wel eerst ff het schilletje eraf halen he!quote:Op maandag 17 juli 2006 15:15 schreef Conflict het volgende:
Die knoflook moet ook in de knoflookpers trouwens. Of heel erg fijn snijden.
Knoflookpers:
[afbeelding]
Als je nou eerst eens lezen en daarna gaat postenquote:Op maandag 17 juli 2006 15:31 schreef Euc- het volgende:
[..]
wel eerst ff het schilletje eraf halen he!
Probeer je te helpen, is het weer niet goed. Flikker ook maar op met je kuttopic.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:32 schreef Conflict het volgende:
[..]
Als je nou eerst eens lezen en daarna gaat posten
zo is het helemaal goed opgelostquote:Op maandag 17 juli 2006 15:33 schreef Euc- het volgende:
[..]
Probeer je te helpen, is het weer niet goed. Flikker ook maar op met je kuttopic.
Als je het zonder schil doet, dan kun je de prut die in je pers achterblijft ook gewoon gebruiken. Met schil zit die schil daar tussen, en da's niet echt smakelijk.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:23 schreef Conflict het volgende:
[..]
Dat doe ik nooit, flikker 'm met schil en al in de pers. Misschien gaat dat alleen bij die ikea dingen.
Ik probeer met een normale reactie te helpen, is het weer niet goed omdat meneer kontenkusser/hielenlikker het zijn hele leven al fout doet, en mijn manier dus automatisch niet goed is. Stik er dan maar in.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:38 schreef MissyMirjaM het volgende:
euc, er is al eerder gevraagd of je je iets rustiger wilde opstellen..?
kunnen we niet gewoon TS helpen zonder dat gedoe?
heerlijk ja!quote:Op maandag 17 juli 2006 15:55 schreef Remco_h het volgende:
ik snij mijn knoflook altijd, vind t wel lekker af en toe een stukje knoflook tegen te komen
.quote:Op maandag 17 juli 2006 14:25 schreef MUUS het volgende:
DAN GA JE DAT GEWOON LEKKER ZELF ERIN STOPPEN! POEP AAN DAT RECEPT! YOU THA MAN!
Ja dat klopt ook wel, maar dat vind ik besparingen die handig zijn voor in de oorlogquote:Op maandag 17 juli 2006 15:49 schreef Jernau.Morat.Gurgeh het volgende:
[..]
Als je het zonder schil doet, dan kun je de prut die in je pers achterblijft ook gewoon gebruiken. Met schil zit die schil daar tussen, en da's niet echt smakelijk.
Doe eens rustig.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:57 schreef Euc- het volgende:
[..]
Ik probeer met een normale reactie te helpen, is het weer niet goed omdat meneer kontenkusser/hielenlikker het zijn hele leven al fout doet, en mijn manier dus automatisch niet goed is. Stik er dan maar in.
knoflook (zag laatst iets op tv over een knoflook restaurant waar een van de voorgerechten een bol knoflook is..... iets teveel van t goede )quote:Op maandag 17 juli 2006 15:57 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
heerlijk ja!
maarja ben dan ook een echte knoflookjunk
lekker manquote:Op maandag 17 juli 2006 16:09 schreef Remco_h het volgende:
[..]
knoflook (zag laatst iets op tv over een knoflook restaurant waar een van de voorgerechten een bol knoflook is..... iets teveel van t goede )
Die zit in Rotterdam op de nieuwe binnenweg geloof ik, je ruikt het goed als je daar langs loopt.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:09 schreef Remco_h het volgende:
[..]
knoflook (zag laatst iets op tv over een knoflook restaurant waar een van de voorgerechten een bol knoflook is..... iets teveel van t goede )
Dat is misschien een goede vervanger voor de gemarineerde kip, eigenlijk! Al wil ik natuurlijk niet de hele kip braden, want dan kun je de helft weer gezellig aan de buurtkatten geven, en dat is ook weer zoiets.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:12 schreef Puckzzz het volgende:
Euhmm...ik heb een recept Knoflook kip (TS ff opletten is nl. heel makkelijk want ik ben ook een ramp in de keuken)
men neme 1 hele kip, maakt wat kerfjes in de huid, stop daar een heel gepeld teentje onder de huid. Ik doe altijd een stuk of 10 / 12 en gooi er ook nog los een paar naar binnen
In de oven lekker braden
ow nog ff een tip voor Nosh:
als je die kip gaat klaarmaken, kijk even of er binnenin niet een zakje inzit met de organen en het nekje
ik ben nogsteeds op zoek naar t (exacte) gerecept van een soepje wat ik in de perigord heb gegeten...quote:
Ik vind kippenkut staren toch iets voor gevorderden.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:12 schreef Puckzzz het volgende:
ow nog ff een tip voor Nosh:
als je die kip gaat klaarmaken, kijk even of er binnenin niet een zakje inzit met de organen en het nekje
wat je overhebt kan je gewoon bewaren!quote:Op maandag 17 juli 2006 16:18 schreef Nosh het volgende:
[..]
Dat is misschien een goede vervanger voor de gemarineerde kip, eigenlijk! Al wil ik natuurlijk niet de hele kip braden, want dan kun je de helft weer gezellig aan de buurtkatten geven, en dat is ook weer zoiets.
Ach, kan je tenminste een keer hele hand erin steken zonder gezeik.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:18 schreef MUUS het volgende:
[..]
Ik vind kippenkut staren toch iets voor gevorderden.
Knoflookrestaurant 'Look' zit op de 's Gravendijkwal.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:16 schreef Conflict het volgende:
[..]
Die zit in Rotterdam op de nieuwe binnenweg geloof ik, je ruikt het goed als je daar langs loopt.
quote:Op maandag 17 juli 2006 16:25 schreef Conflict het volgende:
[..]
Ach, kan je tenminste een keer hele hand erin steken zonder gezeik.
En Nosh zo de volgende dag tegen zijn vrienden: "Gisteren een goede dag, man! Ik heb zelf gekookt én een chick gefist. ."quote:Op maandag 17 juli 2006 16:25 schreef Conflict het volgende:
[..]
Ach, kan je tenminste een keer hele hand erin steken zonder gezeik.
o, da's heel dichtbij toch?quote:Op maandag 17 juli 2006 16:27 schreef Jernau.Morat.Gurgeh het volgende:
[..]
Knoflookrestaurant 'Look' zit op de 's Gravendijkwal.
De 's-Gravendijkwal kruist de Nieuwe Binnenweg. Als je vanaf het centrum komt ga je op die kruising (daar waar vroeger Tampopo zat) linksaf. Houd de linkerkant van de 's-Gravendijkwal aan, en dan zit-ie volgens mij nog voor de eerstvolgende zijstraat.quote:
Tegenover die koffieshop daar, op de hoekquote:Op maandag 17 juli 2006 16:43 schreef Jernau.Morat.Gurgeh het volgende:
[..]
De 's-Gravendijkwal kruist de Nieuwe Binnenweg. Als je vanaf het centrum komt ga je op die kruising (daar waar vroeger Tampopo zat) linksaf. Houd de linkerkant van de 's-Gravendijkwal aan, en dan zit-ie volgens mij nog voor de eerstvolgende zijstraat.
quote:Op maandag 17 juli 2006 16:46 schreef Bruce117 het volgende:
Nog geen berichten van ontplofde keukens.
Het gaat helemaal goed komen met TS.
bronquote:Zware ontploffing in Amersfoort
AMERSFOORT- Omstreeks vier uur in de namiddag werd een woonwijk in Amersfoort opgeschrikt door een zware ontploffing in een rijhuis. Politie en brandweer zijn ter plaatse. Over de oorzaak is nog niets bekend, maar gedacht wordt aan een gaslek. In een straal van 100 meter sneuvelden er ruiten door de druk en door rondvliegende projectielen. "Ik stond rustig in mijn tuin te werken. Opeens hoor ik een luide knal in het huis hierachter, en vloog er een hardgekookt ei door mijn ruit!", verklaarde een geschrokken buurtbewoner. Anderen spraken over vliegende spatels en vorken. Er zijn voorlopig geen meldingen van slachtoffers.
* Alfisti is bezigquote:Op maandag 17 juli 2006 15:18 schreef MUUS het volgende:
Alfisti gaat ook meteen beginnen! .
. Go Nosh. .
. It's your birthday. .
. Go Alfisti. .
. It's your birthday. .
't is gewoon de harde waarheid.quote:
Oei oei oei, ik ben al weg. Ik zal eens een recept met humor als ingrediënt proberen op te scharrelen.quote:
Ik was het alweer vergeten.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:26 schreef Conflict het volgende:
Biancavia en ik hadden he idee om ons deze week ook aan dit menu te gaan houden
quote:Op maandag 17 juli 2006 17:30 schreef Clourhide het volgende:
[..]
Oei oei oei, ik ben al weg. Ik zal eens een recept met humor als ingrediënt proberen op te scharrelen.
Drie dagen achter elkaar lasagna. Nostalgisch dit topic.quote:Op maandag 17 juli 2006 13:57 schreef Richardfun het volgende:
Enige 'probleem' met de wereldgerechten is dat Nosh dan dus gezelschap moet vinden om mee te eten, aangezien het een beetje veel is voor 1 persoon. De burrito's zijn echt fantastisch van die wereldgerehten.
Als je even investeert in een koelkast kun je 6 dagen afwisselen tussen de pan macaroni en de schaal lasagna .quote:Op maandag 17 juli 2006 17:48 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Drie dagen achter elkaar lasagna. Nostalgisch dit topic.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |