abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 24 augustus 2006 @ 21:42:25 #1
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_41143400
NOu meiden en jongens wellicht!
Ik kon het toch weer ff niet laten .....
Op naar de zevende topic over de nuvaring, dat handige ding.

Vorige delen:

iemand ervaring met de nuva ring? (deel I)
Nuvaring ervaringen uitwisselen [organon] (deel II)
Nuvaring [Organon] ervaringen uitwisselen deel 3 (deel III)
Nuvaring ervaringen uitwisselen deel IV (deel IV)
Nuvaring, ervaringen uitwisselen deel V deel V
Nuvaring ervaringen uitwisselen deel VI deel VI

[ Bericht 12% gewijzigd door NanKing op 24-08-2006 22:00:47 (Linkjes gemaakt :)) ]
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
  donderdag 24 augustus 2006 @ 21:45:16 #2
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_41143481
Hoi hoi Bianci ...

Lijkt het je echt niet beter om helemaal te stoppen met dat hormoon gedoe dan? Als je verhaal zo lees ben je beter af zonder pil of nuvaring. Als ik in zo'n situatie zou zitten zou ik voorlopig alleen maar een condoompje gebruiken. Per slot van rekening wil je je goed voelen! En niet als een vodje.

Misschien is er een oppertje zo lief!! Ik heb de delen gekopied! Niet slim .. de delen neemt ie niet mee natuurlijk.
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
pi_41154061
aangezien ik ook de reeks bijhou hier een schaamteloze tvp van me
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
pi_41154475
quote:
Op donderdag 24 augustus 2006 18:27 schreef zoeperzazke het volgende:

[..]

Dat is wel een beetje vreemd. Dus omdat iemand je er iemand ánders bij benadeelt ga je ergens mee stoppen? Ik zou puur naar mijn eigen klachten kijken in zo'n geval. Als ik een laag libido heb door de nuvaring is dat niet mijn probleem. Als ik me er verder goed bij voel zal ik niet om die reden weggaan bij de ring...
Ik moest je post echt 2 keer lezen voordat ik snapte wat je nou bedoelde met "iemand anders benadelen". Ik had er zelf nog het meeste last van hoor! En zoals ook door anderen gezegd werd, het is echt niet goed voor je relatie! Het is ook niet zo dat ik het nooit meer wou doen, maar dat ik nooit meer zin had om het initiatief te nemen. En ook dat we er samen ineens veel meer voor moesten doen voordat ik opgewonden werd.
Mijn hoofdreden voor het gebruiken van anticonceptie is om seks te kunnen hebben zonder zwanger te worden. Als je dan geen zin meer hebt in seks lijkt het me dat je je doel een beetje voorbij schiet.
En ik zei ook dat het de doorslaggevende factor was, er waren al veel anderen problemen zoals futloosheid, hoofdpijn en neerslachtigheid. (klinkt wat minder erg dan depressie hè! )

Ook kan ik het niet eens zijn met jouw stelling dat het hebben van een laag libido het probleem van de ander is. Ik ben van mening dat je in een relatie allebei de verantwoordelijkheid hebt om te proberen elkaar gelukkig te maken. Natuurlijk niet ten koste van je eigen geluk, maar ik ben opgevoed met de instelling dat je in een relatie allebei 100% geeft, en dat het niet 50/50 is zoals veel mensen tegenwoordig vinden. Als de nuvaring bij mij dus relatieproblemen veroorzaakt en die problemen kunnen worden opgelost door ermee te stoppen, dan kies ik toch voor mijn relatie!
  vrijdag 25 augustus 2006 @ 12:04:57 #5
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_41158990
quote:
Op vrijdag 25 augustus 2006 09:16 schreef flutterbye het volgende:

[..]

Ook kan ik het niet eens zijn met jouw stelling dat het hebben van een laag libido het probleem van de ander is. Ik ben van mening dat je in een relatie allebei de verantwoordelijkheid hebt om te proberen elkaar gelukkig te maken.
Het hebben van een laag libido is wel degelijk je eigen probleem. De ander zal er niet gelukkig mee zijn wellicht. Mij bekroop dan altijd het gevoel van : ik kan hem niet geven wat hij zou willen en je gaat daar toch samen iets voor zoeken. Persoonlijk vind dat sex hebben niet bovenaan mijn lijstje staat hoeft te staan. Maar als de ander daar anders over denkt wordt het wel moeilijk.
Ik had geluk!
Bij mij was het andersom. Ik had een laag libido maar door het gebruik van de nuvaring is dat naar de andere kant geschoten en altijd zo gebleven.
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
pi_41163769
ik heb nooit libido gehad en daar ben ik aan gewend dus ik zit er niet mee: mijn vriend heeft me maar te nemen zoals ik ben.

