abonnement Unibet Coolblue
  zondag 11 juni 2006 @ 23:17:09 #1
16715 Mylene
*schatje*
pi_38765254
quote:
De politie in het Belgische Luik is met man en macht op zoek naar twee halfzusjes en een veroordeelde pedofiel. Allen zijn sinds vrijdagavond vermist.



De politie ziet een verband tussen de twee verdwijningen. De pedofiel bevond zich vrijdag in het café van familie van de twee vermiste meisjes, Nathalie Mahy (10) en Stacy Lemmens (7).

8000 posters verspreid
De meisjes bezochten vrijdag met hun ouders een braderie in Luik. Toen de moeder haar zes kinderen om drie uur 's nachts wilde verzamelen, ontbraken de twee meisjes. Zoekacties zijn direct gestart: de Belgische organisatie voor vermiste kinderen Child Focus verspreidde bijna achtduizend posters. Een motorclub hielp vrijdagnacht al met zoeken.

De politie heeft zondagochtend met vijftig man de bossen en parken uitgekamd, naast uitgebreid buurtonderzoek. Tijdens een persconferentie deed de onderzoeksrechter zondagmiddag een oproep aan de eventuele ontvoerder om de meisjes levend terug te brengen. Hij waarschuwde dat op ontvoering zware straffen staan.
bron

3 uur 's nachts Het klinkt niet best in ieder geval. Ik vrees het ergste.
pi_38765353
Moeder met 6 kinderen...damn...da's best veel...

En 3 uur 's nachts is ook geen normale tijd voor kleine kinderen.
pi_38765360
He gatverdamme....hoorde vanochtend wel bij Studio Brussel over die meisjes maar toen zeiden ze er nog niet bij dat er ook 'n pedofiel vermist was. Aiai.

De moeder en haar nieuwe vriend zijn wel niet zo oplettend geweest helaas, want op het nieuws werd gezegd dat ze beschonken waren, om drie uur 's nachts dus, toen ze hun kinderen weer gingen ophalen op de plek waar ze ze hadden achtergelaten. Die zullen zich nu wel voor de kop slaan.

Hopen maar dat dit goed afloopt, dat de meisjes gewoon verdwaald zijn oid en dat die hele pedofiel er niets mee te maken heeft.
pi_38765425
Het zal toch niet waar zijn dat Marc D. weer is ontsnapt?
objectief en betrouwbaar
*O* Partij voor de Dieren in de Kamer !! *O*
pi_38765950
Nee, maar Nihoul is wel weer vrij.
pi_38766174
en dan wil NEDERLAND een partij voor PEDOFIELEN oprichten
Voor vrede en rechtvaardigheid - Tegen alle soorten vormen van geweld.
  zondag 11 juni 2006 @ 23:46:34 #7
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_38766249
Damn, alleen het mogelijke verband al
stupidity has become as common as common sense was before
  maandag 12 juni 2006 @ 00:36:22 #8
119221 Aurelianus
Sebastokrator
pi_38767625
quote:
Op zondag 11 juni 2006 23:44 schreef Meki het volgende:
en dan wil NEDERLAND een partij voor PEDOFIELEN oprichten
1. Nederland doet dat niet, Ad van den Berg en zijn kornuiten doen dat. Nederland is (gelukkig) een land waar je je eigen partij op mag richten en waar je niet vervolgd hoeft te worden om je overtuiging of je geaardheid.

2. Je opmerking is compleet irrelevant.

3. Ik hoop maar dat dit goed afloopt...
Gelegenheidssedevacantist extraordinaire. Een dozijn lama's en je grootvader. Tweede Exloërmond, ofwel het vagevuur. De schemerlamp van je nachtmerries. Vla, en veel ervan. Verlanglijst: vijf pedaalemmers en het einde der tijden.
  † In Memoriam † maandag 12 juni 2006 @ 01:01:26 #9
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_38768147
quote:
Op zondag 11 juni 2006 23:44 schreef Meki het volgende:
en dan wil NEDERLAND een partij voor PEDOFIELEN oprichten
NEEN dát willen DÉ pedofielen
  † In Memoriam † maandag 12 juni 2006 @ 01:03:54 #10
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_38768185
quote:
Het Luikse parket heeft een oproep gedaan aan de eventuele ontvoerder(s) van twee meisjes uit Luik, zich te melden. Het gerecht is inmiddels ook op zoek naar een verdwenen pedofiel.
Het tweetal, Nathalie Mahy (11) en Stacy Lemmens (7) verdween tussen een en drie uur vrijdagnacht van een braderie. Er is onmiddellijk groot alarm geslagen.

