abonnement Unibet Coolblue
pi_41616748
De ontmaskering van Hilde?
Al een paar weken worden we getrakteerd op de klaagzangen van Hilde met betrekking tot haar ziekte. Ze heeft wijn nodig om goed te kunnen functioneren en kan niet rennen of zware arbeid verrichten. De andere bewoners houden daar goed rekening mee en ook BB helpt af en toe door haar wat alcohol toe te schuiven. Maar is Hilde wel zo ziek als ze zelf aangeeft?

Op het forum meldde zich namelijk iemand die zegt Hilde in het dagelijks leven te kennen. Die persoon weet ook te melden dat Hilde eigenlijk helemaal niet ziek is!
quote:
Beste mensen, jullie hebben Hilde al door. Ben een hele oude vriend van haar en weet hoe het zit. Ze heeft die ziekte niet. Ik ga al jaren niet meer met haar om omdat het een achterbakse roddeltante is, gewoon erger dan ma Tokkie of ma Flodder. Zij had een erfenis van haar vader en zij en haar broer hebben hun stiefmoeder binnen 1 maand het huis uitgejaagd om het huis van hun overleden vader te verkopen en zo hun erfenis te pakken. Ze kreeg geen uitkering omdat de sociale dienst zei dat ze eerst maar haar erfenis moest opmaken. Zodoende heeft ze 3 maanden via een uitzendbureau gewerkt en intussen in een gezondheidencyclopedie gezocht naar een ziekte die niet traceerbaar is. Uiteindelijk heeft ze spierreuma verzonnen. Ze is dus bij het GAK gekomen en daardoor kon ze haar erfenis behouden. Dit is Hilde echt. Ze heeft die ziekte nooit gehad. Iedereen ziet het goed, ze is een alcoholist en een roddeltante die niks mankeert.
En het gaat nog verder, niet alleen haar ziekte blijkt verzonnen te zijn! De vader van Milica is volgens dezelfde bron ook nog eens niet écht haar vader.
quote:
Toen Milica 20 was stierf haar vader en huilden ze bij zijn graf. Toen Milica 21 werd kreeg ze deze nieuwe vader die ze nu heeft. Iedereen vond het raar, de ene vader dood en 1 jaar later een nieuwe. Op haar geboorteakte staat de achternaam van de vader die gestorven is. Ze heeft zelfs zijn naam nog gehad in het bevolkingsregister. Haar huidige vader heeft zich niet laten testen, maar hij is dan ook niet haar vader. Ben benieuwd wanneer de échte vader wordt onthuld. Hilde antwoordt: “Is mijn geheim”. Achterlijk mens, hoe kun je je kind en de wereld voorliegen.
Zoals je kunt zien leeft er ook nogal wat frustratie bij deze bron, we kunnen ook niet verifiëren of deze verhalen kloppen. Of het waar is laten we dan ook graag aan jullie eigen beoordeling over. We wilden jullie dit nieuws echter niet onthouden.


Bron:Fok!

Reactie Rein:

Beste redactie Zoals jullie weten zitten er altijd twee kanten aan een verhaal ik wou even reageren op de quote die jullie zomaar plaatsen zonder iets na te gaan jammer. Ik neem aan dat die mail vol zit van haat en ik heb met Hilde in mijn wilde jaren een relatie gehad en werd zwanger omdat we onbevangen waren en wild leefden ik werkte toen in de horeca. Een lange relatie werd het niet ze besloot met een andere man verder te gaan . Toen Miliva 4 jaar jaar was hebben we elkaar nog een paar keer ontmoet met Milica erbij natuurlijk. Wat hilde deed en heeft gedaan weet ik niet maar ik heb altijd weet gehad van Milica .na 19 ik Milica in 2004 in haar armen kunnen nemen. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 zoons en Milica is regelmatig bij me altijd gezellig . Jammer dat er mensen zijn die niet lekker leven en moeten schofferen. ER KOMT OP EEN ANDERE SITE NOG EEN UITGEBREIDERE REATIE. VRIENDELIJKE GROETEN VAN DE VADER VAN MILICA REIN MULDER

Bron:Degezonderoker
  vrijdag 8 september 2006 @ 15:07:39 #2
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_41617702
Er staat inderdaad ook een reactie op de BBlog....
quote:
Dit bericht hebben we (bigbrother-milica.nl) gehad van de vader van Milica:

Ik weet als geen ander hoe het vroeger is verlopen.
Hilde was destijds 18 en ik 24 en ondoordacht, met wel als resultaat dat ze zwanger raakte.
Toen Milica 4 jaar was hebben we elkaar nog ontmoet, maar ik had met een andere vrouw een gezin.
Wat er voor de rest in Hilde haar leven gebeurt is weet ik niet, maar ik heb altijd weet gehad natuurlijk van Milicia.
Ik wist zelfs haar naam niet, want ze was voor de geboorte al met een andere man, ik zat toen in de horeca en had toen een jong en wild leven.
We zijn door toeval elkaar op internet tegen gekomen, via Google heeft ze mij gevonden. Ik heb vlak tegen Abcoude gewoont en woon daar nu niet meer, ik heb daar 8 Jaar gewoond.

Dit soort dingen gebeuren in levens van mensen, en er zijn er ook altijd die het leuk vinden om sensatie te kweken.
In 2004 heb ik Milica weer, na haar 4e levensjaar, in mijn armen kunnen nemen, en wat ze ook schrijven op andere sites, ze doen maar.

Rein Mulder JR
Het bevestigd overigens wel min of meer het verhaal van de bron. Dat de overleden vader níet de echte vader is. We hebben hierdoor echter nog geen duidelijkheid over het feit of Rein wél de echte vader is. Volgens de bron zou er nog een derde vader in het spel zijn. Ben benieuwd...
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  vrijdag 8 september 2006 @ 15:11:52 #3
68576 eleusis
fokked op kidz
pi_41617870
Ik denk dat Rein Mulder wel haar echte vader is, kijk maar eens naar zijn eigen homepage op Hyves, die staat vol met Milica dingen (ik heb er nog een foto van gehaald ), en volgens mij was hij ook naar de live uitzending gegaan.

Die "bron" is wel erg negatief en wil volgens mij Hilde gewoon te kakken zetten.

Hoe dan ook. Wat een verhaal zeg. Maar ja, als je BN-er wil worden, dan komen dit soort zaken toch wel boven... Ben benieuwd of de Prive/Story er wat over gaan schrijven...
Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuïtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')