Misschien dat het zonder hormonen beter is: in de stopweek voel ik naast veel pijn me geestelijk wel beter, maar ik kan gewoon niet meer zonder hormonen. Mijn menstruatie is té heftig om de natuur zijn gang te laten gaan: ik lig een hele week doodziek op bed, overgeven, diarree, en verlies zoveel bloed dat ik ieder uur een andere tampon inmoet. Over rug- en buikpijn maar niet te spreken.

Maargoed, voor mij gewoon geen libido, ik heb me daarbij neergelegd en zie het zeker niet als mijn probleem.
I had a signature once. It was awful.
pi_41167468
@ zoeperzazke
Kijk, dat is natuurlijk anders. Als je het al nooit gehad hebt kun je het ook niet missen. En ik vind ook dat je genomen moet worden zoals je bent. (pun not intended zeker! ) Maar door de hormonen was ik dus mezelf niet meer en dat voelt gewoon niet fijn. Het is idd niet zozeer een libido kwestie (of depressie of afgevlakte emoties enz) maar als je zo beïnvloed word dat je jezelf niet meer bent, en je ervaart dat als negatief, dan zou ik zeggen: stoppen!

Ik heb ook veel ervaringen gelezen van meiden, o.a. van jou dus, bij wie het juist een positieve invloed heeft. En ik vind het ook absoluut geweldig dat er iets bestaat om jouw maandelijkse k*tweek op te lossen. Ik vind het ook heel jammer dat de ring bij mij dat effect had want ik vond het systeem ideaal en ik heb hem toch 2 1/2 jaar gebruikt. En ik zie er niet echt naar uit dat ik volgende week weer in mijn baarmoeder geprikt word met een koperspiraaltje...
pi_41201948
Ik dacht al, helemaal geen reacties meer Had namelijk deel VI bij de favorieten staan.

Tja, condooms, vind ik zelf niet zo geweldig. Al heb ik er op het moment toch niet zoveel mee te maken.
Maar met het oog op de zeer nabije toekomst (mijn ex wil ik toch wel aan de anticonceptie blijven.

Ik probeer gewoon de Yasmin en als dat ook niets wordt, moet ik maar eens verder kijken.
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie dinsdag 29 augustus 2006 @ 21:15:31 #9
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_41305361
Moest lachen gister in t ziekenhuis, moet geopereerd worden (maar dat ter zijde) en ze vroegen of ik medicijnen gebruikte. dus ik geef aan dat ik wel de nuvaring gebruik...
zit die gast me aan te kijken alsof er kinderen uit mijn oren komen, de wat
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  dinsdag 29 augustus 2006 @ 22:18:20 #10
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_41308153
JA ! Gein hé!!
En helemaal indd als een arts zo doet.
Ik heb het alleen nog maar met mensen in mijn omgeving gehad dat ze me aan keken of ze zaadcellen in mijn ogen zagen dansen.
Zo zie je maar weer dat er maar weinig mensen zijn die het nog kenne ....
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
pi_41308695
Erg leuk ja, ik moest vorig jaar een zalfje ophalen voor een vagina infectie, dus ik vroeg of ik mijn nuvaring beter uit kon doen, of dat het geen kwaad kon deze in te houden. "Ehm... dat ga ik even opzoeken.." Kwam een boek van zo;n 800 pagina;s uit de kast, heftig bladeren Ze kon het niet vinden en zou me dan maar bellen zodra ze het wist, haha. uiteindelijk bleek het geen kwaad te kunnen overigens
I had a signature once. It was awful.
pi_41318598
Mijn ha vroeg me ook iedere keer hoe het met de nuvaring ging, als ik een afspraak had. *Flutterbye de ervaringsdeskundige* . Volgens mij was ik de eerste in de praktijk die de ring ging gebruiken. Toen ik ermee kwam zei ze dat er nog niet zoveel ervaring mee was en dat ze het zelf niet zou voorstellen, maar omdat ik er zelf zoveel over had opgezocht wilde ze er wel een recept voor schrijven. Ik hoop dat ze ondertussen een beetje bijgedraaid is!
pi_41339596
Mijn huisarts had alle voorlichtingsboeken al weggegooid. Ttttt, slecht.
Hier een meisje incl ring waarbij alles nog wel helemaal goed gaat! (Die een tvp'tje doet..)
I will take the sun in my mouth
  woensdag 30 augustus 2006 @ 21:57:45 #14
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_41342110
gezellig!!
En je tvp is gelukt .....
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
  donderdag 31 augustus 2006 @ 11:38:59 #15
116266 _Nouky_
I did it all for the nouky
pi_41356355
Ik zal hier ook nog een keer posten.
Nu ondertussen heb ik mijn vierde ring net uit gedaan. Normaal deed ik dat op vrijdag, maar afgelopen vrijdag was ik dit helemaal vergeten. Op zondag bedacht ik me ineens dat hij er uit moest. Had al vanaf zaterdag 's avonds een beetje een zeurende hoofdpijn, dus dacht al dat er iets aan de hand was. Maar ondertussen bloedde ik nog steeds niet. Dat is dinsdag pas begonnen. Dit betekent dus dat ik nu waarschijnlijk wel kan doorringen, terwijl ik met mijn pil mijn ongesteldheid niet uit kon stellen. (Ik werd altijd zaterdagavond rond een uur of 10 ongesteld, of ik nu de pil doorslikte of niet.) Hier ben ik echt blij om. Ik ga nu vrijdag weer een nieuwe in doen, en dan proberen om hem 4 weken in te houden.
Ik hou alleen nog wel veel vocht vast voordat ik ongesteld moet worden, net als bij de pil. Dit vind ik echt vervelend. Ik had eigenlijk gehoopt dat dit ook minder ging worden. Ik hoop ook stiekem dat dit nog komt. Ik ga nu proberen om veel te sporten zodat er geen plek meer over is om vocht vast te houden. En ze zeggen dat het ook helpt als je in de periode voordat je ongesteld wordt veel drinkt, omdat je dan meer water afdrijft. Dat ga ik dan ook maar proberen.
Van mijn ongesteldheid zelf heb ik iets minder last. Mijn buikpijn is iets minder geworden, ook al had ik dat niet veel. Mijn hoofdpijn is wel iets meer geworden, maar dat is na twee dagen meestal ook voorbij. Bloedverlies is ongeveer hetzelfde gebleven. Ook mijn sexdrive is niet echt veranderd.

Weet iemand eigenlijk hoe lang het ongeveer duurt voordat je lichaam echt gewend is aan de ring? Ik heb wel eerst 10 jaar de pil geslikt, dus misschien ben ik er nog niet helemaal aan gewend. Ik hoop wel dat ik minder vocht vast ga houden voordat ik ongesteld ben. Iemand hier ervaringen mee?
Niks moet, niksen mag.
  donderdag 31 augustus 2006 @ 17:47:20 #16
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_41368343
Toen ik 17 jaar de pil had geslikt ben ik over gestapt naar de Nuvaring. Ik heb de eerste maand enorme hoofdpijn gehad omdat mijn lichaam moest wennen aan de ring.
Verder nergens last van gehad.
De nuvaring is geknipt voor mij!
http://www.gezondheidsnet.nl/index.php?cms%5BcategoryID%5D=3650
hier staat een zeer interessant stukje over het vasthouden van vocht.
Wat ik weet is dat te veel zout eten zoiezo vocht vast houdt.
Succes!!
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
  donderdag 31 augustus 2006 @ 17:56:21 #17
116266 _Nouky_
I did it all for the nouky
pi_41368605
quote:
Op donderdag 31 augustus 2006 17:47 schreef Pearly het volgende:
Toen ik 17 jaar de pil had geslikt ben ik over gestapt naar de Nuvaring. Ik heb de eerste maand enorme hoofdpijn gehad omdat mijn lichaam moest wennen aan de ring.
Verder nergens last van gehad.
De nuvaring is geknipt voor mij!
http://www.gezondheidsnet.nl/index.php?cms%5BcategoryID%5D=3650
hier staat een zeer interessant stukje over het vasthouden van vocht.
Wat ik weet is dat te veel zout eten zoiezo vocht vast houdt.
Succes!!
Bedankt voor de informatie!
Ik weet niet of het op mij van toepassing is. Ik eet niet veel zout en mijn enkels en voeten worden ook niet erg dik. Het is echt op mijn buik en mijn heupen. Ik weet ook niet hoe het komt. Er stond weer wel iets bij van veel lichaamsbeweging. Dat ga ik dan nu maar fanatiek proberen. Ik heb al een test laten doen bij de sportschool om mijn BMI en vetgehalte enzo te meten. Nu even zorgen dat alles over drie maanden gezakt is.
ik hoop nog steeds stiekem dat het over zal gaan, maar dat zal er wel niet in zitten. Best een tegenvaller eigenlijk. Maarja. Dan maar flink sporten.
Niks moet, niksen mag.
pi_41622004
Hallo allemaal,

Heb de topics een beetje door zitten lezen en ik denk dat ik de nuvaring ook maar eens ga proberen.
Ik ben al 10 jaar aan de pil (Mercilon) en het lijkt me best lekker dat je daar niet meer iedere dag aan hoeft te denken!
Ik voel me ook wel vaak moe/futloos, een laag libido en ben ook redelijk aangekomen door de pil en heb heel veel moeite om dat er af te krijgen.
Als dit allemaal nu wat beter zou worden dankzij de nuvaring zou ik echt ontzettend blij zijn!

Ik woon in Italie dus ik ben benieuwd hoe de dokter er op reageerd, want ik weet helemaal niet hoelang hij hier al in Italie verkrijgbaar is.
Ik heb wel een paar Italiaanse reacties gevonden, dus hij is er wel.
(Vaak lopen we hier namelijk erg achter met nieuwe dingen).

De zus van mijn vriend werkt in een apotheek, dus ik zal haar vanavond eens even uithoren wat zij er allemaal vanaf weet.
Ik heb wel op internet gelezen dat hij hier zo'n 13 euro per stuk kost. Dat is toch ongeveer net zoals in Nederland?
Helaas worden dit soort dingen hier niet vergoed, dus moet ik alles zelf betalen
Maar ja, voor de pil ben ik ook 26 euro per drie maanden kwijt. En als er een verpakking per drie ringen is zal die vast wel ietsje minder kosten.
En een baby is natuurlijk altijd duurder

Ik vind het erg leuk om jullie ervaringen te lezen en ik zal binnenkort wel laten weten of ik er ook aan kan beginnen.
Forza Juve!
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie vrijdag 8 september 2006 @ 17:48:15 #19
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_41623045
quote:
Op vrijdag 8 september 2006 17:10 schreef Marty het volgende:
Ik heb wel op internet gelezen dat hij hier zo'n 13 euro per stuk kost. Dat is toch ongeveer net zoals in Nederland?
Helaas worden dit soort dingen hier niet vergoed, dus moet ik alles zelf betalen
Maar ja, voor de pil ben ik ook 26 euro per drie maanden kwijt. En als er een verpakking per drie ringen is zal die vast wel ietsje minder kosten.
En een baby is natuurlijk altijd duurder
Ik betaal 32 euro voor 3 ringen, en dus 3 maanden
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  vrijdag 8 september 2006 @ 20:05:17 #20
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_41626981
ja
ik ook!
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
pi_41699759
Ik realiseerde me afgelopen week trouwens dat mijn borsten iets groter zijn geworden sinds een jaar - sinds ik de nuvaring gebruik, dus. Ik zat altijd op de grens tussen a en b, en nu is het gewoon een volle b geworden. Ik leg dus een link met de nuva meer mensen die dit herkennen?
I had a signature once. It was awful.
pi_41700169
Bij mij gingen de extra grammetjes helaas op m'n heupen zitten. Al had ik ze in mijn borsten ook niet gewild. De grammetjes waren na 2 en een half jaar ook wel genoeg voor een paar kilo's.
  woensdag 20 september 2006 @ 11:00:51 #23
116266 _Nouky_
I did it all for the nouky
pi_41977098
quote:
Op maandag 11 september 2006 10:49 schreef flutterbye het volgende:
Bij mij gingen de extra grammetjes helaas op m'n heupen zitten. Al had ik ze in mijn borsten ook niet gewild. De grammetjes waren na 2 en een half jaar ook wel genoeg voor een paar kilo's.
Dat probleem ken ik ja. Voor de rest zit er eigenlijk nergens vet. Alleen op mijn heupen. Van groei van mijn borsten heb ik nog niks gemerkt. Hoop niet dat dat gaat gebeuren want ik vind een grote C cup al zwaar genoeg.
Niks moet, niksen mag.
pi_41979298
Zijn er dames aanwezig die een geschiedenis hebben met trombose/longembolie en toch de nuvaring gebruiken? Ik vind de nuvaring ideaal klinken. Er zitten geloof ik minder hormonen in dan in de pil en mijn verzekeraar (De Friesland) vergoedt de ring ook nog eens 100%. Maarja, in de bijsluiter wordt expliciet gewaarschuwd voor trombose (zoals altijd bij anticonceptiemiddelen waar hormonen in zitten). Ik zou graag van ervaringsdeskundigen horen of ze het risico voor lief nemen of dat de huisarts/gynaecolog het gebruik van de nuvaring expliciet afgeraden heeft.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_42147980
Een vriendin van me vertelde ik laatst ook over de nuvaring en het leek haar ook wel wat. Ze is er deze week voor het eerst mee begonnen.

Wat trombose betreft... Ik heb hiervoor ook nooit hormonale anticonceptie gebruikt en de bijsluiters schrikken mij ook altijd wel snel af door mogelijke bijweringen. Ik zou als ik jou was gewoon zorgen dat je de symptomen in de gaten houdt en als je klachten krijgt meteen naar je huisarts stappen. 'T is natuurlijk een keus die je maakt, wel of geen kindertjes.....
pi_42340280
Heeft er hier iemand ook slechte ervaringen met de Nuvaring in combinatie met condoom?
Gisteravond hebben we dus beiden gebruikt, en ik denk dat de ring en het condoom niet makkelijk langs elkaar heen glijden? De binnenkant van m'n vagina is beschadigd, en ik heb best een tijdje gebloed. Niet veel, maar toch. Het hoort niet.
Bij de volgende keer gaat de Nuvaring er uit, maar ik vond het altijd zo makkelijk dat die kon blijven zitten en je na de seks fijn in slaap kon vallen.. Gelukkig is 't condoom binnenkort ook niet meer nodig!
I will take the sun in my mouth
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie dinsdag 3 oktober 2006 @ 20:17:04 #27
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_42340380
@warrel, ik heb er eerlijk gezegd geen last van gehad, maar is t geen optie om wat glijmiddel (van dat wat het condoom niet schaad) te gebruiken? dan kun je na de seks toch lekker in slaap vallen en hoef je niet aan je ring te denken
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_42340472
Glijmiddel hebben we er bij gebruikt. Het was echt allemaal nattig en glibberig genoeg..

En hoe lang zou het duren totdat een wondje daar is genezen? Want er komt daar natuurlijk geen korstje oid.
I will take the sun in my mouth
pi_42341005
Vrij snel, omdat de temperatuur in de vagina constant is geneest zoiets sneller dan op de huid. wel is het slim om voorlopig niks meer in je vagina te stoppen (wat klinkt dat weer lekker zeg ) omdat je anders het wondje steeds opnieuw openhaalt. De nuvaring zou ik er wel gewoon in laten zitten, want die 'beweegt' niet echt heftig langs het wondje. Succes!
I had a signature once. It was awful.
pi_42342603
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 20:43 schreef zoeperzazke het volgende:
Vrij snel, omdat de temperatuur in de vagina constant is geneest zoiets sneller dan op de huid. wel is het slim om voorlopig niks meer in je vagina te stoppen (wat klinkt dat weer lekker zeg ) omdat je anders het wondje steeds opnieuw openhaalt. De nuvaring zou ik er wel gewoon in laten zitten, want die 'beweegt' niet echt heftig langs het wondje. Succes!
Ja, de Nuvaring blijft er sowieso in. Ik moet inderdaad eventjes rustig aan doen. Maar dat komt mooi uit, want vriendlief gaat aan de smeerseltjes tegen schimmelinfecties (waarschijnlijk) want ik denk dat ik steeds m'n eigen infectie terugkrijg via hem.. Alles komt goed!
I will take the sun in my mouth
  maandag 9 oktober 2006 @ 20:07:05 #31
133859 SpaceCowgirl
Flippin' sweet
pi_42521760
Ik gebruik nu ongeveer anderhalf jaar Nuvaring en moet zeggen dat ik er wel tevreden over ben. Ik ben ermee begonnen omdat ik het idee kreeg dat ik wat somberder en makkelijker van streek raakte Maadoor de pil. Ik voel me nu een stuk stabieler.

Wel heb ik nu al drie keer, zonder het te merken, de ring verloren. 1 keer lag hij 's ochtends naast mijn bed toen ik wakker werd en ik heb nu al twee keer meegemaakt dat ik hem ergens op de grond tegenkwam. Heel raar, ik snap niet wat ik gedaan kan hebben waardoor dat ding eruit is gevallen. Het lijkt wel alsof sommige ringen gewoon wat beter blijven zitten dan anderen. Maar dit vind ik er dus wel een beetje eng aan!
pi_42525523
Hey, ik heb eigenlijk een best dringende vraag. Ik ben helemaal vergeten om vandaag naar Organon te mailen stomstomstom, maar misschien weten jullie het

Ik begin nu aan mijn derde week, maar ik wil eigenlijk deze week ongesteld worden.. mag je na 2 weken de ring verwijderen, een stopweek inlassen en daarna gewoon weer doorgaan? Zou dat uitmaken? Of moet je echt gewoon drie weken - stopweek?

Ik heb weleens eerder 4 weken gedaan (3 weken, 4e week nieuwe ring weliswaar!) om mijn menstruatie een week te verschuiven, Organon bevestigde dat dit gewoon kon. Maar ik weet dus niet of het ook 'andersom' mag..

Iemand enig idee? Want dan doe ik 'm vanavond nog uit
  maandag 9 oktober 2006 @ 21:54:23 #33
133859 SpaceCowgirl
Flippin' sweet
pi_42525894
Ik weet het niet zeker hoor, maar het lijkt mij een beetje riskant. Volgens mij mag je altijd langer, maar nooit korter dan 3 weken de ring in. Als ik jou was, zou ik het zekere voor het onzekere nemen en je menstruatie gewoon helemaal overslaan. Dus als je volgende week je oude ring uit doet, meteen de nieuwe ring inbrengen. Dan ben je niet ongesteld in de weken waarin het je niet goed uitkomt, maar gewoon weer over 4 weken. Is dat misschien een oplossing?
pi_42526031
Ja dat kan ook natuurlijk Maar ik sla mijn menstruatie gewoonlijk liever niet over vandaar Ik zat ook al te denken, het proces heeft volgens mij sowieso 3 weken nodig op z'n minst. Maar toch even vragen, misschien dat iemand het wist. Nee, dan neem ik het risico niet en ring ik gewoon lekker door . Bedankt!

Ik heb trouwens de ring ook al een paar keer verloren, maar dat was telkens een dag nadat ik heb had ingedaan, dus ik denk dat ik 'm toen niet diep genoeg in heb gedaan. Misschien is dat bij jou ook het geval? Dat is inderdaad wel een beetje eng, je voelt 'm niet zitten dus je voelt ook eigenlijk niet of hij er nog zit of niet..
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie dinsdag 10 oktober 2006 @ 07:12:14 #35
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_42532482
stopweek vervroegen is volgens mijn not done, je hebt een bepaalde minimum aan stof die je binnen moet krijgen om ook veilig te zijn tijdens je stop week... waarom schuif je m niet gewoon een week naar voren?

Verloren dat is me maar een keer gebeurt, en wel tijdens de sex verder nog nooit...
heb je de ring dan wel diep genoeg ingebracht?
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_42532936
Volgens mij maakt het toch niet veel uit en kun je je stopweek wel vervroegen, Maar ik ben er niet helemaal zeker van. In twee weken is het baarmoederslijmvlies immers ver genoeg opgebouwd om ook weer te worden afgebroken... maarja, je zou het in de bijsluiter op moeten zoeken.