Justitie kan ontvoering nog niet bewijzen maar noemt de verdwijning onrustwekkend. Substituut-procureur Pâque zei gisteravond na twee dagen vruchteloos zoeken, dat de hypothese dat de meisjes 'gewoon' zijn weggelopen steeds minder waarschijnlijk wordt en dat misdaad dan wel ontvoering voor de hand ligt. Hij deed een oproep aan eventuele ontvoerders hun actie te staken en wees op de hoge straffen.

Tijdens het onderzoek werden alle personen gecontroleerd die in voorwaardelijke vrijheid zijn en die werden veroordeeld voor kindermishandeling en zedenfeiten tegenover kinderen. Eén persoon werd echter nog niet gevonden. Die persoon bevond zich vorige vrijdag in het café bij de familie van de twee vermisten. "De betrokkene wordt momenteel opgespoord", aldus het parket. De man is sinds vrijdagavond eveneens spoorloos.

De twee meisjes komen uit een gezin van zes kinderen: ze zijn halfzusjes. De familie was vrijdagavond op een braderie. De man ging om een uur 's nachts naar huis. Toen zijn echtgenote een paar uur later de kinderen wilde verzamelen, waren de kleintjes niet meer bij het springkasteel waar ze had achtergelaten. Een jongetje zou ze rond twee uur nog hebben gezien.
Meteen zijn zoekacties begonnen, onder andere van de motorclub van de man. Zaterdag zijn de federale politie ingeschakeld. Een helikopter en de waterpolitie hebben de Maas en diens oevers afgezocht. De actiegroep Child Focus heeft meteen duizenden affiches verspreid en is met 200 leden gaan zoeken.

Zondag is de politie begonnen met controles onder plegers van zedendelicten die voorwaardelijk zijn vrijgelaten. Gezocht wordt ook naar een cafébezoeker met een strafblad. De speciale opsporingsdienst van de Cel Vermiste personen is ingeschakeld. Vandaag worden de gsm-gegevens van de meisjes en hun computers gecheckt.
Nathalie Mahy is volgens het opsporingsbericht van de politie 1,40 meter lang, mager, heeft bruin halflang haar. Ze had een roze T-shirt aan en een spijkerbroek. Stacy Lemmens is ook 1.40 met halflang donker haar. Zij had een wit shirtje aan met een roze rok.
quote:
Nog geen spoor naar twee verdwenen meisjes

Zondagnamiddag was er nog steeds geen nieuws over twee jonge meisjes die in de nacht van vrijdag op zaterdag verdwenen tijdens een braderij in de Luikse Sint-Leonardstraat.
Nathalie Mahy (10) en Stacy Lemmens (7) (foto) zijn halfzussen. Het parket van Luik heeft een onderzoek geopend. Onderzoeksrechter Pascale Gossens is met de zaak belast.

Zaterdagavond werd een eerste coördinatievergadering belegd op het politiecommissariaat van Luik, om de acties af te stemmen. Zondagnamiddag wordt opnieuw overlegd. Aan deze bijeenkomst wordt deelgenomen door onderzoeksrechter Pascale Gossens, eerste substituut Christian Pâques, de politie en de gerechtelijke brigade van Luik, leden van de Brusselse cel Vermiste Personen en een vertegenwoordiger van Child Focus.

De zoektochten in de loop van de voormiddag, met een 50-tal manschappen van de federale reserve, waren gericht op het Citadelbos, het Astridpark, de nabijgelegen spoorwegen, de barrage van het eiland Monsin, de toegang en de esplanade tot het Albertkanaal en de Sint-Leonardwijk.


