dat dachten ze vroeger, maar het valt reuze mee.quote:Op woensdag 28 juni 2006 22:52 schreef --Christiaan-- het volgende:
Bluezz, je hebt het over spinazie, dit mag toch niet met vis?
Indruk maken hoef ik niet meerquote:Op woensdag 28 juni 2006 22:49 schreef Bluezz het volgende:
Hiermee maak je echt indruk :
...
Wijntje erbij en
quote:Op woensdag 28 juni 2006 23:00 schreef klaarover het volgende:
een soort vrouwelijke touch.
Inderdaad, meteen je trek weg hè? .quote:
Als je het hebt over de zg. nitrosamines die schadelijk zouden zijn voor de mens.quote:Op woensdag 28 juni 2006 22:52 schreef --Christiaan-- het volgende:
Bluezz, je hebt het over spinazie, dit mag toch niet met vis?
quote:Op woensdag 28 juni 2006 23:08 schreef Harry_Sack het volgende:
koop een mooie kant-en-klaar bbq, maak vuur, flikker die 2 zalmmoten er op, genoeg drank er bij en smikkelen maar. Een zakje diepvries aardappeltjes voor er op, is een leuke snack voor tussendoor
Maar wel een goed ideequote:Op woensdag 28 juni 2006 22:04 schreef Enchanter het volgende:
Vrijdag komt m;n vriendin bij mij eten en aangezien zij erg van vis houdt , was ik van plan omiets met vis te gaan maken.
Met vlees kan ik me aardig redden , maar iets maken van/met vis is nieuw voor me.
Ik ben iig van plan om een salade erbij te maken en pirri pirri krieltjes
Ik kan natuurlijk zo die zalm in een pan gooien met een klontje boter , maar dat vind ik zonde (¤.12,75 voor 2 zalmfiletjes )
Dus als iemand nog iets leuks weet wat ik met die zalm kan doen (marinade , saus) en hoe ik 'm het best kan bakken , het liefst stop ik ze in de oven
bvb dank
quote:Op woensdag 28 juni 2006 22:06 schreef Xebrozius het volgende:
Het probleem met zalm is dat mensen het altijd teveel willen aankleden. Zalm eet je zoals het is.Zalm is smaak, zalm is structuur en zalm is zalm.
Doe een beetje bloem op de rug van de zalm zodat het vel niet aan de pan blijft zitten, bak de zalm mooi roze in een olijfolie met verse basilicum. Knijp een citroen over de zalm uit en laat er een klein beetje boursin op smelten als je het eenmaal opdient. Meer is er niet nodig...
quote:Het probleem met zalm is dat mensen het altijd teveel willen aankleden. Zalm eet je zoals het is.
quote:bak de zalm mooi roze in een olijfolie met verse basilicum. Knijp een citroen over de zalm uit en laat er een klein beetje boursin op smelten als je het eenmaal opdient
Ik heb'ze in laten sealen , ik had gevraagd of ze vrijdag nog goed waren als ik ze nu zou kopen , ze zei toen dat ze dan wel in moest sealen.quote:Op woensdag 28 juni 2006 23:18 schreef woooohaa het volgende:
Niemand die met de opmerking komt dat je een zalm zo vers mogelijk moet eten (en dus zo laat mogelijk moet kopen... vrijdag op de markt). Als je die zalm nu al in huis hebt (ook al staat er iets anders op de verpakking) is het veilig om te eten en het smaakt heus nog wel naar zalm, tenminste dat hoop ik dan. Maar zeker met de paar warme dagen die er aan zitten te komen, had je je aankoopmoment wat beter moeten plannen. Verder heb je inderdaad wel mooie bbq-recepten.
Dat van die verse zalm - helemaal met dit weer - was ook mijn eerste gedachte toen ik las dat vriendin pas vrijdag zou komen eten. Volgens mij moet je vrijdag even opnieuw naar de visboer.quote:Op woensdag 28 juni 2006 23:18 schreef woooohaa het volgende:
Niemand die met de opmerking komt dat je een zalm zo vers mogelijk moet eten (en dus zo laat mogelijk moet kopen... vrijdag op de markt). Als je die zalm nu al in huis hebt (ook al staat er iets anders op de verpakking) is het veilig om te eten en het smaakt heus nog wel naar zalm, tenminste dat hoop ik dan. Maar zeker met de paar warme dagen die er aan zitten te komen, had je je aankoopmoment wat beter moeten plannen. Verder heb je inderdaad wel mooie bbq-recepten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |