abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_41944621
Big Mother

Het is zover: Big Mother heeft het huis verlaten. Terend op haar laatste krachten is de walvis terug de oceaan in gestrompeld. Haar dochter Milica begeleide haar in tranen naar de dagboekkamer. E10 mistte door alle commotie zijn kans om haar te troosten door kwijlend in haar kont en tieten te knijpen. E10, onze halfbloednazi. Tientallen wijven heeft hij al geneukt. De echte vraag blijft of die wijven wel iets gemerkt hebben van die extra clitoris tussen hun benen. Een halfbloednazi, is dat niet hetzelfde als een neger die lid wil worden van de Ku Klux Klan, een veganist die graag een Big Mac mag eten of een moslimextremist die in zijn vrije tijd graag spottende cartoons over de profeet Mohammed mag tekenen?
Hilde Flodder leefde een bewogen leven in het huis. Ze dronk, schreeuwde, zuchte, kreunde, steunde, klaagde en wekte daarmee de irritatie bij de kijker. Op Foks Big Brother weblog werd ze zelfs doodgewenst, wat weer tot walging van velen leidde. De hypocrisie. Het liefst hadden we toch allemaal dit vrouwelijk alterego van wijlen André Hazes na een succesvolle drie weken op haar hoogtepunt heen zien gaan, net als Zijne Alcoholische Hoogheid zelve? Big Brother moest toch harder dan ooit worden?
we schelden Hummie haar huid vol omdat ze te soft zou zijn. Als Roel (BB5) echter op sadistische wijze de finale uitgebonjourd wordt, spreken we daar met z'n allen schande van. Nu willen we Big Brother harder dan ooit zien. Vervolgens stemmen we de kleurrijkste, lelijkste, irritantste, meest ruziemakende, meest roddelende bewonders a.s.a.p. weg, zodat de volgzame schaapjes die hun dag vullen met praten over scheten, denken dat ze een gezin verwoesten door buitenechtelijk te knuffelen, nachtenlang wakker liggen doordat ze een sleuteltje zijn kwijtgeraakt, alleen overblijven, zodat wij weer kunnen klagen dat Big Brother 6 softer is dan ooit.
Maar er is nog hoop. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Monique haar gezin weer vergeten is en zich in een onbezonnen moment laat palen door Ons Tijn. En Rob zal het gadeslaan. In de studio speelde hij de begrijpende echtgenoot, maar in zijn doodse ogen was te lezen dat hij na Moniques exit bij thuiskomst haar alle hoeken van het huis zou laten zien.
Ook Marcia die gaat nog loskomen. Als een loopse teef beweegt zij zich nu nog door de Big Brother kennel, voorzien van een kuisheidsgordel met de naam YeahYeahEgbert. De kleurloze YeahYeahEgbert zal echter spoedig exit zijn, als ze hem al niet in zijn kano laten wegrotten omringt door de strontlucht van zijn overvolle chemische toilet, en Marcia kan zich dan overgeven aan Jeroen, Ons Tijn en de worm van E10.
Ditzelfde geldt natuurlijk voor Milica. Tranen met tuiten huilde ze toen Big Mother het huis moest verlaten, maar amper een half uur later kon ze alweer lachen. Immers gaf zij eerder al aan ook graag met de meiden over seks mee te willen praten, maar het niet prettig vond dat haar moeder hierbij aanwezig was. Hilde the Hutt schroomde op haar beurt niet om te verklaren dat ze behoorlijk geil werd door het zien van sperma. Alsof er op deze aardkloot mannen te vinden zijn die het voor mekaar krijgen er ook maar één druppel uit te persen met de naakte naar drank riekende olifant in bed.
We blijven het allemaal gedwee volgen en we zullen Hildiaans blijven klagen. En als er iemand stennis dreigt te gaan schoppen dan stemmen we die weg, zodat we verder kunnen klagen. En als van het rattennest straks het meest kleurloze muisje wint zullen we janken, maar we troosten ons door een feit: Volgend seizoen wordt Big Brother harder dan ooit.
Alle moslimterroristen, of ja een heleboel, die zijn bereid te sterven voor een hoger doel, want dan mogen ze maagden neuken, minstens een honderdtal, maar dat is nog altijd minder als ik met carnaval.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')