abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 21 september 2006 @ 05:52:58 #201
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_42005996
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:47 schreef PC eend het volgende:
Daarna ging ze nog even bovenop hem zitten en begon hem te zoenen en toen ongeveer kwam monique binnen en zei er wat van.
Die twee hebben nog nooit gezoend, en ik heb Sabrina voor zover ik weet E10 nog nooit echt van die kusjes zien geven die E10 wel aan Sabrina geeft.

Daarnaast, 10 minuten later zat E10 mokkend in de huiskamer Sabje dood te verwensen. Letterlijk. Geirriteerd en wel. Hoezo echte affectie? Geile plasser zul je bedoelen. Wat wij hier aan het doen zijn is voor Sabrina beslissen of E10 wel of niet te ver gaat. Daar ben je BB kijker voor. Dat Sabrina het niet erg vindt is *VOOR ONS* even een non-issue bij de beoordeling an sich. Velen van ons leggen de grens best ver, maar als je een geile plofkop ziet die NIKS om het emotionele maar alleen om het lichamelijke van Sab geeft, dan kun je daar commentaar op geven, zij het dat E10 een hersenloze geile beer is, of dat Sabje een hersenloze slet is die haar lichaam gewillig aanbiedt in ruil voor wat aandacht van een 19-jarige.

Vooral Scanman loopt rond met de indruk dat iedereen denkt dat alleen E10 schuld heeft, en dat Sabje dit eigenlijk niet prettig vindt. Niets is minder waar dus ik hoop dat Scanman zijn pet peeve even los wil laten, zodat we - zoals hij zelf zegt - niet 3 pagina's van het zelfde hoeven te lezen. Sabje vindt aandacht van E10 fijn, en wil best haar lichaam daarvoor in de strijd gooien. E10 vindt het lichaam van Sabje fijn, en doet er alles aan om kusjes, knuffels, aaitjes over edele delen te geven. Als Sabje naakt in bad zit, komt hij "even een knuffel brengen en even wat kusjes geven " . Vertaling: geile 19-jarige beer wil blote tieten zien. E10 vindt het fijn, Sabje slaat niet de hersens in van E10 dus vindt ze de aandacht niet erg: zij blij, maar wij als toeschouwers vinden het een schouwspel van beide.

Om met een heel gechargeerd voorbeeld te komen: tubgirl (zoek maar es een plaatje) vindt het prima dat ze zichzelf in de bek schijt. Moeten wij dan ook maar vrede hebben met wat zij doet, omdat ze het lekker vindt of kunnen wij ook prima uitleggen dat wat er gebeurt best freaky en ziek is in onze ogen?

Ergo: zelfs als beide partijen het prima kunnen vinden in hun status quo kunnen wij het als BB kijker prima vinden dat een een van beide, of eerder beide partijen, beargumenteerbaar én gevoelsmatig, niet sporen.

[ Bericht 22% gewijzigd door Stereotomy op 21-09-2006 06:08:56 ]
Confidence through competence
pi_42006134
quote:
Op donderdag 21 september 2006 05:52 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Die twee hebben nog nooit gezoend, en ik heb Sabrina voor zover ik weet E10 nog nooit echt van die kusjes zien geven die E10 wel aan Sabrina geeft.
En jij was degene die zei: "Als je er niet live bij was op de streams dan is het niet realistisch te bevatten"?
quote:
Daarnaast, 10 minuten later zat E10 mokkend in de huiskamer Sabje dood te verwensen. Letterlijk. Geirriteerd en wel. Hoezo echte affectie? Geile plasser zul je bedoelen.
Ho ho, ik ben het met veel van wat scanman in dit topic zegt wel eens behalve dan dat er sprake zou zijn van echte affectie, even afgezien van hoe gemeend die verwensingen nou waren.
quote:
Wat wij hier aan het doen zijn is voor Sabrina beslissen of E10 wel of niet te ver gaat. Daar ben je BB kijker voor.
Ik ben niet van een of andere morele politie ofzo hoor
Daar kijk ik niet voor!
quote:
Dat Sabrina het niet erg vindt is *VOOR ONS* even een non-issue bij de beoordeling an sich. Velen van ons leggen de grens best ver, maar als je een geile plofkop ziet die NIKS om het emotionele maar alleen om het lichamelijke van Sab geeft, dan kun je daar commentaar op geven, zij het dat E10 een hersenloze geile beer is, of dat Sabje een hersenloze slet is die haar lichaam gewillig aanbiedt in ruil voor wat aandacht van een 19-jarige.
Commentaar geven mag altijd, ik zou bijna willen stellen dat we daar wel BB kijkers voor zijn hier
Maar dat is geen oneway street, het blijft interactie, dan kan je niet zeggen dat de gedragingen van de een er even niet toe doen, dat moet je juist meenemen in je beoordeling lijkt mij.
quote:
Vooral Scanman loopt rond met de indruk dat iedereen denkt dat alleen E10 schuld heeft, en dat Sabje dit eigenlijk niet prettig vindt.Niets is minder waar dus ik hoop dat Scanman zijn pet peeve even los wil laten,
Scanmans punt is volgens mij dat als iemand hier op het forum uitgekotst wordt, dat dan de objectiviteit ver te zoeken is en dat die persoon dan echt niks meer goed kan doen en dan werkelijk alles negatief uitgelegd wordt.
Daar ben ik het 100% mee eens en dat zie ik elk jaar gebeuren.
quote:
zodat we - zoals hij zelf zegt - niet 3 pagina's van het zelfde hoeven te lezen.
Nou ik zie ook veel herhalingen en dat vind ik ook vrij irritant hoor, hij blijft er maar geduldig op ingaan, dat vind ik wel knap.
quote:
Sabje vindt aandacht van E10 fijn, en wil best haar lichaam daarvoor in de strijd gooien. E10 vindt het lichaam van Sabje fijn, en doet er alles aan om kusjes, knuffels, aaitjes over edele delen te geven. Als Sabje naakt in bad zit, komt hij "even een knuffel brengen en even wat kusjes geven " . Vertaling: geile 19-jarige beer wil blote tieten zien. E10 vindt het fijn, Sabje slaat niet de hersens in van E10 dus vindt ze de aandacht niet erg: zij blij, maar wij als toeschouwers vinden het een schouwspel van beide.
Aan haar reactie dacht ik ook te zien dat zij hem zeer speels wegstuurde en hier niet gemeend kwaad over was dus wat is het probleem?
Hij wou idd gewoon tieten zien en als jij zegt dat wij dat een shouwspel vinden, moet je voor de gein eens naar de views van het tietentopic kijken, dan kan je zien hoe hypocriet wij hier zijn
quote:
Om met een heel gechargeerd voorbeeld te komen: tubgirl (zoek maar es een plaatje) vindt het prima dat ze zichzelf in de bek schijt. Moeten wij dan ook maar vrede hebben met wat zij doet, omdat ze het lekker vindt of kunnen wij ook prima uitleggen dat wat er gebeurt best freaky en ziek is in onze ogen?
Is niet zo heel gechargeerd vind ik, ik zie de anaalogie tussen een tubgirl en de anoes fixatie van de zusjes wel
Maar zoiets kan ik best freaky en ziek vinden, tubgirl doet daar verder niemand pijn mee (behalve aan je ogen misschien ) Dus ik kan daar verder ook prima vrede mee hebben.
quote:
Ergo: zelfs als beide partijen het prima kunnen vinden in hun status quo kunnen wij het als BB kijker prima vinden dat een een van beide, of eerder beide partijen, beargumenteerbaar én gevoelsmatig, niet sporen.
Dat wij als BB kijker zie ik juist teveel, zoveel mensen, zoveel interpretaties, zoveel meningen zou ik eerder verwachten, maar vele lijken het juist leuk te vinden om met zijn allen 1 iemand volledig te fileren (ik zie weer een analogie ).
Dat groepsgedrag is pas voer voor psychologen
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_42009804
Wat een leuke discussie, alleen is het geen discussie , het is meer iets van " ik vind dit en jij vindt dat, maar toch zie ik het beter dus ik heb gelijk "

Dussssssss ga ik ook maar eens vertellen wat ik er van vind

E10 is geil en verliefd, Sabrina vind het prachtig dat iemand achter haar aanloopt, er is nooit sprake geweest van een "verkrachting" alleen wat onzedelijke betastingen.

En dan nog die leeftijdsverschil, mijn man is 10 jaar jonger en het gaat al 13 jaar prima tussen ons en hij was 18 en ik 28 toen we een relatie kregen, leeftijdverschil maakt niet uit, het is hoe men zelf inelkaar steekt denk ik, de een is met 18 volwassen terwijl een ander nog kind is .

Laat E10 lekker blijven proberen en Saar ontvangt wel, ze zijn er zelf bij en weten dondersgoed wat ze doen in het huis
Annelies van de pies, ik moet al piesen als ik nies
  donderdag 21 september 2006 @ 11:52:16 #204
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42010866
quote:
Op donderdag 21 september 2006 07:18 schreef PC eend het volgende:
Ho ho, ik ben het met veel van wat scanman in dit topic zegt wel eens behalve dan dat er sprake zou zijn van echte affectie, even afgezien van hoe gemeend die verwensingen nou waren.
Daar ben ik zelf ook al vanaf gestapt sinds ik hem op dezelfde manier heb zien omgaan met Milica in het bad.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_42014269
-edit
pi_42015156
Het spel is vaak spannender dan de daad.

Hoeveel vrouwen kom je niet tegen die dit dagelijks doen vanwege de aandacht en macht?

Het "knulletje" weet toch niet goed hoe het moet.

Toch wel leuk leesvoer dit.
  donderdag 21 september 2006 @ 14:57:16 #207
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_42015767
Eerst dacht ik dat Sabrina sliep tijdens het touchie-feely incident. Nu ik weet dat ze min of meer wakker was liggen de zaken wel wat anders. (Ze had hem vrij eenvoudig met een elleboog neer kunnen hoeken.)
Ik denk dat Sabrina moeite heeft met Nee zeggen. Sommige dingen gaan haar eigenlijk te ver maar echt duidelijk een grens aangeven durft ze niet. Bang om ruzie te krijgen en om e10 als "maatje" kwijt te raken. E10 op zijn beurt voelt dit volgens mij haarfijn aan. In een hoekje zitten mokken om zo aandacht te krijgen is wel een methode die hij gebruikt. Het is natuurlijk wel zo dat hij continue blootgesteld is aan schaars geklede dames. Een soort vleesgeworden revu... als 19 jarige hormoonbom moet dat wel ingewikkeld zijn. hij gaat nu als een kind in een snoepwinkel proberen om overal even aan te zitten.

Waarschijnlijk is het hem nog nooit overkomen dat hij zo vrijelijk aan een vrouw mocht komen, en het lijkt erop dat Sabrina niet snapt hoe een "gewone"vriendsachap tussen mannen en vrouwen werkt.
Het blijft allemaal psychologie van de koude grond.
hoe dan ook hoop ik dat Sabrina eens wat ballen krijgt en hem afwijst, of gewoon toegeeft dat ze hem leuk vindt en er vol voor gaat. Dat halfslachtige moet nou maar eens afgelopen zijn
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  donderdag 21 september 2006 @ 15:41:38 #208
141378 Pearlbitch
Team Ashley. Snap je?
pi_42016967
Scanman01:
quote:

Sabrina en Monique zijn in hun pubertijd een beetje blijven steken,
Sa's levensloop is niet zo uitgemeten, dus over haar puberteitperiode weet ik niet veel, maar van Monique is bekend dat ze op haar 15de al met Rob was. Als je op die leeftijd al een vast vriendje hebt, mis je toch een hele hoop t.o.v. leeftijdsgenootjes. Ze probeert dat in te halen, Saatje misschien ook. Ach, het maakt ze juist zo heerlijk. Oftewel: een beetje vreemd, maar wel lekker
To be or not to be - Shakespeare
To be is to do - Sartre
To do is to be - Russell
Do be do be do - Sinatra
  donderdag 21 september 2006 @ 15:55:12 #209
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42017393
Ach, misschien is Sabrina's lijflied wel : If you can't be with the one you love, love the one you're with
My soul is painted like the wings of butterflies
  donderdag 21 september 2006 @ 16:02:37 #210
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_42017621
Wat is het verschil met een generieke sloerie dan?
Confidence through competence
  donderdag 21 september 2006 @ 16:44:30 #211
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42018804
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_42019032
die twee zusjes manipuleren gewoon de mannen met hun gedrag.Ik weet zeker dat dit hun strategie is om ver te komen,zij weten beide dat de mannen hun niet zullen nomineren vanwege hun "aanhankelijkheid".
Die E10 is gewoon een sukkel dat hij zich zo laat inpalmen,zij geeft steeds een beetje toe op het moment dat hij zich teveel realiseert dat hij geen enkele kans heeft.

Vind overigens dat een ramp op komst op het gebied van bewoners,zodra E10 ,Milica weg zijn,wordt het helemaal saai,ik vind bv micheline,marlies en marcia zo suf,krijgen we elke dag dansjes te zien van deze dames met rik
  donderdag 21 september 2006 @ 21:09:11 #213
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_42027363
quote:
Op donderdag 21 september 2006 11:12 schreef Annelies-G het volgende:
Wat een leuke discussie, alleen is het geen discussie , het is meer iets van " ik vind dit en jij vindt dat, maar toch zie ik het beter dus ik heb gelijk "

Dussssssss ga ik ook maar eens vertellen wat ik er van vind

E10 is geil en verliefd, Sabrina vind het prachtig dat iemand achter haar aanloopt, er is nooit sprake geweest van een "verkrachting" alleen wat onzedelijke betastingen.

En dan nog die leeftijdsverschil, mijn man is 10 jaar jonger en het gaat al 13 jaar prima tussen ons en hij was 18 en ik 28 toen we een relatie kregen, leeftijdverschil maakt niet uit, het is hoe men zelf inelkaar steekt denk ik, de een is met 18 volwassen terwijl een ander nog kind is .

Laat E10 lekker blijven proberen en Saar ontvangt wel, ze zijn er zelf bij en weten dondersgoed wat ze doen in het huis
Ik denk dat jij wel het dichtste bij de waarheid zit!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
pi_42032251
Gister zei *sabje* in en gesprek...ik ben bang dat hij (Bar) de bloemetjes aan het buiten zetten is..nou sorry..mijn vent hoeft dus echt niet te zien dat een puber zijn partner zo betast en dat ZIJ dat toelaat.. Ik vind haar echt een *gevaarlijk* vrouwtjuh..
pi_42039484
Ik ben al vanaf BB1 grote fan van dit forum. Ook al ben ik zelf nauwelijks actief mee aan het lulle vind ik het toch prachtig om het allemaal te lezen!! Leuk ook hoe sommige theoriën tot op het bot geanalyseerd worden...
Hoe dan ook.... in mijn beleving zie ik een jochie van 19 die inderdaad gewoon zin heeft om te scoren en in zijn beleving heeft hij de meeste kans bij Sabrina... simpel!
Daarnaast snap ik gewoon werkelijk niet wat überhaupt vrouwen in hem zien want laten we eerlijk zijn... A) hij is nou niet echt een traktatie voor het netvlies en B) dat stoere achterlijke gelul van hem om te imponeren... J6 wat een PUBER Blehh....
Maargoed... je moet wel echt heul DOM zijn om met zo'n LEEGHOOFD om te willen gaan

Maar...... als je nou is goed kijkt naar die zusjes... dan hoop je toch ook werkelijk niet dat je ze ooit irl tegenkomt ...???
Sorry hoor.. maar die zijn toch ook niet van deze tijd???? Zo ontzettend kinderlijk en ze doen me nog het meest denken aan de 'truus de miertjes' of de 'knabbels en de babbels' Als iemand zou zeggen dat ze zo uit de hamsterbak van Fred Oster's Avro's Weekend Kwis ontvoerd waren geloof ik het DIRECT !
Nee... bleh...
het is wel weer ontzettend vermakelijk om naar te kijken... dat dan weer wel
ik ben net typex... zo ben ik je type.. en zo ben ik je ex..
pi_42050843
Even wat beelden, van vandaag... die zeggen vaak meer dan woorden..
Mijn visie: Als Sabrina niet bezet was, was ze al lang een setje met Etienne.
En verder heb ik haar nog maar een ander argument horen verkondigen: Ik wil Etienne niet de verantwoordelijkheid geven van een kind.
Dat de meerderheid van de vrouwen buiten het huis niet op dit type man zou vallen doet Sabrina niks.



pi_42053688
ik zou scanman wel eens willen analiseren offe zou dat niet te doen zijn.
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  vrijdag 22 september 2006 @ 18:55:24 #218
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_42053742
quote:
Op vrijdag 22 september 2006 18:53 schreef petraa het volgende:
ik zou scanman wel eens willen analiseren offe zou dat niet te doen zijn.
Vast wel, misschien is hij er wel voor in.
Confidence through competence
pi_42057341
E10 niet verliefd op Sab, hij zit in die oranje stoel zo te draaien zodat hij haar constant in eht zicht heeft. Maar verliefd is hij niet hoor
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  vrijdag 22 september 2006 @ 21:02:26 #220
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42057698
quote:
Op vrijdag 22 september 2006 18:53 schreef petraa het volgende:
ik zou scanman wel eens willen analiseren offe zou dat niet te doen zijn.
Zodra ik in dat huis zit mag je je gang gaan. Nu weet je helemaal niets van me.

Heb je je daarvoor geregistreerd trouwens?
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_42062045
Nou volgend jaar dus scanman in het BB huis
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')