De eerste zoektochten waren in de nacht van vrijdag op zaterdag al gehouden. De vader van een van de twee meisjes verwittigde de motorclub waarvan hij lid is. De clubleden hadden daarop een eerste zoektocht opgezet.

Personen die in aanraking kwamen met het gerecht voor zedenfeiten en voorwaardelijk vrij zijn, werden eveneens aan controles onderworpen. Een politieteam bleef in de Sint-Leonardwijk op pad in de nacht van zaterdag en zondag. Op dit ogenblik sluiten de onderzoekers geen enkele hypothese uit over wat de twee meisje is kunnen overkomen.

De twee meisjes werden het laatst gezien zaterdag omstreeks 1 uur 's nachts op de braderij, nabij een springkasteel voor kinderen. Dat stond opgesteld nabij café "Les Armuriers" waar de ouders van het hersamengesteld gezin een deel van de avond hadden doorgebracht.
Het gezin woont thans in de Luikse deelgemeente Chęnée. Ter gelegenheid van de braderij was het gezin teruggekeerd naar de Sint-Leonardwijk, waar ze vroeger hebben gewoond. De vader, Thierry Lemmens, vertrok op deze plaats omstreeks 1 uur en liet de zes kinderen bij zijn vriendin.
Toen de vrouw, Catherine Demir, de kinderen wilde verzamelen, zaterdag rond 3 uur, om huiswaarts te keren, ontbraken twee kinderen: Nathalie Mahy, geboren op 9 augustus 1995, en Stacy Lemmens, geboren op 14 december 1998. Nathalie is de dochter van Catherine en Stacy de dochter van Thierry Lemmens.

Na deze dubbele, onrustwekkende verdwijning heeft Child Focus zaterdag een ploeg van tien vrijwilligers op de been gebracht. Zij hebben 600 affiches verspreid, vooral in de buurt van de Sint-Leonardkaai en het spoorwegstation Guillemins. Vanaf zondagmorgen volgt een nieuwe afficheactie. Dan worden 6.000 affiches opgehangen in de hele Luikse regio.
Bovendien worden twee keer 605 affiches verspreid in de bussen van de openbare vervoersmaatschappij TEC Luik en Verviers. In de loop van de dag wordt ook geafficheerd in alle NMBS-stations, zo liet de organisatie zondagmorgen weten.
Child Focus telt 209 vrijwilligers in het arrondissement Luik. Sinds zaterdagmorgen is ook een professionele medewerker van de organisatie in Luik om de familie bij te staan. Hij neemt ook deel aan de coördinatievergaderingen met politie en het gerecht.
  maandag 12 juni 2006 @ 08:44:59 #11
45511 TimmyAsd
Raise your hands motherfuckers
pi_38770767
Zowiezo is het tijdstip belachelijk laat voor die kinderen. En dan dit:
quote:
Toen zijn echtgenote een paar uur later de kinderen wilde verzamelen, waren de kleintjes niet meer bij het springkasteel waar ze had achtergelaten.
Het zijn wel je eigen kinderen hoor!

Zielig genoeg natuurlijk, maar de ouders hebben dit wel een beetje aan zichzelf te danken..
pi_38770962
en waar is de foto van de pedofiel, ik snap niet dat die niet vrijgegeven is!!
  maandag 12 juni 2006 @ 09:02:16 #13
13804 MouseOver
Cabdriver from Hell
pi_38770992
Als dit allemaal achter de rug is worden de ouders sowieso uit de ouderlijke macht ontzet neem ik aan..
Vampire Romance O+
  maandag 12 juni 2006 @ 09:04:18 #14
110057 AgLarrr
Merck toch hoe sterck!
pi_38771019


Ik hoop dat Dutroux-achtige taferelen voorkomen kunnen worden. En ik hoop ook dat die ouders op hun lazer krijgen van justitie. Nalatigheid ofzo..

@ Meki: jij snapt er echt helemaal geen zak van hč?
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
pi_38771179
quote:
Op zondag 11 juni 2006 23:44 schreef Meki het volgende:
en dan wil NEDERLAND een partij voor PEDOFIELEN oprichten
* flame *

[ Bericht 12% gewijzigd door Drugshond op 12-06-2006 11:50:08 ]
pi_38771675
quote:
Op zondag 11 juni 2006 23:44 schreef Meki het volgende:
en dan wil NEDERLAND een partij voor PEDOFIELEN oprichten
Volgens mij wil Nederland dat juist niet.
pi_38771686
quote:
Op maandag 12 juni 2006 01:01 schreef Loedertje het volgende:

[..]

NEEN dát willen DÉ pedofielen
Tot nu toe zijn het er maar 3.
  maandag 12 juni 2006 @ 09:59:39 #18
29445 Maar-T
Die Sahne kommt!!!!
pi_38771934
Ik vind die rechtse foto niet zo goed, is van te dichtbij genomen.
Maar ik vrees toch al het ergste.

Ze hebben het hem wel errug makkelijk gemaakt om die kinderen te ontvoeren.
pi_38773380
quote:
Op zondag 11 juni 2006 23:44 schreef Meki het volgende:
en dan wil NEDERLAND een partij voor PEDOFIELEN oprichten
Als pedofielen geen partij zouden mogen oprichten omdat enkele pedosexuelen ontvoeringen en moorden op kinderen plegen, dan kunnen we ook wel moslimpartijen verbieden omdat enkele extremisten aanslagen plegen.
  maandag 12 juni 2006 @ 11:13:32 #20
142454 Lienzz
Klik hier!
pi_38773536
vreselijk...maarja welke ouder laat z,n kinderen onbeheerd achter om 3 uur s'nachts
En dat kan zomaar.....?
pi_38776777
http://www.nos.nl/nos/art(...)1C68DB7F25E1600.html
quote:
Belgische meisjes (7 en 10) vermist

De politie in Luik zoekt naar twee halfzusjes en een pedofiel. De meisjes van 7 en 10 jaar verdwenen afgelopen vrijdagavond. Ze waren met hun ouders op een braderie, maar kwamen 's avonds niet meer terug.

Volgens de politie is er mogelijk een verband tussen het verdwijnen van de meisjes en de veroordeelde pedofiel. Hij is op proefverlof en nu spoorloos.

Zaterdagochtend verspreidde de politie duizenden posters van de meisjes. Een motorclub begon een zoekactie. Bovendien werden de bossen rond Luik doorzocht, maar er werd geen spoor van de pedofiel of de halfzusjes gevonden.
Pedofiel op proefverlof? Waarschijnlijk zonder begeleiding, of de begeleiding was waardeloos.
  maandag 12 juni 2006 @ 16:28:58 #22
121830 Kadesh
The Protectors of the Garden
pi_38781708
quote:
Op maandag 12 juni 2006 13:09 schreef sylvesterrr het volgende:
http://www.nos.nl/nos/art(...)1C68DB7F25E1600.html
[..]

Pedofiel op proefverlof? Waarschijnlijk zonder begeleiding, of de begeleiding was waardeloos.
Die gene die dat lowlife op verlof heeft gestuurd moeten ze meteen ontslaan, en een flinke trap en een boete na.
For thirteen generations we have protected it from the unclean
  maandag 12 juni 2006 @ 16:38:44 #23
70844 Marietje_34
neuronennetwerkster
pi_38782024
Ik snap niet dat ze geen portret van die spoorloze pedofiel laten zien.
Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
pi_38782366
Ach in Nederland worden TBS'ers ook op verlof gestuurd en dat gaat ook nooooooit fout
  maandag 12 juni 2006 @ 17:00:38 #25
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_38782903
quote:
Op maandag 12 juni 2006 16:26 schreef Kadesh het volgende:

[..]

Walgelijk misselijkmakend kut manntje
is dus wel zo, 6 kinderen , en maar profiteren van het kindergeld.. en dan nog eens om 3 uur snachts je kinderen pas bij elkaar rapen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')