abonnement Unibet Coolblue
pi_41458318
De FOK! WaterWars 2006 zijn nu dan echt ten einde. Zestien augustus zijn we begonnen met de eerste editie van het fenomeen. De bedoeling was om met een waterpistool de straat op te gaan en daar op zoek te gaan naar je target. Dit kreeg je van ons via e-mail. Als jij je target had geraakt, kreeg je een code die garant stond voor een punt op je scorelijst.

Tweehondervijftig mensen hebben zich ingeschreven voor de eerste editie, en hier zijn we best trots op voor iets wat in iets minder dan twee weken uit de grond is gestampt. Na een periode van tien dagen moest iedereen minstens een target hebben geraakt, zoniet, dan lag je uit het spel. Dit leed ertoe dat er nog 81 mensen over waren, waarvan er enkelen verslag deden in het FOK! WaterWars 2006 forum.

Op dit moment zijn we bezig om tussen al deze aanmeldingen de winnaar te zoeken, en we denken dat dit niet lang meer gaat duren. Daarom gaan wij morgenavond, dus maandagavond vier september om 20.00 uur de winnaar bekend maken van de FOK! WaterWars 2006. De prijs is niet mis, een volledig pakket aan shooters van EA.

Ik wil iedereen die mee heeft gedaan bedanken voor het enthousiasme en de leuke verhalen die we van jullie hebben gehoord. Ik hoop dat jullie het net zo leuk hebben gevonden als de crew. Deze crew wil ik dan ook bedanken, vanwege de inzet en doorzettingsvermogen. De crew heeft bijvoorbeeld alle 250 aanmeldingen aan elkaar moeten koppelen, en dat meer dan eens.

Bedankt dus, en wie weet tot volgend jaar.

[ Bericht 1% gewijzigd door Peter op 03-09-2006 19:30:53 ]
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')