slagroom is om te eten martijn, niet om te bewaren...quote:Op maandag 3 juli 2006 22:03 schreef Martijn_77 het volgende:
En blijft de slagroom dan mooi stijf ondanks alle toevoegingen Piet?
Kun je dat dan eten? Wat voor smaak heeft het?quote:Op maandag 3 juli 2006 20:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Lievevrouwebedstro
Ja, dat wel maar ik wil hem wel zo stijf mogelijk etenquote:Op maandag 3 juli 2006 22:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
slagroom is om te eten martijn, niet om te bewaren...
Lievevrouwebedstrosmaak, hier in D wordt het kant en klaar verkocht als siroop (lekker in een berliner weisse, een zuur bier) als Waldmeisterquote:Op maandag 3 juli 2006 22:41 schreef Serendips het volgende:
[..]
Kun je dat dan eten? Wat voor smaak heeft het?
Gesmolten chocolade bij geslagen room voegen en dan koud zetten maakt hem heel stevig, geconcentreerde siroop maakt hem slapper, je kan als je het mooi wilt serveren kan je er bv gelatine aan toe voegen, of van die slagroom verstevigerquote:Op maandag 3 juli 2006 22:42 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ja, dat wel maar ik wil hem wel zo stijf mogelijk eten
Dat, maar dan zonder de suiker.quote:Op maandag 3 juli 2006 15:58 schreef Mr-Z het volgende:
Gewoon een bekertje slagroom kopen, wat lepels suiker er door en opkloppen. Verser en lekkerder kan niet
Ja, dat spul heb ik ook nog wel ergens liggen, maar het wordt dan toch echt niet die dikke slagroom..quote:Op zaterdag 19 april 2008 12:41 schreef Uccie het volgende:
Er bestaat zoiets als klopfix, volgens mij kun je dat door je slagroom gooien en dan loopt ie niet zo snel terug. Maar ik vind wel dat je proeft en ik gebruik het alleen als ik taarten met slagroom garneer.
scheelt een kwart kloppen, misschien wel meer en zout ook. een snufje is genoeg.quote:Op zaterdag 19 april 2008 23:18 schreef Katinkat het volgende:
Inderdaad ik zet de kom en de gardes in de vriezer zodat ze goed koud zijn.
vergeet de snuf zout niet. anders blijf je kloppen.quote:Op dinsdag 29 april 2008 21:16 schreef KingOfPop het volgende:
Zonder suiker!! Met fijn schaafsel van sinaasappelschil, voor het kloppen toevoegen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |