abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 1 maart 2007 @ 16:51:38 #276
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_46812376
Ik heb wel vaker rare dromen, maar Andre van Duin mondeling aan zijn gerief helpen tijdens een voorstelling van Cats waar Stanley Burleson zijn tekst kwijt was, staat toch echt wel met stip bovenaan wat vreemdheid betreft...
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
  vrijdag 2 maart 2007 @ 12:37:15 #277
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_46841973
na m'n dromen van vannacht heb ik een beslissing genomen:

ik ga terug pianolessen volgen maar nu in Turnhout

ik droomde dat ik ging vragen of ik in de vakanties op de piano mocht oefenen in de muziekschool

ik droomde ook van een pianorecital in de gang van m'n lagere school

hoezo vaag?
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  vrijdag 2 maart 2007 @ 19:12:47 #278
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_46855729
Vannacht gezwommen zoals ik al eerder schreef elders maar ik wil het hier nog eens omschrijven Een zwembad kwam naar voren en toen zei ik bewust in de droom tegen mezelf dat ik in het water moest gaan liggen. Vanuit de droom sprak ik mijn wakkere "ik" toe dat ik in het water moest stappen, ik stapte dus liggend vanuit mijn bed in een zwembad dat ik voor ogen had waardoor ik niet meer in bed leek te liggen, de slaapkamer was een zwembad geworden. Het was een droom die even stil stond en toen ben ik bewust bezig geweest om inhoud te geven aan de droom. De droom voelde als wakkere heldere toestand aan en het besef in de realiteit ook. Een dubbel leven in zekere zin. Ik was zowel aanwezig in de droom als in de realiteit, in het begin dus, eerst het zwembad voor ogen zien en dan in het zwembad stappen zodat de realiteit verdwijnt waardoor alleen nog maar het zwembad overblijft.

En beiden voelden realistisch aan hoewel ik van de droom wist dat het niet echt bestaat. ( Wat niet echt is dat doet even niet terzake want het is zeker echt in de zin dat ik dat zwembad voor ogen zie en dus ook het water voel wanneer ik mijn hand in het water stop en met de hand in het water beweeg, ik voel dan echt het water langs de handen gaan als ik met de hand in het water beweeg maar die ervaring is nog steeds niet intens genoeg, ik wil dat het voelen van het water nog intenser is, wie weet intenser dan in de realiteit)

Het zwembad met golvende lijnen kwam weer als een helder beeld naar voren alsof het echt aanwezig was zoals een zwembad in het echt bestaat. Zelfs met ogen open zag ik het zwembad en toen hield ik dat beeld dus vast en ben ik vanuit dat beeld het water in gestapt.

Die droom in het zwembad is ten einde gekomen toen een dikke Chinees me onder water aan het houden was, hij hield me kopje onder en toen kreeg ik water in de longen en dan is het dus ook zeker vreemd dat ik in het echt het gevoel had dat ik water in de longen kreeg. Ik was in wakkere toestand aan het stikken en voelde water in de longen en ben toen uit die droom gestapt uit veiligheid. Door het stikken onder water ben ik dus vanzelf wakker geworden omdat ik in de droom in paniek raakte. En dus nam ik waarschijnlijk het water dat ik in de droom binnenkreeg mee in de realiteit zodat het voelde alsof mijn longen vol water waren. In eerste instantie dacht ik echt dat ik straks water uit ga spugen maar zover kan het toch niet komen of wel? Dat je materie uit de droom meeneemt Dat je dus water meeneemt uit de droom of wat anders. In ieder geval, het leek alsof mijn longen vol water waren en ik wilde dus in wakkere toestand het water uitspugen en toen kwam ik erachter dat er geen water in de longen zat.

De droom van het zwembad begon dus een eigen leven te leiden op een gegeven moment, er kwamen mensen in het zwembad die ook actief waren in het zwembad en er gebeurde ineens van alles wat ik niet zelf tot leven aan het roepen was. Vanuit een leeg zwembad met eigen controle op een vol zwembad met dikke Chinees die mij even denkt te verzuipen Dus echt helemaal lucide was ik niet. De droom ging iets teveel zelf inhoud geven zonder dat ik het deed. Hoewel ik me wel bewust was dat ik aan het dromen was alleen had ik geen controle meer op de gang van zaken. De droom werd de baas en ik was de droom niet meer de baas.

Ik zwem liever in dromen dan dat ik doe vliegen, het water voelen in de droom vind ik dus een aparte ervaring omdat ik het behoorlijk idioot vindt dat je water kunt voelen terwijl er helemaal geen echt water is. En natuurlijk omdat liggen in het water okey is Rusten in het water. Ontspannen in het water. Vanuit de slaapkamer

Zo ben ik dus met open ogen het zwembad ingestapt en daar is de droom verder gegaan.

Vanuit het zwemmen ben ik even gaan vliegen maar toen werd ik door de politie opgepakt omdat het niet mocht.

Over dat zwembad even, het zwembad en de zee komt vanzelf naar voren meestal. Ik wil oefenen om het op te roepen op commando zodat ik iedere avond kan gaan zwemmen met de ervaring dat ik echt aan het zwemmen ben. Lijkt me wel een fijne manier van dromen. Een soort waterbed met dubbele dimensie erin. Je ligt niet alleen op het water in de realiteit maar ligt tevens in het water in de droom waarbij je dus echt het water voelt om je heen.

Wat mij betreft ga ik iedere avond in het water slapen

Volgens mij moet het straks dus zeker mogelijk zijn om een zwembad tot leven te roepen door aan een zwembad te denken of door een zwembad vorm te geven. Voor het slapen gaan even een zwembad tot leven roepen en daarna in het water gaan liggen. Een groot binnen-bad.

Onder water proberen te adem halen dus ook. Dat stikken onder water in de droom dat beviel me dus niet.

Het begin van deze post loopt wat door elkaar door de edit maar ik pas dat later aan. Het gaat erom dat ik bewust in de realiteit aanwezig ben en dat het droom-landschap ook naar voren komt. Op een gegeven moment ben ik zowel aanwezig in de realiteit als in het droom-landschap waardoor ik inhoud kan geven aan het landschap door alles in te beelden. En tenslotte stap ik uit de realiteit en blijft alleen de droom over.

Dat droom-landschap is dus in groot-beeld, als ik dan in bed lig en ik lig met mijn hoofd omhoog dan zie ik boven mij een landschap naar voren komen. In dit geval zie ik dan het zwembad naar voren komen. Het droomlandschap ontstaat boven me omdat ik naar boven kijk, maar het gebeurt voor me. Ligt er dus aan hoe ik lig in bed. Lig ik op de buik dan ontstaat het beeld onder me.

Dat wilde ik zeggen over die 2 realiteiten

Over die vlieg-droom. Ook die kwam spontaan naar voren. Ik zag een groot modern gebouw voor ogen komen en ineens stond ik boven op het dak waar ze met 2 scooters aan het racen waren op de rand van dat dak. Een soort show waren ze aan het geven wie het snelste over de rand kan rijden en toen ben ik boven die scooters gaan vliegen.

Op een gegeven moment kwamen meer mensen vliegen en toen werd het een hele vlieg show. Daarna ben ik richting een opblaasbaar vliegtuig gevlogen en heb ik het touw doorgeknipt waardoor dat vliegtuig wegvloog en toen pakte de politie me op die mij wat in de mond stopte.

Ze waren bezig mij iets toe te dienen waardoor ik niet meer weg kon vliegen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 02-03-2007 19:49:36 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 3 maart 2007 @ 12:56:59 #279
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_46874414
quote:
Op vrijdag 2 maart 2007 12:37 schreef sararaats het volgende:
na m'n dromen van vannacht heb ik een beslissing genomen:

ik ga terug pianolessen volgen maar nu in Turnhout

ik droomde dat ik ging vragen of ik in de vakanties op de piano mocht oefenen in de muziekschool

ik droomde ook van een pianorecital in de gang van m'n lagere school

hoezo vaag?
idem vannacht

het wordt een dromendagboek
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zaterdag 3 maart 2007 @ 14:01:52 #280
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_46875985
quote:
Op zaterdag 3 maart 2007 12:56 schreef sararaats het volgende:

[..]

idem vannacht

het wordt een dromendagboek
Wel weinig onderhoud als je iedere dag dezelfde droom moet opschrijven Even copy pasten en maandag naar dinsdag verschuiven.

Wellicht is actie ondernemen op het gebied van piano okey, anders blijf je met die droom zitten en gaat het dromen niet vooruit

Als je iets heel graag wilt dan droom je er vanzelf over, en als je ergens mee zit hetzelfde geval. Dus als je blijft willen van piano en je doet het niet dan zullen de dromen blijven zeggen dat je richting die piano moet gaan. Dan is het natuurlijk fijn dat je in je dromen al die piano hebt, maar heb je hem in het echt dan is het in de droom niet meer nodig en kunnen de dromen verder je leven richting geven in zekere zin

Zomaar een gedachte van mij, niet om met de vinger te wijzen dus.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 3 maart 2007 @ 15:52:20 #281
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_46879209
ik weet niet hoe dat nu ineens kan dat ik hetzelfde droomde maar anders

eigenlijk waren m'n eerste dromen van vannacht nachtmerries

maar gelukkig kwam de pianodroom net op tijd
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zaterdag 3 maart 2007 @ 16:15:59 #282
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_46879872
Ik droomde vroeger vaker hetzelfde. Constant ruzie met bepaalde mensen. Onverwerkte ellende en dan dromen die totaal niet lekker lopen. Ook mensen die met constant lastig vielen. Constant iemand die me achtervolgd in de droom en dan helpt slaan met een plank niet eens. Ze blijven achtervolgen. Het liefst geef ik zelf de complete inhoud aan de droom dus tot in details, logisch ook. Die Chinees die mij aan het verzuipen was die hoorde helemaal niet thuis in mijn zwembad. Ongewenste gasten noem ik het. Die kunnen net zo goed in dromen als in het echt voorkomen

Fijn dat je dan net even met een mooie droom wakker wordt, dat staat meteen een stuk beter op.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  maandag 5 maart 2007 @ 09:08:08 #283
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_46931920
Vannacht onder andere gedroomd dat er, door mij, gevoelige info beschikbaar kwam bij de pers van het bedrijf waar ik nu zit. Toen moest ik naar huis en zou de manager mij wel bellen. Werd ik toch even wakker met de gedachte 'Heb ik nog wel werk? '

Naja, ja dus, gelukkig.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_46965981
Vannacht droomde ik weer een klassieker: de achtervolgingsdroom . Maar het was best een mooie deze keer. Ik werd achtervolgd door een man (weet niet meer wie helaas) alleen normaal kom je tijdens een achtervolgingsdroom zelf heel moeilijk vooruit. Nu was het juist andersom: mijn achtervolger kwam bijna niet vooruit en ik kon steeds meer afstand winnen. Ook had ik iemand bij me die me hielp en me de weg wees. Ik stond er dus niet alleen voor.

Op een gegeven moment kwam ik bij drie bospaden aan en ik moest eentje kiezen. De eerste was een heel recht duidelijk pad (de gemakkelijke weg) maar die zou me wel recht in de armen van mijn achtervolger leiden. Het tweede pad leek heel mooi met allemaal hoge bloemen (de aantrekkelijke weg) maar als je goed keek was het pad erg moelijk begaanbaar. Het laatste pad was meer een normaal bospad met een aantal bruggetjes erin (ups en downs?). Ook liepen daar ook nog andere mensen op. Ik koos voor het het laatste pad en op het moment dat ik die inging werd ik wakker .
pi_47020399
ik droomde gisternacht dat mn benen door een trein eraf werden gereden, ik voelde er niks van en strompelde gewoon naar huis. Rare droom
Je moet je het leven niet moeilijker maken dan strikt noodzakelijk
pi_47048607
Ik had een vage droom... We zaten ergens in Duitsland en ik zat in een klas die een hele enge leraar had en we gingen allemaal oefeningen doen zoals kruipen onder prikkeldraad en het was in een donker gebouw. Er stond rare muziek aan en die leraar was heel streng. Als je wat verkeerds deed kreeg je straf. Dus toen vluchtte ik en had ik me daarna ziek gemeld maar ondertussen gingen we langs een huis dat op een hele steile berg stond vol met sneeuw. Toen ging ik terug naar de klas om een vriend bij die klas weg te halen en vanaf toen kon ik me niks meer herinneren.
pi_47088017
Ik weet niet of er hier ook mensen zijn die dromen kunnen uitleggen (ik hoop het wel). Ik had laatst een erg vreemde droom en aangezien ik dromen normaliter niet onthoud en heb geleerd dat die die ik onhtoud toch van enig belang zijn probeer ik'm uit te leggen, maar ik word er niet wijzer van. Goed ik zal de droom aan jullie voorleggen (in detail.):

Ik woon in de droom eerst in een internaat/jeugdhuis iets met veel probleem (problemen als in psychische problemen zoals depresiviteit e.d.) jongeren/mensen de meesten zijn toch wel al volwassen (18+). Ik woon in een grijzige kamer met een zwarte vloerbedekking, de meubels zijn van hout op de bank na die is van zwart leer.
Ik ga met mijn kamer genoten naar de kroeg/hangplek die binnen het huis valt, alles is daar rood en zwart, er is een barman, een erg lange bar, geen dansvloer, dat is niet nodig, wel heel erg lange grote rode stoffen banken en stoelen. Een jongen die ik vaag ken (in het echt) zit ergens bij een van die tafeltjes waar die banken en stoelen staan samen met nog een aantal andere jongens. We glimlachen naar elkaar maar zeggen niks en ik word afgeleid door een meisje dat door de gang de kroeg in komt, ze is boos op mij want ze denkt dat ik zelfmoord wil plegen (:S), doordat haar moeder dat ook heeft gedaan wil ze zodoende totaal niks met me te maken hebben. Ik ga naar haar toe om haar uit te leggen dat ik echt geen zelfmoord wil plegen, dat ik dat laf vind en dat ik erg blij met m'n leven ben. Ze is blij en blijft de rest van de avond in mijn buurt, ze wil nu juist graag bij me zijn.
We gaan samen naar de jongen en zijn vrienden toe, die jongen en ik zeggen eigenlijk helemaal niks tegenelkaar (in de hele droom niet) maar hij doet gelijk z'n arm om me heen en begint me te knuffelen en door m'n haar te strelen, kusjes op m'n hoofd geven, hij doet eigenlijk precies wat ik wil dat hij doet en ik ben compleet tevreden. We gaan met z'n drieën op een gegeven moment naar m'n moeders huis waar ik spontaan weer woon. We gaan in mijn slaapkamer zitten met z'n drietjes en eigenlijk praten die jongen en ik alleen tegen het meisje, tegen elkaar zeggen we niks. Mijn slaapkamer is trouwens veranderd, ik heb opeens groene vloerbedekking en bruine muren, banken ipv een bed, computer e.d. en een tafeltje.
Op een gegeven moment gaan de jongen en ik door de gang, waarom weet ik niet, hij omarmt me en opeens komt er allemaal vacht op zijn gezicht en lijkt hij meer op een rechtop lopende wolf dan op een mens, hij probeerd me op te eten! En niet op een lieve manier, het voelt alsof hij me wil verscheuren, ik raak in paniek en ineens staat er een mistige, grijze man achter hem met een lange baard en lang haar. De man verteld me dat de jongen is bezeten, door een roleplay, dat hij daadwerkelijk denkt dat ie een wolf is en dat hij me moet opeten. Ik moet de jongen openscheuren met mijn handen... Dus dat doe ik, de wolf/jongen gaat dood en de echte jongen kruipt uit het omhulsel (erg bloederig en rommelig alleen de jongen blijft schoon) Hij omarmt me weer en we zeggen nog steeds niks tegen elkaar.. maar ik ben niet bang voor hem ofzow, vind'm weer net zo lief... en.. nja toen werd ik wakker >.>
Ik zeg wat ik denk, ik zeg wat ik voel, ik zeg wat ik bedoel. Maar uiteindelijk heb ook ik de waarheid niet in pacht.
Kus
Nijn
pi_47088191
quote:
Op vrijdag 9 maart 2007 12:53 schreef Monienijntje het volgende:
Ik weet niet of er hier ook mensen zijn die dromen kunnen uitleggen (ik hoop het wel). Ik had laatst een erg vreemde droom en aangezien ik dromen normaliter niet onthoud en heb geleerd dat die die ik onhtoud toch van enig belang zijn probeer ik'm uit te leggen, maar ik word er niet wijzer van. Goed ik zal de droom aan jullie voorleggen (in detail.):

Ik woon in de droom eerst in een internaat/jeugdhuis iets met veel probleem (problemen als in psychische problemen zoals depresiviteit e.d.) jongeren/mensen de meesten zijn toch wel al volwassen (18+). Ik woon in een grijzige kamer met een zwarte vloerbedekking, de meubels zijn van hout op de bank na die is van zwart leer.
Ik ga met mijn kamer genoten naar de kroeg/hangplek die binnen het huis valt, alles is daar rood en zwart, er is een barman, een erg lange bar, geen dansvloer, dat is niet nodig, wel heel erg lange grote rode stoffen banken en stoelen. Een jongen die ik vaag ken (in het echt) zit ergens bij een van die tafeltjes waar die banken en stoelen staan samen met nog een aantal andere jongens. We glimlachen naar elkaar maar zeggen niks en ik word afgeleid door een meisje dat door de gang de kroeg in komt, ze is boos op mij want ze denkt dat ik zelfmoord wil plegen (:S), doordat haar moeder dat ook heeft gedaan wil ze zodoende totaal niks met me te maken hebben. Ik ga naar haar toe om haar uit te leggen dat ik echt geen zelfmoord wil plegen, dat ik dat laf vind en dat ik erg blij met m'n leven ben. Ze is blij en blijft de rest van de avond in mijn buurt, ze wil nu juist graag bij me zijn.
We gaan samen naar de jongen en zijn vrienden toe, die jongen en ik zeggen eigenlijk helemaal niks tegenelkaar (in de hele droom niet) maar hij doet gelijk z'n arm om me heen en begint me te knuffelen en door m'n haar te strelen, kusjes op m'n hoofd geven, hij doet eigenlijk precies wat ik wil dat hij doet en ik ben compleet tevreden. We gaan met z'n drieën op een gegeven moment naar m'n moeders huis waar ik spontaan weer woon. We gaan in mijn slaapkamer zitten met z'n drietjes en eigenlijk praten die jongen en ik alleen tegen het meisje, tegen elkaar zeggen we niks. Mijn slaapkamer is trouwens veranderd, ik heb opeens groene vloerbedekking en bruine muren, banken ipv een bed, computer e.d. en een tafeltje.
Op een gegeven moment gaan de jongen en ik door de gang, waarom weet ik niet, hij omarmt me en opeens komt er allemaal vacht op zijn gezicht en lijkt hij meer op een rechtop lopende wolf dan op een mens, hij probeerd me op te eten! En niet op een lieve manier, het voelt alsof hij me wil verscheuren, ik raak in paniek en ineens staat er een mistige, grijze man achter hem met een lange baard en lang haar. De man verteld me dat de jongen is bezeten, door een roleplay, dat hij daadwerkelijk denkt dat ie een wolf is en dat hij me moet opeten. Ik moet de jongen openscheuren met mijn handen... Dus dat doe ik, de wolf/jongen gaat dood en de echte jongen kruipt uit het omhulsel (erg bloederig en rommelig alleen de jongen blijft schoon) Hij omarmt me weer en we zeggen nog steeds niks tegen elkaar.. maar ik ben niet bang voor hem ofzow, vind'm weer net zo lief... en.. nja toen werd ik wakker >.>
Wat een droom. Ik zou niet weten wat het betekend.
pi_47088709
quote:
Op vrijdag 9 maart 2007 12:59 schreef Gewas het volgende:

[..]

Wat een droom. Ik zou niet weten wat het betekend.
Da's nou precies ook mijn probleem :p
Ik zeg wat ik denk, ik zeg wat ik voel, ik zeg wat ik bedoel. Maar uiteindelijk heb ook ik de waarheid niet in pacht.
Kus
Nijn
  vrijdag 9 maart 2007 @ 16:21:15 #290
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_47096047
quote:
Op vrijdag 9 maart 2007 13:15 schreef Monienijntje het volgende:

[..]

Da's nou precies ook mijn probleem :p
Eigenlijk ben jij de enige die je droom kan uitleggen, want alleen jij weet wat die symbolen voor jou betekenen. Je legt in het begin veel nadruk op de kleuren van de ruimtes, wat denk je daar zelf van? Is het iets waarmee je je eigen huis zou inrichten of juist niet? Ken je al die mensen of niet, ook niet in je droom. Heb je laatst iets over zelfmoord gelezen of gehoord dat het nu in je droom voorkomt, iets over weerwolven en/of RPG gezien?

Het komt allemaal niet uit het niets, maar het hoeft niet iets te betekenen. Dat kun je alleen zelf bepalen.
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_47193832
quote:
Op vrijdag 9 maart 2007 16:21 schreef wonderer het volgende:

[..]

Eigenlijk ben jij de enige die je droom kan uitleggen, want alleen jij weet wat die symbolen voor jou betekenen. Je legt in het begin veel nadruk op de kleuren van de ruimtes, wat denk je daar zelf van? Is het iets waarmee je je eigen huis zou inrichten of juist niet? Ken je al die mensen of niet, ook niet in je droom. Heb je laatst iets over zelfmoord gelezen of gehoord dat het nu in je droom voorkomt, iets over weerwolven en/of RPG gezien?

Het komt allemaal niet uit het niets, maar het hoeft niet iets te betekenen. Dat kun je alleen zelf bepalen.
Tsja het, zelf uitleggen is nog een van de kunsten die ik niet beheers.
Het nadruk op de kleuren is voornamelijk omdat de kleuren wel heeeeel erg duidelijk waren in m'n droom.
Op het moment heb ik drie verschillende uitleggen voor dezelfde droom gekregen.

Zelf het huis mee inrichten, zwarte vloerbedekking misschien wel, maar geen grijze muren, ik kende een van de personen in het echt en het meisje kende ik alleen al in de droom. Ik lees nooit over zelfmoord, word ik negatief van, houd me er zelfs zo min mogelijk mee bezig als het even kan. Weerwolven en/of rpg is dagelijkse kost voor me, ik ben erg bedreven in beide dingen.

Allas.. ik zal vanavond de droom nog eens bekijken en zien of ik'm zelf kan uitleggen. Lukt het dan nog niet.. tsja.. dan heb ik ff vet pech gehad haha.
Ik zeg wat ik denk, ik zeg wat ik voel, ik zeg wat ik bedoel. Maar uiteindelijk heb ook ik de waarheid niet in pacht.
Kus
Nijn
  zaterdag 17 maart 2007 @ 12:13:12 #292
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_47364306
ik droomde over yvonne

we zaten samen op het strand
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zondag 18 maart 2007 @ 07:02:07 #293
162836 Normalneo
zion_gras_zon_lucht
pi_47390532
ik had vanochtend een rare droom. Ik werd wakker in een lab en samen met een andere persoon "ontwaakten" we. We zagen dat de quarantine van het lab ging door de grote stalen deur te openen. Huge passive clouds vulden de omgeving en daar maakten we gretig gebruik van door alle medici om te brengen. Ik weet nog goed en dat was wel wat minder dat er een vrouw naar binnen kwam rennen en mijn "fellow lab rat" haar op de grond smeet. Hij/zij ging een heel gesprek met haar aan en stelde haar op haar gemak voor de dood die ging komen. Ik durfe niet te kijken maar wat hij/zij deed was een ijzeren schaal(kaarsenplatform) op het hoofd van de vrouw en daar ging hij/zij met een wortel haar van kant maken, door erop te tikken. Bizar! Verder weet ik weinig behalve een embryo. Zo vaak kan ik een droom niet onthouden trouwens.
De agents merkten op dat de zion maanframe hun tegenwerkte. Ze kregen via hun headphones door dat ze beter niet konden liegen over het koekje wat ze al hadden gehad bij de toekomst-oma. Ze wilden er graag nog eentje, maar ze is niet zo gek!
  woensdag 21 maart 2007 @ 15:28:34 #294
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_47512503
ik droomde ooit dat ik mezelf bevredigde met zo'n reuzedildo en dat m'n borsten uitgerokken waren

vannacht droomde ik dat ik gebeten werd door de hond van Moeke Boos (terwijl ik naar de brievenbus ging)

als tegenreactie heb ik die hond een stamp gegeven dat ie naar de maan vloog

ik werd wakker en zweette zo hard
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  donderdag 22 maart 2007 @ 09:13:32 #295
114305 Gizmore
En aldus zal geschieden.
pi_47538077
Ik, m'n vriendin, mn beste vriend en zijn vriendin waren in Den Haag op een of ander hoog gebouw. Daar zaten we een beetje te praten enzo. Toen zag ik opeens in de verte zo'n wit spoor in de lucht van een vliegtuig. Maar je zag opeens dat vliegtuig langzamer gaan vliegen en uiteindelijk uit de lucht vallen! Nou ja, het ding stortte dus neer met een enorme explosie ergens bij zee. Even later stortte er ergens bij het binnenhof nog een prive-jet neer, maar dat ding was niet onbestuurbaar, die vloog er gewoon recht heen. Ook een explosie en een enorme knal. We vonden het allemaal erg boeiend en we gingen meteen een complottheorie verzinnen

Volgens mij had ik net een beetje zo'n gevoel als wanneer je als kind iets 'spannends' ziet gebeuren en dat je het dan gaat onderzoeken
Maar toch niet helemaal.
  zondag 25 maart 2007 @ 13:12:32 #296
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_47637046
Vannacht kocht ik een leeg pand en heb ik daar een nieuwe blokker geopend
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_47847897
2 Nachten geleden droomde ik dat ik bij een of andere bekende (? in ieder geval in mijn droom bekende) paragnost op bezoek was. Mijn ouders en zus waren er ook. Bij de droom kreeg ik een heel vreemd en bijzonder gevoel. Ik moest een dorpje door voordat ik er was (of was dat nou nadat ik er was geweest..?); was de weg aan het zoeken en kende het dorpje niet. Veel rustige en natuurlijke kleuren (groen/bruin).

Bij de paragnost thuis zat ik in een soort kamertje te wachten met andere mensen. Zover ik nog weet was het een ouderwets ingerichte woonkamer. Heb het idee dat ik naast boven moest toen ik aan de beurt was. De paragnost liet me vanalles zien; helaas weet ik niet meer precies wat behalve 1 ding: hij liet de lucht bewegen (soort vloeiende bewegingen...zoals je wel eens versnelde beelden van wolken achter elkaar ziet) en dat zou betrekking hebben op mij.

Ik heb geen idee wat ik hierin zou moeten zien. Ik ben wel zoekende (net zoals in het dorpje) met wat ik op bepaalde gebieden wil (waar ik nu te weinig mee doe...wat ik laat liggen terwijl ik er wel iets mee zou willen maar weet niet precies wat). Ik wil duidelijkheid maar weet niet waarin ik het zoeken moet...waarschijnlijk mis ik gewoon een boel (dingen die ik niet opmerk of zie).
Het leven is een spel, speel het! (moeder Theresa) * Play is the highest form of research. (Albert Einstein) * Alles wat je aandacht schenkt, groeit. * En zo niet? Dan toch!
pi_47858050
Ik droomde vannacht dat ik op vakantie was in Turkije. Ik wilde koffie bestellen, alleen de man achter de balie begreep het niet.
  maandag 9 april 2007 @ 12:08:57 #299
105850 Fuente
mamamuts
pi_48141147
Ok, eens kijken wat jullie hiervan vinden.
Al sinds ik jong ben droomde ik heel erg vaak dat ik aan het autorijden was, en recht op een muur af ging, en dat de remmen het dan niet deden.
Afijn, het is een droom, je wordt met een bonkend hart wakker, maar verder denk je er niet te veel over na.
Vorig jaar waren we op vakantie in Zuid-Frankrijk. Toen we een dagje uit gingen besloten we de binnenwegen te nemen, door de bergen, in plaats van de tolwegen. Ik reed. Op een gegeven moment gingen we naar beneden, ongeveer 400 meter verderop was een haakse bocht naar links, zou je rechtdoor gaan dan zou je tegen een berg botsen en zou je rechtsgaan dan zou je de afgrond instorten. Dus we reden naar beneden, ik wou afremmen voor de bocht, maar er gebeurde niets. Ik bleef op de rem trappen, ondertussen raakten we behoorlijk in paniek. Het ging heel snel, maar het leek wel slow motion! Mijn dochtertje lag achterin te slapen en het enige waar ik op een gegeven moment aan dacht was ' ze slaapt, ze zal er niets van merken gelukkig'.
Maar goed, ik bleef op de rem trappen, telkens opnieuw, en ineens remt de auto dus wel af! Echt vlakbij de bocht stonden we stil. We zijn toen (na eerst een paar minuten flink janken van mijn kant) heel langzaam naar een dorpje gereden waar de auto helemaal is nagekeken, en er helemaal niets is gevonden. Het blijkt dat bij de auto die wij hebben (opel kadet station) het kan voorkomen dat als de remmen te heet zijn, de druk wegvalt, en er niet meer geremd kan worden. Het telkens trappen op de rem bracht de druk weer terug.
Ik heb sindsdien nooit meer gedroomd dat de remmen het niet deden. Is het dan iets voorspellends? Of is het dan zo dat je angst bijvoorbeeld weg is?
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
pi_48142819
Ik droomde vannacht dat ik een soort film aan het kijken was. Het ging over een matroos op een schip dat in een zware storm zat. Door de reusachtige golven werd het schip alle kanten op geslingerd, en viel de matroos uiteindelijk over boord.

Daarna droomde ik dat ik werd beschuldigt voor een bepaald crimineel delict, terwijl ik nergens wat mee te maken had. Vervolgens riep ik dat Maurice de Hond ook mij zou moeten helpen
Daarna droomde ik nog wat over een bepaald meisje, maar weet niet precies meer hoe dat zat.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')