abonnement Unibet Coolblue
pi_39967187
Een banaan kan je prakken met een vork. Dan kan je alles bij elkaar doen en ff kloppen met een klopper.

En je kan het ook gewoon in iets doen wat je af kan sluiten en dan heel goed schudden (vandaar de naam milkshake)
pi_39967201
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 22:36 schreef Conflict het volgende:
Zo maak je een milkshake (is wel iet mis gegaan met resizen)
wat gaat die banaan er snel aan

doe je goed
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  † In Memoriam † woensdag 19 juli 2006 @ 10:42:37 #203
43556 miss_dynastie
pi_39967384
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 10:23 schreef Conflict het volgende:
De punt op de plank doe je alleen als je bijvoorbeeld kuiden gaat hakken

Maar dit is zo'n goedkoop ikea mes, ik zou echt heel graag zo'n mooi sabatier mes willen hebben.

Of eigenlijk wil ik zo'n mes:

[afbeelding]

Daarmee heb ik het geleerd.
Global
Maar die zijn écht voor gevorderden, niet zomaar aan beginnen
pi_39967462
Conflict, ik doe er altijd wat amandelsschijfjes door En een scheutje Malibu is ook heel lekker
pi_39967509
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 10:42 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Global
Maar die zijn écht voor gevorderden, niet zomaar aan beginnen
Ik ben ermee begonnen. Waar ik werkte zei de kok dat je met een echt scherp mes veel sneller leert hoe je je vingers moet houden dan met een bot mes. En dat klopt
pi_39968373
Hagelkaas' pastamaaltijd!

Benodigdheden:
Blikje sardientjes
Uitje
2 tomaten per persoon (Zelf wellen en pellen of als je lui bent, uit blik)
Teenje knoflook
Goede olijfolie
Zout/Peper
Zwarte olijven in ringetjes gesneden
Kappertjes
Karbonades (1 per persoon)
Italiaanse kruiden
Pak Tagliatelle (Spel ik het nou verkeerd?)
Krop ijsbergsla
Azijn
Pijnboompitten
Rode ui

Bereiding:
Snij de sla in hapklare stukken en doe deze in een kom. Gooi hier wat azijn, olijfolie, zout en peper bij. Bak de pijnboompitten op een hoog vuur en gooi deze door de sla. Snij het rode uitje in kleine stukjes en gooi deze door de sla. Giet een flinke scheut olijfolie in een hapjespan en fruit hier de uitjes in. Zet vervolgens het vuur lager en leg er een paar sardientjes in, en laat deze helemaal zacht worden. Doe er vervolgens knoflook bij en zet het vuur op z'n laagst. Snijd de tomaten in kleine stukjes (+- 2 cm) en gooi ze allemaal in de pan. Laat het geheel met een deksel even sudderen. Zet een pan met gekookt water op het vuur en doe daar de pasta in. Laat deze zolang koken als op het pak staat (Draai het vuur lager als het gaat schuimen). Ondertussen gaan we verder met de saus. Haal het deksel van de pan en roer alles goed door elkaar. Doe er ongeveer één eetlepel kappertjes in en één eetlepel olijfjes. Roer het geheel weer door elkaar en haal de pan van het vuur af. Besprenkel de karbonades met olijfolie, italiaanse kruiden en kleine stukjes knoflook. Doe dit aan beide kanten natuurlijk. Leg ze in de koekepan en bak ze totdat ze van buiten lekker bruin zijn en haal ze van het vuur. Giet dan de pasta af (Of eerder als die al eerder klaar was) en leg ze in een schaal. Giet hier langzaam de pastasaus over en serveer alles met de sla en karbonades. Eet smakelijk!


Misschien voor een lege dag in de planning? Het is echt heel makkelijk om te maken
  woensdag 19 juli 2006 @ 11:20:04 #207
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_39968454
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 10:46 schreef Conflict het volgende:

[..]

Ik ben ermee begonnen. Waar ik werkte zei de kok dat je met een echt scherp mes veel sneller leert hoe je je vingers moet houden dan met een bot mes. En dat klopt
Gewoon elke avond even tellen voor de zekerheid!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10, ja conflict heeft al zijn vingertjes nog!
Het klopt wel wat hij zegt, een bot mes heeft veel meer de neiging om om te klappen als je iets snijdt dat een beetje hard is, wortels of zo, bovendien vlees snijden met een bot mes kan ervoor zorgen dat het taai wordt omdat je het vlees dan als het ware zaagt ipv snijdt.

On topic: ook lekker in een blender:
Stukjes mango, banaan en aardbei invriezen en met een schep sorbetijs en sinaasappelsap in de blender, da's een smoothie, je kunt er voor 's avonds ook een scheutje rum door doen.
be nice or go away
  † In Memoriam † woensdag 19 juli 2006 @ 11:43:56 #208
43556 miss_dynastie
pi_39969215
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 10:46 schreef Conflict het volgende:

[..]

Ik ben ermee begonnen. Waar ik werkte zei de kok dat je met een echt scherp mes veel sneller leert hoe je je vingers moet houden dan met een bot mes. En dat klopt
Zit ook wat in natuurlijk
Heerlijke messen zijn het
  woensdag 19 juli 2006 @ 11:48:46 #209
136780 Nosh
hurpdurp
pi_39969365
quote:
Op dinsdag 18 juli 2006 22:36 schreef Conflict het volgende:
Zo maak je een milkshake (is wel iet mis gegaan met resizen)
Wat tof
Zeker dat ik dit nog eens ga doen, de blender wordt hier sowieso schandalig verwaarloosd. Waarschijnlijk omdat mijn ouders een soort van 'je gooit een banaan erin, en hij komt in stukjes eruit!' ideaalbeeld hadden, maar toch.

Vanavond ga ik btw voor de spaghetti. Meeste ingredienten heb ik gelukkig al, alleen even gehakt kopen.
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_39970118
Je kan een banan in zijn geheel erin doen, maar dan had ik veel langer moeten blenderen en dat kan dus niet door het limiet dat aan het opnemen zit. Het is trouwens iets meer dan ik dacht, een minuut denk ik.

Als je gehakt gaat halen, neem dan lekker rundergehaktt, dus geen half om half, dat is niet zo lekker.
pi_39971708
als je bij de appie shopt hebben ze ook mager rundergehakt, hoef je minder vet af te gieten.

Da's nl. wel belangrijk voor je saus Nosh. Sowieso geen olie of boter in de pan doen als je gehakt gaat doen, want dat bevat al genoeg vet van zichzelf. Sterker nog, als het gehakt klaar is (bruin, nergens rood meer) moet je even het vet dat in de pan zit afgieten, daar word je saus nl. niet lekkerder van.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
  woensdag 19 juli 2006 @ 13:39:15 #212
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_39973159
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 12:58 schreef Richardfun het volgende:
als je bij de appie shopt hebben ze ook mager rundergehakt, hoef je minder vet af te gieten.

Da's nl. wel belangrijk voor je saus Nosh. Sowieso geen olie of boter in de pan doen als je gehakt gaat doen, want dat bevat al genoeg vet van zichzelf. Sterker nog, als het gehakt klaar is (bruin, nergens rood meer) moet je even het vet dat in de pan zit afgieten, daar word je saus nl. niet lekkerder van.
Ik maak vaak het gehakt rul in een koekepan en doe het dan uitgelekt in een hapjespan waar ik de saus verder in maak.
be nice or go away
  woensdag 19 juli 2006 @ 14:05:38 #213
85962 ioko
I Appear Missing
pi_39974081
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 12:58 schreef Richardfun het volgende:
als je bij de appie shopt hebben ze ook mager rundergehakt, hoef je minder vet af te gieten.

Da's nl. wel belangrijk voor je saus Nosh. Sowieso geen olie of boter in de pan doen als je gehakt gaat doen, want dat bevat al genoeg vet van zichzelf. Sterker nog, als het gehakt klaar is (bruin, nergens rood meer) moet je even het vet dat in de pan zit afgieten, daar word je saus nl. niet lekkerder van.
Ja, das idd een van de ranzigste dingen die ik gezien heb met gehakt, een halve kilo (ok, lichtelijk overdreven, iig veel )boter in de pan om het te rullen (huisgenoot): echt supersmerig. Gehakt netjes rullen is soms ook een aardige klus, iemand daar nog tips voor? Ik gebruik zelf altijd een houten spatel, maar das weer te grof, en met een vork moet je weer zo voorzichtig zijn. Ik gebruik hem trouwens wel.
Coincidence
Makes sense
Only with you
  Redactie Frontpage / Spellchecker woensdag 19 juli 2006 @ 14:09:14 #214
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_39974228
Houten vork
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_39974422
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 14:05 schreef ioko het volgende:

[..]

Ja, das idd een van de ranzigste dingen die ik gezien heb met gehakt, een halve kilo (ok, lichtelijk overdreven, iig veel )boter in de pan om het te rullen (huisgenoot): echt supersmerig. Gehakt netjes rullen is soms ook een aardige klus, iemand daar nog tips voor? Ik gebruik zelf altijd een houten spatel, maar das weer te grof, en met een vork moet je weer zo voorzichtig zijn. Ik gebruik hem trouwens wel.
ik gebruik een kunstof spatel

zoiets...

ik doe altijd als t gehakt in de pan zit t in kleinere brokken hakken met t randje van de spatel.
als je dit vaak genoeg doet heb je mooie kleine brokjes. op dat moment begint t gehakt ook al bruiner te worden (lang leve mijn wokbrander) en dan gebruik ik de platte (onder) kant om t gehakt te rullen.

rondjes draaien werkt voor mij wel prettig
suck my asshole taco bender
  † In Memoriam † woensdag 19 juli 2006 @ 14:16:04 #216
43556 miss_dynastie
pi_39974473
Als ik het echt mooi fijn wil hebben jas ik het nog ff door de keukenmachine
pi_39974685
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 14:05 schreef ioko het volgende:

[..]

Ja, das idd een van de ranzigste dingen die ik gezien heb met gehakt, een halve kilo (ok, lichtelijk overdreven, iig veel )boter in de pan om het te rullen (huisgenoot): echt supersmerig. Gehakt netjes rullen is soms ook een aardige klus, iemand daar nog tips voor? Ik gebruik zelf altijd een houten spatel, maar das weer te grof, en met een vork moet je weer zo voorzichtig zijn. Ik gebruik hem trouwens wel.
Ligt ook wel een beetje aan het gehakt hoor. Sommig gehakt is gewoon fijner dan ander gehakt. Neem je half om half gehak, dan krijg je allemaal sliertjes.

Ik gebruik zelf een vork en dan prak ik het in de pan tijdens het bakken. Zolang je niet in je pan gaat krassen is er niks aan de hand.

En nog een hele goede tip: koop een 365+ koekepan bij de ikea, dan heb je helemaal nergens meer olie of boter voor nodig
  woensdag 19 juli 2006 @ 15:04:28 #218
135281 Brahimov
They misunderestimated me
pi_39976128
Tip: gooi niet al het gehakt in 1 keer in de hete boter/ olie. Dat verkleint de kans op spetters en op au, zeker in deze warme mouwloze tijden
"Whenever I feel blue, I start breathing again"
  woensdag 19 juli 2006 @ 15:33:21 #219
136780 Nosh
hurpdurp
pi_39977150
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 15:04 schreef Brahimov het volgende:
Tip: gooi niet al het gehakt in 1 keer in de hete boter/ olie. Dat verkleint de kans op spetters en op au, zeker in deze warme mouwloze tijden
Met rundergehakt hoefde er toch sowieso geen boter/olie in de pan?
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
  woensdag 19 juli 2006 @ 16:10:17 #220
135281 Brahimov
They misunderestimated me
pi_39978346
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 15:33 schreef Nosh het volgende:

[..]

Met rundergehakt hoefde er toch sowieso geen boter/olie in de pan?
"Whenever I feel blue, I start breathing again"
  woensdag 19 juli 2006 @ 16:11:07 #221
35189 Troel
scherp en bot
pi_39978367
Volgens mij leert Nosh erg snel
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_39978448
Vanavond ga ik voor mijn ouders koken! Even mijn fantastische kookskills laten zien

Voorgerecht: Carpaccio en Tomaat-mozzarella salade
Hoofdgerecht: Vietnamese noedels met peultjes en rosbief
Nagerecht: Mango-Banaan-Aardbeien smootie

Smullen!
  woensdag 19 juli 2006 @ 16:17:29 #223
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_39978565
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 16:14 schreef Hagelkaas het volgende:
Vanavond ga ik voor mijn ouders koken! Even mijn fantastische kookskills laten zien

Voorgerecht: Carpaccio en Tomaat-mozzarella salade
Hoofdgerecht: Vietnamese noedels met peultjes en rosbief
Nagerecht: Mango-Banaan-Aardbeien smootie

Smullen!
Erg lekker, niet zo zwaar tafelen met deze hitte is idd enn goed idee!
be nice or go away
pi_39978946
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 16:17 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Erg lekker, niet zo zwaar tafelen met deze hitte is idd enn goed idee!
Precies, dat dacht ik ook Ga de tafel denk ik ook een beetje leuk aankleden, wit tafelkleed, messenleggers etc. Mag best een beetje sjiek die ene keer dat ik voor m'n ouders kook
  woensdag 19 juli 2006 @ 16:35:17 #225
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_39979171
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 16:28 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Precies, dat dacht ik ook Ga de tafel denk ik ook een beetje leuk aankleden, wit tafelkleed, messenleggers etc. Mag best een beetje sjiek die ene keer dat ik voor m'n ouders kook
Ga je ook servetjes vouwen en onderborden gebruiken?
be nice or go away
pi_39979289
Nosh, wij gaan zo bbq-en, ben benieuwd hoe het verloopt vandaag, succes met de spaghetti, eet smakelijk
  woensdag 19 juli 2006 @ 16:40:11 #227
136780 Nosh
hurpdurp
pi_39979338
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 16:39 schreef Conflict het volgende:
Nosh, wij gaan zo bbq-en, ben benieuwd hoe het verloopt vandaag, succes met de spaghetti, eet smakelijk
Dank je, een eet smakelijk!
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_39979577
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 16:35 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Ga je ook servetjes vouwen en onderborden gebruiken?
Jazeker, meervoudig bestek etc. Ik zal kijken of ik een digicam kan bemachtigen, want mijne is kapot. (Lens afgebroken ) Ga over een uurtje maar beginnen met voorbereiden enzo.. Dat fruit moet van de voren toch ingevroren zijn? (Waarom eigenlijk )
  woensdag 19 juli 2006 @ 16:50:54 #229
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_39979737
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 16:46 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Jazeker, meervoudig bestek etc. Ik zal kijken of ik een digicam kan bemachtigen, want mijne is kapot. (Lens afgebroken ) Ga over een uurtje maar beginnen met voorbereiden enzo.. Dat fruit moet van de voren toch ingevroren zijn? (Waarom eigenlijk )
Oeh doe eens gauw een camera zoeken, ben benieuwd.
Dan krijg je een beetje het geschaafd ijs idee, da's wel lekker met dit weer!
be nice or go away
pi_39980670
Nosh, heb je nog hulp nodig?
  woensdag 19 juli 2006 @ 17:20:17 #231
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_39981018
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 17:11 schreef piepster het volgende:
Nosh, heb je nog hulp nodig?
Volgens mij heeft Nosh het druk met koken!
be nice or go away
pi_39981547
Camera gevonden volgensmij
  woensdag 19 juli 2006 @ 17:39:34 #233
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_39981708
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 17:35 schreef Hagelkaas het volgende:
Camera gevonden volgensmij
Pics?
be nice or go away
  woensdag 19 juli 2006 @ 18:33:39 #234
136780 Nosh
hurpdurp
pi_39983220
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 17:20 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Volgens mij heeft Nosh het druk met koken!
Ik begin zo maar, want de hittegolf heeft een dramatische uitwerking op mijn eetlust.

Edit: als ik hulp nodig heb, ren ik natuurlijk wel even op en neer.
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_39983413
Ik ga zo barbecuen, dus ik kan je niet meer helpen. Succes!
  woensdag 19 juli 2006 @ 19:05:36 #236
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_39984118
En nog hulp nodig?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_39984916
Ik heb gegeten, het smaakte heerlijk! Mijn ouders waren ook diep onder de indruk
Ik ben de foto's aan het uploaden, het zijn er nogal veel dus het wordt een compleet fotoverslag

Edit: Okee, hier zijn de foto's!


Een paar van de ingrediënten en de snijplank:


Aardbeitjes


Ondertussen de Mie koken:


Het voorgerecht, ik ben die verdomde naam de hele tijd kwijt


En het ging er een beetje over


Mie was klaar, scheutje olijfolie erbij tegen het plakken en voor de smaak:


De wok!


Peultjes wokken, zo kort mogelijk, dat ze maar net eetbaar zijn. Dan zijn de nog heerlijk knapperig en vol smaak/vitamines!


Het vlees, rosbief en entrecote:


Njamm:


Het eindresultaat! Ziet er heerlijk uit al zeg ik het zelf


De tafel: Niet gelukt om zo sjiek te dekken als ik in gedachten had, tijdgebrek


De ingrediënten van de smootie: heerlijk ziet het eruit vind ik!


Nu met ijs en yoghurt:



Ik vond het een zeer geslaagde maaltijd, evenals mijn ouders en zusje en een vriendinnetje van haar wat ook bleef eten Ik kan het eten iedereen aanraden, echt waar!

[ Bericht 82% gewijzigd door Hagelkaas op 19-07-2006 19:57:54 ]
pi_39985773
Looking very nice indeed
jobensaskia.nl
Oi to the punks! Oi to the skins! Oi to the world and everybody wins!
pi_39985816
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 20:05 schreef Uhmmie het volgende:
Looking very nice indeed
Dankjewel Het was een heel leuke maaltijd om te koken, nooit te stresserig ofzo. Sommige maaltijden echter, dan sta je met 4 pannen tegelijk te stressen
  Redactie Frontpage / Spellchecker woensdag 19 juli 2006 @ 20:07:39 #240
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_39985827
Ziet er smakelijk uit allemaal
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_39985843
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 20:07 schreef Rewimo het volgende:
Ziet er smakelijk uit allemaal
Dankjewel²
pi_39986068
Hagelkaas, ziet er goed en smakelijk uit.

Je ouders waren niet voor niets impressed
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  Redactie Frontpage / Spellchecker woensdag 19 juli 2006 @ 20:15:55 #243
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_39986114
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 20:08 schreef Hagelkaas het volgende:
Dankjewel²
Volgende keer wel een uienkam gebruiken hè?
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_39986123
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 20:14 schreef Bruce117 het volgende:
Hagelkaas, ziet er goed en smakelijk uit.

Je ouders waren niet voor niets impressed
Dankjewel³ !

En het leuke is dat zij nu aan het afwassen zijn

@ Remiwo, hehe. Die hebben we niet eens, we hebben gewoon zo'n eiersnijder, en daarmee snijd ik altijd uien/tomaten. Gaat ook prima
pi_39987721
Nosh al uitgegeten?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  woensdag 19 juli 2006 @ 21:24:03 #246
136780 Nosh
hurpdurp
pi_39988237
Die schotel met cashewnoten ziet er echt heerlijk uit Hagelkaas

De spaghetti was nogal..stevig.

De ingredienten:

Geen groente inderdaad. Waar ik pas achter kwam toen ik alles uitzocht, en bleek dat we niks meer hadden dan een paar blikken met doperwten/worteltjes en mais, en een flinke hoeveelheid knoflook.
Maar goed, dan wordt het allemaal toch iets eenvoudiger?


De spaghetti, in de pan. Ik heb serieus me een minuut staan afvragen waarom het niet paste. Zelfs nog wat sprietjes doormidden gebroken, als uiterste redmiddel. Uiteindelijk de deksel erop gekleunt, en gewacht.


En de kokwekker gezet. Weheheheheh want het is een kok, in de vorm van een wekker!1! D:d;;dD:D:D:d
Iemand, sla me. Hard.


De gehakt ondertussen deed een stuk meer z'n best dan de spaghetti. Sterker nog, binnen een kleine 5 minuten was alles bruin, en kon de saus erover. En dat terwijl de spaghetti nog heel lang moest!


Het resultaat.
De spaghetti was nogal stevig, maar de saus met gehakt smaakte best lekker, waardoor ik uiteindelijk alleen dat opat.

Morgen ga ik voor de maaltijdsalade, want die had vandaag een 35% sticker.
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_39988371
Nosh, gehakt met saus ziet er gewoon goed uit.

Heb je het water wel eerst aan de kook gebracht voordat je de spaghetti er in deed ?
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
pi_39988463
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 21:24 schreef Nosh het volgende:


[afbeelding]
En de kokwekker gezet. Weheheheheh want het is een kok, in de vorm van een wekker!1! D:d;;dD:D:D:d
Iemand, sla me. Hard.
. .

Hoe bedoel je 'stevig'? Viel het je te zwaar op zo'n warme dag of was de spaghetti niet lang genoeg gekookt?
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
  woensdag 19 juli 2006 @ 21:36:20 #249
136780 Nosh
hurpdurp
pi_39988604
quote:
Op woensdag 19 juli 2006 21:28 schreef Bruce117 het volgende:
Heb je het water wel eerst aan de kook gebracht voordat je de spaghetti er in deed ?
Het borrelde, een beetje. Al had het geen kwaad gekund om misschien een minuutje langer te wachten, want het lag inderdaad nogal zwaar op de maag.



[ Bericht 1% gewijzigd door Nosh op 19-07-2006 21:49:43 ]
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_39989196
En hoe lang heb je de spaghetti nog gekookt?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')