Ik heb me nog nooit zo moederlijk gevoeldquote:Op zondag 16 juli 2006 01:34 schreef Nosh het volgende:
Ik heb me nog nooit zo verschrikkelijk bemoederd gevoeld, maar toch, bedankt voor alle tips.
Jij bent niet echt stimulerend gezelschapquote:Op zondag 16 juli 2006 01:48 schreef Mustard_Man het volgende:
ik ken nosh, en ik heb geen vertrouwen in dit project. ik denk dat het schema er als volgt uit zal zien:
17 juli: mislukte eieren, nosh hongerig en in paniek.
18 t/m 27 juli: pizza.
JE ZOU HEM OOK KUNNEN STEUNEN ZODAT HIJ NIET EEN LANGZAME DOOD STERFT DOOR VITAMINEGEBREK, MINKUKEL! .quote:Op zondag 16 juli 2006 01:48 schreef Mustard_Man het volgende:
ik ken nosh, en ik heb geen vertrouwen in dit project. ik denk dat het schema er als volgt uit zal zien:
17 juli: mislukte eieren, nosh hongerig en in paniek.
18 t/m 27 juli: pizza.
MUUS-tell-it-like-it-isquote:Op zondag 16 juli 2006 01:49 schreef MUUS het volgende:
[..]
JE ZOU HEM OOK KUNNEN STEUNEN ZODAT HIJ NIET EEN LANGZAME DOOD STERFT DOOR VITAMINEGEBREK, MINKUKEL! .
Ben jij trouwens 1 van deze culinaire barbaren?quote:Op zondag 16 juli 2006 01:54 schreef Mustard_Man het volgende:
sorry hoor ik meende het niet slecht
doe je best nosh, je kan het!
quote:Op zondag 16 juli 2006 01:34 schreef Nosh het volgende:
Kaasfondue vond ik erg tof, maar om nou in m'n eentje brood in een fonduepannetje te dopen: neuh. Misschien met vrienden, maar die hebben een nog grotere afkeer van dingen als 'fondue', 'vitaminen' en 'eten wat bestaat uit meer dan 4 ingredienten' dan ik heb.
Mustard_Man is het type dat in de veronderstelling leeft, dat hoe harder hij onderuitgezakt op zijn stoel zit, hoe eerder er 'opeens' bier voor hem op tafel verschijnt.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:56 schreef Xennia het volgende:
[..]
Ben jij trouwens 1 van deze culinaire barbaren?
[..]
ik denk niet dat hij het daar over mij heeft, maar ik eet wel 3x per week pizza. en als ik dan is een keer groente eet dan zit er een laag curry en/of mosterd over. en ik slik sochtends wel van die vitaminepilletjes hoor! soms dan. he.quote:Op zondag 16 juli 2006 01:56 schreef Xennia het volgende:
[..]
Ben jij trouwens 1 van deze culinaire barbaren?
[..]
Niet naar hem luisteren dus.quote:Op zondag 16 juli 2006 02:01 schreef Nosh het volgende:
[..]
Mustard_Man is het type dat in de veronderstelling leeft, dat hoe harder hij onderuitgezakt op zijn stoel zit, hoe eerder er 'opeens' bier voor hem op tafel verschijnt.
Bekend van onder andere dit pareltje van een topic: Mustard_Man's makeover topic
Ik bof maar met zulke goede invloeden
Mijn moedergevoel zegt me, beste Nosh, dat jij zou gaan slapen en je zult je slaap hard nodig hebben om fit in de keuken te staanquote:Op zondag 16 juli 2006 02:01 schreef Nosh het volgende:
[..]
Mustard_Man is het type dat in de veronderstelling leeft, dat hoe harder hij onderuitgezakt op zijn stoel zit, hoe eerder er 'opeens' bier voor hem op tafel verschijnt.
Bekend van onder andere dit pareltje van een topic: Mustard_Man's makeover topic
Ik bof maar met zulke goede invloeden
Ok Xennia!quote:Op zondag 16 juli 2006 02:08 schreef Xennia het volgende:
[..]
Mijn moedergevoel zegt me, beste Nosh, dat jij zou gaan slapen en je zult je slaap hard nodig hebben om fit in de keuken te staan
Doe nou niet, nu moet ik ookquote:Op zondag 16 juli 2006 02:19 schreef MUUS het volgende:
Ik ben zo trots op je, Nosh. Dat enthousiasme ook. .
