abonnement Unibet Coolblue
pi_42039104
quote:
Op donderdag 21 september 2006 15:28 schreef Claudia_x het volgende:


Heel graag wil ik van mensen horen of ze de mogelijkheid van een roesje besproken hebben en wat daarop de reactie was.
Naar wat ik heb gehoord en gelezen is het heel specifiek per persoon of het wel of geen pijn doet. Het is in ieder geval altijd handig om te weten of je baarmoeder geen vreemde afwijkingen vertoont, waardoor het inbrengen moeilijker zou kunnen gaan. Verder vind ik dat als je het zelf graag wil, het ook gewoon moet kunnen, dus als je gyn geen roesje zou willen geven, gewoon een nieuwe zoeken!
Ik ben iig wel een voorstander van evt verdoving, maar komt ook omdat ik veel auw had

Maar nu gaat t goed! Vandaag 2 weken verder, geen buikpijn meer gehad en ook weinig tot geen bloedverlies
T lijkt simpel..... En dat is t ook.
pi_42156940
ohhh ik zit nog steeds te wachten tot ik een afspraak kan maken....
ik had 2 dagen geleden al ongesteld moeten worden
pi_42175207
OKe... vandag heb ik eindelijk kunnen bellen voor een afspraak. BLijkt dat ik meteen morgen al moet komen!!!!!! Heb gevraagd of ik een verdoving of roesje kan krijgen maar dat blijkt dus niet het geval te zijn (normaal gesproken) ik moet voor het slapen gaan en morgen een uur van te voren een ibrufen van 400 nemen. Dat zou voldoende moeten zijn
  woensdag 27 september 2006 @ 18:43:23 #154
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_42175650
quote:
Op woensdag 27 september 2006 18:24 schreef penny het volgende:
OKe... vandag heb ik eindelijk kunnen bellen voor een afspraak. BLijkt dat ik meteen morgen al moet komen!!!!!! Heb gevraagd of ik een verdoving of roesje kan krijgen maar dat blijkt dus niet het geval te zijn (normaal gesproken) ik moet voor het slapen gaan en morgen een uur van te voren een ibrufen van 400 nemen. Dat zou voldoende moeten zijn
Het valt echt reuze mee, echt! Ontspannen is echt dé oplossing, hoewel dit héél moeilijk is...

Sterkte!
pi_42176418
Idd, en neem je vriend mee als 't kan, scheelt ook een heleboel zenuwen en hij kan je een beetje afleiden als je daar ligt. Succes!
pi_42177438
Ja ik probeer er ook niet te veel aan te denken hoor. Ik heb het voornemen gewoon er naar toe te gaan en zo ontspannen mogelijk op te stellen... doet het zeer, dan doet het zeer, daar kan je toch niets aan veranderen en ik heb begrepen dat je over het algemeen zo weer buiten staat.
Helaas kan ik mijn vriend niet meenemen... Hij woont ruim 170 km bij mij vandaan. En ik moet al rond 10.00 uur. Omdat ik het advies kreeg niet alleen te komen ivm de terug reis is mijn ma zo lief om mee te rijden. Maar ja.. om als 30+ nu aan mijn ma te gaan vragen of ze mijn handje bij zoiets wil vast houden... ha ha ha... nee ik probeer wel gewoon aan leuke dingen te denken.
pi_42195444
Nou ik ben weer thuis!!!

Het is me reuze meegevallen... ik stond na 10 min weer buiten.
2 x een hele gemene kramp gehad maar die waren echt maar van korte duur... echt seconde werk.
Dat gevoel was niet meteen helemaal weg, maar je kan het vergelijken met normale menstruatie pijn (voor mij dan) Nu af en toe een krampje zoals ik gewend ben bij menstruatie op de 1e dag of als het net moet doorkomen.
Ben dus erg tevreden over hoe het gegaan is. Over 6 weken controle en dan ben ik er vanaf.
Wel vertelde de arts dat het meteen veilig is en hij gezien heeft dat het goed op zijn plaats zit, maar omdat je nooit 100% zeker weet of het lichaam het niet gaat verstoten adviseerde hij voor alle zekerheid de 1e 6 weken een condoom te gebruiken (ik slik geen pil). Hij zegt dat het waarschijnlijk overbodig is, maar gewoon uit voorzorg adviseerde hij dit.
pi_42195634
de draadjes van het spiraaltje kunnen het condoom toch beschadigen als hij nog maar net zit, omdat deze dan nog hard zijn?
I had a signature once. It was awful.
pi_42195674
Blij voor je dat het mee is gevallen penny!
het komt inderdaad wel es voor dat het condoom stuk gaat, kans is niet groot maar let er wel op.. heb de eerste weken maar gewoon lekker over me heen laten spuiten voor de zekerheid
pi_42195786
ja daar dacht ik ook al aan... ik zie het wel.... inderdaad een idee om maar gewoon voor het zingen te kerk uit te laten gaan ja... je weet maar nooit... en zo als de arts al zei.... hij ziet geen reden waarom het niet goed zou zitten, maar je weet het gewoon pas zeker na het onderzoek... hij gaat er wel vanuit dat alles in orde is. Hi heeft na afloop nog laten zien op dat scherm dat het goed zat.

Ik las hier ooit dat iemand de draadjes niet kon voelen... hij vertelde dat dat mogelijk is en dat het per persoon verschillend is... als de baarmoeder dieper is en je bijv. niet echt lange vingers hebt kan het zijn dat je ze niet voelt en dat het dus niet betekend dat het niet goed zit


oja ik las ook iets over tampons.... volgens mijn arts mag ik die gewoon meteen gebruiken
pi_42195894
quote:
Op donderdag 28 september 2006 12:15 schreef penny het volgende:

oja ik las ook iets over tampons.... volgens mijn arts mag ik die gewoon meteen gebruiken
dat verschilt ook weer per arts, de mijne zei er niks over dus heb de volgende dag eentje gebruikt. Toen las ik hier dat het werd afgeraden en dacht ik shiiit.. straks heb ik 'm verschoven 6 weken lang beetje paranoide geweest maar gelukkig niks aan de hand. Ik heb die dingen daarna nooit meer nodig gehad
pi_42195974
ik hoop ook dat ik ze niet meer nodig zal hebben...kan zijn dat ik de eerste 3 maanden onregelmatig bloed verlies heb, maar kan ook zijn dat dat na een week al over is.
Daarnaast kan het zijn dat ik nog maar kort ongesteld wordt... of gewoon helemaal niet meer
pi_42196090
Das inderdaad afwachten.. Ik word sinds de plaatsing gewoon regelmatig ongesteld, 1 dag een beetje van dat lichtbruinige bloedverlies (wat ik eigenlijk alleen tijdens de sex merk), paar dagen buikpijn en snel geirriteerd enzo. Ben wel blij dat ik dat nog heb, zo'n controle dat alles nog goed zit en ik niet zwanger ben
pi_42196351
ja vooral in het begin is het fijn om een bevestiging te hebben dat je niet zwanger bent... maar na een aantal maanden denk ik dat je er wel vanuit mag gaan dat alles goed werkt... lijkt mij persoonlijk dan wel lekker om niet meer ongesteld te worden... maar goed... als ik dat wel gewoon ben vind ik het ook geen probleem hoor.
pi_42429032
hoe lang duurt het bloeden in het begin eigenlijk? ik bloed nu al anderhalve week en begin het toch wel zat te worden... het is niet veel, maar ja.... toch te veel om gewoon sex te hebben
  vrijdag 6 oktober 2006 @ 18:23:54 #166
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_42429056


Ik heb ruim 3 maanden zo gebloed! Dus als je het nu al zat bent, hoop ik maar voor je dat jij dat niet krijgt...
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_42439700
Ik heb nu mijn 2e Mirena.
2e, want de eerste keer ging niet goed. Bij de Rutgers laten zetten (met verdoving) en dat ging allemaal prima, maar de 1,5 jaar erna regelmatig zulke ernstige buikkrampen gehad dat ik hem er uit heb laten halen. Krampen waren zo erg dat ik van het ene op het andere moment niet meer rechtop kon staan. Hij zat wel goed volgens de echo.

Toen een paar jaar Nuvaring gebruikt. Beviel prima, behalve dan dat mijn libido echt 0 was aan het eind. Moeder van vriendin is abortusarts en die dacht dat de Mirena de eerste keer verkeerd was geplaatst, dus heb ik weer een afspraak gemaakt om hem erin te laten zetten.

Dit keer bij de huisarts omdat bij de Rutgers een lange wachttijd was. Vooraf een ibuprofen 400 mg geslikt en dapper alleen erheen. Ellende begon. Blijkt dat mijn baarmoederkanaal langer is dan bij de gemiddelde vrouw (en in een bochtje?) en de huisarts kreeg de sonde er al nauwelijks in. De Mirena zelf heeft ze geforceerd. Schijnt dat ik heb liggen kermen van pijn (en heb echt een hoge pijngrens!) en toen flauw ben gevallen. Mijn man gebeld die me zou komen ophalen. 30 min later kom ik van die tafel af en val weer flauw. Huisarts gaf toen maar een inhectie diclofenac en toen ging het snel beter. Moest alleen wel naar het ziekenhuis voor een spoedecho want de huisarts vertrouwde het niet. Bleek allemaal in orde.

Nu zijn we 3 maanden verder en alles gaat goed. Geen menstruaties meer en ook geen krampen (af en toe een beetje, maar niet in vergelijking tot nr.1).
pi_42465331
Zet mij ook maar in die Hall of Fame in de OP...in december heb ik 'm vier jaar en ik vind het heerlijk. Geen gedoe met pillen, bijna nooit ongesteld en als ik het al ben is het heel weinig en kort....
Verder nergens last van. Het zetten was geen pretje (ik was toen 2 maanden 20), viel zelfs bijna flauw achteraf, maar ik heb het er zeker voor over gehad!
pi_42497568
quote:
Op vrijdag 6 oktober 2006 18:23 schreef XcUZ_Me het volgende:


Ik heb ruim 3 maanden zo gebloed! Dus als je het nu al zat bent, hoop ik maar voor je dat jij dat niet krijgt...
Oeps.. nou ik mag dan inderdaad hopen dat ik dat niet krijg...
Heb je er veel last van gehad of was het meer een aanhoudend bloeden dat eigenlijk niet veel voorsteld?
Bij mij wisseld dat namelijk. De ene dag lijkt het of ik zo goed als niet gebloed heb en de volgende dag is het weer wat meer.
Dit weekend leek het er op dat ik bloeden over zou gaan.
Ik had heel af en toe een klein drupje bloed. Vrijdag avond was het zo weinig dat het ook met sex geen invloed heeft gehad. Zaterdag avond kreeg ik na de sex van mijn vriend te horen dat ik een beetje bloedde. Hij schok omdat hij dacht dat er mogelijk iets niet goed was gegaan met de spiraal door de sex. Ik heb hem verteld dat dat waarschijnlijk niet het geval is omdat het kan zijn dat ik de eerste tijd onregelmatig was bloed kan verliezen.
De rest van de volgende dag bijna geen bloed verlies gehad, maar aan het einde van de dag kreeg ik opeens flinke krampen en was het bloeden ook weer veel erger geworden.
Is er iemand die hier ook zo'n afwisselende ervaring mee heeft?
Ik vind het namelijk zo vreemd dat het soms bijna we is en dan weer terug komt.
Het klopt toch wel dat ik tegen mijn vriend zei dat het waarschijnlijk niets met de sex te maken heeft? dat daar inprincipe niets verkeerd gegaan kan zijn?
pi_42497813
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 22:11 schreef Ikook het volgende:
Zet mij ook maar in die Hall of Fame in de OP...in december heb ik 'm vier jaar en ik vind het heerlijk. Geen gedoe met pillen, bijna nooit ongesteld en als ik het al ben is het heel weinig en kort....
Verder nergens last van. Het zetten was geen pretje (ik was toen 2 maanden 20), viel zelfs bijna flauw achteraf, maar ik heb het er zeker voor over gehad!
Het zetten is bij mij reuze meegevallen.... daar was ik al heeeeeel blij mee. dus ik was meteen al happy met dat ding.
Hopelijk gaat het bij mij qua menstrautie net zo als bij jou.
och... ik moet maar zo denken... alles heeft z'n voor en nadelen... aangezien ik geluk heb gehad bij het plaatsen, maar ik nu wat ongeduldig ben over het bloeden... Tja... ik kan natuurlijk niet ALLES hebben
Als dit eenmaal achter de rug is zal ik er waarschijnlijk alleen maar plezier van beleden.
  zondag 8 oktober 2006 @ 23:28:42 #171
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_42497833
Ik heb ook behoorlijk lang gebloed, maar het is het allemaal waard geweest.

We hebben een M
We hebben een I
We hebben een R
We hebben een E
We hebben een N
We hebben een A

MIRENA
pi_42498032
quote:
Op zondag 8 oktober 2006 23:28 schreef TheSilentEnigma het volgende:
Ik heb ook behoorlijk lang gebloed, maar het is het allemaal waard geweest.

We hebben een M
We hebben een I
We hebben een R
We hebben een E
We hebben een N
We hebben een A

MIRENA
hahaha...

was het bij jou ook zo onregelmatig dat je dacht dat het over was en dan weer terug kwam?
  zondag 8 oktober 2006 @ 23:36:07 #173
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_42498130
quote:
Op zondag 8 oktober 2006 23:33 schreef penny het volgende:


hahaha...

was het bij jou ook zo onregelmatig dat je dacht dat het over was en dan weer terug kwam?
Nee, bij mij was het echt 3 maanden continue ofzo. Maar het was meer bruinige afscheiding dan echt bloeden.
  maandag 9 oktober 2006 @ 09:39:21 #174
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_42503504
quote:
Op zondag 8 oktober 2006 23:36 schreef TheSilentEnigma het volgende:

[..]

Nee, bij mij was het echt 3 maanden continue ofzo. Maar het was meer bruinige afscheiding dan echt bloeden.
Same here.

En na ruim 2 weken weg te zijn geweest, is het nu weer terug .

Als het niet toevallig mn menstruatie is en niet over een paar dagen weer weg is, ga ik naar de gyn... Heb nog steeds regelmatig erg pijnlijke krampen die m'n hele been doorschieten .
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_42579854
Schijnt dat de Mirena 6 maanden nodig heeft... Dan pas is je lichaam eraan gewend. Krampen en spotting enzo hoort daar bij... Bij mij was het die laatste keer dus gelukkig met 1 maandje bekeken
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')