Bedankt voor de link! Had blijkbaar met m'n neus gezocht Morgen weer branden en dan probeer ik wel een van de espressostanden van 't apparaat....quote:Op zaterdag 28 juli 2007 15:20 schreef marmhz het volgende:
Even ter aanvulling hij brand dan 150 gram in maximaal 15 minuten maar meestal zet ik 'm eerder op koelen omdat ik toch het meeste op de kleur let. Het zal dus dan 10 a 11 min zijn. Die van jou brand 300 gram geloof ik dus dan zal die wat meer tijd vragen.
De gebruiksaanwijzing van je machine staat op die pagina die je linkt, maar hier heb je 'm:
http://www.dieckmann-arom(...)7f314e4140364b49a485
De eurocurve is boller dan de amerikaanse curve. Het zou moeten zijn dat convex tampers side-channeling tegengaan maar volgens mij is dat ook te verhelpen met een fatsoenlijke distributie.quote:Op maandag 6 augustus 2007 16:36 schreef marmhz het volgende:
Weet iemand trouwens bij tampers het verschil tussen een American curve en een European curve. O.a. bij de Reg Barbers kan je dat kiezen.
Ik snap dat er een bepaalde bolling aan de tamper zit maar wat is het doel? Mijn tamper is v.z.v. ik weet gewoon plat van onderen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |