abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 2 september 2006 @ 20:27:16 #26
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_41432211
quote:
Op zaterdag 2 september 2006 18:32 schreef scanman01 het volgende:

[..]

YES... Een medestander
ik merk dat we een van de weinigen zijn? Mijn vriendin is het ook met me eens, dus weer een meer
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_41432498
in het begin vond ik hem wel tof maar ik vind hem steeds meer en meer een zeikerd worden, hij zoekt discussies, hij staat me met de dag minder aan
  † In Memoriam † zaterdag 2 september 2006 @ 22:24:28 #28
128220 Peter6000
pi_41436274
Nieuw lijstje, waarbij ik moet zeggen dat ik nog steeds geen favoriet heb, die zal er denk ik ook niet meer komen. Ook een rangorde aanbrengen lukt me niet, vandaar dat ik me beperk tot 'mag blijven', en 'mag weg'.
Dit in willekeurige volgorde.

Mag blijven

-- Janine: ze is zichzelf, en vaak het beginpunt van geroddel
-- Etiënne: kijken hoe het zich ontwikkelt met Sabrina
-- Sabrina: kijken hoe het zich ontwikkelt met Etiënne
-- Milica: visuele reden
-- Marcia: vind haar schattig, zo stil en zo sombertjes.
-- Marlies: intelligent
-- Rik: zet zich leuk en onderhoudend af tegen "de andere groep" en uit zich op een prettige manier

Mag weg

-- Monique: moet van Sabrina gescheiden worden
-- Egbert: te dominant en volgzaam naar BB
-- Micheline: zeurderig toontje, en ze praat teveel en is te meeloperig
-- Marcel: onzichtbaar, voegt niets toe.
-- Hilde: ze valt me mee, maar ik hou nu eenmaal niet van schreeuwerige alcoholisten.

Twijfel

-- Tijn: enerzijds iemand die roering kan brengen, en dus wat toevoegt, anderszijds misschien toch te dominant
-- Semih: intelligent, daar hou ik wel van, maar misschien toch wel te dominant
-- Jeroen: enerzijds nietszeggend, maar anderzijds durft hij wel een confrontatie met Tijn aan.
pi_41440945
JANINE, eerste indruk.

WOW wat een beautie, een schoonheid, een lieverd
pi_41444459
Kewl:
- Sabrina\Monique - Geweldige gesprekken.. lekker dom vaak... altijd lache op de streams met hun
- Tijn - Sociale gast.... komt vaak sterk uit de hoek.. heeft humor en kewle manier van praten
- Marcia - Leuke meid om te zien.. begint steeds meer los te komen...
- Milica - Mooiste dame in het huis, erg spontaan ook
- Marlies - Mooie dame.. en ja ik houdt van rood harige

Niet kewl:
- Janine - Zeikwijf... en dat "Schatje" irriteert me mateloos. Ook is ze erg lelijk!
- Marcel - Irritante kamper. Ik heb er gewoon niks mee
- E10 - Denkt dat ie stoer is met z'n "25 vrouwen". Heeft patserige verhalen
- Hilde - Lult met iedereen mee... ik hou daar dus niet van
- Egbert - Zorgt ervoor dat Marcia niet echt los komt... verder vind ik em erg dom op een irritante manier.
pi_41444482
quote:
Op zondag 3 september 2006 00:28 schreef janinefan het volgende:

JANINE, eerste indruk.

WOW wat een beautie, een schoonheid, een lieverd
Rot op jij
Mijn Snape wat doe je !
Niet zo dol op Amerika uit de kluiten gewassen kolonie vol randebielen.
Asperger and proud !
pi_41457346
Rik- De huiskapper, ik vind hem neutraal, hij kan met iedereen wel overweg. Ik erger me niet aan hem, maar ben ook geen fan.

Tijn- Het alfamannetje. Met hem zou ik het beste overweg kunnen in het huis, denk ik, dus is hij bij mij favoriet. Soms is ie een beetje te druk en teveel aanwezig, maar het stoort me niet.

Janine - De ADHD'er. In het begin ergerde ik me dood aan haar, maar dat is nu wel iets minder. In het huis zou ik haar vermijden, ik heb niks met mensen die alles er maar uitflappen en mensen kwetsen onder het mom van "Ik ben zo lekker spontaan en ik zeg altijd alles".

Jeroen - Nietszeggend sportmannetje. Daar is alles wel mee gezegd......

Marlies - De Mysterieuze. Ik kan totaal geen hoogte krijgen van deze dame, misschien als er wat minder mensen in het huis zitten dat ze wat meer van zichzelf gaat laten zien. Ik denk zelfs dat ik haar dan 1 van de leukste ga vinden. Even afwachten nog dus.

Micheline - De lieve. Schat van een meid, lijkt me zo, voor mij iets te lief. Volgens mij zit er onder dat lieve schattige stemmetje cq uiterlijk veel meer pit. Jammer dat dat er - nog - niet uitkomt.

Semih - De intelligente. Ik vind hem steeds leuker worden, al mag hij ook best wat pittiger worden. Vooral in discussies loopt hij snel weg, daar waar hij volgens mij een goeie discussiepartner zou kunnen zijn.

Hilde - De moederkloek. Ik vind niet zoveel van haar eigenlijk, ik heb haar een aantal keren een discussie zien sussen. Een bemiddelaar dus, iemand die tussen de vechtende kindertjes springt. Wel jammer soms, de vechtpartijen mogen van mij namelijk wel wat heftiger.

Milica- De stille. Ook voor haar geld dat ze nog niet echt uit de verf komt met zoveel mensen in het huis. De verhouding met haar moeder is volgens mij niet goed, dus daar kan nog wat gaan broeden of uitkomen in de loop der tijd.

Etienne - De eeuwige puber. Wat kan dat gastje afentoe toch heerlijk uit de bocht vliegen. Hij is zo fout dat het gewoon grappig is, samen met zijn pa is het dubbelfout. Zonder zijn pa zal hij inkakken, dus laat die 2 nog maar even bij elkaar zitten.

Marcel - De onvermurwbare. Ik wil eigenlijk niet weten wat deze mijnheer allemaal denkt. Volgens mij is hij nog fouter dan zoonlief, alleen heeft hij geleerd om het niet meer zo eruit te flappen. Zonder zoonlief in het huis zal hij nog minder prijsgeven, nu voelt hij zich nog geroepen zijn zoon te verdedigen en te steunen.

Marcia - De serene. Als ik naar Marcia kijk op de streams krijg ik altijd een soort zen-gevoel over me (ohhmmmmmm). Ze straalt enorm veel rust uit. Ik ben benieuwd wat er in dat bolletje omgaat, volgens mij heeft ze heel veel humor. Wederom even afwachten tot er wat minder mensen in het huis zitten.

Egbert - De zeikerd. Mijn God wat kan die man dreinen en zeuren. Hij is ook 1 van de weinigen die zichtbaar met het spelletje bezig is. In het huis zou ik me doodergeren aan zo'n iemand. Van mij mag hij er snel uit zodat Marcia zich meer kan laten zien.

Monique - Het zusje van. Tsja, Monique, geen idee wat ik ervan moet denken. Samen met Sabrina gaat het nog wel, maar dat stemmetje........In het huis zou ik wel met haar overweg kunnen, al zou dat stemmetje dwars door mijn ziel heen snijden, het getut trouwens ook. Nouja, ik vind er dus eigenlijk niks aan.

Sabrina - Het zusje van. Wat mij betreft de leukere helft van de zusjes. Ze is wat minder overdreven en zonder Monique vind ik haar zelfs ergens wel leuk en intelligenter overkomen dan met zus. Samen met zus is het net een giebelende puber. Het wordt 1 groot tranendal als die 2 uit elkaar gehaald worden. Ik ben zeer benieuwd hoe Sabrina is zonder zus in het huis, volgens mij veel leuker.

1 Tijn
2 Semih
3 Micheline
4 Marlies
5 Marcia
6 Sabrina
7 Hilde
8 Janine
9 Etienne
10 Milica
11 Monique
12 Marcel
13 Rik
14 Jeroen
15 Egbert

Voor de leukste beelden zouden Janine, Etienne, Semih, Tijn en de zusjes erin moeten blijven, denk ik. Rik, Jeroen en Egbert mogen er van mij vandaag nog uit. Nietszeggende figuren, al kan ik me aan Egbert nog eens lekker ergeren
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_41458366
Leuke opsommming Morwen. Mijn lijstje (alhoewel ik het met name baseer op wat ik af en toe zie op TV, af en toe de streams en wat ik hier op Fok lees; ben geen hardcore streamer!)

Tijn. Probeert leuk mee te doen maar werkt me op de zenuwen met dat trage slome gepraat (met dat rare accent). Denkt zelf van niet, maar leeft compleet in zijn eigen wereld.

Rik. Zie 'm de laatste tijd wat minder, behalve tijdens het knippen. Ondanks dat verwijfde, mag ik hem wel. Gaat denk ik wel ver komen.

Janine. Leeft ook in d'r eigen wereld. Denkt, doet en praat alleen maar aan zichzelf. Droomt waarschijnlijk ook alleen van zichzelf. En dat 'schatje, lieverd' komt me mijn strot uit.

Milica. Bloedmooi volgens Scan... mooi is ze wel, vind haar echt zo'n buurmeisje-tiepje. Gewoon leuke open meid. Niet bijster intelligent, hoewel ze ook niet oerstom is... alhoewel ze je wel kan aankijken 'as a cow looks at an oncoming train'.

Hilde. Wie noemde haar ook alweer 'het slagschip?'... Goede term, compleet met rokende schoorsteen inderdaad! MSS Hilde. Recht door zee, maar dreigt soms een beetje te kapseizen. Overdreven moederfiguur, niet alleen voor Milica maar voor iedereen...

Monique & Sabrina. Dumb & dumber. Jut & Jul. Knabbel & Babbel. Ik vraag me af hoe die twee het in hun hoofd gehaald hebben om in BB te komen. Hoe zijn ze erop gekomen? Nutteloze TV. Wel leuk experiment als je deze siamese tweeling scheidt... wat beslist gaat gebeuren.

Marlies. Ze heeft iets... behalve een (imho) mooi lichaam. Ze is denk ik ook wel intelligent maar laat dat niet al te hard merken. Bewust met het spel bezig, maar ook probeert ze te verbergen. En aan de ene kant vind ik dat wel leuk, aan de andere kant niet... kan nog alle kanten op.

Etienne. Daar is alles al wel over gezegd denk ik. Inderdaad zo fout dat het leuk is. Moet erin blijven om te zien of hij uiteindelijk nog op zn bek gaat in het huis.

Marcel. Zie ik te weinig, behalve met Jeroen in bad of onder de douche. Lijkt me geen aardige kerel.

Jeroen. Zie ik te weinig, behalve met Marcel in bad of onder de douche. Lijkt me wel een sympathieke kerel, maar komt niet goed nog uit de verf.

Semih. Is volgens mij erg intelligent, maar valt hieraan ook ten prooi. Op intelligentie alleen win je het niet van 14 onnozele mensen opgesloten in één huis. En met zijn 'directheid' én het feit dat hij een stelletje vormt met Micheline (en stelletjes in een BB-huis beloven nooit veel goeds) is hij dan toch in het nadeel, hoewel ik hem op zich wel mag.

Micheline. Mooi meisje, maar soms te kinds, te irritant, te veel afhankelijk van Semih. Ben benieuwd hoe het gaat als hij eruit moet en zij alleen overblijft. (Omgekeerde geldt ook).

Egbert. Opa Koos in de re-run. Voegt niets toe, behalve dat ie inderdaad opvallend met het spel bezig is. En ook: hij vormt op de een of andere manier denk ik toch een rem voor Marcia...

Marcia. Zo vader zo dochter. Ook wel een beetje een slome zeikerd hoor. Krijg geen 'zen' gevoel van haar, maar eerder iets van 'stop eens wat peper in die luie reet van je!' Maar ze krijgt het voordeel van de twijfel, dat is als Egbert het huis vroegtijdig verlaat...

Mijn top 5 dan

1. Rik
2. Semih
3. Etienne
4. Milica
5. Marlies
En vast!
pi_41459574
Thanx, Scope, je kan er zelf ook wat van zo te lezen
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  zondag 3 september 2006 @ 20:34:51 #35
16701 scanman01
Today's a good day
pi_41460404
edit: lamaar
My soul is painted like the wings of butterflies
  zondag 3 september 2006 @ 23:23:19 #36
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_41467458
Negatief

1. Ik vind Tijn dus ook echt vreselijk. Die mag van mij als eerst het huis uit. Heel erg doordacht en nep. Alles schijn. Doet alsof hij van alles begrijpt en oke vindt maar is eigenlijk een heel bekrompen mannetje. Bah. Dahag.
2. Egbert. Saai en als hij wel wat zegt veel te dominant. Type ik-ben-nog-niet-uitgesproken-maar-als-jij-wat-zegt-lul-ik-dwars-door-je-heen. En dat Abbekerk gedoe was genant.
3. Hilde. Vaak zijn zulke mensen wel vermakelijk om naar te kijken. Hilde niet. Vreselijk mens en ik denk dat haar dochter, één van mijn favorieten, minder leuk is nu d'r moeder er nog is.
4. Janine. Zorgt niet voor het vuurwerk dat ik had verwacht. Jammer mag nog even een paar weken lopen rondrellen en dan weg.
5. Marlies. Geen duidelijk aanwijsbare reden maar ik vind d'r echt vervelend. Rotstem, rothoofd. Geen toevoeging.

Positief.
1. Milica. Leuke meid. Kijkt een beetje dom maar dat valt volgens mij nog best mee. Sowieso stoer, dat je met zo'n moeder zo'n huis in durft.
2. Sabrina Super vermakelijk Ik keek graag Newlyweds en ik zie dan ook een verband Ik denk dat ze wordt geremd door haar zus. Zou ahar graag een tijd alleen in dat huis zien.
3. Rik. Volgens mij wel oke. Wordt denk ik ook geremd door broer Tijn. Jammer, vond hem erg leuk met de weekopdracht. Mag wat meer naar voren komen.

En de rest.
Semih. Slim maar vervelend. Irritante opmerkingen, hoop dat ie goed op z'n bek gaat een keer. En dat z'n vriendin langer dan hij in dat huis zit.
Micheline: leuke opvulling ondanks de zeikstem. Wel humor.
Monique. Stomme zus.
Marcia. Beetje eng. Nukkig. Volgens mij echt in de war. Niet gek met zo'n vader. Hoop dat ze niet doordraait.
Etienne. Ja bah bah bah. Stom en dom en leugenachtig. Slecht gelogen ook nog. Kan nog leuk worden dus mag nog even blijven. graag ook een tijdje zonder z'n vader (die sowieso al niks toevoegt) om te kijken hoe het dan gaat.
Jeroen. Totaal geen meerwaarde, Rikkert.
pi_41467701
Positief

1. Tijn
2. Milica
3. Sabrina
4. Monique
5. Jeroen

Negatief

1. Semih

2. Etienne
3. Micheline
4. Marcia
5. Egbert

De rest van de bewoners zitten er tussenin
  zondag 3 september 2006 @ 23:40:19 #38
16701 scanman01
Today's a good day
pi_41468162
quote:
Op zondag 3 september 2006 23:23 schreef Luchtbel het volgende:
Negatief

1. Ik vind Tijn dus ook echt vreselijk. Die mag van mij als eerst het huis uit. Heel erg doordacht en nep. Alles schijn. Doet alsof hij van alles begrijpt en oke vindt maar is eigenlijk een heel bekrompen mannetje. Bah. Dahag.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_41471052
Beredenerend vanuit mij als kijker. Want als alle mensen weg moeten aan wie ik een hekel heb, blijven er maar een paar over.

Snel weg:
Marcel: zoals iemand al schreef: onzichtbaar maar toch irritant, spraakgebrek
Jeroen: onzichtbaar, geen enkele inhoud, nul levenservaring, zo'n highschool-sportjongen

Zij mogen volgen:
Marcia: onzichtbaar, doodstil, veroorzaakt niks in huis
Milica: ziet er wel leuk uit hoor, maar kan zo weg
Micheline: bijzonder irritante stem, maar kan wel wat irritatie bij anderen veroorzaken en dat is weer positief
Monique: de zusters mogen van mij nog wel even samen blijven, maar als er 1 weg moet, is zij het

Mag nog wel even:
Marlies: beetje vaag, maar kan nog wel wat worden
Semih: te serieus, zorgt alleen voor irritaties vanwege zijn afkomst, was zonder zijn afkomst net zo grijs als Jeroen en Marcel, maar het voordeel van de twijfel
Egbert: eens kijken wat dit vervelende mannetje nog allemaal kan verliezen in het huis, lijkt wel 60, irritant accent
Sabrina: wil ik wel eens zien zonder de zus

Blijven, lang blijven:
Hilde: liegt, bedriegt, roggelt, zuipt en speelt een rol en die wil ik wel ontmaskerd zien, nep
Janine: takkewijf dat altijd goed is voor een ruzie, zeker tijdens noodrantsoen
Tijn: wel of geen fan, het wordt erg saai als hij weg is, erg SP, fout dus, maar wel reactionair, hoe dan ook een gave stem en een gave smile
Rik: grappig en wel eerlijk, maar wel de meest onverzorgde homo die ik ken
Etienne: voordat hij vertrekt wil ik hem, de grootste kwal van het hele stel, hebben zien janken

[ Bericht 0% gewijzigd door BB6kijker op 04-09-2006 13:05:50 ]
pi_41510288
quote:
Op zondag 3 september 2006 00:28 schreef janinefan het volgende:

JANINE, eerste indruk.

WOW wat een beautie, een schoonheid, een lieverd
Word jij nooit moe van jezelf?
  dinsdag 5 september 2006 @ 11:33:55 #41
16701 scanman01
Today's a good day
pi_41510407
Nieuwe top 4 (5 echt leuken kan ik helaas nog niet bedenken)

1 - Milica
2 - Micheline
3 - Semih
4 - Marcia (met stip gestegen)
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_41510439
quote:
Op dinsdag 5 september 2006 11:33 schreef scanman01 het volgende:
Nieuwe top 4 (5 echt leuken kan ik helaas nog niet bedenken)

1 - Milica
2 - Micheline
3 - Semih
4 - Marcia (met stip gestegen)
Kan ik me ook wel redelijk in vinden.
  Moderator dinsdag 5 september 2006 @ 11:49:48 #43
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_41510856
gisteren kwamen de eerste zinnige woorden uit de mond van Tijn tijdens de discussie met Etienne over vol=vol.
Hilde moet echt blijven, want ze roddelt er lekker op los, dat houdt het kijken interessant
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  dinsdag 5 september 2006 @ 11:51:28 #44
16701 scanman01
Today's a good day
pi_41510912
quote:
Op dinsdag 5 september 2006 11:49 schreef djkoelkast het volgende:
gisteren kwamen de eerste zinnige woorden uit de mond van Tijn tijdens de discussie met Etienne over vol=vol.
Was nog iets zinniger geweest als hij gewoon had gezegd dat er sinds een paar jaar meer mensen vertrekken uit Nederland dan er binnen komen. Ik vraag me af hoe Etienne daarop had gereageerd.
My soul is painted like the wings of butterflies
  dinsdag 5 september 2006 @ 12:13:28 #45
134727 VirtualPOM
Arrogance diminishes wisdom
pi_41511566
quote:
Op dinsdag 5 september 2006 11:51 schreef scanman01 het volgende:

[..]

Was nog iets zinniger geweest als hij gewoon had gezegd dat er sinds een paar jaar meer mensen vertrekken uit Nederland dan er binnen komen. Ik vraag me af hoe Etienne daarop had gereageerd.
idd
  dinsdag 5 september 2006 @ 13:16:46 #46
3542 Gia
User under construction
pi_41513243
Top 5

Tijn
Marlies
Micheline

uhhhh.

Top drie dus.
  † In Memoriam † vrijdag 15 september 2006 @ 23:40:50 #47
128220 Peter6000
pi_41850252
Nieuw lijstje (in willekeurige volgorde)

Mag blijven

Marlies -- haar intelligentie en rustige manier van praten bevalt me wel
Milica -- knap uiterlijk, verder totale persoonlijkheidsleegte

Moet weg
Micheline -- zeikerig toontje, voegt weinig toe
Monique -- irritant stemgeluid, te druk, weet je wel
Sabrina -- irritant stemgeluid, te druk, weet je wel
Semih -- op zich wel intelligent en onderhoudend, maar absoluut veel te autoritair
Egbert -- te autoritair, en ik meen er ook nog eens populair doenerigheid in te zien
Tijn -- heb ik onderhand genoeg van
Hilde -- kan qua ergernisfactor wel een toevoeging zijn, maar mijn ergernis wint het toch van sensatiezucht
Etiënne -- zijn playerrol was komisch, maar ken ik nu wel
Jeroen -- voegt niets toe

Twijfel
Marcia -- saai, meeloperig (nooit een minderheidsstandpunt innemen), maar ook wel een aantrekkelijke underdog.
Janine -- ze is volledig zichzelf, in haar beperktheid, en kan nog wel voor sensatie zorgen
Rik -- is wel intelligent, en kan zijn gevoelens goed uiten, maar veel te aanstellerig

Een fysiek en mentaal zware weekopdracht, kan mij van mening doen veranderen. Dan zie je toch weer andere kanten van de toch wel een-dimensionale bewoners
pi_41850568
Mag blijven:


Moet weg
pi_41873561
quote:
Op vrijdag 15 september 2006 23:50 schreef itsme het volgende:
Mag blijven:


Moet weg
Eensch
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')