Als het water borrelt, dan kook het gewoon, als het harder borrelt, dan kookt het net zo hard. Dus dat maakt niet uit. Voortaan ff een sliertje proven voor je het eruit haalt.quote:Op woensdag 19 juli 2006 21:36 schreef Nosh het volgende:
[..]
Het borrelde, een beetje. Al had het geen kwaad gekund om misschien een minuutje langer te wachten, want het lag inderdaad nogal zwaar op de maag.
In totaal rond de 10 minuten. Pak zei 8-10, dus nog best op tijd allemaal.quote:Op woensdag 19 juli 2006 21:53 schreef DevilsAndDust het volgende:
En hoe lang heb je de spaghetti nog gekookt?
Dat is geheel gelijk aan mijn milkshake-recept. Zelfs het extra op de knop drukken voor een laatste mix.quote:Op dinsdag 18 juli 2006 22:36 schreef Conflict het volgende:
Zo maak je een milkshake (is wel iet mis gegaan met resizen)
Voor een nog sneller kiproer-resultaat: twee spatels gebruiken!quote:Op dinsdag 18 juli 2006 19:59 schreef Nosh het volgende:
[afbeelding]
Professionele kip-roer actie. Jezus, wat voelde ik me een held toen ik zo bezig was.
Da's zo'n zeker weten drukjequote:Op woensdag 19 juli 2006 22:35 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Dat is geheel gelijk aan mijn milkshake-recept. Zelfs het extra op de knop drukken voor een laatste mix.
Nosh, een kleine tip voor de volgende keer dat je pasta kookt: de tijd op het pak is eerder een suggestie dan een absolute richtlijn. Gewoon na een aantal minuten een sliertje proeven, en dat zo blijven doen totdat je de pasta goed vind.quote:Op woensdag 19 juli 2006 22:25 schreef Nosh het volgende:
[..]
In totaal rond de 10 minuten. Pak zei 8-10, dus nog best op tijd allemaal.
Mijn mixer heeft daar zelfs een apart knopje voor. Nu ja, het wordt de clean-knop genoemd.quote:Op woensdag 19 juli 2006 22:45 schreef Conflict het volgende:
Da's zo'n zeker weten drukje
Jep, het was jouw receptje Ik heb een paar dingetjes aangepast, zoals de peultjes wokken ipv koken, maar bij elkaar duurde het zo'n 25 minuutjes. Geen 10 dus, maar alsnog snelquote:Op woensdag 19 juli 2006 21:59 schreef Remco_h het volgende:
hagelkaas ; was dat t receptje van mij in t 10 minuten topic? duurde t ook echt 10 minuten?
nosh ; je moet altijd proeven, dus ook je spaghetti, als je m nog te taai vind laat je m een minuutje langer koken
Heb je nu de smaak te pakken?quote:Op woensdag 19 juli 2006 20:07 schreef Hagelkaas het volgende:
[..]
Dankjewel Het was een heel leuke maaltijd om te koken, nooit te stresserig ofzo. Sommige maaltijden echter, dan sta je met 4 pannen tegelijk te stressen
Mooi dat ze onder de indruk zijnquote:Op donderdag 20 juli 2006 17:06 schreef Nosh het volgende:
Oh btw, mijn ouders zijn onder de indruk. Tenminste, mijn zusje had ze verteld dat ik zelf rijst en chicken tonight, spaghetti én een ei had gemaakt, en ik geloof dat mijn vader nu op z'n knieën zit om god te bedanken dat er nog niks ontploft, in de brand gevlogen of vergast is.
Euhm, eventjes tussendoor, zo'n culinaire ramp ben ik niet hoor Ik heb alleen niet zo veel ervaring qua recepten uit m'n hoofd kennen enzo, dus daarom post ik alles in dit topic. En koken vind ik zeker leuk!quote:Op donderdag 20 juli 2006 10:51 schreef kahaarin het volgende:
[..]
Heb je nu de smaak te pakken?
Het ziet er allemaal heel goed uit en volgens mij vindt je het stiekem ook leuk om te doen!
Komt er aanquote:Op donderdag 20 juli 2006 21:27 schreef ziggyziggyziggy het volgende:
Ober! Mag ik één tvp voor dit fantastische voorbeeld van hoe FOK!ers elkaar uit de brand helpen?
quote:Op dinsdag 18 juli 2006 21:06 schreef Conflict het volgende:
Milkshakefilmpje is aan het uploaden
wilt u daar nog iets te drinken bijquote:Op donderdag 20 juli 2006 21:27 schreef ziggyziggyziggy het volgende:
Ober! Mag ik één tvp voor dit fantastische voorbeeld van hoe FOK!ers elkaar uit de brand helpen?
Nou ja, we hebben nog flink wat elleboogjes in de kast staan, maar hoeveel is ongeveer geschikt voor één persoon?quote:Op vrijdag 21 juli 2006 15:23 schreef Richardfun het volgende:
goed idee Nosh, biefstukje kun je beter eten als het iets minder warm is, dan geniet je er meer van. Succes met de pasta salade vanavond, en als je nog vragen er over hebt post je ze maar hier, of spreek je me aan op irc
Je gaat nu al naast je schoenen lopenquote:Op zaterdag 22 juli 2006 00:56 schreef Nosh het volgende:
Pure laster!
Ik heb zondag een lekker knoflook-kippetje met friet voor de boeg, dus ik laat me niet in met pizza-types.
En dat had ik nooit kunnen doen zonder julliequote:Op zaterdag 22 juli 2006 01:58 schreef Xennia het volgende:
[..]
Je gaat nu al naast je schoenen lopen
Ik ga zo met vrienden naar Illegal Vibes Outdoor, dus waarschijnlijk een broodje slechtgebakken hamburger, met een frietje.quote:Op zaterdag 22 juli 2006 12:49 schreef MissyMirjaM het volgende:
wat ga je vanavond eten nosh?
yup! gewoon in de koelkast leggen (op een bord)quote:Op zaterdag 22 juli 2006 12:51 schreef Nosh het volgende:
[..]
Ik ga zo met vrienden naar Illegal Vibes Outdoor, dus waarschijnlijk een broodje slechtgebakken hamburger, met een frietje.
Oh btw, als ik morgenavond die kip wil doen, is het dan verstandig om hem er nu uit te halen?
Of een bakje zo dat het eventuele vocht daarin opgevangen wordtquote:Op zaterdag 22 juli 2006 14:02 schreef Remco_h het volgende:
[..]
yup! gewoon in de koelkast leggen (op een bord)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |