abonnement Unibet Coolblue
pi_36648526


Post hier alle interessante, leuke of minder leuke reisnieuwtjes en aanbiedingen

Probeer bij je post het volgende te vermelden:
  • De datum van het nieuwsbericht of aanbieding
  • De voorwaarden van de aanbieding
  • De bron
  • Eventueel je eigen mening

    Losse topic met aanbiedingen zullen regelmatig worden samengevoegd met dit topic.

    GA NAAR DE LAATSTE POSTS IN DIT TOPIC VOOR DE LAATSTE AANBIEDING ZOALS VERMELD IN DE TITEL

    [ Bericht 8% gewijzigd door DutchTrain op 26-11-2006 23:18:24 ]
  • pi_36648884
    Transavia.com vliegtickets bij Blokker voor ¤19,99 retour
    Bij Blokker kun je nu een voucher kopen voor een vliegticket naar Berlijn, Londen, Genua, Glasgow, Toulon, Kopenhagen of Pau

    De datum van de aanbieding:
    3 tot en met 16 april 2006 of zolang de voorraad strekt

    De voorwaarden van de aanbieding:
    Je krijgt een voucher, daarmee kun je tot en met 29 april boeken op een speciale website voor vluchten tussen 1 mei en 28 oktober 2006. Er zijn een beperkt aantal beschikbare vouchers, stoelen en bestemmingen.
    Je betaalt apart nog de taxen en toeslagen via een website met IDEAL of creditcard.

    De bron:
    www.blokker.nl en http://www.transavia.com/blokkeractie

    Eventueel je eigen mening
    Ondanks dat je per ticket moet rekenen op zo'n 70 euro extra aan tax en toeslagen is het geen slechte aanbieding. De standaard minimum prijzen voor de tickets naar Pau en Genua liggen al snel 40 euro hoger. Helaas is het onduidelijk hoe het zit met het beperkt aantal plaatsen voor deze aanbieding. Als je toch al van plan was deze steden een keer te bezoeken en je weet voor het einde van de maand wanneer je dat wil gaan doen, dan is het zeker een goede aanbieding

    [ Bericht 4% gewijzigd door DutchTrain op 04-04-2006 19:09:48 ]
      woensdag 5 april 2006 @ 10:30:53 #3
    79106 mynick
    Wat lach je ??
    pi_36666050
    Persoonlijk vind ik aan dit soort acties altijd een hoop haken en ogen zitten.
    Je koopt een voucher terwijl je niet eens weet of er nog wel stoelen voor een bepaalde vlucht beschikbaar zijn. Je zit dan ook nog eens vast aan een bepaalde periode om je vouchter te verzilveren terwijl je op zijn hoogst een paar tientjes uitspaart.
    Na lang nadenken tot het pakkende signature `Biertje` gekomen
    pi_36734446
    3 nachten slapen, 2 nachten betalen bij weekendjeweg.nl

    De datum van het nieuwsbericht of aanbieding
    6 april

    De voorwaarden van de aanbieding
    Inchecken op 13, 14, 15 of 16 april.
    Beperkt aantal hotels en vol=vol natuurlijk

    De bron
    www.weekendjeweg.nl

    Eigen mening
    Als je nog niet weet wat je met de Pasen wilde gaan doen is dit zeker een leuke aanbieding. Er zijn ook enkele hotels in Duitsland en België die meedoen, bijvoorbeeld in Wuppertal (nabij Dusseldorf en Dortmund) en Hasselt.
      zaterdag 8 april 2006 @ 00:40:45 #5
    96922 Public_NME
    Come on you Whites!
    pi_36756210
    quote:
    Luchtvaartnieuws

    Eind aan misleidende vliegtarieven in zicht

    17-03-2006

    SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen stoppen met de misleidende lokprijzen die met de verzwegen toeslagen bij vertrek vaak het dubbele, driedubbele of nog hoger blijken te zijn. Dat meldt luchtvaartjournalist Arnold Burlage in De Telegraaf. Swiss en SkyEurope Airlines zijn de eersten die enkel nog de totale vliegprijs hanteren.

    De onverwachte afschaffing van de misleidende tarieven volgt nadat de Europese Commissie recentelijk een onderzoek naar die jungle van toeslagen aangekondigde. Volgens het dagblad werkt de KLM ook aan de invoering van één tarief. De andere grote maatschappijen kunnen na jarenlang aarzelen niet achterblijven.

    De Nederlandse staatssecretaris Karien van Gennip van Economische Zaken eiste al eerder van de reis- en luchtvaartsector dat zij de prijzen inclusief toeslagen zouden noemen en dreigde die maatregel anders verplicht op te leggen
    Dit lijkt me toch ook een zeer goede ontwikkeling! Heb me laatst groen en geel lopen ergeren aan die nieuwe reclame campagne v/d KLM. Overal die posters met lage prijzen erop terwijl ik gewoon wist dat er minimaal nog 170e per vlucht bij moest.
    The black and white you'll never pass, stick yer blue flag up yer arse!
    'They know on the Continent that European football without the English is like a hot dog without the mustard' Sir Bobby Charlton
    pi_36756337
    quote:
    Op zaterdag 8 april 2006 00:40 schreef Public_NME het volgende:
    Dit lijkt me toch ook een zeer goede ontwikkeling! Heb me laatst groen en geel lopen ergeren aan die nieuwe reclame campagne v/d KLM. Overal die posters met lage prijzen erop terwijl ik gewoon wist dat er minimaal nog 170e per vlucht bij moest.
    De nieuwe truc is dan om de vanaf prijs inclusief tax te vermelden. Hiermee schiet je nog niets mee op want in de nieuwe regels van de EU staan geen minimum aantal plaatsen voor de vanaf prijs vermeld. Het beste zou zijn om te adverteren met de gemiddelde verkoopprijs.
    pi_36822531
    Ik heb ook 2 vouchers van de blokker...Ik had op zich die schoonmaak middelen toch wel nodig, maar goed, Ik dacht ik zal eens kijken om naar Kopenhagen te gaan met 2 personen...Totaal prijs 186¤ voor 2 retourtickets, dat is toch iets anders dan de 19.95 waar blokker je mee lokt..

    Even gekeken wat een normaal ticket kost, ik kom niet lager dan 275 all in voor 2 personen, dus misschine toch niet zo'n gekke aanbieding
    pi_36824126
    186 / 2 = 93 euro - 19.95 = 73,05 aan taxes. Tsja, het is ietwat veel maar daar kan je wel op rekenen.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_36839372
    Rellen in Nepal na dood betoger 9 april 2006
    quote:
    KATHMANDU - Duizenden betogers tegen het bewind van de autoritaire koning Gyanendra van Nepal hebben zondag in de westelijke stad Pokhara geprobeerd een staatsziekenhuis te bestormen. De actievoerders raakten slaags met de oproerpolitie en staken regeringsvoertuigen in brand.
    De demonstranten bestormden het ziekenhuis in Pokhara, omdat daar het lichaam ligt van een man die zaterdag door de veiligheidstroepen was doodgeschoten. De betogers braken enkele ruiten en werden daarna door de politie weggejaagd.
    In de stad Narayanghat, ten zuiden van hoofdstad Kathmandu, overleed zondag een vrouw aan de verwondingen die ze zaterdag had opgelopen tijdens een betoging. Ze raakte gewond toen ordetroepen het vuur op de demonstranten openden.

    Uitgaansverbod
    De Nepalese oppositie wilde zaterdag een grote demonstratie tegen het autoritaire bewind van koning Gyanendra houden. De autoriteiten kondigden daarop voor dit weekeinde een uitgaansverbod in hoofdstad Kathmandu en omgeving af, waarna de oppositie besloot de acties uit te stellen.

    Net als zaterdag geldt deze zondag een elf uur durend uitgaansverbod voor Kathmandu en omgeving. Politie en leger mogen in die periode schieten op mensen die zich niet aan het uitgaansverbod houden, meldde de staatstelevisie. De autoriteiten hebben het mobiele telefoonverkeer en het internet platgelegd.

    Betoging
    Ondanks het uitgaansverbod zijn zondag duizenden mensen in Kathmandu de straat opgegaan. Volgens een woordvoerder van de oppositie opereren de betogers in de hoofdstad in kleine groepjes. Een 17-jarige jongen raakte gewond door een rubberen kogel van de politie.
    Ook in de zuidwestelijke stad Bharatpur betoogden zondag tegenstanders van koning Gyanendra. Volgens Nepalese media gooiden de actievoerders stenen naar de politie. De politie beantwoordde dat met traangas.

    Democratie
    Eerder deze week stelden de autoriteiten al een nachtelijk uitgaansverbod in. De oppositiepartijen willen met de betogingen bereiken dat Gyanendra de democratie in het land herstelt. Donderdag hadden zij al een vierdaagse staking uitgeroepen.
    De afgelopen dagen kwam het tot zware ongeregeldheden tussen actievoerders en de oproerpolitie in Kathmandu. Vele honderden mensen zijn opgepakt en er zijn tientallen gewonden gevallen. Ook in de nabijgelegen steden Lalitpur en Patan is het onrustig.
    Gyanendra trok vorig jaar vrijwel alle macht naar zich toe, naar eigen zeggen om een einde te maken aan een al jaren durende opstand van maoïstische rebellen. De rebellen, die in grote delen van het land de dienst uitmaken, willen de koning verjagen en een communistisch bewind stichten. In november vormden de maoïsten een losse alliantie met de oppositiepartijen.

    Bij urenlange gevechten tussen rebellen en regeringstroepen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twaalf doden gevallen, negen rebellen en drie militairen. Volgens een woordvoerder van het regeringsleger vielen duizenden rebellen bases van het leger en overheidsgebouwen aan in districten in het westen van het land.
    BRON: www.nu.nl

    Volg ook het reisverslag van P8 in Nepal: [Reisverslag] Mijn Nepalreis
    pi_36842540
    - edit -

    zie het feedback topic

    [ Bericht 84% gewijzigd door DutchTrain op 11-04-2006 07:24:50 ]
    pi_36905511
    Vandaag kreeg ik als eerste post van mijn nieuwe ziektekosten verzekeraar..Nee geen brief waarin ze melden dat mijn aanvraag in behandeling is, maar een dinercard en reischeque van E50.-

    Die reischeque is alleen bij Sunweb te verzilveren.Op dat punt had het nog mijn intersse , want die hebben soms aardige aanbiedingen. Echter de de kleine letters zeggen dat deze cheque alleen voor brochure prijzen geldt en max 1 reischeque per boekingsformulier en alleen voor pakket reizen (vlucht, hotel eten en hostess). Kortom ik heb ik niks aan, als iemand toch van plan was binnenkort bij sunweb te boeken, roep maar.
    pi_36934449
    Nederland en Suriname liberaliseren luchtverbinding
    quote:
    Per 1 mei 2006 kunnen door Nederland en Suriname drie lijndienstmaatschappijen worden aangewezen op de lijn Amsterdam-Paramaribo.
    In Nederland is er naast KLM dus ruimte voor twee nieuwe gegadigden. De Nederlandse luchtvaartmaatschappijen Martinair en TUI Nederland hebben bij Verkeer en Waterstaat een verzoek ingediend en zijn door staatssecretaris Melanie Schultz van Haegen aangewezen om deze route te bedienen. Beide maatschappijen zijn van plan om twee keer per week een lijndienst op Paramaribo uit te voeren.

    Het beleid van staatssecretaris Schultz van Haegen is er altijd op gericht geweest de luchtvaartrelatie met Suriname te liberaliseren. Staatssecretaris Schultz houdt daarom vast aan de gemaakte afspraken over marktwerking en liberalisering. Marktwerking is een voorwaarde om continuïteit en verbetering van de dienstverlening tegen concurrerende prijzen te waarborgen.
    Nederland en Suriname hebben in 1990 een luchtvaartovereenkomst afgesloten, op grond waarvan er vanuit elk land één lijndienstmaatschappij mag vliegen op de route Amsterdam - Paramaribo. Dit zijn KLM en de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM).

    In 2004 hebben Nederland en Suriname afgesproken om de luchtvaartrelatie tussen beide landen per 1 mei 2006 verregaand te liberaliseren. Er is destijds op aandringen van Suriname een overgangstermijn van twee jaar afgesproken om de SLM in staat te stellen haar eigen operaties tussen Paramaribo en Amsterdam duurzaam op te bouwen.

    Suriname heeft eerder deze week laten weten de gemaakte afspraken ten uitvoer te zullen brengen.
    bron: www.venwnieuws.nl

    Eindelijk dus concurrentie op deze verbinding, waarvan de prijzen blijkbaar kunstmatig hoog waren, gezien de aangekondigde prijsdaling van KLM per 1 mei.
    pi_36974819
    NS Dagkaart voor ¤ 12,95
    quote:
    Blokker bestaat dit jaar 110 jaar en viert dat met verschillende acties en aanbiedingen. Vanaf zaterdag 15 april trakteert het bedrijf haar klanten op een voordelig dagje uit. In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen biedt Blokker de mogelijkheid om voor slechts 12,95 euro een dag lang door Nederland te reizen met de binnenlandse treinen van NS. De NS-dagkaart is geldig in de 2e klas voor één volwassene met maximaal twee kinderen tot 12 jaar. De kaart is van 15 t/m 28 april uitsluitend te koop bij Blokker en is geldig op zaterdagen en zondagen in de maand mei en de eerste twee weken van juni. Ook op tweede pinksterdag is de kaart geldig.
    Een goede actie van NS / Blokker. Een retourtje Amsterdam / Rotterdam met korting is al duurder dan die 12,95

    BRON


    [ Bericht 10% gewijzigd door DutchTrain op 15-04-2006 09:57:20 ]
      zaterdag 15 april 2006 @ 23:10:22 #14
    82578 Grimm
    shoo bi do bi doo
    pi_36992899
    http://www.ugogo.co.uk/ voor goedkope camping prijzen etc.
    pi_37004638
    Dat lijkt me geen speciale aanbieding Grimm.
    pi_37151381
    Reisbeurs voor Jongeren
    wanneer: ZONDAG 23 APRIL 14.00 - 18.00 uur gratis entree
    locatie: WILLEMEEN Willemsplein 1, Arnhem
    quote:
    Je hebt Nederland wel effe gezien en je vraagt je af wat de wereld je nog meer te bieden heeft? Kom langs bij U TRAVEL, de alternatieve reisbeurs van Arnhem!
    Van vrijwilligerswerk in Afrika, een voetreis door Nepal of studeren in Amerika, alles zal op 23 april aan bod komen.

    Diverse organisaties zullen klaar staan voor al je vragen en er zijn jongeren die vertellen over hun ervaringen in het buitenland. Daarnaast zal Willemeen geheel in buitenlandse sferen zijn; dus veel exotische muziek en eten!

    Als je op reis bent geweest, heb je meestal indrukwekkende verhalen en mooie foto's. In een aparte ruimte met projectiescherm zullen vandaag verschillende persoonlijke reisverhalen gepresenteerd worden:

    14.30 uur - Stage lopen in Ghana (door Inge)
    15.15 uur - Bergen beklimmen in Schotland (door Clinton)
    16.00 uur - Vrijwilligerswerk in Paramaribo, Suriname (door Sanne)
    16.45 uur - Reizen met een kind door Cuba (door Stefan)
    17.30 uur - Highschool in de Verenigde Staten (door Roos)

    Deelnemende organisaties:
    AUSTRALIAN BACKPACKERS - Work en Travel in Australië en Nieuw Zeeland
    BOROVANY - Creatieve workshopvakanties in Tsjechië
    ECEAT - Vakanties op milieuvriendelijke boerderijen
    HULPVERLENING GELDERLAND MIDDEN - Voorlichting over gezondheid op reis
    INTERNATIONALE BOUWORDE - Vrijwilligerswerk in bouwkampen in Europa
    IJU - Internationale Jeugduitwisselingen in diverse landen
    LIVINGSTONE - Werkvakanties in Europa, Afrika, India en Latijns-Amerika
    MISSIE EN JONGEREN - Leven in Afrika, Azië en Latijns-Amerika
    S-AU-PAIR - Au Pair in de Verenigde Staten
    SIW - Internationale vrijwilligersprojecten
    TRAVEL ACTIVE - Highschool, Stage, Taalreizen, Au-pair, Work en Travel
    YFU - Highschool of college via gastgezin in 30 landen
    Gezien het aantal topics over travelactive en andere werkvakanties waarschijnlijk interessant voor vele FOK!'ers
    pi_37156913
    Tot 40% korting op alle vluchten in onze verzengende zomerkoopjes!


    We hebben 4 miljoen zitplaatsen met tot 40% korting! Dit geldt voor alle vluchten en alle routes tot eind juni! Je hebt tot dinsdag 25 april 2006 om je voordelige vluchten te boeken voor een reis tot en met 30 juni 2006 - zoek de gele promotietarieven op easyJet.com

    Of je nu een ontspannend weekendje uit wil boeken, een nieuwe stad wil verkennen of de grote massa vóór wil zijn op het strand, je zult massa's besparen via onze verzengende koopjestarieven.

    Mis deze kans niet - de sale moet eindigen op 25 april 2006 om middernacht. Boek nu!
      maandag 24 april 2006 @ 16:38:33 #18
    407 Hik
    La vida es un carnaval
    pi_37248347
    Na The Travel Book, met alle landen van de wereld, prachtige foto's en veel wegdromen...



    The Travel Book

    ... zag ik dit weekend (bij Stanley en Livingstone natuurlijk) The City Book staan. 200 steden van over de hele wereld en gelukkig naast Parijs en Kaapstad ook minder voor de hand liggende steden als Sienna, Mendoza, Zanzibar-town en Bath.

    The Cities Book

    Erg lang in staan te bladeren, erg mooi....

    Nog iemand mijn verjaardag vergeten misschien?
    Travel is fatal to prejudice,bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it solely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one corner of the earth all one's lifetime.
    pi_37250561
    Mja, ze moeten wat nu het met de reisgidsen niet meer loopt he?
      dinsdag 25 april 2006 @ 03:10:40 #20
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_37268806
    Schrijf je er even een leuk verslag over in Reviews van reisliteratuur als je hem gelezen hebt?
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_37629623
    Flitstrein geliefd vervoermiddel bij stedentrips

    AMSTERDAM - Parijs is de populairste shoppingstad van Europa, op de voet gevolgd door Londen. Dat concludeert het samenwerkingsverband van de hoge snelheidstreinen in Europa, Rail Europe na analyse van de reizigerscijfers. Door de komst van de hogesnelheidstreinen zijn deze steden voor dagjestrips toegankelijker geworden. Toch zijn er volgens Rail Europe ook een toenemend aantal zakenreizigers die gebruik maken van de flitstreinen.
    Het marktaandeel van dit vervoersmiddel over het spoor wordt elk jaar groter ten opzichte van de luchtvaartmaatschappijen. Op het traject Brussel-Londen had treinvervoerder Eurostar vorig jaar een marktaandeel van 64 procent en op Parijs-Londen 71 procent.

    Gemak
    Het gemak van het vervoer, de betrouwbaarheid en het reizen van centrum naar centrum worden door passagiers als belangrijke voordelen gezien. Woordvoerder van Rail Europe Johan Brisson: "Met vliegen gaat er meer reistijd verloren met check-in en bagage ophalen, is er altijd sprake van financiële toeslagen en zijn er vaker vertragingen dan met de trein. Zo had Eurostar in 2005 met zijn flitstrein naar Londen een stiptheid van 86,3 procent, geen enkele luchtvaartmaatschappij komt boven de 70 procent."

    Sinds de TGV 25 jaar geleden is gaan rijden, zijn er 1,2 miljard passagiers vervoerd. Vorig jaar bracht de Eurostar 7,4 miljoen reizigers naar Brussel, Parijs en Londen. Thalys vervoerde vorig jaar 6,2 miljoen passagiers. Brisson verwacht dat het vervoer per flitstrein alleen maar zal toenemen. In 2007 wordt de reistijd van Amsterdam naar Parijs 40 minuten korter en komt op iets meer dan drieënhalf uur.

    Grotere rol
    Ook woordvoerder Michiel Jonker van de NS gaat ervan uit dat in het vervoer tot 1000 kilometer de flitstrein een steeds grotere rol gaat spelen. "Je bent nu al binnen 5 uur van Brussel naar Marseille met de trein. Air France reserveert nu al wagons bij de Thalys om hun reizigers vanuit Amsterdam naar Parijs te brengen voor intercontinentale vluchten in plaats van ze te vervoeren met het vliegtuig."

    Ook KLM vliegt al niet meer op Eindhoven en Antwerpen, maar geeft de passagiers een treinkaartje voor het afleggen van dat traject. Woordvoerder Bart Koster: "De snelste reistijd telt of het nu per spoor of door het luchtruim is. In de toekomst zullen vliegpassagiers waarschijnlijk de bagage kunnen inchecken op een treinstation."

    Comfort
    Behalve een snellere reistijd investeren de Europese snelheidstreinen ook in comfort. Ontwerpers als Philippe Starck en Christian Lacroix worden ingeschakeld om wachtruimtes bij stations in te richten en het interieur van de treinen te verfraaien.
    De komst van de TGV heeft bovendien geleid tot de modernisering van steden. Brisson: "In een stad als Keulen was 20 jaar geleden niet veel te beleven, maar door de flitstrein heeft de middenstand zich enorm ontwikkeld."

    BRON
      zondag 7 mei 2006 @ 21:27:31 #22
    104956 DiegoArmandoMaradona
    Argentina en PSV
    pi_37641346
    -edit-

    dat had je ook in het andere topic kunnen zien en je vraag mag je ook zelf stellen

    [ Bericht 53% gewijzigd door DutchTrain op 07-05-2006 21:28:59 ]
    "We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
    pi_37641520
    - edit -

    post dan niet

    [ Bericht 100% gewijzigd door DutchTrain op 07-05-2006 22:13:07 ]
      woensdag 10 mei 2006 @ 21:03:19 #24
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_37718457
    Ryan Air gaat vanaf Eindhoven ook naar Marseille vliegen.
    quote:
    Ryanair breidt verder uit op Eindhoven Airport
    Gepubliceerd op woensdag 10 mei 2006
    EINDHOVEN (ANP) - Ryanair komt met een nieuwe bestemming vanaf Eindhoven Airport. De Ierse prijsvechter gaat vanaf 8 november dagelijks vliegen op de Zuid-Franse havenstad Marseille.

    Ryanair verwacht jaarlijks 100.000 passagiers heen en weer te vliegen tussen Eindhoven en Zuid-Frankrijk. Nu vliegt Ryanair al op zes bestemmingen vanaf Eindhoven Airport.

    De maatschappij opende in Marseille haar zestiende basis. Lang werd ervan uitgegaan dat die eer aan Eindhoven te beurt zou vallen. Eindhoven staat nog altijd op ons lijstje, aldus directeur David Gering van Ryanair Benelux.

    Hij praat al een paar jaar over het omvormen van Eindhoven Airport tot een basis van Ryanair. Dat houdt in dat de luchthaven een thuisbasis wordt voor een aantal Boeings van het Ierse bedrijf. Dat zou voor enkele tientallen banen extra zorgen. Volgens berekeningen van Eindhoven Airport levert de jongste bestemming ongeveer honderd extra banen op in de regio.

    Permanente basis

    Ryanair wil een permanente basis op Eindhoven beginnen wanneer de politiek de regels voor geluidsoverlast verruimt. Commercieel directeur Joost Meijs van Eindhoven Airport heeft daar vertrouwen in.

    Ondanks dat Eindhoven Airport dit jaar waarschijnlijk geen permanente basis wordt, is de luchthaven tevreden met de bestemming Marseille. ,,We hadden, buiten een lijndienst naar Parijs, nog geen andere Franse lijndienstbestemming die direct vanaf Eindhoven te bereiken is. Bij lange vakanties in het buitenland is Frankrijk de favoriete bestemming van Nederlanders'', aldus Meijs.
    bron
      donderdag 11 mei 2006 @ 02:33:26 #25
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_37727018
    Ik ben benieuwd wat dat gaat kosten. Is wel de manier om "goedkoop" in Zuid Frankrijk te komen zonder 13 uur in een auto te zitten.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_37727409
    De zomer Thalys is er ook nog.
      donderdag 11 mei 2006 @ 07:14:44 #27
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_37727462
    Ah ja, nou weet ik weer waarom ik die zo duur en onlogisch vond.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_37778392
    quote:
    Op donderdag 11 mei 2006 02:33 schreef Jaguarized het volgende:
    Ik ben benieuwd wat dat gaat kosten. Is wel de manier om "goedkoop" in Zuid Frankrijk te komen zonder 13 uur in een auto te zitten.
    Transavia vliegt al vanaf 80 euro een retourtje Nice, Toulon en Pau. Het is een volgende stap in de concurrentie op dezelfde bestemmingen helaas. Alleen maar om marktaandeel van de ander af te snoepen in plaats van niewe bestemmingen aan te bieden.

    De zomerthalys is overigens niet zo duur; vanaf 130 euro heb je al een retourje en ben je er in een uur of 6,
      zaterdag 13 mei 2006 @ 03:28:27 #29
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_37780116
    quote:
    Op zaterdag 13 mei 2006 01:06 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Transavia vliegt al vanaf 80 euro een retourtje Nice, Toulon en Pau. Het is een volgende stap in de concurrentie op dezelfde bestemmingen helaas. Alleen maar om marktaandeel van de ander af te snoepen in plaats van niewe bestemmingen aan te bieden.

    De zomerthalys is overigens niet zo duur; vanaf 130 euro heb je al een retourje en ben je er in een uur of 6,
    Nadeel van de zomerthalys is dat ie om 05.20 of 06.20 uit Amsterdam vertrekt?
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_37786341
    quote:
    Op zaterdag 13 mei 2006 01:06 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Transavia vliegt al vanaf 80 euro een retourtje Nice, Toulon en Pau. Het is een volgende stap in de concurrentie op dezelfde bestemmingen helaas. Alleen maar om marktaandeel van de ander af te snoepen in plaats van niewe bestemmingen aan te bieden.

    De zomerthalys is overigens niet zo duur; vanaf 130 euro heb je al een retourje en ben je er in een uur of 6,
    Of het direct concurrentie is weet ik niet. Transavia vliegt niet vanaf Eindhoven naar die bestemmingen, dus hier (ik woon in Eindhoven, nog wel) is het een goede aanvulling lijkt me, buiten het feit dat er weer 100 banen bijkomen.
    pi_38431762
    Voor 15 euro enkele reis door Frankrijk
    http://www.tgv.com/nl/nl/

    Naast de 10 jaar Thalys actie (zie dit topic ) heeft de TGV ook nog een aanbieding voor reizen door Frankrijk.
    quote:
    Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van TGV kunt u nu profiteren van verjaardagsprijzen!
    Een enkele reis vanaf ¤15 per TGV of Corail. Terugreis en nacht van zaterdag op zondag ter plaatse verplicht.
    Verkoopperiode van 30 mei t/m 24 juni 2006, Reisperiode van 31 mei t/m 27 juni 2006.
    Wellicht interessant voor een ieder die de Tour, de 24h van Le Mans, 14 juli of andere evenementen wil bezoeken
    pi_38454566
    Heeeel erg goed topic!

    Ik lees mee
    "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
      vrijdag 2 juni 2006 @ 05:18:04 #33
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_38463660
    Fly free of charge to Copenhagen or Billund with Sterling!

    In the period 15 August - 25 September, Sterling is giving away free tickets to Copenhagen or Billund.
    And when we say free, we mean £ 0.00, including all taxes and charges.
    Your return ticket will be at the same low price as always.
    Order before 07.06.06 and enjoy the summer in lovely Scandinavia.

    The offer applies to a limited number of seats on selected departures.

    Book now!

    Je krijgt dus gratis een heenreis en betaalt alleen voor de terugreis. Het enkeltje voor de terugreis Kopenhagen - Amsterdam is er voor 34 + 27 euro taxes = 61 euro.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      vrijdag 2 juni 2006 @ 20:34:03 #34
    61447 Douwe
    Ik heb gelijk
    pi_38486023
    Kun je ook alleen een 'oneway' kopen, en met bijvoorbeeld de trein terug?

    [ Bericht 3% gewijzigd door Douwe op 02-06-2006 20:40:09 ]
      zaterdag 3 juni 2006 @ 01:10:59 #35
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_38494971
    Nee.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_38640777
    Voor 25 euro inclusief tax retour Eindhoven - London Stansted

    bron

    Met Ryanair vlieg je nu voor 10 euro inclusief tax naar London Stansted. Wil je een retoutje, dan betaal je slechts een kleine 25 euro.

    Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden:

    Boekingsperiode: 02.06.06 - 08.06.06
    Reisperiode: 16.06.06 - 25.10.06
    Reisdagen: Mon - Thurs & Sat (subject to availability)
    Reserveren: 14 dagen van te voren
    Niet te boeken op: 14.07.06 - 31.08.06 All Holidays, School Breaks and major sporting events are excluded from this offer
    pi_38641158
    Ik heb trouwens een paar vier daagjes Kopehagen geboekt
    "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
      donderdag 8 juni 2006 @ 03:27:59 #38
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_38645061
    quote:
    Op woensdag 7 juni 2006 23:27 schreef DutchTrain het volgende:
    Boekingsperiode: 02.06.06 - 08.06.06
    We hebben nog een kleine 33 minuten!
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_38653691
    quote:
    Op donderdag 8 juni 2006 03:27 schreef Jaguarized het volgende:
    We hebben nog een kleine 33 minuten!
    Kan vandaag ook nog
      donderdag 8 juni 2006 @ 16:04:39 #40
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_38660091
    quote:
    Op donderdag 8 juni 2006 13:10 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Kan vandaag ook nog
    Ik heb dat tarief overigens niet kunnen vinden.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_38660337
    quote:
    Op donderdag 8 juni 2006 16:04 schreef Jaguarized het volgende:

    Ik heb dat tarief overigens niet kunnen vinden.
    Dat ligt aan jou. Met drie klikken vind je een heenreis op 6 juli en een terugreis op 9 september.

    Vooral in september zijn vrijwel alle dagen nog te boeken (binnen de voorwaarden)
      donderdag 8 juni 2006 @ 16:30:39 #42
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_38661206
    quote:
    Op donderdag 8 juni 2006 16:10 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Dat ligt aan jou. Met drie klikken vind je een heenreis op 6 juli en een terugreis op 9 september.

    Vooral in september zijn vrijwel alle dagen nog te boeken (binnen de voorwaarden)
    Een week geleden kon het niet namelijk. Toen was die actie ook en stond op de website van Ryanair dat deze verlend zou worden tot 8/6.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_38672259
    godver, zie ik dit weer te laat
    pi_38743577
    quote:
    Op woensdag 7 juni 2006 23:27 schreef DutchTrain het volgende:
    Voor 25 euro inclusief tax retour Eindhoven - London Stansted

    bron

    Met Ryanair vlieg je nu voor 10 euro inclusief tax naar London Stansted. Wil je een retoutje, dan betaal je slechts een kleine 25 euro.

    Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden:

    Boekingsperiode: 02.06.06 - 08.06.06
    Reisperiode: 16.06.06 - 25.10.06
    Reisdagen: Mon - Thurs & Sat (subject to availability)
    Reserveren: 14 dagen van te voren
    Niet te boeken op: 14.07.06 - 31.08.06 All Holidays, School Breaks and major sporting events are excluded from this offer
    shiiiiiiiiiiiiiittttttttttttt

    gemist
      woensdag 14 juni 2006 @ 21:24:16 #45
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_38863105
    http://www.skyeurope.com/nl/Default.aspx?CatID=117

    Nu boeken tot zondag voor 50% korting op vluchten van 4 september tot en met 30 november, zo kunnen er goede deals gemaakt worden!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
    pi_38863382
    Leuke site

    maar als ik voor 28pp een retourtje praag boek hè, wat komt daar nog overheen qua toeslagen
    pi_38863574
    quote:
    Op woensdag 14 juni 2006 21:30 schreef kikoooooo het volgende:
    Leuke site

    maar als ik voor 28pp een retourtje praag boek hè, wat komt daar nog overheen qua toeslagen
    de toeslagen komen op ¤ 46,44 dus je kan voor 60,44 retour vliegen
    pi_38868245
    En Krakau is vanaf 75e?
    pi_38886910
    Wizzair verhuist van Amsterdam naar Eindhoven.

    Wizzair gaat vanaf september drie keer per week vliegen van Eindhoven naar Budapest. Zij deden dit eerder al vanaf Schiphol, waar ze concurrentie hadden van skyeurope..
    quote:
    Eindhoven is Wizz Air's new destination in The Netherlands
    2006. 06. 14.
    Wizz Air, Central and Eastern Europe's largest low fare – low cost airline announced today that it would move from Amsterdam-Schiphol Airport to Eindhoven Airport as of 19th September 2006.

    This step will result in lower fares and faster, easier check-in and boarding for the passengers, as Eindhoven is a smaller and more cost efficient airport than Schiphol in Amsterdam. The savings will be passed directly on to the customers who can book their flight for as little as 29,99 EUR (including taxes and charges) on wizzair.com or via call centre (+36 1 470 94 99. Eindhoven will become a new and exciting destination for Hungarians, who can now easily travel not only to Amsterdam and South-Holland, but also the Northern part of Belgium and the Ruhr region in Germany. On the other hand, Budapest will be another great Central-European destination to discover for travellers from Eindhoven and the region.

    "We guarantee the lowest fares between Holland and Hungary. We are very proud to offer this new low fare flight to our passengers from Eindhoven and we invite them to discover the beautiful historical sites and great night life of Budapest and Hungary. Eindhoven Airport is also a great gateway for us to a number of regions like Southern Holland, Ruhr region and Northern Belgium. We are looking forward to our first flight and fruitful cooperation." - said Natasa Kázmér, Director of Corporate Communication and Public Affairs of Wizz Air.

    Joost Meijs, Director Commercial Services & PR at Eindhoven Airport added: "Budapest has been on our list for a while now and we are especially pleased to offer this new and booming destination from Eindhoven Airport through Wizz Air, the most dynamically growing Central and Eastern European low fare airline. The increasing number of flights to more and more destinations means more passengers, fast developing economy and therefore more jobs in the region. We are committed to contribute to this development and offer more exciting destinations from Eindhoven Airport."
    pi_38887008
    Daar zal Eindhoven blij mee zijn inderdaad.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_38887269
    quote:
    Op donderdag 15 juni 2006 15:56 schreef Jaguarized het volgende:
    Daar zal Eindhoven blij mee zijn inderdaad.
    daar denken sommigen heel anders over:
    quote:
    Airport is prullenbak

    Donderdag 15 juni 2006 - Ondanks dat er een nieuwe directe NS verbinding naar Schiphol is, ondanks het toverwoord ’Brainport’, vindt er weer een prijsvechter de open deuren van Eindhoven Airport als goedkope vluchthaven.
    Wizz Air uit Oost- en Midden Europa gaat voor drollenprijzen de verbinding Boedapest-Eindhoven invullen. Alsof dat iets van de strategie van Eindhoven Airport ten goede komt, behalve volume- en herrie groei. Dit is zo’n goedkope groei, afval van Schiphol, waar weinig aan te verdienen is. Hiermee wordt Eindhoven Airport niet alleen de prullenbak van Schiphol, maar krijgt het ook een nieuwe functie naast zakelijke-, pret-, militaire vluchten nu ook overstapplaats. Dat gemeenten en provincie deze nieuwe functie als overstapplaats weer zo makkelijk toelaten is onbegrijpelijk. Zo een overstapfunctie geeft alleen de lasten, niet de lusten, geen economisch belang voor de regio.

    L. BRANDS
    bron
    pi_38887399
    Hmm ja daar zit ook wat in ja. Aan de andere kant lijkt me Boedapest wel een bestemming in opkomst waardoor Eindhoven er dus ook baat bij kan hebben qua passagiersaantallen.

    Tevens klopt dat "goedkope luchthaven" ook niet echt, 26 euro taxes bij een Ryanair enkeltje is altijd nog meer dan 14 euro per retourtje bij Easyjet vanaf Amsterdam.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      donderdag 15 juni 2006 @ 16:46:40 #53
    61447 Douwe
    Ik heb gelijk
    pi_38888690
    Wizzair blijft toch nog wel even óók naar Amsterdam vliegen he? Heb een ticket Boedapest-Amsterdam eind juli met ze, en Eindhoven is een takkestuk verder weg dan Schiphol Edit: Al gevonden, pas vanaf 19 september. Phew

    Jag: Easyjet hanteert ook niet de echte taxen . Ik meen dat je 57 euro per retourtje aan Schiphol direct moet betalen, + nog eens taxen die de luchtvaartmaatschappij je gaat doorberekenen
    pi_39088985
    Nieuwe actie van NS + Kruidvat

    Koop nu 2 avondnetkaarten voor ¤9,50. Ofwel voor 4,75 kun je een avondje onbeperkt sporen door Nederland. Een goede actie, alhoewel ik toch liever het avondretour weer blijvend ingevoerd had gezien

    Zie de voorwaarden op www.kruidvat.nl

    Meer discussie in: Nieuwe NS/Kruidvat actie: 2 personen 9.95 reizen
    pi_39312562
    Catamarans Hoek van Holland - Harwich van Stena Line volgend jaar uit de vaart.

    De low cost airlines hebben er helaas voor gezorgd dat de goedkoopste verbinding tussen Nederland en het centrum van Londen volgend jaar voorbij is. Voor mensen die niet van vliegen houden is het dus de hoop dat er snel een rechtstreekse trein Amsterdam - Londen komt... Voorlopig nog maar overstappen in Brussel.

    Zelf vond ik deze boot de meest comfortabele manier van reizen en nauwelijks langzamer dan vliegtuig of trein. Jammer was altijd de treinrit aan de Engels zijde.

    het persbericht is overigens positiever:
    quote:
    STENA LINE GAAT FORS INVESTEREN OP HAAR NOORDZEE ROUTES
    Stena Line, Europa's grootste ferrymaatschappij, gaat voor een bedrag van ongeveer ¤100 miljoen investeren in haar route Hoek van Holland - Harwich.

    De vertrouwde 'Stena Hollandica' en 'Stena Britannica' worden spectaculair verlengd en verbeterd
    In het voorjaar van 2007 worden zij met respectievelijk 52 en 28 meter verlengd tot 240 meter om meer capaciteit te kunnen bieden. Daarmee worden zij de langste Ropax schepen op de Noordzee. Beide schepen worden ook volledig gerestyled waarbij de faciliteiten voor zowel de zakelijke als de particuliere reizigers aanzienlijk worden uitgebreid en verbeterd.

    De dienstregeling tussen Hoek van Holland en Harwich komt overigens niet in gevaar tijdens de werfbezoeken van de 'Stena Hollandica' en de 'Stena Britannica'. De schepen gaan om de beurt naar de werf en de 'Stena Seatrader', het voor een andere Noordzee route nieuw bestelde schip, wordt in die periode ingezet op de route Hoek van Holland - Harwich.

    In een toelichting op de op handen zijnde investering, verklaarde Gunnar Blomdahl, CEO van Stena Line: "De route Hoek van Holland - Harwich is belangrijk voor ons. Met deze investering kunnen we aan de wensen van onze klanten voldoen door zowel aan de passagiers-, als vrachtklanten de juiste capaciteit te blijven bieden."

    Ook Pim de Lange, Area Director North Sea bij Stena Line benadrukte: "Het is dus 'business as usual' en onze passagiers kunnen in de toekomst blijven rekenen op de goede service die wij bieden tussen Hoek van Holland en Harwich."

    In aanvulling op de investering in de twee Superferries, investeert Stena Line ook in twee nieuwe schepen voor de vrachtroute Hoek van Holland - Killingholme. Door deze nieuwe schepen kunnen betere afvaarttijden en een grotere capaciteit aan de vrachtklanten worden geboden.

    Gunnar Blomdhal, CEO van Stena Line. "In het geheel is met deze maatregelen een totale investering van ¤300 miljoen gemoeid. Hiermee onderschrijft Stena Line het strategische belang van haar routes op de Noordzee."

    Tot 2007 blijft de 'Stena Discovery' varen. In de traditioneel rustige periode - 30 oktober tot en met 7 december - is er een aangepaste diensregeling. Dit vanwege de extreem hoge brandstofkosten, want om de hoge snelheid van 75 km per uur te kunnen varen verbruikt de 'Stena Discovery' maar liefst 180.000 liter brandstof per dag.

    De ideale ligging van de Stena Line havens en de gunstige vertrektijden, belangrijke redenen voor passagiers om met Stena Line te reizen, blijven zoals het is. Het comfort aan boord, een andere belangrijke reden om met Stena Line te reizen, wordt verbeterd! Vanzelfsprekend blijven ook de uiterst concurrerende tarieven.
    http://www.stenadiscovery.nl/nl/images/krantbericht.jpg
    pi_39319866
    quote:
    Op maandag 24 april 2006 16:38 schreef Hik het volgende:
    Na The Travel Book, met alle landen van de wereld, prachtige foto's en veel wegdromen...

    [afbeelding]

    The Travel Book

    ... zag ik dit weekend (bij Stanley en Livingstone natuurlijk) The City Book staan. 200 steden van over de hele wereld en gelukkig naast Parijs en Kaapstad ook minder voor de hand liggende steden als Sienna, Mendoza, Zanzibar-town en Bath.

    The Cities Book

    Erg lang in staan te bladeren, erg mooi....

    Nog iemand mijn verjaardag vergeten misschien?
    Mijn ouders hebben ze allebei en ze zijn echt mooi! Goede aankoop
    pi_39497176
    quote:
    Luchtvaart ontduikt vergoeding reizigers
    Uitgegeven: 4 juli 2006 06:21

    DEN HAAG - Luchtvaartmaatschappijen ontduiken vaak de verplichte financiële vergoeding die zij aan passagiers moeten betalen bij annulering of langdurige vertraging. De maatschappijen beroepen zich veelal op overmacht, wat ze vrijwaart van betaling. Vluchten worden ook minder vaak geannuleerd.

    De luchtvaartinspectie constateert een kleine anderhalf jaar na invoering van de compensatieregeling voor reizigers dat deze niet goed werkt. "Ze is lastig voor iedereen", zei Helma Neppérus, hoofddirecteur burgerluchtvaart van de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), in een vraaggesprek met het ANP. De inspectie heeft bijna zevenhonderd klachten ontvangen van passagiers die ontevreden zijn over de toepassing van de regeling.


    Overmacht
    De IVW beoordeelt de uitvoering van de regeling en zegt kritisch te kijken als maatschappijen bij vertraging spreken van overmacht, zoals slecht weer of stakingen. Het is een van de uitzonderingen waarop luchtvaartbedrijven zich kunnen beroepen om onder de vergoeding uit te komen. Afgelopen jaar is gebleken dat vervoerders hier veelvuldig gebruik van maken. "Luchtvaartmaatschappijen sputteren tegen omdat de regeling ze geld kost", lichtte Neppérus toe. "Een defecte motor geloof je een keer wel, maar niet meer als het meerdere keren voorkomt."

    Discussies
    Van de Nederlandse maatschappijen zijn het vooral KLM en Transavia die soms moeilijk doen. "Met deze maatschappijen zijn veel discussies geweest. Ze moeten eraan wennen dat wij zulke kritische vragen stellen." Martinair daarentegen presteert goed.

    Volgens de Europese regeling hebben luchtreizigers bij een annulering recht op volledige terugbetaling van de ticketprijs of op een retourvlucht naar het vertrekpunt. Ook bij een vertraging van langer dan vijf uur kunnen passagiers hun ticket vergoed krijgen.

    Klachten
    De IVW kan momenteel niet veel doen met klachten van passagiers die ontevreden zijn over de wijze waarop maatschappijen de compensatieregeling in de praktijk brengen. "Wij gaan na wat er is gebeurd, stellen vragen en geven dan advies", zei Neppérus. Aan dat advies hoeven luchtvaartmaatschappijen zich niet te houden, maar in sommige gevallen leidt kritiek van de IVW alsnog tot een vergoeding. De enige andere optie voor reizigers is een gang naar de rechter. "Maar dat doen veel mensen niet, behalve advocaten."

    Omdat de inspectie alleen adviezen aan luchtvaartmaatschappijen mag geven, zou het toezicht op de regeling volgens Neppérus in betere handen zijn bij een onafhankelijke geschillencommissie. "De inspectie is geen individuele klachtenbehandelaar maar toezichthouder." Zelf zal ze echter niet met het initiatief komen om die op te richten. "Het moet vanuit de sector zelf komen." De Consumentenbond heeft eerder al om een geschillencommissie gevraagd.

    De moeizame opstelling van de luchtvaartmaatschappijen manifesteert zich niet alleen op vluchten van en naar Nederland, het werkterrein van de IVW. Neppérus: "Op een recente Europese vergadering bleek dat iedereen ermee te maken heeft." De hoofdinspecteur wil de problemen beteugelen door meer duidelijkheid te scheppen. Het is belangrijk dat goed wordt vastgelegd wanneer er sprake is van overmacht. Alles tot in detail omschrijven is echter onmogelijk, denkt Neppérus. In veel gevallen zal de rechter eraan te pas moeten komen om een oordeel te vellen. "En dat is helemaal niet erg."
      Moderator dinsdag 4 juli 2006 @ 21:28:26 #58
    45833 crew  Fogel
    pi_39519490
    Vliegen zoveel je wil met Widerøe binnen Noorwegen in een periode van twee weken tijd voor een prikkie!
    quote:
    The Explore Norway Ticket

    Available for travel in two weeks within the period 25. June to 28. August!

    Discover just how much Norway has to offer. Take off on an exciting adventure and experience the wonders of Norway for yourself.

    With its breathtaking natural landscapes, fascinating historical sights, exhilarating activities and vibrant modern cities, Norway is an unforgettable country to visit.
    With the Explore Norway Ticket, we’re offering you an unmissable chance to discover just how much it has to offer for yourself. The ticket gives you the freedom to spend two amazing weeks flying around a choice of 34 destinations, which means you can experience as many of the spectacular wonders as you choose. Norway is a country with unlimited possibilities! You'll be surprised!

    Find out more, see:
    Travelling in south of /north of Norway for information about our destinations.
    Fares and terms for price and booking details.
    Hints and tips for useful information when planning your itinerary.

    >>>>>>>>>>>> Order your Explore Norway ticket here <<<<<<<<<<<<<<

    For further information , please contact booking.support@wideroe.no ,
    or by phone: +47 33 48 26 96 (Mon-Fri 0800-1600) or +47 81 00 12 00

    For booking in Holland, please contact Norge Reiser, tel 023-5572923 or info@norgereiser.nl
    Welcome on board!
    Bron

    Zie kaart voor de bestemmingen:
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_39519638
    quote:
    Op dinsdag 4 juli 2006 21:28 schreef Fogel het volgende:
    Bron
    Pålogget bruker har ikke leserettigheter på dokumenter i kategorien.



    http://www.wideroe.no/modules/module_123/proxy.asp?iDisplayType=2&iCategoryId=48&iInfoId=349
      Moderator dinsdag 4 juli 2006 @ 21:35:18 #60
    45833 crew  Fogel
    pi_39519697
    quote:
    Op dinsdag 4 juli 2006 21:33 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Pålogget bruker har ikke leserettigheter på dokumenter i kategorien.



    http://www.wideroe.no/modules/module_123/proxy.asp?iDisplayType=2&iCategoryId=45&iInfoId=1795
    Vaag, hier doet hij het gewoon.
    Ga naar www.wideroe.no, klik op de Engelse vlag, kies Products and Offers, en dan The Explore Norway Ticket.

    Het is dat ik geen tijd heb dit jaar, maar ik had zeer graag al die mini-vliegvelden in Noord-Noorwegen eens willen aandoen.
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_39519788
    Zeker interessant:
    quote:
    Transfer on our international flights included
    UK: We have flights from Aberdeen to Bergen or Stavanger or from Newcastle to Bergen or Stavanger or from Edinburgh to Bergen are included in the fare!
    Dus je kan ook nog via Edinburgh met Easyjet
      Moderator dinsdag 4 juli 2006 @ 21:40:57 #62
    45833 crew  Fogel
    pi_39519863
    quote:
    Op dinsdag 4 juli 2006 21:38 schreef DutchTrain het volgende:
    Zeker interessant:
    [..]

    Dus je kan ook nog via Edinburgh met Easyjet
    Of goedkoop naar Kopenhagen of Stockholm en vanaf daar beginnen kan natuurlijk ook.
    Ongeveer 500¤ voor twee weken lang onbeperkt vliegen in Noorwegen vind ik echt geen geld!
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_39598851
    Transavia Super Sale = Voor 1 euro naar Berlijn, London, Glasgow of Kopenhagen
    quote:
    Alleen op 11 juli vanaf 00.01 uur 1 dag boeken voor 1 euro* naar Berlijn, Kopenhagen, Londen** en Glasgow. www.transavia.com
    Inclusief tax kom je uit op ruim 70 euro voor een retourtje London of 80 euro voor de overige bestemmingen. Niet al te duur voor de korte termijn, maar niet altijd het goedkoopste dat je kunt krijgen
    pi_39598975
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 10:53 schreef DutchTrain het volgende:
    Transavia Super Sale = Voor 1 euro naar Berlijn, London, Glasgow of Kopenhagen
    [..]

    Inclusief tax kom je uit op ruim 70 euro voor een retourtje London of 80 euro voor de overige bestemmingen. Niet al te duur voor de korte termijn, maar niet altijd het goedkoopste dat je kunt krijgen
    Hmz, deze maar eens even onthouden.... 70eu voor retour londen is niet al te duur toch
    pi_39599036
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 10:57 schreef kikoooooo het volgende:
    Hmz, deze maar eens even onthouden.... 70eu voor retour londen is niet al te duur toch
    Ware het niet dat je dan pas in Stansted bent en eerst naar Rotterdam Airport moet.
    Als je naar het centrum van London wil, dan blijft www.golondon.nl de goedkoopste oplossing. (70 euro all in retour Nederland - London)
    pi_39603229
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 10:59 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Ware het niet dat je dan pas in Stansted bent en eerst naar Rotterdam Airport moet.
    Als je naar het centrum van London wil, dan blijft www.golondon.nl de goedkoopste oplossing. (70 euro all in retour Nederland - London)
    Da's een boot...
      vrijdag 7 juli 2006 @ 16:57:55 #67
    96922 Public_NME
    Come on you Whites!
    pi_39611067
    quote:
    Op dinsdag 4 juli 2006 21:40 schreef Fogel het volgende:

    [..]

    Of goedkoop naar Kopenhagen of Stockholm en vanaf daar beginnen kan natuurlijk ook.
    Ongeveer 500¤ voor twee weken lang onbeperkt vliegen in Noorwegen vind ik echt geen geld!
    Is dat incl. europees transfer ticket of alleen die pass? Hoe kom je aan die prijs, heb je die opgevraagd?
    The black and white you'll never pass, stick yer blue flag up yer arse!
    'They know on the Continent that European football without the English is like a hot dog without the mustard' Sir Bobby Charlton
      Moderator vrijdag 7 juli 2006 @ 18:08:13 #68
    45833 crew  Fogel
    pi_39613085
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 16:57 schreef Public_NME het volgende:

    [..]

    Is dat incl. europees transfer ticket of alleen die pass? Hoe kom je aan die prijs, heb je die opgevraagd?
    Prijs is inclusief vlucht van de bovengenoemde steden.
    De prijs staat gewoon op de website van Widerøe: www.wideroe.no.
    In Noorse kronen:
    1 zone: 2690
    2 zones: 3390
    Heel Noorwegen: 3990
    en een extra week: 1800.

    In ¤ is dat resp. ongeveer 340, 425, 500 en 225 euro.
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_39613100
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 13:10 schreef k_man het volgende:

    [..]

    Da's een boot...
    rlxt toch, icm een treinkaartje
    pi_39613620
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 18:08 schreef Poepoog het volgende:

    [..]

    rlxt toch, icm een treinkaartje
    Als je toch de tijd hebt wel ja.
    pi_39614160
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 18:28 schreef k_man het volgende:

    [..]

    Als je toch de tijd hebt wel ja.
    Nou zo veel langer duurt het niet, in vergelijking met een London Luton plus ov.
      vrijdag 7 juli 2006 @ 19:09:55 #72
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_39614542
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 10:57 schreef kikoooooo het volgende:

    [..]

    Hmz, deze maar eens even onthouden.... 70eu voor retour londen is niet al te duur toch
    Ik wilde die link naar Transavia ook kosten, 70 Euro is niet heel duur, echter is wel vanaf Rotterdam, leuk als je er in de buurt woont, maar anders lastig te bereiken....

    Met Easyjet kan je, als je een beetje boekt bij de acties voor 53,98 Euro all in retour naar Luton of Stansted.
    Ik voel me dan toch ook flink in de maling genomen als ik zie dat Transavia vanaf Amsterdam 43 Euro (ongeveer 80 Euro bij een retour) luchthaventax + benzinetoeslag rekent, en dat je bij Easyjet dit maar ¤ 7,50 vanaf Amsterdam (dus 15 Euro retour) kost...
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
    pi_39614612
    Easyjet gaat vanaf een speciale gate alleen voor LowCost airlines, op een of andere manier mag of kan transavia daar niet van vliegen (meestal D-pier)

    .
      vrijdag 7 juli 2006 @ 19:28:34 #74
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_39615101
    quote:
    Op vrijdag 7 juli 2006 19:12 schreef Poepoog het volgende:
    Easyjet gaat vanaf een speciale gate alleen voor LowCost airlines, op een of andere manier mag of kan transavia daar niet van vliegen (meestal D-pier)

    .
    Dat klopt, die H-pier is inderdaad goedkoper, maar daar zit geen 43,00 - 7,50 Euro = ¤ 35,50 Euro verschil tussen hoor! En dat is slechts het verschil op een enkele reis.

    Maar goed, voor Kopenhagen kan deze actie van Transavia een goede deal zijn!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
    pi_39618224
    Niet elke maatschappij belast de toeslagen volledig door aan de passagiers.
    pi_39772309
    Het winterseizoen van Transavia is vanaf nu te boeken. Mét nieuwe bestemmingen: Innsbruck, Salzburg en Geneve (vanaf Rotterdam) en nu ook een aantal winterzon bestemmingen vanaf Eindhoven:
    quote:
    Vanaf donderdag 13 juli 2006 (om 00.01 uur) zijn de volgende bestemmingen in de winterdienstregeling van transavia.com boekbaar voor de periode 30 oktober 2006 tot en met 24 maart 2007:


    Vanaf Amsterdam


    Barcelona vanaf 19,99
    Berlijn (Tegel) vanaf 19,99
    Glasgow (Prestwick) vanaf 19,99 Nieuw
    Kopenhagen vanaf 19,99
    Salzburg vanaf 19,99 Nieuw
    Madrid vanaf 29,99
    Milaan Orio al Serio vanaf 29,99
    Nice vanaf 29,99
    Pau (Pyreneeën) vanaf 29,99 Nieuw
    Genua vanaf 39,99
    Pisa vanaf 39,99
    Valencia vanaf 39,99 Nieuw
    Venetië (Treviso) vanaf 39,99
    Verona vanaf 39,99
    Alicante vanaf 49,99
    Faro vanaf 59,99
    Malaga vanaf 59,99
    Napels vanaf 59,99


    Vanaf Rotterdam

    Genève vanaf 19,99 Nieuw
    Innsbruck vanaf 19,99 Nieuw
    Londen (Stansted) vanaf 19,99
    Girona vanaf 29,99
    Nice vanaf 29,99
    Toulon vanaf 29,99 Nieuw
    Rome (Fiumicino) vanaf 49,99
    Alicante vanaf 49,99
    Faro vanaf 59,99
    Malaga vanaf 59,99


    Vanaf Eindhoven

    Alicante vanaf 49,99 Nieuw
    Faro vanaf 59,99 Nieuw
    Malaga vanaf 59,99 Nieuw


    [ Bericht 0% gewijzigd door DutchTrain op 12-07-2006 23:36:16 ]
    pi_39772469
    quote:
    Weg met die saaie bagagelabels! Geef uw koffer kleur en ontwerp uw eigen, unieke label! Met een foto van de kids, een mooie vakantiekiek, het logo van uw bedrijf of kies een van de afbeeldingen die KLM voor u heeft geselecteerd. Van uw ontwerp worden twee labels gemaakt. Voortaan herkent u uw bagage uit duizenden! Ook leuk: doe de bagagelabels aan iemand anders cadeau.

    Bestellen kan alleen als u via klm.nl een boeking heeft gemaakt*. Houd uw reserveringsnummer dus bij de hand.

    Heeft u ook voor andere passagiers een ticket geboekt onder hetzelfde reserveringsnummer? Geef dan snel dit reserveringsnummer aan hen door, want ook zij mogen ieder een gratis set bagagelabels ontwerpen en bestellen.

    maximaal één set van twee labels per persoon
    pi_39775437
    Hm weinig goede aanbiedingen op vlieggebied dit moment. Jammer dat Lowcost V-Bird er niet meer is.
    pi_39775525
    quote:
    Op donderdag 13 juli 2006 01:11 schreef Omaha het volgende:
    Hm weinig goede aanbiedingen op vlieggebied dit moment. Jammer dat Lowcost V-Bird er niet meer is.
    Ligt er aan waar je naartoe wil. Voor 65 euro vlieg je al heen en weer naar Manchester, voor 38 naar Berlijn en voor 380 naar NYC
    pi_39775605
    Nou, ben een beetje aan het zoeken we wilenl. Het eerste plan was een interrail kopen, maar het geld is een beetje een probleem (al is het voor 16 dagen reizen en camperen natuurlijk wel ideaal).
    65e Manchester klinkt niet verkeerd .
    pi_39775860
    quote:
    Op donderdag 13 juli 2006 01:17 schreef Omaha het volgende:
    65e Manchester klinkt niet verkeerd .
    www.jet2.com

    Je kan ipv Interrailen natuurlijk ook wat rond gaan vliegen met ryanair, jet2, easyjet, wizzair en skyeurope.com
    pi_39776309
    quote:
    Op donderdag 13 juli 2006 01:14 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Ligt er aan waar je naartoe wil. Voor 65 euro vlieg je al heen en weer naar Manchester, voor 38 naar Berlijn en voor 380 naar NYC
    380 voor New York? Dat moet goedkoper kunnen, althans als je bereid bent tot september te wachten.

    [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2006 01:48:55 ]
    pi_39776469
    quote:
    Op donderdag 13 juli 2006 01:48 schreef k_man het volgende:
    380 voor New York? Dat moet goedkoper kunnen, althans als je bereid bent tot september te wachten.
    Ik heb inderdaad 328 incl. tax vooorbij zien komen, maar daar mag ik van mezelf niet al te lang naar kijken
      Moderator donderdag 13 juli 2006 @ 08:36:43 #84
    45833 crew  Fogel
    pi_39778959
    Welke maatschappij kan zo goedkope reizen aanbieden naar NYC??
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_39782062
    Dat wil ik ook wel eens weten graag.
    pi_39782354
    Met Continental vlieg je zelfs al voor 308 euro incl. tax rechtstreeks vanaf Schiphol naar Newark

    zie www.vliegtarieven.nl bijvoorbeeld op 27 januari - 3 februari 2007.
    pi_39813311
    En ook deze week bij Kruidvat de boekjes 'RTL Travel 25 Europese steden' en RTL Travel 40 Wereldsteden' voor 7 euro per stuk



    Het zijn de nieuwere uitgaven van deze boekjes: Boek: RTL Travel - De 40 leukste steden van de wereld

    [ Bericht 21% gewijzigd door DutchTrain op 14-07-2006 10:17:40 ]
      vrijdag 14 juli 2006 @ 09:52:58 #89
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_39813319
    Alleen geldig op 16, 17, 23, 24, 30 september en 1 oktober. Jammer, ben er 2 nodig eind augustus.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_39822009
    Tot 16 Juli kan bij www.skyeurope.com een mid winter ticket geboekt worden vanaf E1 naar Praag, Bratislava, Krakau, Boedapest.
    Met tax wordt een E1 retourtje E45.-
    pi_39826997
    quote:
    Op vrijdag 14 juli 2006 14:51 schreef Dual.Flipflop het volgende:
    Tot 16 Juli kan bij www.skyeurope.com een mid winter ticket geboekt worden vanaf E1 naar Praag, Bratislava, Krakau, Boedapest.
    Met tax wordt een E1 retourtje E45.-
    In combinatie met een vluchtje vanaf één van die luchthavens, worden bestemmingen als Dubrovnik, Sofia en Bukarest erg interessant als Kerstmarktbestemming
    pi_39827428
    quote:
    Op vrijdag 14 juli 2006 17:34 schreef DutchTrain het volgende:
    Kerstmarktbestemming
    pi_39871330
    Goedkoop met de trein van/naar en door Duitsland
    quote:
    Ganz Deutschland ab 29,- EUR. Und Europa schon ab 39,- EUR.
    Nur vom 12. Juli bis 31. August 2006.


    Mit dem Sommer-Spezial fahren Sie ab 29,- EUR, je nach Verfügbarkeit, bequem durch ganz Deutschland und ab 39,- EUR quer durch Europa. Einfache Fahrt in der 2. Klasse, auch im ICE. Nur solange Vorrat reicht. Und das Beste ist: Kinder unter 15 fahren in Begleitung eines Eltern- oder Großelternteils kostenlos mit.
    Boeken en info hier
      maandag 17 juli 2006 @ 23:25:42 #94
    18642 detulp050
    Oud Reviewer
    pi_39924350
    quote:
    Verkoop start dinsdagochtend 18 juli

    Dit jaar bestaat Thalys 10 jaar! Een treinreis met Thalys naar Parijs kost nu slechts 10 euro als u online boekt. Dus daar komen dan ook nog eens geen extra boekingskosten bij. En weer terug kost ook maar een tientje. Er zijn ruim 3000 stoelen voor deze te gekke prijs beschikbaar, dus boek snel, want op = op. Uiteraard kunt u nu al het normale retourtarief van ¤ 65 boeken.


    Boek nu het normale ¤ 65 retourtarief naar Parijs
    Boek nu ook een hotel in Parijs via NS Travel

    Actievoorwaarden

    U kunt op 18 en 19 juli boeken (op=op) en reizen van 25 augustus tot en met 22 september
    Uitsluitend boekbaar via internet, dus zoals altijd zonder extra boekingskosten!
    U reist met Thalys in comfort 2
    Dit tarief is niet te wijzigen en bij annuleren krijgt u geen restitutie
    Er zijn voor deze actie ruim 3.000 stoelen beschikbaar, dus op=op
    U print uw tickets thuis
    Meest gestelde vragen over de online Thalys 10 Euro actie naar Parijs.
    De beste reis naar Parijs

    Wie nog niet overtuigd was van de voordelen van Thalys, kan nu voor slechts 10 euro ondervinden dat de hogesnelheidstrein echt het beste vervoersmiddel is naar Parijs. Want:


    Thalys snelt in slechts 4 uur van Amsterdam naar Parijs
    De Thalys vertrekt 5 x per dag, vanaf Amsterdam/ Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam
    De bar biedt hapjes en dranken gedurende de gehele reis
    Uw ticket is tevens uw zitplaatsreservering voor een comfortabele stoel
    Normaal is er al een retour Amsterdam-Parijs vanaf ¤ 65.
    www.nsinternationaal.nl
    pi_39930470
    Even gekeken, maar in de weekenden lukt het al niet meer geloof ik.
    pi_39936532
    Welke dagen wel? Ik kom de hele tijd uit op voordeeltarief voor 65e
      dinsdag 18 juli 2006 @ 12:49:27 #97
    18642 detulp050
    Oud Reviewer
    pi_39936568
    Ik kan hem ook niet vinden. Afgelopen nacht ook al niet. En de site geeft aan dat er een zomerpromo zichtbaar zou moeten zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat de NS iets niet goed heeft ingesteld
    pi_39936605
    quote:
    Op dinsdag 18 juli 2006 12:49 schreef detulp050 het volgende:
    Ik kan hem ook niet vinden. Afgelopen nacht ook al niet. En de site geeft aan dat er een zomerpromo zichtbaar zou moeten zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat de NS iets niet goed heeft ingesteld
    Ze hebben nu een linkje met de beschikbare plekken neergezet:

    http://217.194.102.78/avl/thalys10jaar_nlasc_frpno_c.php
    pi_39936700
    quote:
    Op dinsdag 18 juli 2006 12:50 schreef DutchTrain het volgende:

    [..]

    Ze hebben nu een linkje met de beschikbare plekken neergezet:

    http://217.194.102.78/avl/thalys10jaar_nlasc_frpno_c.php
    Daar staan ook weekenden bij die ik geprobeerd heb en waar ik gewoon op 65 euro uitkwam.
    pi_39936890
    Er staat nu dan ook "actietarief mogelijk wel beschikbaar"
    pi_39937914
    En hij verandert ook de hele tijd. Eerst staat er 65e, klik je ff terug staat er opeens 20e
    pi_40149959
    quote:
    KLM heft toeslag voor gebruik creditcard

    AMSTELVEEN - KLM-reizigers moeten binnenkort een toeslag van 7,50 euro betalen als ze met hun creditcard een economy class-ticket boeken. De toeslag geldt voor alle vluchten van de luchtvaartmaatschappij en voor alle gebruikte creditcards. De maatregel gaat per 1 augustus in, zo liet KLM maandag weten.

    Steeds meer mensen betalen hun KLM-ticket met een creditcard. De kosten daarvan komen nu nog voor rekening van de luchtvaartmaatschappij. De extra toeslag is bedoeld om de passagiers voortaan voor de kosten op te laten draaien. Reizigers die duurdere business class-tickets kopen, hoeven geen toeslag voor het gebruik van een creditcard te betalen.

    Reizigers die via de website van KLM boeken, kunnen vanaf 1 augustus ook betalen met het betalingssysteem van vier Nederlandse banken, het zogenoemde iDeal. Als iemand gebruik maakt van dat systeem, komt hij in de omgeving van zijn eigen internetrekening terecht om het geld over te maken.
    bron: nu.nl
      maandag 24 juli 2006 @ 23:33:21 #103
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_40150032
    En de kosten voor de luchtvaartmaatschappij zijn 7,50 euro?
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_40150302
    quote:
    Op maandag 24 juli 2006 23:33 schreef Jaguarized het volgende:
    En de kosten voor de luchtvaartmaatschappij zijn 7,50 euro?
    KLM heeft blijkbaar een slechte deal met Interpay, want bij de meeste maatschappijen is die toeslag niet meer dan 5 euro. Bij Ryanair is de toeslag laatst nog zelfs verlaagd...
      maandag 24 juli 2006 @ 23:47:22 #105
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_40150631
    Easyjet rekent ook 7,50 euro maar goed, dat is al een tijdje. Ik kan me niet voorstellen dat KLM 7,50 euro per transactie betaalt en dat daar dus best wat winst op gemaakt wordt. Het kan immers voor BC wel gratis.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      dinsdag 25 juli 2006 @ 07:29:47 #106
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_40156930
    Het gaat erom dat je IDEAL betalen gaat gebruiken bij KLM, dit proberen de banken al een tijdje te promoten.
    Als ik eerlijk ben is dat inderdaad een handige betaalmethode, maar omdat nog weinig mensen dit gebruiken wordt het nu aantrekkelijk gemaakt als je op deze manier betaalt!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
      dinsdag 25 juli 2006 @ 10:40:29 #107
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_40159562
    Ik heb dat iDeal ook gebruikt voor het eerst gisteren. Was reuze makkelijk.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_40162240
    Werkt iDeal ook met de Postbank?
      dinsdag 25 juli 2006 @ 12:08:53 #109
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_40162397
    Ja.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_40250263
    quote:
    Schiphol start downloadcentrum

    AMSTERDAM - Reizigers op Schiphol kunnen vanaf woensdag onder andere muziek, video's en reisinformatie downloaden. De luchthaven heeft de nieuwe service, Fuel For Travel, opgestart met Talpa en Samsung. Fuel For Travel is te vinden achter de paspoortcontrole in Lounge 1 en 2.

    Via een USB-kabel kan de content direct op de mp3-speler, gsm of laptop gezet worden. Daarnaast wordt er ook mobiele apparatuur verkocht.

    Reizigers hebben een flinke keuze uit mp3's, televisieseries, audioboeken, ringtones, games, reisdocumentaires en podcasts. Alle bekende series van Talpa zijn er te downloaden. Maar ook MTV en Nickelodeon en Radio 538 bieden content aan. De prijzen liggen rond de euro voor muziek. Televisieseries zijn duurder.

    Voor de iPod video bezitters valt er overigens nog weinig te downloaden in de Fuel For Travel shop. Door de unieke kopieerbeveiliging (drm) die Apple hanteert is de content niet te downloaden naar de iPod.
    zie: http://www.fuelfortravel.com/
    pi_40260762
    The World Map of Happiness

    LEICESTER - Denemarken is het gelukkigste land van de wereld. Althans volgens onderzoek van de psycholoog Adrian White van de Britse Universiteit van Leicester. Hij publiceert zijn 'Wereldkaart van Geluk' vrijdag. Nederland staat op de vijftiende plaats.

    Hij baseert zijn studie behalve op materiaal van onder meer de Verenigde Naties en de Amerikaanse inlichtingendienst CIA ook op een enquête die wereldwijd door ruim 80.000 mensen werd ingevuld. Uit de gegevens komt naar voren dat gezondheid belangrijker is dan welvaart of onderwijs.

    Europa scoort goed op de lijst. De plaatsen twee en drie worden ingenomen door Zwitserland en Oostenrijk. De laatste plaatsen worden ingenomen door Moldavië, Oekraïne en Zimbabwe. Het land waar de mensen het minst gelukkig zijn is het Centraal-Afrikaanse land Burundi.




    Zie ook: http://www.le.ac.uk/pc/aw57/world/sample.html
    pi_40265788
    Zitten wel een paar opvallende tussen.
    pi_40456064
    2 voor de prijs van 1

    Sterling biedt zijn vluchten nu aan, 2 voor de prijs van 1.

    Zie http://www.sterling.dk/2for1 voor meer info
      Moderator dinsdag 8 augustus 2006 @ 15:44:55 #114
    61302 crew  UIO_AMS
    Dobbelsteenavonturier
    pi_40611265
    quote:
    Explosieve groei geweld in vliegtuigen

    Uitgegeven: 8 augustus 2006 10:40
    Laatst gewijzigd: 8 augustus 2006 14:44

    SCHIPHOL - De eerste helft van dit jaar is het aantal gewelddadige incidenten in vliegtuigen explosief gestegen. Uit cijfers van de Koninklijke Marechaussee blijkt dat de politiedienst op Schiphol dit jaar hiervoor al 28 keer is ingeschakeld. Vorig jaar was dat nog zeventien keer.

    "Je kunt zeker spreken van een enorme toename van geweldsincidenten. Dat is zorgwekkend. De oorzaak hiervan hebben we nog niet kunnen achterhalen", concludeert een woordvoerder van de marechaussee op Schiphol. "Wel is duidelijk dat het meestal om dronken passagiers gaat, die zich aan agressie schuldig maken."

    Dit jaar pakte de marechaussee in totaal negen mensen op die problemen in het vliegtuig maakten. In 2005 werden om deze reden in totaal acht passagiers gearresteerd. De politiedienst treedt op als de gezagvoerder van een vliegtuig om hulp vraagt.

    Aangifte

    Dat er niet altijd arrestaties volgen, komt omdat er lang niet altijd aangifte wordt gedaan. "Dan zijn er bijvoorbeeld geen verklaringen, die een aanhouding kunnen rechtvaardigen", verduidelijkt de zegsman van de marechaussee. "Wij zijn er natuurlijk in de lucht niet bij, dus we kunnen zelf niet constateren wat daar is gebeurd."

    Nu de problemen in vliegtuigen flink toenemen, hoopt de marechaussee dat er een "hoge aangiftebereidheid" bij de luchtvaartmaatschappijen en passagiers komt. Dit is nodig om de agressie goed te kunnen aanpakken.

    Verklaring

    Om de drempel te verlagen liggen er inmiddels in de Nederlandse vliegtuigen formuleren waarin cabinepersoneel versneld aangifte kan doen. De documenten kunnen indien mogelijk al in de lucht worden ingevuld. De betrokkenen hoeven dan niet direct na een lange vlucht ook nog eens uitgebreid een verklaring af te leggen. Dat mogen ze later doen.

    Incidenten

    De afgelopen weken zijn er drie flinke incidenten geweest. Zaterdag moesten ongeveer twintig marechaussees ingrijpen bij een massale vechtpartij in een toestel van de Turkse maatschappij Corendon Air tijdens een tussenstop. De gezagvoerder wilde een passagier verwijderen, vanwege de overlast die hij bezorgde. Deze man weigerde echter van boord te gaan.

    Chaos

    De situatie escaleerde uiteindelijk zo dat de overige passagiers erg agressief werden en om zich heen begonnen te slaan. De situatie ontaardde volgens de marechaussee in een totale chaos. De passagier die met de stampij begon, is met zijn gevolg van boord gehaald.

    Vrijdag maakte een beschonken Rus amok tijdens een KLM-vlucht van Curaçao naar Schiphol. De man gedroeg zich agressief naar een stewardess. De gezagvoerder van dit toestel schakelde een oud-agent in die de man na een worsteling overmeesterde en in de boeien sloeg. De aangehouden man kreeg vervolgens nog ruzie met een andere Rus die zijn geketende landgenoot probeerde te slaan. Ook deze man is uiteindelijk met behulp van de oud-agent opgepakt.

    Kieft

    Eind juli was de Nederlandse ex-voetballer Wim Kieft betrokken bij een incident tijdens een vlucht vanuit Madrid naar Schiphol. Hij wordt verdacht van bedreiging en belediging.
    Bron is www.nu.nl

    De oorzaak is dus niet helemaal duidelijk.
    Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
    Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
    Beste moderator UIO_AMS
    Stuur een mod weg.
      Moderator dinsdag 8 augustus 2006 @ 15:48:31 #115
    61302 crew  UIO_AMS
    Dobbelsteenavonturier
    pi_40611382
    quote:
    Op vrijdag 28 juli 2006 07:52 schreef DutchTrain het volgende:
    The World Map of Happiness

    <knip>

    Kaartje

    Zie ook: http://www.le.ac.uk/pc/aw57/world/sample.html
    Bhutan heeft ook een donkere kleur. Maar ja, daar streeft de regering dan ook naar Gross National Happiness.
    Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
    Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
    Beste moderator UIO_AMS
    Stuur een mod weg.
    pi_40617641
    quote:
    Op donderdag 3 augustus 2006 17:19 schreef DutchTrain het volgende:
    2 voor de prijs van 1

    Sterling biedt zijn vluchten nu aan, 2 voor de prijs van 1.

    Zie http://www.sterling.dk/2for1 voor meer info
    Werkt alleen als je éérst van de scandinavische bestemmingen vertrekt en dan naar amsterdam.

    Eerst Amsterdam -> Oslo mag helaas niet.
    "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
    pi_40678610
    Geen handbagage, laptops of mobiele telefoons op vluchten van/ naar Engeland

    Op de Londense luchthavens kun je de komende dage grote vertragingen verwachten. Dit is wat Luton Airport nu meedeelt:
    quote:
    IMPORTANT PASSENGER INFORMATION

    THURSDAY 10TH AUGUST

    Due to a change in passenger procedures across all UK airports the number of items allowed as hand luggage has been dramatically limited.

    Passengers are advised to check in as soon as possible upon arrival at the airport. Passengers should be prepared to check in all hand luggage including mobile phones and laptops; these will not be permitted in the aircraft cabin.

    Members of the public not travelling today will not be allowed within the terminal building.
    En dit is wat nu.nl schrijft:
    quote:
    LONDEN/BRUSSEL/AMSTERDAM - Het luchtverkeer in West-Europa ondervindt grote problemen als gevolg van de aangescherpte veiligheidsmaatregelen op de Britse luchthavens. Die werden ingesteld na de bekendmaking dat een terroristisch complot was ontdekt om aanslagen op vliegtuigen te plegen.

    De Britse luchtvaartmaatschappij British Airways heeft alle nationale vluchten en vluchten binnen Europa tot donderdagmiddag 16.00 uur (Nederlandse tijd) geannuleerd.

    De Londense luchthaven Heathrow is donderdagochtend gesloten voor alle inkomende vluchten. Er is een uitzondering voor toestellen die al onderweg zijn. De andere vier Londense luchthavens blijven vooralsnog open.

    Op de Britse luchthavens zijn omvangrijke vertragingen en waarschijnlijk ook annuleringen van vluchten te verwachten, omdat alle passagiers daar met de hand gefouilleerd worden en omdat de scherpere controle van bagage veel extra tijd vergt. Passagiers mogen geen handbagage meer meenemen. Aan boord mogen zij alleen het hoogstnoodzakelijke bij zich hebben. British Airways adviseert mensen die niet per se moeten vliegen om thuis te blijven.

    Geannuleerd
    De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft alle vluchten tot donderdagmiddag 14.00 uur naar Groot-Brittannië geannuleerd. De Brusselse luchthaven deelde mee vooralsnog alle vluchten naar Londen te schrappen. Ryanair heeft alle vluchten van Charleroi naar Groot-Brittannië geschrapt.

    De Franse maatschappij Air France heeft alle vluchten van Parijs naar Heathrow zeker tot 12.00 uur geschrapt. De Griekse Olympic Airlines houdt alle vluchten naar Britse luchthavens aan de grond.

    Handbagage
    In de Verenigde Staten zijn de veiligheidsmaatregelen voor alle vluchten aangescherpt. Nog strengere maatregelen gelden voor vluchten die uit Groot-Brittannië komen. De Australische maatschappij Qantas heeft besloten dat passagiers minder handbagage mogen meenemen op vluchten naar de VS.

    Schiphol
    Op de luchthaven Schiphol ondervinden reizigers naar Groot-Brittannië donderdagochtend veel hinder van de verscherpte veiligheidsmaatregelen die op alle Britse luchthavens zijn afgekondigd. "We houden rekening met ernstige vertragingen, vooral richting Londen", aldus een woordvoerster.

    Als gevolg van ernstige vertragingen heeft de KLM donderdag drie vluchten uit Nederland naar Groot-Brittannië geannuleerd. Een woordvoerder sluit niet uit dat dat aantal in de loop van de dag oploopt. "De situatie zal per uur verslechteren."

    Instructies
    Op haar website geeft de luchtvaartmaatschappij reizigers instructies. "Het uitgangspunt blijft dat wij zoveel mogelijk vluchten uitvoeren." De vertraging van KLM-toestellen richting Groot-Brittannië was donderdagochtend rond 09.00 uur opgelopen tot bijna vijf uur.

    De marechaussee op Schiphol heeft volgens een zegsman nog geen instructies voor extra strenge controles en veiligheidsmaatregelen gekregen. Een woordvoerder van de Nationaal Coördinator Terrorisme bestrijding (NCTb) laat weten dat er "op dit moment geen aanleiding is voor aanscherping van veiligheidsmaatregelen.

    Dreiging
    Zowel de terrorismedreiging voor Nederland als die voor de luchthaven Schiphol blijft onveranderd op respectievelijk 'substantiële dreiging' en 'lichte dreiging'."
    zie ook: 'Britse politie voorkomt aanslagen'
    pi_40679684
    Je mag dus wel telefoons etc mee maar niet als handbagage?
    pi_40679963
    quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 11:46 schreef Erasmusch het volgende:
    Je mag dus wel telefoons etc mee maar niet als handbagage?
    Volgens de berichten van reizigers op de luchthavens moet alles in de ruimbagage, behalve datgene wat je echt dringend nodig zou moeten hebben tijdens de vlucht.

    Zal wel een zooitje worden bij de bagageafhandeling.
    pi_40680271
    volgens de BAA mag je alleen een portemonnee (pocket-sized) en je paspoort mee aan boord. De rest, ook telefoons en iPods moeten in het ruim.

    ik hoop dat het niet te lang gaat duren, de 26e vertrek ik.
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_40680895
    Dat is ook balen als je dus een camera tas vol met fragiele spullen af moet geven voor bagage ruim. Weet iemand of ze voor dit soort situaties speciale kratten gebruiken om de inhoud van tassen tegen elkaar te beschermen?
    pi_40682169
    quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 12:33 schreef Dual.Flipflop het volgende:
    Dat is ook balen als je dus een camera tas vol met fragiele spullen af moet geven voor bagage ruim. Weet iemand of ze voor dit soort situaties speciale kratten gebruiken om de inhoud van tassen tegen elkaar te beschermen?
    bagage is altijd slachtoffer van het betere gooi- en smijtwerk.
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_40682368
    Ik ga mijn laptop echt niet afgeven.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_40682426
    quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 13:22 schreef Jaguarized het volgende:
    Ik ga mijn laptop echt niet afgeven.
    dan wordt het dus niet vliegen.
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_40682530
    wah, da's echt verneukt dus.. een beetje 1000 euro aan camera in het ruim... dan zou ik weigeren te vliegen.
    pi_40682706
    quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 13:23 schreef SocialDisorder het volgende:

    [..]

    dan wordt het dus niet vliegen.
    quote:
    Aan boord mogen zij alleen het hoogstnoodzakelijke bij zich hebben.
    Een laptop is voor mij het hoogstnoodzakelijke.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_40683950
    quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 13:31 schreef Jaguarized het volgende:

    [..]


    [..]

    Een laptop is voor mij het hoogstnoodzakelijke.
    Succes met uitleggen aan die gestresste veiligheidsventjes
    pi_40686057
    quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 14:06 schreef Poepoog het volgende:

    [..]

    Succes met uitleggen aan die gestresste veiligheidsventjes
    Thnx.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_40687184
    quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 13:26 schreef indahnesia.com het volgende:
    wah, da's echt verneukt dus.. een beetje 1000 euro aan camera in het ruim... dan zou ik weigeren te vliegen.
    Een beetje moderne foto enthousiasteling heeft al gauw in de tas een totaal waarde van minstens E2000.- En dat is bijna allemaal kwetsbaar spul. Een laptop is in vergelijk met camera tas inhoud meer geschikt voor laadruim vanwege simpele vorm. Maar het blijft in beide gevallen kut als je weloverwogen voor de tas ipv flight case kiest.

    Daar mag bij gezegd worden dat met hele kleine vliegtuigen het altijd normaal was en is dat je bij de trap grote tassen aan een man moet afgeven voor een last minute handbageruim.
    pi_40728314
    Garuda Indonesia hervat diensten naar Schiphol

    11-08-2006

    SCHIPHOL - De Indonesische maatschappij Garuda keert zo goed als zeker terug naar Schiphol. Salesmanager Benelux Tonni Ali bevestigt tegenover Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreis.nl dat Garuda vier keer per week naar Schiphol wil vliegen. Welke dagen dat worden is nog niet bekend.

    Garuda staakte haar vluchten tussen Jakarta en Amsterdam op 1 november 2004. Het verkoopkantoor van de maatschappij in Nederland werd gesloten en de verkoop van de vluchten werd overgedragen aan Air Agencies.

    Volgens Tonni Ali worden de exacte dagen op korte termijn bekend, maar is de verwachting dat er vier keer per week met een Boeing 747-400 gevlogen gaat worden.

    Bron
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_40777320
    Easyjet ook naar Milaan vanaf Amsterdam

    Na Ryanair vanaf Eindhoven en Transavia vanaf Amsterdam naar Bergamo, komt er nu nog een derde low cost mogelijkheid bij, maar wel naar Milaan Linate Malpensa. Voordeel is dat je daar kan overstappen op de Italiaanse low cost vliegers volareweb.com en meridina.
    quote:
    EasyJet start lijndienst tussen Amsterdam en Milaan

    13-08-2006

    SCHIPHOL - De Britse prijsvechter easyJet vliegt komend winterseizoen een nieuwe dagelijkse lijndienst tussen Amsterdam en Milaan Malpensa. Daarnaast wordt op 15 december een verbinding geopend tussen Milaan Malpensa en Praag. Milaan wordt de tiende bestemming die easyJet vanaf Schiphol aandoet.

    EasyJet heeft reeds slots toegewezen gekregen voor de nieuwe lijndienst naar de Italiaanse modestad. De route gaat in op 31 oktober, wanneer de winterdienstregeling aanvangt.

    De Britse prijsvechter concurreert op de route Amsterdam - Milaan direct met KLM en Alitalia.

    EasyJet vliegt vanaf Schiphol ook al naar Basel, Belfast, Bristol, Edinburgh, Genève, Liverpool, Londen Gatwick, Londen Luton en Londen Stansted. Daarnaast wordt een verbinding onderhouden tussen Maastricht en Berlijn Schönefeld.
    bron: luchtvaartnieuws.nl


    [ Bericht 0% gewijzigd door DutchTrain op 13-08-2006 23:09:41 ]
      zondag 13 augustus 2006 @ 22:53:45 #132
    61447 Douwe
    Ik heb gelijk
    pi_40780470
    Milaan Malpensa, zelfs
    pi_40780496
    Misverstanden alom. Leve internet.
    pi_40781125
    quote:
    Op zondag 13 augustus 2006 22:53 schreef Douwe het volgende:
    Milaan Malpensa, zelfs
    Het wordt inderdaad Malpensa... in een ander bericht stond Linate, vandaar
    Niet echt veel beter dan Bergamo dus

    Had liever gehad dat ze nou eens naar een nieuwe bestemming waren gaan vliegen, zoals ze nu doen vanaf Gatwick naar Marrakech en Istanbul bijvoorbeeld.
      zondag 13 augustus 2006 @ 23:35:53 #135
    61447 Douwe
    Ik heb gelijk
    pi_40782127
    Ik vind Malpensa altijd al een stuk handiger dan Bergamo...
    Ik wil nog steeds meer low cost vluchten naar het oosten. Riga ofzo, Warschau, Boekarest
    pi_40782662
    Altijd? Hoe vaak ben je dan op Malpensa geweest? En Bergamo?
      Moderator zondag 13 augustus 2006 @ 23:53:21 #137
    45833 crew  Fogel
    pi_40782693
    Net zovaak als DAM in BA
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
      zondag 13 augustus 2006 @ 23:55:25 #138
    58560 Oksel
    Gezellig.
    pi_40782753
    En waar blijven de koopjes..
    pi_41161511
    Goedkoop met Thalys naar de Europese Monumentendagen

    De Europese Monumentendagen (EMD) in België en Frankrijk vallen dit jaar op 9 en 10 september (Vlaanderen en Wallonië) en 16 en 17 september (Frankrijk en Brussel). De EMD zijn een van de drukst bezochte culturele manifestaties van Europa. Ook dit jaar maakt Thalys het aantrekkelijk om exclusieve plekjes te ontdekken in Antwerpen, Brussel en Parijs.

    Thalys brengt bezoekers al voor 25 euro naar Brussel of Antwerpen en voor 49 euro naar Parijs (en terug).
    De speciale tarieven voor deze twee weekends kunnen van 25 augustus tot 9 september 2006 geboekt worden via www.nsinternationaal.nl.
    pi_41387357
    Korting op vluchten van Easyjet
    quote:
    Tot 40% kortingen op alle vluchten bij onze Einde van de zomer SALE!

    Wij hebben meer dan zeven miljoen stoelen met tot 40% korting! Op alle vluchten en op alle routes tot eind november! U hebt tot middernacht dinsdag 5 september 2006 de tijd om uw voordeelvluchten te boeken voor reisdata tot en met 30 november 2006 - let op de gele aanbiedingstarieven op easyJet.com

    Dit is de perfecte tijd om een bezoek aan vrienden en familie te regelen, een trip naar een nieuwe stad te plannen of een zonnige bestemming te zoeken.

    Mis het niet - deze aanbiedingen eindigen om middernacht op 5 september 2006. Boek nu!
    pi_41388509
    Ik wel cheapie cheapie naar IJsland iemand tips?
    "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
    pi_41417633
    quote:
    Op vrijdag 1 september 2006 09:54 schreef Setambre het volgende:
    Ik wel cheapie cheapie naar IJsland iemand tips?
    => Het grote -Hoe kom ik (goedkoop) van A naar B- topic #6
    pi_41495780
    1 dag onbeperkt treinen met NS


    Deze actie is geldig van dinsdag 5 september t/m zaterdag 16 september 2006
    Het kaartje is alleen geldig op één zaterdag of één zondag vanaf 9 september t/m 26 november 2006*
    Ga naar de Kruidvat winkel bij u in de buurt en profiteer
    van deze speciale aanbieding! Wees er snel bij want OP=OP.

    * maximaal 4 kaartjes per persoon

    [ Bericht 2% gewijzigd door DutchTrain op 04-09-2006 22:43:36 ]
      dinsdag 5 september 2006 @ 18:18:33 #144
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_41522313
    quote:
    Op maandag 4 september 2006 22:17 schreef DutchTrain het volgende:
    1 dag onbeperkt treinen met NS
    [afbeelding]

    Deze actie is geldig van dinsdag 5 september t/m zaterdag 16 september 2006
    Het kaartje is alleen geldig op één zaterdag of één zondag vanaf 9 september t/m 26 november 2006*
    Ga naar de Kruidvat winkel bij u in de buurt en profiteer
    van deze speciale aanbieding! Wees er snel bij want OP=OP.

    * maximaal 4 kaartjes per persoon
    Reeds een paar kaartjes aangeschaft, het was sowieso de planning om in oktober een dag doelloos in de trein plaats te nemen en rond Nederland te reizen, nu kan dat dus flink goedkoper!

    Prima actie, blokker heeft ook zoiets gedaan, ik ben benieuwd met welke retailers NS nog meer zulke acties opzet!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
      Moderator donderdag 7 september 2006 @ 20:59:17 #145
    45833 crew  Fogel
    pi_41595220
    bron: www.schiphol.nl
    Amsterdam naar Frankfurt

    Informatie
    Vertrek vanaf: Amsterdam
    Bestemming: Frankfurt
    Luchtvaartmaatschappij: Lufthansa
    Retourprijs (klasse): ¤ 8.00 (Economy)
    Reisperiode: Van 17-08-2006 tot 31-03-2007
    Minimum aantal personen: 1
    Min. / max. verblijfsduur: / maximum 180 dag
    Vertrekdagen heenvlucht: Ma-Di-Wo-Do-Vr-Za-Zo-
    Vertrekdagen terugvlucht: Ma-Di-Wo-Do-Vr-Za-Zo-
    Aantal transfers: 0
    Overige informatie:

    Amsterdam naar Munchen



    Informatie
    Vertrek vanaf: Amsterdam
    Bestemming: Munchen
    Luchtvaartmaatschappij: Lufthansa
    Retourprijs (klasse): ¤ 13.00 (Economy)
    Reisperiode: Van 18-08-2006 tot 31-03-2007
    Minimum aantal personen: 1
    Min. / max. verblijfsduur: / maximum 180 dag
    Vertrekdagen heenvlucht: Ma-Di-Wo-Do-Vr-Za-Zo-
    Vertrekdagen terugvlucht: Ma-Di-Wo-Do-Vr-Za-Zo-
    Aantal transfers: 0
    Overige informatie:
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_41595998
    Hmm, lang weekendje München is wel een idee.
    pi_41596173
    quote:
    Op donderdag 7 september 2006 20:59 schreef Fogel het volgende:
    Amsterdam naar Munchen
    Komt nog wel 87euro tax bij en is op korte termijn nauwelijks nog boekbaar (alleen op de 6.55 en 20.55 vluchten).

    En 15 euro reserveringskosten en 12,50 creditcardkosten

    Wel een leuke aanbieding:

    www.flyvlm.com

    Voor 100 euro retour incl tax Rotterdam - Hamburg als je op zondag terugvliegt

    [ Bericht 6% gewijzigd door DutchTrain op 07-09-2006 21:30:58 ]
    pi_41596264
    quote:
    Op donderdag 7 september 2006 21:23 schreef DutchTrain het volgende:
    Komt nog wel 87euro tax bij en is nauwelijks nog boekbaar (alleen op de 6.55 en 20.55 vluchten).
    Moet je het weer bederven?
    pi_41596437
    quote:
    Op donderdag 7 september 2006 21:25 schreef k_man het volgende:
    Moet je het weer bederven?
    Het blijkt wel mee te vallen, voor de kerstmarkten kun je er nog wel heen
    pi_41609645
    Voor weinig naar de UK: Flybe

    Met ingang van 11 september zal de Engelse low cost maatschappij Flybe starten met een tweedagelijkse vlucht Southampton - Amsterdam. Op 29 oktober komt hier een derde dagelijkse vlucht bij. Tevens start Flybe op deze datum dan een dagelijkse vlucht naar Norwich en Exeter. De uitbreiding van Flybe bekent een belangrijke versteviging van het netwerk van Schiphol naar het Verenigd Koninkrijk.

    Meer info: www.flybe.com
      vrijdag 8 september 2006 @ 10:32:20 #151
    62913 Blik
    The one and Only!
    pi_41610458
    quote:
    Op dinsdag 25 juli 2006 10:40 schreef Jaguarized het volgende:
    Ik heb dat iDeal ook gebruikt voor het eerst gisteren. Was reuze makkelijk.
    Is inderdaad hartstikke makkelijk als je vaak internetbankieren gebruikt. Ik doe ongeveer alles ermee. Volgens mij kan het met de Rabobank, ABN Amro en de Postbank. Ik heb zo ook mijn tickets naar Thailand betaald en ook wel eens staatsloten gekocht op dit manier
    pi_41616976
    quote:
    Op vrijdag 8 september 2006 09:53 schreef DutchTrain het volgende:
    Voor weinig naar de UK: Flybe

    Met ingang van 11 september zal de Engelse low cost maatschappij Flybe starten met een tweedagelijkse vlucht Southampton - Amsterdam. Op 29 oktober komt hier een derde dagelijkse vlucht bij. Tevens start Flybe op deze datum dan een dagelijkse vlucht naar Norwich en Exeter. De uitbreiding van Flybe bekent een belangrijke versteviging van het netwerk van Schiphol naar het Verenigd Koninkrijk.

    Meer info: www.flybe.com
    Die moeten we onthouden.
    pi_41762241
    quote:
    Business Traveller Awards 2006

    12 September 2006

    The 2006 Business Traveller awards were revealed this week at a star-studded ceremony at the London Hilton Park Lane. Presented by this year's guest of honour astronaut Dr Buzz Aldrin, the awards are recognised throughout the industry as the premier awards for business travel, and span 43 categories from hotels and airlines to car rental and luggage brands.
    The biggest winner was once again British Airways, walking away with six awards. Chief executive Willie Walsh collected the awards on behalf of the airline, which included Best First Class, Best Economy Class, Best Short and Long Haul Airline, Best Frequent Flyer Programme and Best Airline overall.

    BA didn't have it all its own way though, with Virgin Atlantic scooping the awards for Best Business Class (won by BA in 2005), and Best Premium Economy Class for the fourth year running – chief executive Steve Ridgway was present to collect the airline's awards. Best Low Cost Airline went to Easyjet ahead of Ryanair, Flybe and Air Berlin, while Emirates won Best Middle Eastern Airline and Singapore was voted Best Asian Airline.

    Sheraton was voted Best Business Hotel Chain Worldwide, with Hilton picking up the awards for UK and Europe. Marriott received the award for Best Business Hotel Chain in North America, while Jumeirah and Shangri-La came out top in the Middle East and Asia Pacific respectively. Shangri-La also picked up two awards for its property in Singapore, being voted Best Business Hotel in Asia Pacific and Worldwide.

    Singapore Changi Airport once again won the award for Best Airport in the World, with Amsterdam Schiphol Airport being voted Best Airport in Europe and New York JFK scooping the award for North America. Singapore Changi also regained its award for Best Airport for Duty Free Shopping, having lost it to Dubai Airport in 2005.

    Avis was voted Best Car Rental Company in Europe and Worldwide, both for the third time running, while Hertz walked away with Best Car Rental Company in North America. There were also two new awards this year, with Virgin trains winning Best Domestic Train Service and Samsonite voted Favourite Luggage Brand.
      Moderator woensdag 13 september 2006 @ 20:27:50 #154
    45833 crew  Fogel
    pi_41781205
    Misschien niet helemaal de goede plek, maar handig voor mensen die binnen de VS goedkoop willen vliegen.

    Er stond vandaag een klein overzichtje van Amerikaanse low-cost airlines in de krant:
    Southwest Airlines - 62 steden in 32 staten. Ze vliegen al 35 jaar goedkoop!
    AirTran Airlines - 50 bestemmingen in de VS iedere dag.
    Frontier Airlines - Hele VS, met Denver als startpunt.
    JetBlue Airways - Vliegen naar 'kuststeden' en naar het Caribisch gebied.
    Ted Airlines - Dochter van United Airlines die je goedkoop tussen 9 staten vliegt.
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_41911525
    Jammer maar helaas:

    Air Berlin stopt met vluchten tussen Amsterdam en Berlijn

    15-09-2006

    DRIEBERGEN - De Duitse low cost carrier Air Berlin staakt haar dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Berlijn Tegel. Op 1 oktober vindt de laatste vlucht plaats op deze route. Dat heeft Air Berlin bevestigd tegenover Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl. Een tegenvallend aantal boekingen is de reden van het staken van deze route. De lijndienst Amsterdam-Mallorca blijft wel bestaan.

    Air Berlin vliegt sinds 1 mei 2005 op de route Amsterdam-Berlijn. De route wordt doordeweeks twee keer per dag uitgevoerd. In het weekend is er één keer per dag een rotatie. Vanaf Berlijn biedt Air Berlin ook doorverbindingen aan naar een aantal andere Europese steden, waaronder Kopenhagen, Zürich en Wenen.

    Op de route Amsterdam-Berlijn zijn ook prijsvechter transavia.com en KLM actief. Transavia.com veranderde met de komst van Air Berlin op de Nederlandse markt in 2005 nog haar route Rotterdam-Berlijn Schoenefeld in Amsterdam-Berlijn Tegel.
      Moderator maandag 18 september 2006 @ 12:24:49 #156
    61302 crew  UIO_AMS
    Dobbelsteenavonturier
    pi_41916481
    quote:
    Virgin bans 'fire hazard' laptops

    Virgin is the third airline to limit use of Dell and Apple laptops Apple and Dell laptop owners travelling on Virgin Atlantic international flights are being asked to remove the gadget's batteries before take-off.
    This will limit laptop use as the majority of seats on Virgin jets are not fitted with power sockets.

    The decision comes in the wake of reports that some laptop batteries could be a fire hazard.

    It brings to three the number of airlines that have placed restrictions on Dell and Apple laptops.

    Charge code
    In mid-August Dell announced a recall of more than 4m laptop batteries made by Sony. A manufacturing fault had made some machines using these batteries catch fire.

    In late August Apple recalled 1.8m batteries also made by Sony also thought to be a fire-risk.

    Following the recalls, Virgin Atlantic has said passengers taking any Dell or Apple laptop on to its international flights can only use it during the journey with the battery removed.

    The removed batteries must be wrapped up and protected and placed in carry-on baggage. Each passenger can only take on board two batteries.

    All seats in Virgin's Upper Class sections are supplied with power sockets allowing travellers in these cabins to plug in their laptop. Also some seats in Premium Economy in some newer Virgin aircraft also have power supplies. In seats where there is no socket, laptop use is banned.

    "Virgin is in communication with Apple and Dell. As soon as this safety issue is resolved these restrictions will be lifted," said the airline in its statement announcing the policy.

    The decision means that three airlines, Virgin, Qantas and Korean Air, restrict the use of these laptops.
    Bron: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/5355454.stm
    Met dank aan Dagonet
    Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
    Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
    Beste moderator UIO_AMS
    Stuur een mod weg.
    pi_42230981
    Aanbiedingen bij Easyjet
    quote:
    Tot 35% korting op alle vluchten bij onze beste HERFSTAANBIEDINGEN ooit!

    Niet alleen de bladeren vallen deze herfst - hebt u gezien hoever we onze prijzen hebben laten zakken?

    Enorme besparingen in het hele netwerk bij de grootste herfstaanbiedingen ooit. Dit is dus de perfecte tijd om een ontspannende citytrip te boeken, de winterzon op te zoeken of alvast te beginnen met uw kerstaankopen.

    Er zijn meer dan 5.000.000 stoelen met kortingen tot 35% op alle vluchten en routes dus u vindt zeker een geweldig aanbod. Wacht niet te lang. U hebt slechts tot 3 oktober 2006 de tijd om uw vluchten te boeken voor reizen tot en met 18 december 2006 - let op de gele promotietarieven op www.easyJet.com
    pi_42576984
    Voor 49 euro retour naar Parijs
    quote:
    Thalys trakteert!
    Parijs voor een verjaardagsprijs! Voor 49,- retour naar Parijs. Verkoopperiode: van 11 oktober 00.00 uur tot 20 oktober 23.59 uur. Reisperiode: van 6 november tot 15 december 2006. Boeken via http://nl.tgv.com/nl/aanbodthalys.html
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_42726919
    VLM Airlines start met vluchten vanuit Groningen naar Amsterdam en het centrum van Londen

    Antwerpen, 21 september 2006

    Met ingang van maandag 30 oktober 2006 start VLM Airlines met lijnvluchten vanuit Groningen naar Amsterdam en het centrum van Londen. Bijgevolg wordt een heen-en terugvlucht op dezelfde dag naar beide steden mogelijk.

    Elke weekdag zal een toestel van VLM Airlines vertrekken vanuit Groningen Airport Eelde naar Amsterdam en verder naar London City Airport. Deze vlucht vertrekt om 06u50 te Groningen en komt aan om 08u20 in London City. De terugvlucht vertrekt vanuit London City om 17u50 en vanuit Amsterdam om 20u30 met aankomst te Groningen om 21u20. Op zaterdag zal VLM Airlines een vlucht inleggen die ‘s ochtends vertrekt uit Groningen naar Amsterdam en London City en die op zondagavond terugvliegt.

    Een recente studie, die werd uitgevoerd in opdracht van Groningen Airport Eelde, heeft aangetoond dat er behoefte is aan een luchtverbinding met Londen. Tot vandaag moesten mensen uit het noorden van Nederland die naar Londen reisden een overnachting plannen vermits de lange reistijd geen heen-en terugvlucht op dezelfde dag mogelijk maakte. Heden biedt VLM Airlines de reizigers een alternatief door ‘s ochtends te vertrekken en ‘s avonds na een werkdag terug te reizen naar Groningen. Deze dienstregeling laat zakenreizigers toe tijd te winnen en extra hotelovernachtingen en –uitgaven te beperken.

    Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines licht toe: “We zijn in Nederland aan een snelle groei bezig en we zijn ons volop bewust van het potentieel die de Noord-Nederlandse zakenreizigersmarkt heeft. Bovendien biedt Groningen Airport Eelde alle voordelen van een regionale luchthaven zoals korte check-in tijden, voldoende parkeerfaciliteiten en vlotte ontschepingsprocedures”. VLM Airlines legt heden op weekdagen 12 vluchten in tussen Amsterdam en hartje Londen en 10 vluchten tussen Rotterdam en Londen.

    Reizigers die vertrekken uit Groningen richting Londen via Amsterdam zullen te
    Amsterdam aan boord van het toestel blijven. In Londen landt VLM Airlines in het hart van de stad: London City Airport ligt naast Canary Wharf en ‘The City’, het financiële centrum van Londen. Sinds de start van de DLR lijn (Docklands Light Railway) in december 2005 volstaan 22 minuten om de reis tussen London City Airport en het metro station Bank af te leggen. Vanuit Bank worden andere verbindingen en lijnen van het Londense metronetwerk aangeboden.
    pi_42727024
    Jammer dat het alleen wel reteduur is. Een lowcostmaatschappij zou ik VLM nog niet willen noemen.

    [ Bericht 20% gewijzigd door Jaguarized op 16-10-2006 23:31:43 ]
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_42732082
    quote:
    Op maandag 16 oktober 2006 23:25 schreef Jaguarized het volgende:
    Jammer dat het alleen wel reteduur is. Een lowcostmaatschappij zou ik VLM nog niet willen noemen.
    Het is ook de nr.1 Bussiness Airline

    En ze hebben af en toe aanbiedingen waarbij je vanaf Rotterdam uitkomt op ca. 120 euro retour incl tax, en dat is het zeker waard. Absoluut de beste vlucht die ooit gemaakt heb
    pi_42737291
    Een retourtje Groningen - Londen komt op 178 euro. Dat is bijna drie keer zo duur als Easyjet vanaf Amsterdam. Daarbij komt dat ook Eelde met het OV vanuit "ommeland" (niet de stad) voor die vlucht nauwelijks/niet bereikbaar is op dat tijdstip. Jammer.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      dinsdag 17 oktober 2006 @ 18:24:10 #163
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_42746861
    quote:
    Op dinsdag 17 oktober 2006 12:32 schreef Jaguarized het volgende:
    Een retourtje Groningen - Londen komt op 178 euro. Dat is bijna drie keer zo duur als Easyjet vanaf Amsterdam. Daarbij komt dat ook Eelde met het OV vanuit "ommeland" (niet de stad) voor die vlucht nauwelijks/niet bereikbaar is op dat tijdstip. Jammer.
    Maar ik gok ook dat de gemiddelde zakenreiziger (en DAT is nou net de doelgroep van VLM Airlines) niet met de bus naar het vliegveld zou komen.
    Qua parkeren is Eelde ideaal lijkt mij, goedkopere tarieven dan Schiphol, en volgens mij zonder of met weinig files te bereiken!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
    pi_42749002
    Als je met de auto komt is parkeren zeker geen probleem. Alleen het is jammer dat het voor "normale toeristen" wat minder gunstig is terwijl er in het noorden toch wel een behoefte is aan een lijn naar Londen.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_42749010
    Clickair twee maal daags op route Barcelona-Schiphol

    BARCELONA - De nieuwe Spaanse prijsvechter Clickair heeft aangekondigd in het voorjaar van 2007 twaalf nieuwe routes te starten. Het grootste deel van deze nieuwe lijndiensten wordt uitgevoerd vanuit thuisbasis Barcelona. Zo start de maatschappij op 1 maart ook een nieuwe lijndienst vanuit de Catalaanse hoofdstad naar Amsterdam, die twee keer per dag wordt uitgevoerd met een Airbus A320.

    Op de route Amsterdam-Barcelona neemt de concurrentie hiermee verder toe. Naast KLM en Iberia zijn ook low cost carriers transavia.com en het Spaanse Vueling actief op deze route. Een retourtje met Clickair is te boeken vanaf zestig euro, inclusief belastingen. Clickair, waarin Iberia een aandeel heeft van twintig procent, startte begin deze maand met vliegen.

    De route-expansie van Clickair start op 1 januari, met nieuwe routes van Barcelona naar Malaga (vijf keer per dag), München (één keer per dag) en Porto (één keer per dag).

    Een maand later, op 1 februari, opent Clickair dagelijkse lijndiensten van Barcelona naar Praag en Berlijn en van zowel Sevilla als Valencia naar Londen Heathrow. In februari start ook een nieuwe route tussen Valencia en Milaan Malpensa.

    Op 1 maart zet Clickair de expansie voort met nieuwe lijndiensten van Barcelona naar Amsterdam en naar Frankfurt, dat eveneens twee keer per dag zal worden aangevlogen. Naar Dublin en Basel wordt vanaf deze datum één keer per dag gevlogen.

    BRON: Luchtvaartnieuws.nl
    pi_42753337
      dinsdag 17 oktober 2006 @ 22:01:44 #167
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_42754095
    Tip voor Skyeurope, (maar geen garantie dat het werkt, of dat je op de airport voor vervelende verassingen komt te staan), boek eerst een enkele reis naar gewenste plaats, en boek dan een enkele reis van de plaats terug naar Amsterdam, dit is goedkoper dan dat je een retour boekt!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
      zaterdag 21 oktober 2006 @ 08:40:04 #168
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_42857169
    quote van o.a. www.schiphol.nl
    quote:
    Nieuwe regels voor uw handbagage op alle vliegvelden binnen de Europese Unie

    Vanaf 6 november 2006 gelden voor alle vliegtuigpassagiers binnen de Europese Unie (EU) nieuwe regels voor wat mee mag in de handbagage. Vloeistoffen, gels en spuitbussen in de handbagage mogen alleen in kleine hoeveelheden (max. 100 ml per stuk) én op de juiste manier verpakt worden meegenomen. Dit geldt voor alle passagiers die vertrekken van, of overstappen op, een vliegveld binnen de Europese Unie.

    De nieuwe regels gelden voor vloeistoffen zoals water en andere drankjes voor consumptie. Ook geldt het voor gels, pasta’s, lotions en de inhoud van spuitbussen. Toiletartikelen zoals tandpasta, scheerschuim, haargel, lipgloss en crèmes vallen hier dus ook onder.

    Dit zijn de regels voor vloeistoffen in uw handbagage:

    u kunt alleen nog vloeistoffen en gels meenemen in verpakkingen van niet meer dan 100 milliliter
    deze verpakkingen mogen alleen worden meegenomen in een doorzichtige plastic zak
    per persoon mag één doorzichtige plastic zak worden meegenomen
    de doorzichtige plastic zak mag niet groter zijn dan 1 liter
    de doorzichtige plastic zak moet hersluitbaar zijn
    U kunt een geschikte doorzichtige plastic zak van thuis meenemen. Tijdens de introductieperiode ontvangt u de doorzichtige plastic zak gratis op alle Nederlandse luchthavens.

    Er zijn twee uitzonderingen:

    babyvoeding, die u tijdens de vlucht nodig heeft
    medicijnen, die u tijdens de vlucht nodig heeft
    Persoonlijk vindt ik dit een hele slechte zaak, het verbieden van flesjes mineraalwater bijvoorbeeld heeft helemaal geen zin, zelfs EL AL staat dat aan boord toe.
    Dat je bijvoorbeeld geen 3 flesjes of meer aan (fris)drank mag meenemen heeft veel meer effect, met deze maatregel wordt de 'gewone man' het lastiger gemaakt, en kan deze geen eigen flesje water aan boord meenemen, en moet dus wachten tot de airline begint met het verstrekken (al dan niet gratis).

    Voor mij persoonlijk heel lastig, vlieg regelmatig dezelfde dag op en neer, of een kort weekend, en moet nu, omdat ik ook toiletartikelen zoals shampoo e.d. meeneem, mijn 3 kilo aan bagage inchecken..

    Op deze manier speel je het angstgevoel alleen maar in de kaart, en deze maatregel is ook veel te radicaal, naar vluchten naar de US of Israel is het wellicht een idee om wat strenger op te treden, maar voor de andere volstrekt overbodig...
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
    pi_43466155
    Voor 20 euro Kerstinkopen doen in Italië, Frankrijk of Ierland

    Op www.ryanair.com kun je nu voor 20 euro inclusief tax een retourtje boeken vanaf Eindhoven naar Pisa (Florence), Dublin of Marseille.

    Geen idee tot wanneer deze actie duurt, maar je kan nog in november en december enkele weekenden boeken, dus als je nog ergens kerstinkopen wil doen, dan kan dat
    pi_43466424
    Tel daar ook nog even 9 euro per in te checken stuk bagage per retourtje bij op.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_43467727
    quote:
    Op zondag 12 november 2006 00:09 schreef Jaguarized het volgende:
    Tel daar ook nog even 9 euro per in te checken stuk bagage per retourtje bij op.
    En je creditcard toeslag... dan kost het wel 35 euro retour

    En als je niet al te veel Kerstinkopen doet, moet het allemaal wel meekunnen in de handbagage.
    quote:
    De handbaggage mag niet meer wegen dan 10kg en moet kleiner zijn dan 55cm x 40cm x 20cm in afmeting
    pi_43515959
    Transavia 40 jaar - 40 cent per ticket

    transavia.com vliegt 40 jaar! Daarom trakteert transavia.com op 40.000 stoelen voor ¤ 0,40. Boek vanaf 00.01 uur vannacht al een ticket voor ¤ 0,40! Een week lang, elke dag andere bestemmingen. Dus kom elke dag terug voor de nieuwste acties en aanbiedingen.

    Let wel: Alle vermelde tarieven (in euro's) zijn vanaf tarieven op basis van een enkele reis, exclusief luchthavenbelasting en toeslagen op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen voorbehouden.

    Een retourtje naar één van de geselecteerde bestemming zal waarschijnlijk dus op zo'n 75 euro incl. uitkomen. Ook zeker niet te duur.


    pi_43588369
    BNN backpackerscafé

    Australie, Dubai, Thailand, Argentinie; waar moet jij nog heen? Je weet het als je op 18 november naar het Weg met BNN backpackerscafe komt.

    -lesje didgiridoo spelen
    -deelnemers Peking Express VIPS
    -heel veel prijzen
    -reisfotografieworkshop

    Reisfotograaf Peter de Ruiter geeft in sessies van een half uur snelle en slimme fototips voor optimaal digitaal avountuur onderweg. Peter is auteur van onder meer Digitaal fotograferen onderweg en Fotograferen met je mobieltje

    Na het succes van vorig jaar is Tivoli in Utrecht op 18 november weer 'the place to be' voor iedere backpacker. Van Indiase meditatie- en reisfotografie-workshops tot didgeridoo-wedstrijden, maar vooral heel veel tips&trucs voor iedere bestemming. En met 'n beetje geluk ga je ook nog naar huis met een gewonnen backpack of een stapel Lonely Planets! Die kun je ook winnen als je je nepste nepartikel meeneemt. Kijk op de foto voor inspiratie, maar het kan slechter. Heb jij ook zoiets, of een foto ervan. Neem 'm mee en win!

    Weg met BNN backpackerscafe 2006, zaterdag 18 november van 10.00 tot 17.00 uur.
    Tivoli, Oudegracht 245, Utrecht
    Gratis toegang!

    meer info: http://wegmetbnn.bnn.nl/
    pi_43776834
    quote:
    KLM treedt op tegen 'grijsvliegers'

    Uitgegeven: 22 november 2006 11:27

    AMSTERDAM - KLM gaat voorkomen dat klanten tickets voor vluchten vanuit een buitenlandse bestemming kopen maar opstappen op Schiphol. Dat meldt een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij woensdag.

    Vanaf begin volgend jaar zal de incheckapparatuur van KLM passagiers automatisch weigeren als zij met een overstapticket inchecken zonder dat ze vanaf de officiële vertrekplaats zijn opgestapt. Een reis met overstap kost vaak minder.


    Volgens KLM profiteren naar schatting veertig 'grijsvliegers' per dag van goedkopere tarieven voor bepaalde vluchten met een overstap op Schiphol. "Zij kopen dan bijvoorbeeld een ticket voor de reis Brussel-New York met een overstap op Schiphol, omdat dat goedkoper is, en scheuren het deel van Brussel naar Amsterdam er zelf af. Ze beginnen hun reis dan gewoon op Schiphol," zegt de KLM-woordvoerder.

    Fenomeen

    Aan deze praktijk komt begin volgend jaar een eind als alle inchecksystemen van de maatschappij op Schiphol de 'grijsvliegers' automatisch zullen herkennen. "Je wordt dan niet meer toegelaten tot de vlucht. Daarmee zal dit fenomeen snel verdwijnen," denkt de woordvoerder. De extra controle gaat in januari of februari in.

    Naheffing

    KLM controleerde al wel langer achteraf het reisgedrag van klanten die zogenaamd overstapten op Schiphol en bracht deze 'grijsvliegers' een naheffing in rekening. Volgens de woordvoerder krijgt KLM per jaar acht miljoen euro aan dergelijke naheffingen binnen.
    Weer een reden om niet met KLM te vliegen; wel willen concurreren met maatschappijen in het buitenland, maar de reizigers die geen keuze hebben meer laten betalen... (alhoewel ik niet de indruk heb dat andere voormalige nationale luchtvaartmaatschappijen het anders doen)
      Moderator woensdag 22 november 2006 @ 12:36:13 #175
    61302 crew  UIO_AMS
    Dobbelsteenavonturier
    pi_43778029
    Ik snap ook niet zo goed waarom KLM zou mogen bepalen waar ik vertrek. En hoe zit het nou als ik wel vertrek vanaf Amsterdam en terug moet naar Brussel? Dan koop je toch ook een retourtje vanaf Brussel?

    offtopic verwijderd
    Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
    Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
    Beste moderator UIO_AMS
    Stuur een mod weg.
      woensdag 22 november 2006 @ 13:13:12 #176
    61447 Douwe
    Ik heb gelijk
    pi_43779187
    Nee, dan koop je een ticket Amsterdam-New York-Amsterdam-Brussel.
    pi_43779923
    Het is toch erg zot dat een vlucht Brussel New-York met overstap Schiphol goedkoper is dan een vlucht van Schiphol New-York en wij dat allemaal normaal vinden.

    Zelfs als het om een directe vlucht Bru - NY en een overstap vlucht Bru -NY dan nog heeft een vliegmaatschappij meer kosten aan de laatste. Ik zou KLm en andere vliegmaatschappijen adviseren hun ticket prijzen wat beter te organiseren ipv van een zoveelste incheck hindernis te creeren.

    pi_43781871
    quote:
    Op woensdag 22 november 2006 13:35 schreef Dual.Flipflop het volgende:
    Het is toch erg zot dat een vlucht Brussel New-York met overstap Schiphol goedkoper is dan een vlucht van Schiphol New-York en wij dat allemaal normaal vinden.

    Zelfs als het om een directe vlucht Bru - NY en een overstap vlucht Bru -NY dan nog heeft een vliegmaatschappij meer kosten aan de laatste. Ik zou KLm en andere vliegmaatschappijen adviseren hun ticket prijzen wat beter te organiseren ipv van een zoveelste incheck hindernis te creeren.
    het gaat niet om de kosten van die extra vlucht, maar om beide vluchten zo vol mogelijk te krijgen en daarmee een uitgebreider netwerk te kunnen blijven aanbieden dan de concurrent. Meer bestemmingen is voor dit soort maatschappijen een belangrijk verkoopargument.
      woensdag 22 november 2006 @ 18:34:40 #179
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_43790679
    quote:
    Naheffing

    KLM controleerde al wel langer achteraf het reisgedrag van klanten die zogenaamd overstapten op Schiphol en bracht deze 'grijsvliegers' een naheffing in rekening. Volgens de woordvoerder krijgt KLM per jaar acht miljoen euro aan dergelijke naheffingen binnen.
    Een reden om nooit met een Credit Card bij KLM te betalen, want dan is er geen mogelijkheid om het 'automatisch' te incasseren, en als je een trein-vliegticket hebt, bijvoorbeeld Antwerpen - Amsterdam - Bangkok - Amsterdam - Antwerpen is het voor de KLM echt niet mogelijk dan anders dan een brief sturen om het geld te krijgen, en de bewijslast ligt bij KLM bij een eventuele rechtszaak die KLM echt niet voor 1 persoon voor een klein bedrag gaat voeren!

    Maar ben benieuwd wat ze met het nieuwe systeem doen van mensen die wel in Dusseldorf opstappen, via Amsterdam naar de eindbestemming vliegen en op de terugweg op Amsterdam uitstappen en niet verder gaan, dan hebben de controles nog geen zin, en het lijkt mij best lastig voor KLM om te bewijzen dat je niet 'te ziek was om verder te vliegen'
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
    pi_43790889
    Met Ryanair.com voor 25E retouer naar vele steden!
    pi_43791487
    Bron?
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      Moderator woensdag 22 november 2006 @ 20:02:28 #182
    45833 crew  Fogel
    pi_43794229
    quote:
    Op woensdag 22 november 2006 18:34 schreef ozzietukker het volgende:

    [..]
    Maar ben benieuwd wat ze met het nieuwe systeem doen van mensen die wel in Dusseldorf opstappen, via Amsterdam naar de eindbestemming vliegen en op de terugweg op Amsterdam uitstappen en niet verder gaan, dan hebben de controles nog geen zin, en het lijkt mij best lastig voor KLM om te bewijzen dat je niet 'te ziek was om verder te vliegen'
    Maar dat werkt alleen als je geen baggage ingechecked hebt, die vliegt of vrolijk verder naar Dusseldorf, of wordt uit het het vliegtuig gehaald omdat je niet in het vliegtuig zit (baggage mag in principe niet zonder de eigenaar vliegen). Als ze je koffer uit een vliegtuig moeten halen, krijgt die vlucht vertaging en jij een rekening/je koffer niet terug.
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
      Moderator woensdag 22 november 2006 @ 20:04:42 #183
    45833 crew  Fogel
    pi_43794351
    Overigens, toen ik in 1998 van Dusseldorf via Amsterdam naar Seattle vloog, had ik vantevoren nog gevraagd aan de KLM of ik op Schiphol kon starten/stoppen en dat ze dan gewoon mijn ticket DUS-AMS nog een keer konden verkopen. Maar dat mocht niet en kreeg te horen dat als ik niet op de eerste leg zou verschijnen dat dan automatisch de hele boeking geannuleerd wordt.
    Ik heb dus netjes alle 4 vluchten genomen
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_43810644
    quote:
    Op woensdag 22 november 2006 18:59 schreef Jaguarized het volgende:
    Bron?
    ryanair.com en dan ff doorklikken.
    pi_43815791
    Link? Ik zie alleen:

    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_43816642
    quote:
    Op donderdag 23 november 2006 12:12 schreef Jaguarized het volgende:
    Link? Ik zie alleen:

    [afbeelding]
    Als je een vlucht boekt, zoek dan net zolang tot je er 1 hebt waarbij de heen- en de rerugreis ¤0,01 kosten. Daar komt 9,99 belastting bij, dus kom je op 10 euro (enkele reis, retour dus ¤20 )

    Als je een beetje goed zoekt zit je met 2 personen voor ¤40 een middag/avond/nacht in Madrid, Dinsdag kom je om 12:00 aan, woensdag vertrek je weer om 6u 's morgens , dus geen overnachting. Ik zoek nog een cadeau voor mn vriendin en dit leek mij wel origineel . "Kom we gaan ff naar Madrid"

    Vraag me alleen af of Madrid leuk is, iemand weleens geweest?

    [ Bericht 15% gewijzigd door Sport_Life op 23-11-2006 12:53:09 ]
    pi_43822693
    madrid is een prima stad voor een dag of een paar dagen
      donderdag 23 november 2006 @ 16:10:22 #188
    82578 Grimm
    shoo bi do bi doo
    pi_43823308
    Sport life, je kan ook naar Pisa, dat is prima in een dag te bekijken.
    Plus de hotellen zijn daar niet zo duur.
    Plus je zit op nog geen 2 minuten van het vliegveld.
    pi_43823776
    Pisa is mn vriendin al geweest vorig jaar . Schijnt niet zo heel bijzonder te zijn.
      donderdag 23 november 2006 @ 16:34:21 #190
    38433 snijder
    snijderdotcom
    pi_43824060
    quote:
    Op woensdag 22 november 2006 13:35 schreef Dual.Flipflop het volgende:
    Het is toch erg zot dat een vlucht Brussel New-York met overstap Schiphol goedkoper is dan een vlucht van Schiphol New-York en wij dat allemaal normaal vinden.

    Zelfs als het om een directe vlucht Bru - NY en een overstap vlucht Bru -NY dan nog heeft een vliegmaatschappij meer kosten aan de laatste. Ik zou KLm en andere vliegmaatschappijen adviseren hun ticket prijzen wat beter te organiseren ipv van een zoveelste incheck hindernis te creeren.

    Dat heeft ook met de concurrentiepositie van KLM in de Belgische markt te maken. Ze worden daar veel meer afgerekend op de prijs omdat er meer concurrentie is op de indirecte vluchten. In Nederland bieden ze voornamelijk directe vluchten en daarom vragen ze meer.

    Leuk hoor, revenue management.
    Get a life.....Morgen lig je onder de tram
    pi_43867670
    Thalys pakt uit. Parijs: nu 29 euro

    Als de dag laat begint en vroeg eindigt, zoek je het licht op in Parijs. Heerlijk even bijkomen na de feestdagen of je lief verrassen op Valentijnsdag. Wie snel beslist, profiteert van een mooie aanbieding: voor ¤ 29,- per persoon reis je met Thalys naar Parijs, dat is slechts ¤ 58,- retour. Deze Thalys-aanbieding kun je boeken tot en met 19 december, je reist tussen 4 januari en 15 februari. Het aantal tickets is beperkt dus boek snel.

    * enkele reis, prijs p.p.
      zaterdag 25 november 2006 @ 00:46:46 #192
    96922 Public_NME
    Come on you Whites!
    pi_43870000
    quote:
    Op donderdag 23 november 2006 12:43 schreef Sport_Life het volgende:

    [..]

    Vraag me alleen af of Madrid leuk is, iemand weleens geweest?
    Madrid is wel grappig, vooral in het voorjaar/zomer! Overal terrasjes met tapas en drinken, en natuurlijk heerlijk weer. Vond het qua stad tegenvallen, wel veel clubs en uitgaansgelegenheden! En het voetbal uiteraard, ben in het weekend dat ik er was naar Atletico (Vamos Dale Atleti!) en Real (CL) geweest, was echt supergaaf!
    The black and white you'll never pass, stick yer blue flag up yer arse!
    'They know on the Continent that European football without the English is like a hot dog without the mustard' Sir Bobby Charlton
    pi_43875898
    Over Madrid graag verder in: Madrid

    Die 20 euro retour incl tax aanbieding van Ryanair is vanaf Eindhoven geldig op alle bestemmingen behalve Barcelona en Rome.

    Omdat de andere bestemmingen allemaal hubs zijn van Ryanair kun je al voor minder dan 100 euro naar bijvoorbeeld Marokko of vrijwel elke uithoek van Europa in het vroege voorjaar / winter.
    pi_43927077
    Ik kreeg een mailtje van DFDS dat je voor 39e kon. Alleen werkte de link neit
    pi_44055319


    Leuk voor iedereen die tegen de Duitse grens woont... www.germanwings.de

    Inclusief alle kosten komt een enkeltje Keulen - Wenen bijvoorbeeld op 21 euro of een retourtje Keulen - Budapest op ¤ 65
      vrijdag 1 december 2006 @ 15:14:52 #198
    26552 Party_P
    WTF, jezus!!1
    pi_44056792
    wtf van keulen naar barcalona nog geen 70 euro (incl belastingen). Das wel heel erg goedkoop
    Drugs are good mkay?
    pi_44056981
    quote:
    Op vrijdag 1 december 2006 15:14 schreef Party_P het volgende:
    wtf van keulen naar barcalona nog geen 70 euro (incl belastingen). Das wel heel erg goedkoop
    Dat kan met een beetje zoeken ook nog wel met www.vueling.com vanaf Schiphol
      vrijdag 1 december 2006 @ 15:27:38 #200
    26552 Party_P
    WTF, jezus!!1
    pi_44057044
    Hmmz ik kom toch elke keer boven 60 euro uit van schiphol naar madrid (en barca en valencia) voor alleen de heenreis.
    Drugs are good mkay?
    pi_44057497
    quote:
    Op vrijdag 1 december 2006 15:27 schreef Party_P het volgende:
    Hmmz ik kom toch elke keer boven 60 euro uit van schiphol naar madrid (en barca en valencia) voor alleen de heenreis.
    Via de 'prijzenkalender' kun je nog wel heenreizen van 35 vinden in maart en terug voor 20 euro

    En anders is er nog Ryanair vanaf Eindhoven om naar Madrid of Girona te komen
    pi_44057556
    nog meer interessant reisnieuws:

    Roken verboden in Engeland

    LONDEN - Alle werkplekken en besloten openbare gelegenheden in Engeland krijgen vanaf 1 juli volgend jaar een rookverbod. Volgens de Britse minister van Volksgezondheid Patricia Hewitt betreft het verbod alle kantoren, fabrieken, winkels, kroegen, restaurants, het openbaar vervoer en werktransport waarin meer dan één persoon wordt vervoerd.

    Afgesloten rookruimtes die in veel kantoren worden gebruikt, moeten eveneens sluiten. De rokers zullen buiten hun dosis nicotine moeten halen. "Duizenden mensenlevens worden gered en de gezondheid van duizenden anderen beschermd", zei Hewitt vrijdag.

    "Alle werknemers, inclusief de mensen in cafés en clubs, hebben het recht op een veilige werkomgeving." Een algemeen rookverbod gold al in Schotland en Ierland.

    van: nu.nl
      vrijdag 1 december 2006 @ 18:25:00 #203
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_44061807
    quote:
    Op vrijdag 1 december 2006 15:27 schreef Party_P het volgende:
    Hmmz ik kom toch elke keer boven 60 euro uit van schiphol naar madrid (en barca en valencia) voor alleen de heenreis.
    www.clickair.com vliegt ook heel voordelig, en de prijzen op de website zijn gelijk inclusief allles, zonder verborgen kosten!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
      maandag 4 december 2006 @ 09:09:53 #204
    128950 sturky100
    bijten bijten!
    pi_44124017
    trouwens een mooi zoeksysteem naar lage prijzen bij vueling(en ook wel bij easyjet)

    soms zie je een aanbieding en ben je uren bezig om de datum te vinden die overeenkomt met de aanbieding(bv dreizen, vliegtarieven.nl etc)
    god bless america!
    pi_44127365
    Het is weer de eerste maandag van de maand, dus tijd voor: http://www.supersirenesale.nl

    Deze keer een aantal Disneyland aanbiedingen, een dagtochtje naar Oberhausen voor 24 euro en 4 dagen Budapest voor 200 euro

    Meer info tot vanavond 0.00 op super sirene sale/ www.peterlanghout.com
    pi_44272296
    New 7 wonders

    Omdat de oude 7 wereldwonderen niet meer terug te vinden zijn, wordt er gezocht naar 7 nieuwe. Stemmen kan op:

    http://www.new7wonders.com/index.php
    pi_44402711
    Voor 19 euro naar Oost-Europa

    Voor 19 euro incl tax kun je dit voorjaar al weer naar Oost Europa met Sky Europe.

    Amsterdam - Bratislava vanaf ¤ 19 incl. belastingen
    Brussel - Krakau vanaf ¤ 19 incl. belastingen
    Amsterdam - Praag vanaf ¤ 19 incl. belastingen
    Amsterdam - Boedapest vanaf ¤ 19 incl. belastingen
    Amsterdam - Krakau vanaf ¤ 19 incl. belastingen
    Amsterdam - Innsbruck vanaf ¤ 19 incl. belastingen
    Amsterdam - Wenen vanaf ¤ 29 incl. belastingen

    Zie www.skyeurope.com voor de details
    pi_44501460
    quote:
    Op vrijdag 1 december 2006 15:27 schreef Party_P het volgende:
    Hmmz ik kom toch elke keer boven 60 euro uit van schiphol naar madrid (en barca en valencia) voor alleen de heenreis.
    Ryanair
    Eindhoven-Madrid
    "Een droge bek is niet cool" (c) Blowersguide :')
    STEM HIER Kutsmilie &lt;------------------------------------------------
    STEM HIER Kutsmilie &lt;----
      zaterdag 23 december 2006 @ 21:55:26 #209
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_44692985
    Sky Europe vliegt ook, vanaf 25 maart naar Wenen, jammer maar helaas had ik al geboekt voor Bratislava...., maar Wenen is gelukkig goed te bereiken vanaf Bratislava, maar het had dus allemaal nog sneller gekund.

    Jammer alleen is dat ze niet op zaterdag gaan vliegen...
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
      Moderator zondag 24 december 2006 @ 11:50:04 #210
    45833 crew  Fogel
    pi_44701970
    quote:
    Op zaterdag 23 december 2006 21:55 schreef ozzietukker het volgende:
    Sky Europe vliegt ook, vanaf 25 maart naar Wenen, jammer maar helaas had ik al geboekt voor Bratislava...., maar Wenen is gelukkig goed te bereiken vanaf Bratislava, maar het had dus allemaal nog sneller gekund.

    Jammer alleen is dat ze niet op zaterdag gaan vliegen...
    Voor zo'n lage prijs kan je toch gewoon een nieuw ticket boeken en die andere simpelweg niet gebruiken? Trein is ook niet gratis en tijd besparen is ook een paar euro waard.
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_44702152
    quote:
    Op zondag 24 december 2006 11:50 schreef Fogel het volgende:

    [..]

    Voor zo'n lage prijs kan je toch gewoon een nieuw ticket boeken en die andere simpelweg niet gebruiken? Trein is ook niet gratis en tijd besparen is ook een paar euro waard.
    Op zich valt het denk wel mee qua tijd besparen. Als het goed is doe je er een uur over om van Bratislava in het centrum van Wenen te komen. Vanaf het vliegveld in Wenen (hebben ze er daar eigenlijk meerdere?) is het ook nog een half uur treinen om in het centrum te komen.
      zondag 24 december 2006 @ 12:15:36 #212
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_44702604
    quote:
    Op zondag 24 december 2006 11:57 schreef Liejannuh het volgende:

    [..]

    Op zich valt het denk wel mee qua tijd besparen. Als het goed is doe je er een uur over om van Bratislava in het centrum van Wenen te komen. Vanaf het vliegveld in Wenen (hebben ze er daar eigenlijk meerdere?) is het ook nog een half uur treinen om in het centrum te komen.
    Het valt ook wel mee, alleen moet ik in eerste instantie in Bratislava zijn, en eindig ik in Wenen, met de trein doe je er 50 minuten over naar het Centraal Station van Bratislava (vanuit Wenen), en vandaar nog 20 minuten met de bus, met wachttijd doe je er dan ongeveer 1,5 uur over naar het vliegveld). Een rechtstreekse bus is wel sneller, maar ik geef de voorkeur aan de trein.

    (En ik denk dat het vliegtuig welke vertrekt vanuit Bratislava minder druk zal zijn dan degene die vertrekt vanuit Wenen, en als ik iets prettig vindt is dat 3 plaatsen voor mijzelf!
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
    pi_44724307
    En die trein van Bratislava naar Wenen kost wel 7 euro, dus dat overleef je ook wel
    pi_44915827
    quote:
    'Alliantie luchtvaartprijsvechters in de maak'

    KUALA LUMPUR - De Britse luchtvaartmaatschappijen Virgin en easyJet gaan mogelijk hun krachten bundelen met de Aziatische prijsvechter AirAsia. Daarmee willen ze een wereldwijd netwerk creëren voor goedkope vluchten.

    De Maleisische krant The Star maakte maandag melding van besprekingen tussen de drie topmannen van de ondernemingen, onder wie Richard Branson en Stelios Haji-Ioannou. De overeenkomst wordt naar verwachting later deze week bekendgemaakt.


    Door de krachtenbundeling kan de luchthaven in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, dienen als tussenstation voor vluchten van Virgin en easyJet naar Australië. Ook zijn goedkope trips naar China en India voorzien. AirAsia zou de luchthaven in Manchester willen gebruiken om de sprong naar Europa te wagen.
    pi_44979346
    quote:
    Virgin en easyJet ontkennen alliantie met AirAsia

    LONDEN - De Britse luchtvaartmaatschappijen Virgin en easyJet hebben woensdag ontkend besprekingen te voeren met branchegenoot AirAsia over een alliantie.

    De Maleisische krant The Star meldde eerder deze week dat de drie een verbond voor goedkope intercontinentale vluchten nastreven.

    Een woordvoerder van easyJet verklaarde dat zijn onderneming zich bij "geen enkele alliantie" aansluit. Hij voegde daaraan toe dat allianties in het algemeen tot te hoge kosten en complicaties leiden. Volgens een zegsman van Virgin heeft AirAsia "duidelijk" zijn eigen plannen.

    "Het is aan hen om ermee naar buiten te komen." The Star meldde maandag dat easyJet en Virgin zich willen aansluiten bij AirAsia voor vluchten naar het Verre Oosten. De luchtvaartmaatschappij uit Maleisië zou zelf plannen hebben om de sprong naar Europa te maken.
      vrijdag 5 januari 2007 @ 13:34:55 #216
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_45037611
    quote:
    Aziatische prijsvechter slaat brug naar Europa

    KUALA LUMPUR - De Maleisische luchtvaartmaatschappij AirAsia gaat goedkope vluchten aanbieden naar Europa. De onderneming heeft daarvoor de onderneming AirAsia X opgericht en werkt daarbij samen met de branchegenoot Fly Asian Express.

    Een Maleisische krant meldde eerder deze week nog dat AirAsia de handen ineen zou slaan met easyJet en Virgin, maar later ontkenden de beide Britse maatschappijen dit stellig. AirAsia kondigde de nieuwe alliantie vrijdag aan.

    De nieuwe maatschappij vliegt vanuit Kuala Lumpur in Maleisië. China en India worden andere bestemmingen van de onderneming.

    Toestellen

    AirAsia X wil een vloot van maximaal twintig toestellen. Eind januari wordt bekendgemaakt of dit Boeing- of Airbus-vliegtuigen zullen zijn.

    AirAsia maakte vrijdag ook bekend honderd extra Airbus-toestellen te bestellen voor eigen vluchten. Dit betekent een verdubbeling van de huidige vloot.
    bron
    pi_45037831
    Waar vandaan dan?
      maandag 8 januari 2007 @ 14:57:39 #218
    128950 sturky100
    bijten bijten!
    pi_45143388
    Het handige tooltje(prijzenkalender) van vueling is trouwens weggehaald. jammer commercie he...
    god bless america!
    pi_45157946
    Transavia supersale

    Niet echt nieuws meer, maar dit keer wel op bijna alle bestemmingen 10 euro korting per enkele reis
    quote:
    Voor iedereen die 2007 nu al vindt tegenvallen, hebben wij goed nieuws: want t/m 15 januari 2007 boekt u vluchten naar superveel bestemmingen met extra veel korting!
    De Mega Sale start vannacht (dinsdag 9 januari) om 00.01 uur.
    => www.transavia.com
    pi_45208598
    Air Asia pakt het goed aan, 1.000.000 gratis stoelen, boeken tot 19 januari op en groot aantalbestemmingen.

    http://www.airasia.com/site/en/home.jsp
    pi_45212368
    Jeeeee, dat ziet er super interessant uit inderdaad!!
    Die pakken het écht groots aan!
     FR
    pi_45269079
    Geheel gratis 2e vlucht bij Ryanair



    Belangrijkste actievoorwaarden:
    quote:
    The Free flight will be for travel in the period 16 January to 8 February 2007 only. The Free flight will be priced at 1 pence / 1 cent / local currency equivalent and the associated taxes will be reduced to zero for the purposes of that booking only. Four days advance purchase required.

    The Free flights are restricted to certain routes and days and are subject to availability. Please note a Free flight may not be available on the same route as the qualifying flight booked. Ryanair cannot guarantee that a seat will be available on an individual flight even if the flight route/date is included in the promotion.

    The Free flight is not transferable and must be taken by the person making the qualifying booking and any other passengers included on the original qualifying booking.
    Lees meer op: http://www.ryanair.com/si(...)0111-freeflightoffer
    pi_45269137
    quote:
    Op woensdag 10 januari 2007 12:57 schreef indahnesia.com het volgende:
    Air Asia pakt het goed aan, 1.000.000 gratis stoelen, boeken tot 19 januari op en groot aantalbestemmingen.

    http://www.airasia.com/site/en/home.jsp
    Moet je nog wel tax over betalen.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_45271492
    quote:
    Op donderdag 11 januari 2007 23:22 schreef DutchTrain het volgende:
    Geheel gratis 2e vlucht bij Ryanair

    [afbeelding]

    Belangrijkste actievoorwaarden:
    [..]
    Een ander belangrijk detail:
    de 2e vlucht gratis betreft uitsluitend een extra terug-vlucht. (als ik het goed gezien heb)

    Dus je betaalt uiteindelijk toch 1 retourtje en 1 enkele reis. En dan natuurlijk alleen mogelijk op bepaalde dagen en uren en andere restricties.
    Wat een krenten....
     FR
    pi_45273541
    quote:
    Op donderdag 11 januari 2007 23:23 schreef Jaguarized het volgende:

    [..]

    Moet je nog wel tax over betalen.
    klopt, maar het scheelt toch ongeveer 50% op de totale 'ritprijs'. Niet slecht dacht ik zo.
    pi_45273566
    quote:
    Op donderdag 11 januari 2007 23:22 schreef DutchTrain het volgende:
    Geheel gratis 2e vlucht bij Ryanair

    [afbeelding]

    Belangrijkste actievoorwaarden:
    [..]

    Lees meer op: http://www.ryanair.com/si(...)0111-freeflightoffer
    Dus als je een enkeltje boekt krijg je niet de terugvlucht gratis?
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_45275926
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 02:24 schreef Jaguarized het volgende:
    Dus als je een enkeltje boekt krijg je niet de terugvlucht gratis?
    Nee, je koopt een retourtje en je krijgt een retourtje gratis. (dat zegt natuurlijk niet dat je ook al die vluchten moet maken)
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 00:32 schreef Bora-Bora het volgende:
    Een ander belangrijk detail:
    de 2e vlucht gratis betreft uitsluitend een extra terug-vlucht. (als ik het goed gezien heb)
    Nee, return flight = retour vlucht = heen én terug.
    pi_45298250
    Net 2 retourtjes Dublin geboekt met Ryanair, voor in totaal EUR 0.04

    Total for 2 Passengers
    Fare Price 0.04 EUR
    Credit card fee 10.00 EUR
    Taxes, Fees & Charges 0.00 EUR
    Insurance
    Total Price 10.04 EUR

    ok plus CC-toeslag, maar die is onvermijdelijk
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
    pi_45298394
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 21:45 schreef Thetallguy het volgende:
    Net 2 retourtjes Dublin geboekt met Ryanair, voor in totaal EUR 0.04

    Total for 2 Passengers
    Fare Price 0.04 EUR
    Credit card fee 10.00 EUR
    Taxes, Fees & Charges 0.00 EUR
    Insurance
    Total Price 10.04 EUR

    ok plus CC-toeslag, maar die is onvermijdelijk
    Geen kosten voor je bagage? En geen verzekering? En geen airporttax?
    pi_45298650
    Credit Card Fee ¤2.50
    Booked on www.ryanair.com

    En jij hebt 10 euro betaald?
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_45298685
    ik en vriendinnetje maken allemaal dagtripjes met Ryanair, voor 1 dag is handbagage genoeg en Ryanair reisverzekering doe ik niet aan, airporttax had ie ook geen zin in
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 21:59 schreef Jaguarized het volgende:
    Credit Card Fee ¤2.50
    Booked on www.ryanair.com

    En jij hebt 10 euro betaald?
    Das per enkele reis
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
    pi_45298731
    2,50 per enkele reis Jag.
    En 9 euro per retour als je ruimbagage hebt. Of 6 euro als je geen ruimbagage hebt.
    En 14 euro voor een of andere verzekering.
    Maar dan nog steeds kun je bespottelijk goedkope tickets boeken.
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 22:00 schreef Thetallguy het volgende:
    ik en vriendinnetje maken allemaal dagtripjes met Ryanair, voor 1 dag is handbagage genoeg en Ryanair reisverzekering doe ik niet aan, airporttax had ie ook geen zin in
    Maar afijn, je kunt die reisverzekering ook niet boeken?
    Dan zit je toch nog steeds met je kosten voor je handbagage?
    pi_45298828
    handbagage is wel gratis
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
    pi_45298938
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 22:04 schreef Thetallguy het volgende:
    handbagage is wel gratis
    Nouja, ik had gewoon 14 euro pp kunnen besparen door die gare verzekering te negeren!
    Maar moet je dan niet online inchecken ofzo? Want dat kost 6 euro en dan reis je alleen met handbagage toch?
    pi_45299041
    online inchecken kan je ook uitzetten als je echt aan het kostenbesparen bent moet je alleen wel in de rij staan om in te checken op het vliegveld natuurlijk ipv gewoon door kunnen lopen maar dat is opzich ook niet zo'n probleem
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
    pi_45299107
    2,5 euro per enkele reis? Wtf, wat een naaierij. Je doet uiteindelijk toch 1 betaling als je een retourtje boekt, niet 2. Vaag.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_45299198
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 22:10 schreef Thetallguy het volgende:
    online inchecken kan je ook uitzetten als je echt aan het kostenbesparen bent moet je alleen wel in de rij staan om in te checken op het vliegveld natuurlijk ipv gewoon door kunnen lopen maar dat is opzich ook niet zo'n probleem
    Joh, ik leer hier nog wat!
    Nouja, voor die paar euro ga ik niet moeilijk zitten doen met bagage enzo. En ik ben nog steeds erg blij met mijn tickets voor 48 euro naar Milaan.
    pi_45301336
    Sinds wanneer moet je extra betalen voor online inchecken?
    Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
    Let's plant a tree
    pi_45302546
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 22:00 schreef Thetallguy het volgende:
    ik en vriendinnetje maken allemaal dagtripjes met Ryanair, voor 1 dag is handbagage genoeg en Ryanair reisverzekering doe ik niet aan, airporttax had ie ook geen zin in
    [..]

    Das per enkele reis
    Ok die 0,04 euro kan ik begrijpen, 4 x 0,01 euro. Maar de airporttax mist ie? Ik kom voor een retourtje Londen niet lager als 25,01 waarvan 24,99 tax.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_45302617
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 23:51 schreef Jaguarized het volgende:

    [..]

    Ok die 0,04 euro kan ik begrijpen, 4 x 0,01 euro. Maar de airporttax mist ie? Ik kom voor een retourtje Londen niet lager als 25,01 waarvan 24,99 tax.
    ik ben dinsdag met Ryanair naar Madrid geweest dus had daar nog een reserveringsnummer van, en daardoor was dit gratis, kwam ik net pas achter. Wat wel grappig is, is dat ik nu ik een vluchtje Dublin gratis geboekt heb ik daarmee weer 2 nieuwe kan boeken waardoor je dus oneindig door kan gaan
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
      zaterdag 13 januari 2007 @ 10:54:08 #241
    82578 Grimm
    shoo bi do bi doo
    pi_45308442
    Heeft iemand tips of aanbiedingen voor february?
    pi_45308561
    quote:
    Op zaterdag 13 januari 2007 10:54 schreef Grimm het volgende:
    Heeft iemand tips of aanbiedingen voor february?
    Ligt er aan waar je naar toe wil.

    Deze misschien van www.skyeurope.com richting Oost-Europa



    En verder loopt de Transavia Supersale nog, heeft http://www.bmibaby.com sale richting Engeland en kun je met http://www.vueling.com nog goedkoop richting Spanje
      zaterdag 13 januari 2007 @ 11:09:43 #243
    82578 Grimm
    shoo bi do bi doo
    pi_45308661
    Die prijzen zijn erg laag inderdaad maar ik vind schiphol zo kut omdat er zoveel belasting overheen komt.
    Soms betaal je voor een vlucht 40 euro en dan 80 euro belasting
    pi_45308690
    quote:
    Op zaterdag 13 januari 2007 11:09 schreef Grimm het volgende:
    Die prijzen zijn erg laag inderdaad maar ik vind schiphol zo kut omdat er zoveel belasting overheen komt.
    Soms betaal je voor een vlucht 40 euro en dan 80 euro belasting
    De beste aanbiedingen zijn de aanbiedingen waarbij de tax in de prijs verwerkt zit. Zoals nu de aanbieding Ryanair of de aanbiedingen van Vueling.

    En dan nog is 70 of 80 euro voor een vliegreis naar de andere kant van Europa natuurlijk nog veel geld
    pi_45308771
    Of met de trein

    Winterspecials van de Duitse Spoorwegen
    quote:
    Gute Idee. Günstig durch den Winter. Hier auf www.bahn.de schon ab 29,- EUR.
    Und Europa ab 39,- EUR. Jetzt zuschlagen - buchbar nur bis 25. Februar.
    Bis zum 28. Februar können Sie ab 29,- EUR einfache Fahrt in der 2. Klasse beliebig weite Fahrten innerhalb Deutschlands unternehmen. Ab 39,- EUR reisen Sie in unsere Nachbarländer nach Österreich, Dänemark, Tschechien, in die Benelux-Länder und die Schweiz! Nur solange Vorrat reicht.
    Meer info en boeken op www.bahn.de

    Vrijwel alle grote Duitse steden zijn nog boekbaar voor 78 euro retour.
    pi_45318843
    Airports face chaos over tax rise
    quote:
    Passengers are being warned of possible chaos at airports next month as some airlines seek to charge extra air tax for tickets bought months ago. From 1 February the Air Passenger Duty will go up by between £5 and £40.

    Most airlines raised fares as soon as Chancellor Gordon Brown announced the hike on 6 December.

    But some are demanding further payment for tickets booked before the rise. Ryanair said those who do not pay before flying will be turned away.

    The chancellor's critics say two months was too short notice for the duty increase and it is unfair to charge customers who booked months earlier but will fly after 1 February.

    Many airlines say they will make a loss if they do not charge passengers the extra duty.

    But not all agree how they should charge, causing confusion for travellers.

    Ryanair chief executive Michael O'Leary said all passengers will be emailed and if they fail to pay the day before their flight, they will not be able to fly.