Ik ben de ring nog nooit verloren, geloof ik, of het moet nu deze ring zijn, heb het al twee weken niet gecheckt. Maar je bent niet de enige, een vriendin van mij heeft het ook geprobeerd maar bij haar bleef hij ook simpelweg niet zitten. Zelfs de huisarts heeft hem er een keer ingedaan omdat ze dacht dat ze het zelf niet goed deed, maar steeds hetzelfde resultaat, hij bleef er uit komen. Kennelijk is het dus toch gewoon mogelijk dat je als je je volledig ontspant je hem niet genoeg klemt... ofzo....
I had a signature once. It was awful.
pi_42534084
quote:
Op dinsdag 10 oktober 2006 08:19 schreef zoeperzazke het volgende:
...Kennelijk is het dus toch gewoon mogelijk dat je als je je volledig ontspant je hem niet genoeg klemt... ofzo....
Ja, ws heb ik gewoon een erg relaxde vagina

Ik was beide keren toevallig wel heftig aan het schoonmaken, met veel gebuk en dat soort bewegingen. En hij zat er inderdaad nog maar net in. Die keer toen ik sliep kon het tijdens de sex zijn gebeurt en dat we het niet hebben gemerkt, dat weet ik niet meer zo goed. Nouja, als het gebeurt schrik je je dood, maar het is bij mij gelukkig altijd goed afgelopen. Bovendien vind ik af en toe even controleren niet opwegen tegen er elke dag aan moeten denken dat je je pil moet innemen. En als je eens ergens anders slaapt of op vakantie kun je die ring in ieder geval niet vergeten. Uiteindelijk heeft het voor mij dus nog altijd meer voor- dan nadelen.
  dinsdag 10 oktober 2006 @ 10:37:59 #38
45460 Pearly
Mi Na Pritpangi
pi_42535343
Of 't met een relaxte vagina te maken heeft betwijfel ik. Wel grappig

Maar ... deze discussie is in de oudere topics al eens eerder geweest. IK ben nog steeds van mening dat het ligt aan het feit dat niet iedere vrouw hetzelfde is. Anatomisch gezien is het dus mogelijk dat een vrouw de ring kan verliezen al is de kans erg klein bij de meeste vrouwen.
En dus ben je een uitzondering op de regel
Vanishing like a thought brushing up against a sigh ....... vanishing like a cyan sunday ..........
pi_42917734
Ik slik sinds kort Sint Janskruid en helaas heb ik een doorbraakbloeding gehad, 2 weken voordat ik ongesteld moet worden. Nu vraag ik mij af of ik volgende week als ik de Nuvaring eruit haal gewoon weer ongesteld word.... Mijn vriend en ik hebben het wel weer met condoom gedaan, dus ik kan niet zwanger zijn (hoop ik dan maar).
pi_42918410
Sint Janskruid kan je toch niet combineren met anticonceptie?!
Ik weet het niet zeker, maar ik zou het toch even aan de huisarts vragen of SJ kruid de werking van de anticonceptie is verminderd. Dat zou denk ik ook de bloedingen kunnen verklaren..
I will take the sun in my mouth
pi_42920820
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 12:42 schreef warrel het volgende:
Sint Janskruid kan je toch niet combineren met anticonceptie?!
Ik weet het niet zeker, maar ik zou het toch even aan de huisarts vragen of SJ kruid de werking van de anticonceptie is verminderd. Dat zou denk ik ook de bloedingen kunnen verklaren..
je kan het combineren, maar dan heb je inderdaad de kans dat je anticonceptie niet meer voldoende werkt.

vraag is alleen: als je zo'n doorbraakbloeding hebt, wordt je dan daarna gewoon ongesteld op het moment dat je het normaal gesproken ook zou worden?
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
  woensdag 25 oktober 2006 @ 19:28:34 #42
92409 Twinky
Little star.
pi_42930785
Hallo, ik zat al een tijdje te lurken in de topics en het leek mij ook wel wat. ik heb nu anderhalf jaar Mercilon geslikt en was ook moe, hoofdpijn, neerslachtig en die drama's.

Vanmiddag bij de dokter stelde ik de ring voor en hij vond het een goed idee. Ik heb ze meteen gehaald en ga vanavond de eerste erin doen, ben toch aan het einde van mijn pil-stopweek. Ben benieuwd hoe het gaat werken! Het is uit met mijn vriend dus seks is er niet meer, dus ring ik voorlopig nog alleen om de menstruatie te regelen.

Wat voor bijwerkingen kan ik verwachten nu ik van pil naar ring ga?
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 25 oktober 2006 @ 19:31:03 #43
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_42930853
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 19:28 schreef Twinky het volgende:
Hallo, ik zat al een tijdje te lurken in de topics en het leek mij ook wel wat. ik heb nu anderhalf jaar Mercilon geslikt en was ook moe, hoofdpijn, neerslachtig en die drama's.

Vanmiddag bij de dokter stelde ik de ring voor en hij vond het een goed idee. Ik heb ze meteen gehaald en ga vanavond de eerste erin doen, ben toch aan het einde van mijn pil-stopweek. Ben benieuwd hoe het gaat werken! Het is uit met mijn vriend dus seks is er niet meer, dus ring ik voorlopig nog alleen om de menstruatie te regelen.

Wat voor bijwerkingen kan ik verwachten nu ik van pil naar ring ga?
bijwerkingen... euhm geen? tenminste hier helemaal geen last van gehad... gelukkig!

hoop voor je dat jij er ook een tevreden gebruiker van word

owjah jewel bijwerkingen... afkickverschijnselen van iedere dag slikken, en soms gaan voelen of hij er nog zit
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  woensdag 25 oktober 2006 @ 19:40:47 #44
92409 Twinky
Little star.
pi_42931139
maar niet nog twee kilo erbij? een gaan al die hoofdpijn etc weg?
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 25 oktober 2006 @ 19:42:52 #45
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_42931239
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 19:40 schreef Twinky het volgende:
maar niet nog twee kilo erbij? een gaan al die hoofdpijn etc weg?
hier geen 2 kg erbij nee.
en hoofdpijn, daar kun je mij niet echt als goed voorbeeld bij nemen omdat ik veel last van migraine heb (oa door voedselallergieën)
maar dat ze minder zijn, als in dat ik er minder last van heb als ik ring alsmede in de stopweek dat is waar.
t is alleen niet te zeggen of dat komt doordat ik misschien onbewust meer op voeding ben gaan letten of dat het toch ook van de ring is
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_42931349
Heb 'm nooit gevoeld.
Had zelfs iets van: even checken of ie er nog zit

Wel erg veel last van migraine gehad (het is verergerd toen ik ermee begon) en moest op donkersadvies stoppen. Vind 't nog steeds jammer.
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  woensdag 25 oktober 2006 @ 19:47:20 #47
92409 Twinky
Little star.
pi_42931391
tja, ben toch erg benieuwd. Ik had het (nu al dus) helemaal gehad met die pil. vergat 'm veel te vaak enzo.
pi_42931619
Volgens mij zaten er bij mij minder hormonen in de ring dan in m'n pil die ik ervoor slikte. Ik viel een klein beetje af. Ik ring nu altijd door zodat ik elke 2 maanden 1x ongesteld ben, en die gaat dan wel samen met flinke buikpijn op de eerste dag. Dat had ik met de pil nooit zo erg. Maar wat is erg als je niet meer elke dag aan de pil hoeft te denken ed.

Alleen zou het bij mij zo kunnen zijn dat ik meer schimmelinfecties heb door de ring. Al twijfel ik er erg aan.
Toen ik aan de pil was had ik ook regelmatig last van de afscheiding en de jeuk, alleen durfde ik er nooit voor naar de huisarts, en het gebeurde altijd in de 3e week van de pil, dus zou ik altijd bijna ongesteld worden. Als ik ongesteld was geweest had ik er een tijdje geen last van.
Ik ben nu ook bang dat er weer een schimmelinfectie aan zit te komen, ik heb nu alleen een beetje van die gekke afscheiding, maar nog geen jeuk. Maar als ik het weer blijk te hebben moet ik weer naar de HA voor een inwendige controle En ik wil niet van de Nuvaring af..
Maar ik wacht nog even af of het doorzet. Iemand tips en trucs om het te voorkomen? Iemand ervaringen met probioticacapsules?
I will take the sun in my mouth
pi_42931956
Ik geloof dat schimmelinfecties idd wel vaker voorkomen bij nuvaringgebruiksters. Ken ook iemand die 't kreeg.
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 25 oktober 2006 @ 20:04:49 #50
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_42932017
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 20:03 schreef Natalie het volgende:
Ik geloof dat schimmelinfecties idd wel vaker voorkomen bij nuvaringgebruiksters. Ken ook iemand die 't kreeg.
zou dat dan komen doordat je die ring erin stopt, en deze van buitenaf komt?
zouden mensen die meer met speeltjes spelen er dan ook meer last van hebben?

ik heb er gelukkig nog nooit eentje gehad.
* Ynske klopt af
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')