abonnement Unibet Coolblue
pi_40927714
quote:
De aanstaande bewoners weten nog van niks, maar vandaag gaan ze naar binnen in een wereld zonder ramen, deuren of buitenlucht. De Big Brother van het isolement gaat van start. BB-hoofredacteur Hummie van der Tonnekreek kijkt streng. „Big Brother zal zich dit keer ook veel minder met de bewoners bemoeien. Ze mogen niet voor elk wissewasje naar de dagboekkamer. We doen gewoon niet open. We willen dat iedereen op elkaar gaat leunen.” Welke mensen zijn door Big Brother uitgekozen om zich aan de nieuwste psychologische kwelling te onderwerpen? Ik ontmoette de kandidaten gistermiddag, toen ze al voor 24 uur in een hotel waren opgesloten…

Huis zonder ramen, deuren of buitenlucht

De ’Big Brother’ van het ISOLEMENT

Horloges ook taboe

Bewoners op elkaar aangewezen



1. Broers Tijn (24) en Rik (22)

Een grotere tegenstelling is niet denkbaar. Twee broers die werkelijk in niets op elkaar lijken. Rik is kapper en visagist, en was volgens zijn broer al homoseksueel toen hij 2 jaar was. „Het was zo duidelijk dat hij vanaf het begin barbiepoppen en make-upspullen van mijn ouders kreeg.” Tijn is ex-politieman en nu vertegenwoordiger. „Je zou mij stoer kunnen noemen. Ik ben bij de politie weggegaan omdat ik niet tegen het justitiële beleid kan. We besteedden vaak meer manuren aan het onderzoek dan er uurtjes werkstraf werden opgelegd.” Kapper Rik wilde heel graag met zijn broer in het Big Brother-huis: „Wij konden elkaar vroeger niet luchten of zien. De laatste tijd gaat het ietsje beter. Ik wil testen of we echt op de goede weg zijn en of mijn broer me kan accepteren zoals ik ben.”
Is Rik het meest blij als hij met ’zijn make-upspulletjes andere mensen mooi kan maken’, Tijn geniet van buiten slapen. „Ik heb voor drie dollar in strandhutjes in Thailand geslapen. Dat waren mijn mooiste nachten.”

2. Janine (31)
De diva van het huis. Ze is fotomodel, houdt van wodka en zal het blowen dat ze dagelijks doet het meeste missen. „Ik dacht op mijn zeventiende dat ik de nieuwe Naomi Campbell zou worden. Maar dat werd dus een vette teleurstelling. Ik heb zes jaar in Engeland gewoond voor het modellenwerk en kwam terug voor een man. Hij bleek zijn ex-vriendin toch leuker te vinden.”
Janine, die slaappillen meeneemt omdat ze zonder hasj niet denkt te kunnen slapen, houdt sindsdien een bijzonder soort ’balboekje’ bij. „Ik heb affaires met mannen die thuis een vrouw hebben zitten. Spannend.” Seks in het huis wil ze niet. „Als ik verliefd word houd ik me honderd dagen in. Zoiets doe ik niet voor de camera’s. Daarna komt die man dagenlang zijn bed niet meer uit.”
Janine gaat haar moeder het meeste missen. Oorspronkelijk zou ze met haar het BB-huis ingaan, maar zij zag ervan af omdat Janines zus volgende maand bevalt van haar eerste kleinkind.

3. Jeroen (23)
Voetballer en buitenmens. Jeroen weet niet dat dat niet kan en vertelt vrolijk dat hij verwacht veel in de tuin van het Big Brother-huis te vertoeven. Die behoefte aan een frisse neus komt ook door het feit dat hij niet rookt. „Ik hou ook van een feestje, maar ik ben vooral gedisciplineerd. Het allergekste dat ik ooit heb gedaan is met mijn blote billen op een bar zitten. Dat zal me niet meer zo gauw gebeuren.”
Zijn sterke punt? „Ik ben altijd mezelf.”

4. Marlies (26)
De labelmanager van twee modemerken moest haar baan opgeven om in het BB-huis te gaan. Ze wil zo graag naar binnen omdat ze nieuwsgierig is wat haar eigen grenzen zijn. Marlies is vandaag jarig. „Ik ben allergisch voor mensen die achterbaks zijn. Ik kan zelf ook niet liegen. Aan mijn gezicht is precies te zien wat ik denk.”
De 1.93 lange schone is nergens bang voor. „Ik denk dat de alleenstaanden in het huis in het voordeel zijn. Zij kunnen hun geheimen gemakkelijker bewaren.”

5. Liefdeskoppel Semih (26) en Micheline (20)
Het enige liefdespaar van het Big Brother-huis woont sinds afgelopen november samen. „We zijn heel verliefd”, zegt Micheline, „en we willen nou wel eens kijken of het ook goed gaat als we zo dicht op elkaar zitten.” Micheline verwacht dat ze misschien tijd hebben om spelletjes te doen als hints. Grafisch ontwerper Semih vertelt dat hij hoopt met Micheline een groot gezin te stichten. „Ik wil behalve eigen kinderen ook kinderen adopteren.”
Hoe gaat het met hun liefdesleven in het huis? Micheline bloost. Van haar hoeft het allemaal niet. Semih denkt er anders over: „Iedereen moet maar op internet kijken wat wij ervan terechtbrengen.”

6. Moeder Hilde (42) en dochter Milica (23)
Ze kletsen de hele dag, deze twee gezellige Amsterdamse meiden. Hilde en Milica hebben wat je noemt een klassieke moederdochterrelatie.
„Toen ze een tiener was, botsten we omdat zij nooit haar troep opruimde”, zegt moeder Hilde in de hotelkamer die werkelijk is afgeladen met kleding. „Maar nu ze niet meer thuis woont gaat het prima. Ik verwacht dat we elkaar echt gaan oppeppen.”
Milica, ernstig: „Als mam maar niet verliefd wordt. Ik moet er niet aan denken dat ik moet gaan luisteren hoe zij met een man ligt te friemelen in een ander bed.”
Wat ze het meeste zullen missen? „De mobiele telefoons. Wij zitten normaal de hele dag te sms’en.”

7. Vader Marcel (45) en zoon Etiënne (19)
Gezworen kameraden zijn deze vader en zoon. Marcel werkt bij een wijnkoperij en ook zijn zoon zit in de horeca. Marcel: „Mijn vrouw en ik zijn al gescheiden toen Etiënne 1 jaar was, maar ik zag hem heel veel. Wij hebben hetzelfde karakter.” Marcel heeft nog twee kinderen van een nieuwe vrouw: een dochtertje van 5 en een zoon van 10. Ook van haar is hij inmiddels gescheiden.
Vader en zoon hebben een hekel aan hetzelfde type mensen. Etiënne: „Mensen die overdreven populair doen en mensen die het achter de ellebogen hebben.” Ze zijn van plan als één front op te treden en elkaar te herinneren aan het goede voornemen van: geen seks voor de camera’s.

8. Vader Egbert (45) en dochter Marcia (22)
Egbert is de enige bewoner die vermoedelijk geen moeite zal hebben met het missen van daglicht en buitenlucht. Hij is gevangenbewaarder. „Ik vind het heerlijk om te leven zonder klok. Gewoon eten wanneer je honger hebt en slapen wanneer je moe bent. En ik vind het ook niet erg om geobserveerd te worden. Het is gezond om een keer aan de andere kant te staan. Want in de penitentiaire inrichting doe ik niet anders dan naar mensen kijken.”
Marcia is wel een beetje bang van de camera’s: „Ik weet nog niet of ik het doe, maar ik heb vannacht serieus overwogen of ik in bikini zal gaan douchen.”

9. Zussen Monique (35) en Sabrina (27)
De vrolijke zusjes hadden ooit het voornemen te gaan samenwonen. Maar omdat ze alle twee vroeg kinderen kregen kwam dat er niet van. „Wij doen alles samen, zijn hartstikke dol op elkaar”, zegt Monique. „Ik ben trots op mijn zus want kort na de geboorte van haar inmiddels zesjarige dochtertje werd ze verlaten door haar man. Ze heeft alles in die tijd zelf opgelost. Het is echt een vechtertje.” Sabrina: „Mijn zus heeft een heerlijk gezin met een lieve financieel expert als man en een zoon van 14 en een dochter van 12. Wij gaan natuurlijk alle twee onze kinderen erg missen.”
Sabrina is als afscheid met dochterlief naar de K3film gegaan. Monique nam haar gezin mee naar Walibi. „Mijn dochter gaf me een heel goed gevoel. Ze pakte mijn hand in de auto en zei: ’Ach, mam drie maanden is helemaal niet lang, we zijn al zo lang samen’.” Sabrina is overigens net weer verliefd: „Mijn zus en zwager hebben me aan een leuke militair voorgesteld.”
bron



[ Bericht 0% gewijzigd door Mylene op 19-08-2006 14:58:09 ]
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 07:31:18 #2
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_40927802
pi_40927890
Op één of andere manier zitten er een paar gezichten bij, die me bekend voorkomen.
De samenstelling valt me ook een beetje tegen. Ik had er toch ook wel een gezin in verwacht.

Gemiddelde leeftijd 26,93 jaar

Samenstelling (o.v.b.):
- 6 mannen
- 8 vrouwen
- 1 twijfelgeval

[ Bericht 37% gewijzigd door LekkerSimpel op 18-08-2006 07:55:43 ]
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:05:34 #4
44536 oYo
Coituri te salutant!
pi_40927990
Leuk!

Schatje is de bloggers voor. Maar het staat er al!
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:06:01 #5
44536 oYo
Coituri te salutant!
pi_40927993
.

[ Bericht 96% gewijzigd door oYo op 18-08-2006 08:06:34 ]
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:32:47 #6
242 Pinball
Electric Monk
pi_40928224
Beter TL.

Wat een lekkere sloerie, die Marlies.
Nu al mijn favotiet favoriet.
Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:33:49 #7
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928232
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:32 schreef Pinball het volgende:
Beter TL.

Wat een lekkere sloerie, die Marlies.
Nu al mijn favotiet favoriet.
die sloerie is 1.93!

damn....

maar verder is er niet veel lekkers te ontdekken....

edit: Milca lijkt me wel te doen
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
pi_40928237
Serieus? Zonder deuren, ramen en een tuin????
Dat meen je niet, dan wordt je knettergek.
Please don't sit on my imaginary friend
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:35:44 #9
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_40928248
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:34 schreef Quembel het volgende:
Serieus? Zonder deuren, ramen en een tuin????
Dat meen je niet, dan wordt je knettergek.
❤️ #TeamTom ❤️ #TeamPannekoek ❤️
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:38:13 #10
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928274
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:34 schreef Quembel het volgende:
Serieus? Zonder deuren, ramen en een tuin????
Dat meen je niet, dan wordt je knettergek.
dat is wel de bedoeling ja
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:38:34 #11
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928278
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:33 schreef teamlead het volgende:

[..]

die sloerie is 1.93!

damn....

maar verder is er niet veel lekkers te ontdekken....

edit: Milca lijkt me wel te doen

oeps... t mens heet Milica en niet Milca....
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
pi_40928302
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:34 schreef Quembel het volgende:
Serieus? Zonder deuren, ramen en een tuin????
Dat meen je niet, dan wordt je knettergek.
WTF Dat kan niet hoor , dan wordt je echt kieriekierie
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
pi_40928311
De hele groep bij elkaar gezien lijkt wel weer best veel op die van voorgaande edities, op het eerste gezicht.
pi_40928316
Marlies is een pijpslet
Je hebt iemand nodig, stil en oprecht
die als het er op aan komt met je sms't en met je chat
Pas als je iemand hebt die met je skypet en met je mailt
dan pas kun je zeggen: ik heb een vriend die zich verveelt
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:42:17 #15
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928318
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:41 schreef Nostalgist het volgende:

[..]

WTF Dat kan niet hoor , dan wordt je echt kieriekierie
nah, dat zal best meevallen hoor.
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
pi_40928328
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:38 schreef teamlead het volgende:

[..]

dat is wel de bedoeling ja
Mijn hemel, ik moet er niet aan denken.
Please don't sit on my imaginary friend
pi_40928329
Marlies is nu al mijn favoriet !!!

Eerlijk en oprecht, de enige ingrediënten voor een leuke bewoner !

(Maar ja, de tijd zal het leren)
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:43:07 #18
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928333
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:42 schreef Mangoworks2002 het volgende:
Marlies is een pijpslet

t arme mens... je zult nog ff snel Fok checken voor je het huis in gaat en zien dat je nu al een sloerie en een pijpslet genoemd wordt....
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:44:04 #19
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928348
Milica en Ettienne gaan neuken
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
pi_40928349
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:43 schreef teamlead het volgende:

[..]


t arme mens... je zult nog ff snel Fok checken voor je het huis in gaat en zien dat je nu al een sloerie en een pijpslet genoemd wordt....
op de een of andere manier heb ik dat idee altijd met redheads...

morgen de aftrap?
Je hebt iemand nodig, stil en oprecht
die als het er op aan komt met je sms't en met je chat
Pas als je iemand hebt die met je skypet en met je mailt
dan pas kun je zeggen: ik heb een vriend die zich verveelt
pi_40928386
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:42 schreef teamlead het volgende:

[..]

nah, dat zal best meevallen hoor.
De arbo regels zijn al zo, dat je op je werk, als je 8 uur opgesloten zit, naar buiten moet kunnen kijken. Laat staan 3 maanden ook zonder buitenlucht en daglicht. Je hersenen raken dan in ieder geval hun gevoel voor tijd kwijt ! Denk ook eens aan het feit dat je buiten vogels hoort fluiten, bladeren van bomen hoort ruisen, terwijl je ze niet kunt zien.....(It would drive me mad)

Dit zou best wel eens een hele harde BB kunnen worden... Mensen gek zien worden vind ik niet leuk, dan is voor mij een grens overtreden

Maar volgens mij valt het allemaal wel mee, ik kan me bijna niet voorstellen dat ze niet in de buitenlucht mogen komen...
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
pi_40928441
As ze nie naar buite moge, dan klop ut wel dat ze gaan pesten in BB6
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:51:07 #23
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928452
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:46 schreef Nostalgist het volgende:

[..]

De arbo regels zijn al zo, dat je op je werk, als je 8 uur opgesloten zit, naar buiten moet kunnen kijken. Laat staan 3 maanden ook zonder buitenlucht en daglicht. Je hersenen raken dan in ieder geval hun gevoel voor tijd kwijt ! Denk ook eens aan het feit dat je buiten vogels hoort fluiten, bladeren van bomen hoort ruisen, terwijl je ze niet kunt zien.....(It would drive me mad)

Dit zou best wel eens een hele harde BB kunnen worden... Mensen gek zien worden vind ik niet leuk, dan is voor mij een grens overtreden

Maar volgens mij valt het allemaal wel mee, ik kan me bijna niet voorstellen dat ze niet in de buitenlucht mogen komen...
Dit doet me echt denken aan de discussies voor BB1
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 08:51:31 #24
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_40928459
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:44 schreef Mangoworks2002 het volgende:

[..]

op de een of andere manier heb ik dat idee altijd met redheads...

morgen de aftrap?
vanavond

uurtje of 10 geloof ik
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
pi_40928469
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 08:50 schreef LekkerSimpel het volgende:
As ze nie naar buite moge, dan klop ut wel dat ze gaan pesten in BB6
Dan pleure ze mekaar vet naar de tifus ! Hummie roels !
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')