abonnement Unibet Coolblue
pi_59394109
En van mn vrienden van FortunaHome:
quote:
14/06 Personeel zegt vertrouwen op in Erkens
14 June 2008
Fortuna Sittard in geldnood, Erkens onder druk!

Fortuna Sittard heeft weer eens financiële problemen. Eindverantwoordelijke is hiervoor onze interim directeur Hans Erkens. De beste man is lekker op vakantie terwijl het personeel wacht op salaris. De druk op onze directeur bijna ondraaglijk. Onderstaande lezen we in het Algemeen Dagblad.

“Fortuna Sittard heeft niet voor het eerst financiële problemen en kan de salarissen van spelers, trainers en medewerkers, net als afgelopen februari, niet meer betalen. De werknemers wachten nu nog op het salaris van mei. Een externe partij die garant zou staan voor de salarissen weigert over de brug te komen, omdat de club bij het bedrijf nog een schuld van een half miljoen heeft. Fortuna-directeur Hans Erkens heeft het personeel verteld te werken aan een oplossing. Het personeel heeft het vertrouwen in Erkens opgezegd.”

FortunaHome heeft voor u echter meer informatie. Als de strontkar dan toch wordt geleegd. Betreffende partij in deze is de Westerhoutgroep. Fortuna heeft een schuld openstaan van plusminus 450.000 euro die men niet kan betalen.

De oplossing dan?Tsja, ook deze is bekend. Fortuna wacht op de uitbetaling van de tv-gelden door de KNVB voordat de salarissen betaald kunnen worden. Dat zal pas op zijn vroegst aan het einde van deze maand zijn. Inmiddels zijn er meerdere gesprekken geweest tussen medewerkers en Erkens en die zei steeds dat er niets aan de hand was. Komt allemaal goed, zei hij. Het personeel gelooft dat allemaal niet meer en wil dat Erkens opstapt. Ook is niet lekker gevallen dat de goede man gewoon op vakantie is gegaan. Het heeft er dus weinig schijn van dat de problemen op korte termijn worden opgelost.

Bron: FortunaHome
  zondag 15 juni 2008 @ 04:12:05 #227
154173 Schimpie
RJC RJC RJC
pi_59400840
Dit wordt hem dan, ik voel het.
  zondag 15 juni 2008 @ 10:28:01 #228
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_59401736
Hoe lang gaat het daar nog goed...
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
  zondag 15 juni 2008 @ 17:48:27 #229
23234 zjroentje
DiFontaine
pi_59409518
De jackpot van de Staatsloterij valt toch op zeker volgende maand?!
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_61602381
quote:
'Fortuna Sittard hangt straf boven hoofd na flesincident'

Een incident na afloop van de met 2-1 verloren thuiswedstrijd tegen Haarlem zou Fortuna Sittard wel eens op een straf van de tuchtcommissie van de KNVB kunnen komen te staan, meldt het Algemeen Dagblad. Scheidsrechter Michel Winter werd geraakt door een uit het publiek geworpen fles.

Fortuna-Haarlem kende een tumultueuze slotfase. Na de 1-0 van Ruud Boymans in de 78ste minuut bogen de gasten de achterstand nog om in een 1-2 zege. Dit tot woede van de Fortuna-aanhang, die arbiter Winter als zondebok zag en hem bekogelde met voorwerpen.

Winter had Haarlem in de laatste minuut een strafschop gegeven, waarna Marvin Wijks de gasten naar de winst schoot. Fortuna-coach Roger Reijners (foto) zette na afloop zijn vraagtekens bij de beslissing van de scheidsrechter, maar wond zich meer op over de inleiding van de gelijkmaker.

'Voor onze dug-out moet Fortuna een inworp nemen, maar Haarlem mag dertig meter verder voor hun dug-out ingooien', zegt Reijners op de website van zijn club. 'Daaruit ontstaat de aanval waaruit Haarlem de gelijkmaker scoort. Natuurlijk stond onze organisatie op dat moment niet goed, maar het begint allemaal met een verkeerde beslissing van de scheidsrechter.'

Overigens keurt de Fortuna-trainer de reacties van het publiek af. 'Ik heb het zelf niet gezien, maar zoiets valt niet goed te praten.' Of de tuchtcommissie van de KNVB een onderzoek instelt is nog niet bekend.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_62081332
quote:
02 okt 2008
Licentiecommissie KNVB overweegt licentie Fortuna Sittard in te trekken

In het kader van de (hernieuwde) indeling in categorie I van het financieel ratingsysteem van de KNVB is de club verplicht een plan van aanpak in te dienen dat binnen een nader te bepalen tijdspanne (maximaal 3 jaar) leidt tot een indeling in categorie II of III. Fortuna Sittard heeft aan deze verplichtingen voldaan per eind mei van dit jaar met een eerste plan van aanpak en in augustus volgend met een vervolgplan.


Alhoewel de Licentiecommissie constateert dat qua aangegeven vorm Fortuna Sittard voldoet aan de richtlijn is de commissie van oordeel dat de diverse verplichte onderdelen van het plan van aanpak onvoldoende zijn geadresseerd. De Licentiecommissie is dan ook van mening dat het (vervolg) plan niet als plan van aanpak gekwalificeerd kan worden en overweegt daarom de licentie van Fortuna Sittard in te trekken.

Gisteren, 1 oktober 2008, heeft een delegatie van de Licentiecommissie deze overweging nader toegelicht en Fortuna Sittard de gelegenheid geboden tot een eerste reactie. Daarnaast is de club nog tot maandag 6 oktober 2008 in de gelegenheid om schriftelijk op de bevindingen van de Licentiecommissie te reageren. De club zal daarbij juridisch worden ondersteund door de Federatie Betaald Voetbalorganisaties (FBO).

Op korte termijn heeft de overweging van de Licentiecommissie geen gevolgen voor het speelschema in de competitie. Bestuur en Directie van Fortuna Sittard zijn onverminderd overtuigd van het bestaansrecht van de club en zullen alles in het werk stellen wat binnen hun mogelijkheden ligt om betaald voetbal in de Westelijke Mijnstreek te waarborgen.

Mochten zich in de komende periode nog nieuwe ontwikkelingen voordoen in deze aangelegenheid dan zullen wij u daarover uiteraard adequaat informeren!
Gaat niet goed met Fortuna ...
  maandag 6 oktober 2008 @ 22:20:48 #232
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_62187777
Volgens Genee net in Voetbal International, gaat Fortuna morgen misschien bekend maken dat het ophoudt met bestaan.
pi_62207532
Dan zou onze nieuwe shirtsponsor vandaag voor niks een contract hebben getekend voor 2 jaar?
Ik bevestig het vooroordeel dat vrouwen geen kaart kunnen lezen.
*spiekt*
pi_62240595
Ha, een schimmig bedrijf dat handelt in Brazilië. Toch wel cool.

Nieuwe sponsor voor Fortuna Sittard

Maar waarom alleen op de rug?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_62240705
quote:
Op woensdag 8 oktober 2008 19:48 schreef methodmich het volgende:
Ha, een schimmig bedrijf dat handelt in Brazilië. Toch wel cool.

Nieuwe sponsor voor Fortuna Sittard

Maar waarom alleen op de rug?
ach misschien vinden we zo nog een braziliaans talentje

SuperGame is de andere hoofdsponsor van Fortuna en deze staat op de voorkant
pi_62276747
quote:
09 October 2008

Gemeente maakt besturen bespottelijk

"De BVO Fortuna ontvangt geen enkele gemeentelijke financiële steun meer, ook niet in de vorm van kwijtschelding van bijvoorbeeld belastingen."

Wanneer politieke partijen zulke afspraken maken in een coalitie-akkoord, zoals GOB, PvdA en GroenLinks in 2006 gedaan hebben, doet dat vermoeden dat de BVO Fortuna in de jaren daarvoor miljoenen euro's aan gemeenschapsgeld verslonden heeft. In werkelijkheid valt dat allemaal nogal mee. In totaal heeft Fortuna de gemeenschap de laatste tien jaar 225.587,26 euro gekost, namelijk de onroerend-zaakbelasting van een aantal jaren die in 2005 is kwijtgescholden.

Inderdaad, in 1997 heeft Fortuna in een allesomvattende deal tussen de gemeente Sittard, de voetbalclub en Meulen een bedrag van acht miljoen gulden gekregen. In ruil daarvoor heeft Fortuna afstand gedaan van het recht om de Baandert te bespelen. Het geld is gebruikt om de bouw van het nieuwe stadion te financieren. Er was hier dus geen sprake van het steken van gemeenschapsgeld in Fortuna, maar van een zakelijke overeenkomst tussen gemeente, Fortuna en Meulen. Een overeenkomst waar de gemeenschap geen cent slechter van is geworden, want dankzij de verhuizing kwam de grond rond het oude stadion beschikbaar voor woningbouw en bij dezelfde deal zijn ook afspraken gemaakt tussen de gemeente en Meulen over afdracht van winst uit de grondexploitatie van Bedrijvenstad Fortuna.
En inderdaad, in 2001 heeft de gemeente BNG en ABP een garantstelling van 1,8 miljoen euro gegeven voor een lening aan Fortuna. Maar over de terugbetaling daarvan zijn in 2005 tussen het bouwconsortium Afbouw Stadion, Fortuna en de gemeente afspraken gemaakt in de realisatie-overeenkomst over de afbouw van het stadion.

Heeft Fortuna de gemeenschap dus veel geld gekost? Nee. In vergelijking met veel andere gemeenten is Sittard-Geleen zelfs maar een schijntje kwijt geweest aan zijn voetbaltrots. Waarom leeft het gevoel dat Fortuna ons miljoenen kost dan wel zo breed onder de bevolking? Dat hebben we te danken aan een aantal politieke partijen die deze mythe graag in stand houden, omdat ze er winst uit halen. Negatieve sentimenten rond Fortuna hebben in 2006 een beslissende rol gespeeld bij de verkiezingen en sommige politici uit het Links-Lokale Kartel zien er kennelijk geen been in die sentimenten nu wederom te bespelen.

Overigens is de vraag of de gemeenschap geld moet steken in een voetbalclub natuurlijk wél een serieuze discussie waard. Maar die discussie moet wel op basis van feiten en niet op basis van bewust opgeroepen waanbeelden gevoerd worden.

Bron: Dorpskrant Sittard-Geleen
pi_62306485
Hamming en Jeffrey

Ach dat waren tijden, jammer dat Fortuna zo ver weg is gezakt
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 15 oktober 2008 @ 18:24:22 #238
231633 Xummon
of toch niet?
pi_62411378
quote:
Op zaterdag 11 oktober 2008 12:32 schreef TLC het volgende:
Hamming en Jeffrey

Ach dat waren tijden, jammer dat Fortuna zo ver weg is gezakt
dat waren inderdaad de tijden
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  vrijdag 17 oktober 2008 @ 10:38:43 #239
76173 bramos-elvis
FC Eindhoven 1909-2009
pi_62454408
Succes gewenst de komende tijd gezien de financiële perikelen bij jullie. Zou zonde zijn als jullie zouden wegvallen.
Hoewel jullie op 5 december geen kadootjes te hoeven verwachten!
Accept you're dead and start living
  dinsdag 21 oktober 2008 @ 14:37:25 #240
231633 Xummon
of toch niet?
pi_62554759
het FC Limburg kastje is weer op een kiertje gezet

wanneer snapt met nu een dat een FC Limburg nooit van de grond zal komen
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  zaterdag 8 november 2008 @ 05:05:44 #241
231633 Xummon
of toch niet?
pi_63047878
2-0
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_63048584
quote:
Op zaterdag 8 november 2008 05:05 schreef Xummon het volgende:
2-0
pi_64933548
Bende, als een speler dit doet
pi_65125746
Ze zijn wel lekker opweg naar een periodetitel. Zou leuk voor ze zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door groenen op 17-01-2009 12:06:41 ]
- verwijderd door admin -
pi_65127660
FORTUNA SITTARD !
pi_65127792
Die rode kaart en pingel waren echt een naaistreek van de scheids. Maar het niveau van de arbitrage is dit seizoen sowieso zeer dramatisch. Gelukkig wisten ze op karakter meer dan terecht te winnen.

Pakken die periodetitel !
pi_65128325
quote:
Op zaterdag 11 oktober 2008 12:32 schreef TLC het volgende:
Hamming en Jeffrey

Ach dat waren tijden, jammer dat Fortuna zo ver weg is gezakt
Simons was ook opeens top

En trouwens t zou wat zijn al Fortuna periode kampioen wordt
pi_65128405
quote:
Op vrijdag 16 januari 2009 23:01 schreef the_legend_killer het volgende:

[..]

Simons was ook opeens top

En trouwens t zou wat zijn al Fortuna periode kampioen wordt
Als Go Ahead niet wint hebben ze aan een zege in twee wedstrijden genoeg .
pi_65129445
Wat een wedstrijd
Ik bevestig het vooroordeel dat vrouwen geen kaart kunnen lezen.
*spiekt*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')