*traantje wegpinkt*
Ik zat er nog aan te denken om kopjes te maken voor de duidelijkheid..quote:Op zondag 16 juli 2006 02:33 schreef MUUS het volgende:
Ja, ga even zestig verschillende dingen in één post uitleggen. Zo raakt die jongen over zijn stuur van de stress en we waren net zijn Yin en zijn Yang aan het zoeken.
Verpest het nou niet. .
quote:Op zondag 16 juli 2006 01:48 schreef Mustard_Man het volgende:
ik ken nosh, en ik heb geen vertrouwen in dit project. ik denk dat het schema er als volgt uit zal zien:
17 juli: mislukte eieren, keuken mogelijk in de fik, nosh hongerig en in paniek.
18 t/m 27 juli: pizza.
waar kook jij je pasta in ? niet in een pan ?quote:Op zondag 16 juli 2006 12:22 schreef Richardfun het volgende:
Nosh, ik heb nog een tip voor je voor een koude pastasalade. Hij is cheap, doodsimpel te maken, en de enige keer dat er een pan aan te pas komt is als je de spek aan het bakken bent (geen olie of boter gebruiken, spek heeft genoeg vet van zichzelf).
Je gaat naar de supermarkt en koopt het volgende:
zo'n trio paprika's (geel, groen, rood)
een paar tomaten
feta kaas
elleboogpasta (aka, macaroni)
spekreepjes
een fles neutrale sladressing
komkommer
Je kookt de pasta. Hoe weet je wanneer het gaar is? Gewoon, af en toe proeven. Terwijl het water op staat voor je pasta, is het tijd om dingen te gaan snijden. De paprika's dus, tomaten, komkommer. Snijd alles een beetje redelijk kleine stukjes, laat iig geen grote brokken over. Oh, bij de paprika's moet je eerst ff alle zaadjes eruit halen en de 'witte meuk' die binnenin de paprika zit. Dat smaakt niet zo heel lekker. Vruchtvlees van de tomaat kun je er gewoon in laten. Komkommer doe je in schijfjes/blokjes: wat jij leuk vind.
Je gooit alle gesneden groentes en zo in een grote bak nu. Tijd om het spek aan te bakken. Doe geen olie of boter in de pan want het spek heeft al vet genoeg van zichzelf. Bak dat aan totdat het zo is als jij het lekker vind. Je pasta (die je in het water moest gooien zodra het kookte) zal nu wel ongeveer klaar zijn. Proef even of het gaar is, en giet het dan af met een vergiet. Laat dan even de koude kraan op de pasta lopen om het af te laten koelen. Als je nl. de hete pasta bij al die koude groente doet word alles een beetje papperig, en dat willen we niet.
Zijn we nou iets vergeten? De feta kaas. Feta zit meestal in een potje met een redelijke hoeveelheid...fetavocht... en dat willen we er niet bij. Giet dat vocht dus even af, en gooi dan de blokjes feta door de rest van de ingredienten. Doe hetzelfde met de spekjes. De pasta zal nu wel afgekoeld zijn, dus die gooi je ook in de grote bak bij de rest. Het enige wat nu nog rest is dressing naar smaak toevoegen. Dit is echt doodsimpel om te maken, kost misschien wel wat tijd met al het snijden, maar er is geen kunst aan. Daarnaast, als je de ingredienten bij de Aldi haalt ben je enorm goedkoop uit, en het is ook heel makkelijk te maken voor meerdere personen.
Bon appetit.
Touche, ff verbeterdquote:Op zondag 16 juli 2006 12:30 schreef Aarde het volgende:
[..]
waar kook jij je pasta in ? niet in een pan ?
Die komen morgen pas. Als ik ze daadwerkelijk heb gekocht, enzo.quote:Op zondag 16 juli 2006 16:07 schreef Conflict het volgende:
Gelukt met de gebakken eieren?
Zonnebloem = plant, ergo: zonnebloemolie = plantaardig.quote:Op zondag 16 juli 2006 16:30 schreef Nosh het volgende:
Alleen een vraagje: als er staat dat het met plantaardige olie gebakken moet worden, mag dit dan met zonnebloem olie?
Ja ik ook! Wat wel weer een hilarisch half uurtje bijlezen in LIF heeft opgeleverd ook weer...quote:Op zondag 16 juli 2006 19:26 schreef doemaardrie het volgende:
Woei heb zelfs het hele topic gelezen.
quote:Op zondag 16 juli 2006 22:24 schreef Bruce117 het volgende:
Morgen de grote dag van de gebakken eieren.
Ben benieuwd wat er gaat gebeuren
. We willen foto's en verslagen. Uiteraard staan wij ook voor jou klaar in tijden van nood, want zo zijn we.quote:Op zondag 16 juli 2006 22:56 schreef Alfisti het volgende:
[..]
[afbeelding]
Maar serieus, ik ben ook zo iemand die water aan kan laten branden maar ga met de tips hier het ook maar eens proberen
Plakje ham en kaas erop, tomaat erop, boterham eronder en klaar.quote:Op zondag 16 juli 2006 22:58 schreef Pracissor het volgende:
Gebakken eieren als avondeten.
Mét afbakbroodjes! En misschien een plakje ham, als ik in een gekke bui ben!quote:Op zondag 16 juli 2006 22:58 schreef Pracissor het volgende:
Gebakken eieren als avondeten.
Neen, een broodmaaltijd als avondeten laat zo'n onbevredigend gevoel achter, geen vlees enzo, maar daar zal ik wel man voor zijn.quote:Op zondag 16 juli 2006 23:00 schreef MUUS het volgende:
[..]
Plakje ham en kaas erop, tomaat erop, boterham eronder en klaar.
Jij hebt toch ook wel eens een brooddag of niet?
Dan heb je na 2 uurtjes weer honger, die broodjes geven je zo'n opgeblazen gevoel, je zit dus snel vol, maar het is zo verteerd. Ik geef je louter advies, jongeman!quote:Op zondag 16 juli 2006 23:03 schreef Nosh het volgende:
[..]
Mét afbakbroodjes! En misschien een plakje ham, als ik in een gekke bui ben!
Oej, wat een gok op de eerste dag. Afbakbroodjes.quote:Op zondag 16 juli 2006 23:03 schreef Nosh het volgende:
[..]
Mét afbakbroodjes! En misschien een plakje ham, als ik in een gekke bui ben!
Niet alles voor 2 weken in één keer halen hè! Voor een dag of 3 is genoeg, anders verrot het toch maar.quote:Op zondag 16 juli 2006 16:51 schreef Nosh het volgende:
Morgen dus gezellig als een verdwaalde idioot door de C1000 hobbelen, en vakkenvullers lastigvallen met de meest voor de hand liggende vragen. Ik heb er nu al zin in!
Ik dus echt nooit. Ik moet iedere avond een fatsoenlijke warme maaltijd. Het liefst zou ik 2 keer per dag een fatsoenlijke warme maaltijd eten, maar dat doen we maar nietquote:Op zondag 16 juli 2006 23:00 schreef MUUS het volgende:
[..]
Plakje ham en kaas erop, tomaat erop, boterham eronder en klaar.
Jij hebt toch ook wel eens een brooddag of niet?
Juist, ik ben dus niet de enige!quote:Op zondag 16 juli 2006 23:26 schreef Xennia het volgende:
[..]
Ik dus echt nooit. Ik moet iedere avond een fatsoenlijke warme maaltijd. Het liefst zou ik 2 keer per dag een fatsoenlijke warme maaltijd eten, maar dat doen we maar niet
Als ik brood heb gegeten 's avonds heb ik ook niet het idee dat ik echt gegeten heb. Net als met pannenkoeken, da's geen eten. . Die eet ik overigens ook bijna nooit. Alleen koud tussendoor. Dan 'mis' ik echt wat.quote:Op zondag 16 juli 2006 23:26 schreef Xennia het volgende:
[..]
Ik dus echt nooit. Ik moet iedere avond een fatsoenlijke warme maaltijd. Het liefst zou ik 2 keer per dag een fatsoenlijke warme maaltijd eten, maar dat doen we maar niet
Ik ben ook niet zo dol op pannekoeken. Vandaag wilden mijn ouders graag pannekoeken eten. Ik neem dan wel een hartige, die meer weg heeft van een pizza dan van een pannekoek (en die zo machtig is dat ik slechts de helft op kan). Chinees en patat houd ik ook niet van. Pizza daarentegen wel, dat eet ik zeker 2 keer per maandquote:Op zondag 16 juli 2006 23:29 schreef MUUS het volgende:
Als ik brood heb gegeten 's avonds heb ik ook niet het idee dat ik echt gegeten heb. Net als met pannenkoeken, da's geen eten. . Die eet ik overigens ook bijna nooit. Alleen koud tussendoor. Dan 'mis' ik echt wat.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |