abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 30 januari 2010 @ 00:51:20 #301
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_77438337
Ik vraag me echt af of het iets voor mij zou zijn, alleen op vakantie gaan. Ik ben normaal iemand die best de gezelligheid opzoekt. Hang regelmatig samen in de kroeg, samen activiteiten ondernemen, potje kaarten thuis met een biertje erbij... Aan de andere kant vind ik een avondje of twee ofzo per week alleen thuis ook heerlijk. Beetje klungelen op m'n kamertje, achter de pc hangen of tv kijken, niks bijzonders.

Ik zit er over te denken om begin juli in m'n eentje een week of anderhalf naar Noorwegen en Zweden te gaan. Malmö, Stockholm, Bergen, beetje die fjorden bekijken enzo. Met de auto, rijden vind ik heerlijk ontspannen (zelfs in mijn oude kneutauto ), gewoon wat rondkarren en kijken hoe die landen zijn. Mijn plan is om wel van tevoren hostels te boeken, om toch wat structuur te geven en de prijzen ook niet te hoog te laten worden.

Ik vraag me echt af of het iets voor mij is. Of ik de ballen heb om in m'n eentje een onbekend land te bezoeken, maar ook of ik me niet enorm ga vervelen na een paar dagen of gewoon gezelschap ga missen...

edit: het nieuwe topic... [Discussie] Alleen op vakantie... #2 Ervaringen en plannen?
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')