven zich niet meer zo in te gaan houden.
Vindt het persoonlijk nog knap dat Tijn er nog niet met volle overgave in is gedoken...wat dat betreft zeg ik "petje af" voor Tijn. (Ik had er allang op gezeten..hahaha)

Dus ik zeg...groen licht voor die 2.
pi_42313712
Je kunt duizendmaal een "vrij"huwelijk hebben...dat is het vast nog niet de bedoeling dat je vrouw...moeder van je kinderen... in het zicht van gans het volk,gaat lopen geilen met een aantrekkelijke jongen van in de 20!
.........en ik heb het gevraagd.....
........
  dinsdag 3 oktober 2006 @ 10:07:02 #53
156267 Saco
Gek op BB
pi_42329128
ik vind het gewoon een mooie foto.van maandag

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')