    Leeds-based Jet2 is automatically taking the increase from travellers, using their card details held on computer.

    British Airways says it will absorb the costs of duty on passengers who booked before the announcement.

    Toby Nichol, of Easyjet, said: "It's absolutely chaotic. Come 1 February, there is going to be a lot of uncertainty.

    "There will be an awful lot of airlines walking up and down check-in aisles in places like Luton Airport, with a bucket collecting the tax."

    Check-in payments

    Roger Wiltshire, of the British Air Transport Association, said plenty of notice would usually be given to duty changes.

    "It's a mess because the chancellor brought this in at such short notice," he told BBC's Five Live Breakfast.

    "They have caught millions of passengers who had booked in advance and paid already."

    But the Treasury says the aviation industry was not meeting its environmental responsibilities so a decision was taken to introduce the duty increase swiftly.

    It says the extra £1bn in duty will go towards better public transport and the environment.

    A spokesman said the Air Passenger Duty was a tax on airlines for the number of passengers they carry and it was up to the airline to decide whether they pass that levy on to passengers.

    Overdrawn accounts

    Sean Tipton, of the Association of British Travel Agents (Abta), said it would have preferred the duty rise to be postponed until the summer but airlines should be collecting the extra payment at check-in.

    He advised passengers who booked before 6 December 2006 to check with their airline whether payment was due before travelling.

    James McLean, of Allseasons Travel in Hereford, said despite Easyjet demanding payment by Monday, the budget airline had sent emails to only one out of five of their customers.

    "We have had to chase Easyjet. It's time and it's also our phone bill," he said.

    The rise will mean for example that tax on a short-haul flight in Europe, including internal UK flights, will double to £10 per passenger and to £80 per passenger on long haul business flights.

    Simon Calder, travel editor of the Independent, said that while the duty rise had been expected, the liability of those who had already booked had not.

    For a family of four travelling between Leeds and Belfast that could mean an extra £40 which could make some people's account overdrawn, he said.
    Heerlijk, die overheidsgeldwolven . Alsof die fucking tax-verhoging ineens zorgt voor een beter milieu .
    pi_45341219
    Ik zoek een vlucht voor madrid of nabije luchthaven (medio maart/april, 2 personen retour).
    Vertrekken vanaf bvk, Schiphol/Eindhoven/Dusseldorf of een ander makkelijk te bereiken luchthaven net over de duitse grens.

    Iemand suggesties voor een goede aanbieding?
    Eventueel mag de vertrekhaven op de heen reis een andere zijn dan de aankomsthaven op de terugreis (al zal een retour toch wel voordeliger zijn..)
    Op zaterdag 10 juli 2010 13:47 schreef Guus_Geluk:
    "Eindhoven, dat is de voetbalhoofdstad van Nederland"
    Op woensdag 28 juli 2010 20:06 schreef heywoodu:
    "En anders zal ik die Guus eens even vingeren, van achteren, met een stoelpoot.."
    pi_45345626
    Dan moet je een deurtje verderop zijn in: Het grote -Hoe kom ik (goedkoop) van A naar B- topic #7

    Ik gok op www.ryanair.com of www.vueling.com
    pi_45359366
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 09:23 schreef DutchTrain het volgende:Nee, return flight = retour vlucht = heen én terug.
    Okee, dan heb ik nix gezegd.

    (teveel beïnvloed door de Franse betekenis van "retourtje" waarschijnlijk... )
     FR
    pi_45360924
    quote:
    Op vrijdag 12 januari 2007 23:53 schreef Thetallguy het volgende:

    [..]

    ik ben dinsdag met Ryanair naar Madrid geweest dus had daar nog een reserveringsnummer van, en daardoor was dit gratis, kwam ik net pas achter. Wat wel grappig is, is dat ik nu ik een vluchtje Dublin gratis geboekt heb ik daarmee weer 2 nieuwe kan boeken waardoor je dus oneindig door kan gaan
    Afgelopen dinsdag valt toch niet in die actieperiode van 11 tot 18 januari? Want ik heb ook afgelopen dinsdag een vlucht geboekt, dus zou mooi zijn als ik dan ook een gratis vlucht erbij krijg. (Vriend van me heeft geboekt dus heb geen nrs bij de hand om het te checken nu.)
    pi_45361267
    Gewoon proberen om met bevestigingsnummer + CC-nummer waarmee die vlucht geboekt was in te loggen
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
    pi_45538685
    Zaterdag 27 januari is het Reisdag bij Selexyz Donner in de binnenstad van Rotterdam.
    quote:
    Reisdag: ‘Het reizen vereist sterke zenuwen’
    selexyz donner staat weer geheel in het teken van reizen: reisboeken, reisplezier, reisangst, informatie over reisbestemmingen, reisfotografie etc.

    Laat u verrassen en kom inspiratie opdoen voor uw vakantie bij de diverse stands (verkeersbureaus, reisorganisaties, uitgeverijen, demonstraties, buitensport, auteurs, muziek enz.
    Zie: http://www.selexyz.nl/pages/article/S2/reisdag+2007.aspx


    Verder die dag ook nog:

    De Vakantie-expo in AHOY
    Met speciale gast Floortje Dessing

    Meer info: http://www.vakantie-expo.nl/


    Boekenbeurs in AHOY
    Een goede plek om nog wat goedkope landkaarten, atlassen of reisgidsen te kopen.

    Meer info: http://www.boekenfestijn.com/
    pi_46018801
    quote:
    'Luchtreiziger maakt nauwelijks kans op vergoeding'

    SCHIPHOL - Het is vrijwel onmogelijk om als luchtreiziger een schadevergoeding te krijgen van een luchtvaartmaatschappij als een vlucht forse vertraging heeft opgelopen of wordt geannuleerd. De maatschappijen beroepen zich vaak op overmacht om onder de wettelijk verplichte compensatie uit te komen.

    "Maar in 60 procent van de gevallen valt niet uit te leggen waarom een vlucht is geannuleerd", zei maandag directeur Hendrik Noorderhaven van EUclaim. Dit bedrijf staat passagiers bij in hun poging financiële genoegdoening te krijgen. Dat gebeurt wel tegen betaling. EUclaim int 27 procent van het uitbetaalde bedrag. Als er geen vergoeding volgt, is de reiziger niets kwijt.


    Londen
    "Zo'n 62 procent van alle annuleringen gebeurt op twintig procent van de routes. Dat kan niet. Bij overmacht zouden alle routes moeten worden getroffen", vervolgde Noorderhaven.

    Luchtvaartmaatschappijen schrappen volgens hem geregeld vluchten om de vliegtuigen ergens anders in te zetten om zo meer passagiers te vervoeren en meer geld te verdienen. KLM heeft er volgens Noorderhaven een handje van om de vlucht om 14.00 uur 's middags van Londen naar Amsterdam te schrappen.

    Kritiek
    De luchtvaartmaatschappijen hebben grote kritiek op Noorderhaven. De door hem genoemde percentages over het aantal onterechte annuleringen zijn in hun ogen onjuist. De regelgeving is onduidelijk en dat maakt het lastig om een vergoeding te krijgen, zei een woordvoerder van de brancheorganisatie Barin.

    Zorgplicht
    Het percentage van de schadevergoeding dat EUclaim opeist, stuit de luchtvaartsector bovendien tegen de borst. "Als mensen gebruik maken van onduidelijke regelgeving voor hun profijt dan is dat stuitend", zei de woordvoerder van Barin. Reizigers kunnen volgens hem beter hun geld op zak houden en een claim bij de luchtvaartmaatschappijen zelf indienen. "Respectabele vervoerders houden zich aan hun zorgplicht."

    EUclaim heeft maandag officieel zijn desk op Schiphol geopend. Noorderhaven hoopt dat 5 procent van alle passagiers van een vertraagde of geannuleerde vlucht uiteindelijk bij zijn onderneming terechtkomen. Dagelijks worden er binnen de Europese Unie driehonderd tot 450 vluchten geschrapt.

    Overmacht
    Volgens een Europese regeling hebben luchtreizigers bij een annulering recht op volledige terugbetaling van de ticketprijs of op een retourvlucht naar het vertrekpunt. Ook bij een vertraging van langer dan vijf uur kunnen passagiers hun ticket vergoed krijgen. Alleen in gevallen van overmacht, zoals bijvoorbeeld slecht weer of een technisch defect, vrijwaart de maatschappij van uitbetaling.
    bron: nu.nl
    pi_46113216
    Incheckboete extra bagage
    AMSTERDAM - Luchtvaartmaatschappij British Airways wil 364 euro in rekening brengen als een passagier een extra koffer incheckt. Zelfs als het totaalgewicht onder het toegestane maximum blijft.

    Dat wordt dus tot 23 kilo proppen in één extra grote koffer. De 'boete' geldt vanaf 13 februari voor lange vluchten. Bij kortere trips rekent de reiziger aan de balie 182 euro af, en bij binnenlandse vluchten in Engeland moet 91 euro worden afgetikt, zo meldt de Daily Telegraph. Volgens analisten probeert BA geld te sparen voor de verhuizing naar een nieuwe terminal op Heathrow. Critici verwachten dat klanten zullen wegblijven.

    Reizigers die tevoren betalen, krijgen dertig procent korting. Voor sommige bestemmingen geldt de bijbetaling overigens weer niet, zoals naar Amerika, Canada, Brazilië en Mexico. BA zegt dat 98% van de reizigers niks merkt van het nieuwe beleid.

    http://reiskrant.nl/reisk(...)ra_bagage.html?p=8,2
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      Moderator donderdag 8 februari 2007 @ 19:57:09 #255
    45833 crew  Fogel
    pi_46117332
    quote:
    KLM Highlights 8 februari 2007

    Klik voor de online HTML-versie van deze email: http://klm-email.com/a/tB(...)AQfA3tA9ncKPAQ9A0rHe
    __________________________________________________________________________

    Vlieg weg met Valentijn!

    Een écht origineel Valentijnscadeau voor uw geliefde? Vlieg er samen tussenuit en ontdek de wereld! Met de KLM Gift Card kunt u een ticket - of een deel daarvan - cadeau doen. Laat u inspireren door onderstaande bestemmingen. De prijzen zijn all-in, dus inclusief belasting en toeslagen. Wel zo duidelijk.
    __________________________________________________________________________

    Europa

    Milaan EUR 152
    Wenen EUR 173
    Genève EUR 181
    Rome EUR 191
    Zurich EUR 192

    Madrid EUR 145
    Marseille EUR 168
    Lissabon EUR 211
    Venetie EUR 212
    Moskou EUR 388


    Intercontinentaal

    New York EUR 379
    Miami EUR 388
    Cairo EUR 397
    Aruba EUR 603
    Beijing EUR 686

    Om te boeken klik: http://klm-email.com/a/tBFyySzAQfA3tA9ncKPAQ9A0rHe/ebt
    __________________________________________________________________________

    KLM Gift Card
    Leuk voor Valentijn: deze cadeaucard voor een KLM-ticket!
    http://klm-email.com/a/tBFyySzAQfA3tA9ncKPAQ9A0rHe/giftcard
    __________________________________________________________________________

    Google Earth
    Nog meer inspiratie - alle KLM-bestemmingen op Google Earth http://klm-email.com/a/tBFyySzAQfA3tA9ncKPAQ9A0rHe/google
    __________________________________________________________________________

    Reason2Travel
    Romantische arrangementen voor u en uw geliefde http://klm-email.com/a/tBFyySzAQfA3tA9ncKPAQ9A0rHe/reason
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_46130977
    quote:
    Vakantiesalon 2007
    Reis rond de wereld in 5 dagen

    Van 8 tot en met 12 februari 2007 kan je weer terecht op het Vakantiesalon van Brussel om ideeën op te doen voor toekomstige reizen. Vijf dagen lang kan je doorlopend van 10 tot 18 uur in Paleis 3, 4, 5, 8 en de Patio terecht om informatie in te winnen en de sfeer op te snuiven die eigen is aan deze beurs.
    meer info en gratis toegangskaart op: http://www.uwvakantie.be/BENL/site/index.aspx
    pi_46172556
    Vliegen met 40 euro korting



    Dus bijvoorbeeld al voor 75 euro een retourtje Madrid


    meer info www.blokker.nl en http://www.transavia.com/blokkeractie
      Moderator zaterdag 10 februari 2007 @ 15:35:05 #258
    45833 crew  Fogel
    pi_46173485
    quote:
    Op zaterdag 10 februari 2007 14:59 schreef DutchTrain het volgende:
    Vliegen met 40 euro korting

    [afbeelding]

    Dus bijvoorbeeld al voor 75 euro een retourtje Madrid


    meer info www.blokker.nl en http://www.transavia.com/blokkeractie
    Juist omdat het allemaal nu zo goedkoop is, kan je voor de korting een paar bomen planten, zie: [Milieudiscussie] Groen reizen
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
      maandag 12 februari 2007 @ 18:22:10 #259
    62913 Blik
    The one and Only!
    pi_46245518
    goede tip voor iedereen die naar Bangkok wil vliegen.

    via de website www.fliegen.de kun je voor veel goedkopere prijzen dan in Nederland van Dusseldorf naar Bangkok vliegen. In Augustus ben je bijvoorbeeld 470 euro per ticket kwijt incl. lhb etc.

    ps: je vliegt wel via Iran met Mahan Air
    pi_46247941
    50% korting bij www.ryanair.com . Moet even uitzoeken wat de netto prijzen dan worden..
      woensdag 14 februari 2007 @ 21:38:13 #261
    107407 maok
    Lizdekd (v)
    pi_46310907
    T/m zondag, ik heb net een retour Budapest geboekt voor ¤70,77 va Brussel maar er zijn ook bestemmingen va A'dam:
    Bratislava
    Budapest
    Innsbruck
    Krakow
    Prague
    En een paar 'via' reizen

    Niet storen, ik ben al gestoord genoeg!
    pi_46336678


    Valentijnvergeten-actie
    Liefs van Thalys: voor ¤25 enkele reis naar Parijs

    Boek nu voor slechts ¤25,- p.p. een enkele reis in Comfort 2 klasse naar de wereldstad Parijs! Deze spectaculaire aanbieding is alleen vandaag (15 februari) online te boeken tot 23.59 uur. U kunt reizen van 5 maart tot en met 5 april 2007. Uw ticket is geldig vanaf de stations Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam Centraal. Dit tarief kan niet geannuleerd of omgeboekt worden.

    Uiteraard kunt u dit mooie aanbod ook combineren met een enkele reis van het Lybris-tarief. Voor deze combinatie maakt u twee aparte boekingen, één voor uw heenreis en één voor uw terugreis. Een Lybris-ticket geeft u tevens de mogelijkheid om uw reisdatum te wijzigen.

    Direct online tickets kopen op www.nsinternationaal.nl


    pi_46349274
    quote:
    Op donderdag 15 februari 2007 16:56 schreef DutchTrain het volgende:
    [afbeelding]

    Valentijnvergeten-actie
    Liefs van Thalys: voor ¤25 enkele reis naar Parijs

    Boek nu voor slechts ¤25,- p.p. een enkele reis in Comfort 2 klasse naar de wereldstad Parijs! Deze spectaculaire aanbieding is alleen vandaag (15 februari) online te boeken tot 23.59 uur. U kunt reizen van 5 maart tot en met 5 april 2007. Uw ticket is geldig vanaf de stations Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam Centraal. Dit tarief kan niet geannuleerd of omgeboekt worden.

    Uiteraard kunt u dit mooie aanbod ook combineren met een enkele reis van het Lybris-tarief. Voor deze combinatie maakt u twee aparte boekingen, één voor uw heenreis en één voor uw terugreis. Een Lybris-ticket geeft u tevens de mogelijkheid om uw reisdatum te wijzigen.

    Direct online tickets kopen op www.nsinternationaal.nl


    Gelijk ff mn vriendin gesmst, vind dit wel een toffe actie .
    pi_46533233
    quote:
    Grüezi liebe Newsletter-Abonnenten,

    AUFGEPASST!

    Günstiger lässt sich kaum in den Frühling starten: CityNightLine stellt zusammen mit
    DB Nachtzug 30.000 zusätzliche Spar-Night Tickets für Europa bereit.

    Buchen Sie diese günstigen Spar-Night Tickets vom 21. bis 24. Februar 2007 und reisen
    im März 2007 auf einer Verbindung der CityNightLine oder DB Nachtzug zu Ihrer
    Wunschdestination.

    Einfach auf nachstehenden Link klicken und das tolle Angebot nutzen.

    http://www.citynightline.ch/sparnight-aktion

    Wir wünschen Ihnen angenehme Reisen durch die Nacht in die schönsten Städte Europas.

    Ihr CityNightLine Team
    Goedkoop (vanaf 29 euro) met de nachttrein van/naar/door Duitsland dus
    pi_46823319
    De Hoscars zijn uitgereikt

    De top 10 volgens Hostelworld.com


  • Jetpak City Hostel, Berlin, German
  • Hostel of the Sun, Naples, Italy
  • La Chimba Hostel, Santiago, Chile
  • Mama’s Hostel, Krakow, Poland
  • Wombat’s City Hostel Vienna – The Lounge, Vienna, Austria
  • Friendly Fun Frank’s Backpacker Hostel, Riga, Latvia
  • EastSeven Berlin Hostel, Berlin, Germany
  • Argonaut Backpackers, Riga, Latvia
  • Oasis Backpacker Hostel, Granada, Spain
  • Oki Doki Hostel, Warsaw, Poland


    Meer op: http://www.hostelworld.com/viewtravelfeature.php/FeatNO.49
  • pi_46824678
    Vreemd, op die site hebben ze "Top Hostels by Continent". Daar staan de continenten maar Europa staat er niet bij

    of kijk ik nou verkeerd
    Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
    Let's plant a tree
    pi_46824780
    quote:
    Op donderdag 1 maart 2007 22:12 schreef Vava het volgende:
    Vreemd, op die site hebben ze "Top Hostels by Continent". Daar staan de continenten maar Europa staat er niet bij

    of kijk ik nou verkeerd
    Dat viel mij ook al op. Maar de top 10 staat al vol met Europa, dus dat is wel begrijpelijk.
    pi_46824999
    Dat is waar, in de top 10 maar één die niet in Europa is.
    Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
    Let's plant a tree
    pi_46828839
    quote:
    Op donderdag 1 maart 2007 21:45 schreef DutchTrain het volgende:
    De Hoscars zijn uitgereikt
    De top 10 volgens Hostelworld.com
  • Wombat’s City Hostel Vienna – The Lounge, Vienna, Austria
    Meer op: http://www.hostelworld.com/viewtravelfeature.php/FeatNO.49
  • Dit hostel heb ik geboekt voor april, zag er inderdaad verzorgd uit en had al eerder prijzen gewonnen. Ben benieuwd! Berlijn doet het ook goed, maar daar heb ik al een zeer goedkoop plekje wat ook nog eens super gastvrij is.
    pi_47034702
    quote:
    REIS MET TWEE VANAF 40 EURO

    Deze maand biedt TGV.COM jou aantrekkelijke prijzen om met twee te reizen!
    Reserveer tussen 6 maart en 26 maart een treinticket voor twee personen vanaf 40 euro.

    Geniet ervan om vanaf 13 maart tot en met 9 mei door heel Frankrijk te reizen !
    Te boeken op http://nl.tgv.com
    pi_47159762
    Vueling vliegt vanaf 16 juni 2x per dag tussen Amsterdam en Parijs Charles de Gaulle, vanaf 58 euro heen en 35 euro terug per enkele reis. Kan goedkoper zijn dan de Thalys af en toe
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
      zondag 11 maart 2007 @ 17:12:31 #272
    61447 Douwe
    Ik heb gelijk
    pi_47160024
    Ik kom zelfs op 58 euro retour
    pi_47160102
    quote:
    Op zondag 11 maart 2007 17:12 schreef Douwe het volgende:
    Ik kom zelfs op 58 euro retour
    welke data?
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
      zondag 11 maart 2007 @ 17:20:42 #274
    61447 Douwe
    Ik heb gelijk
    pi_47160324
    Ik loog een beetje, was 63 euro retour (28+35)
    Kom er alleen nu ook niet meer op, was met willekeurige data in Juni
      zondag 11 maart 2007 @ 17:45:58 #275
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_47161153
    quote:
    Op zondag 11 maart 2007 17:20 schreef Douwe het volgende:
    Ik loog een beetje
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_47884758
    quote:
    Lokprijzen vliegtickets voorbij

    Uitgegeven: 1 april 2007 09:09
    Laatst gewijzigd: 1 april 2007 09:12

    AMSTERDAM - Vliegtuigmaatschappijen mogen vanaf zondag niet meer adverteren met zogeheten lokprijzen. Prijzen van vliegtickets moeten nu altijd inclusief luchthavenbelasting en andere toeslagen vermeld worden.

    Luchtvaartmaatschappijen actief op Schiphol kwamen in augustus tot de overeenkomst. Toen werd ook besloten de maatregel op 1 april in te laten gaan.



    De maatregel moet voorkomen dat consumenten te maken krijgen met misleidende prijzen. KLM adverteert sinds 23 januari al niet meer met prijzen exclusief belastingen.

    De Consumentenbond verloor in november voor de Reclame Code Commissie (RCC) een zaak tegen Transavia. De bond had bezwaar gemaakt tegen de stuntprijzen van de vliegmaatschappij.

    Aanvankelijk oordeelde de RCC in het voordeel van de Consumentenbond maar in hoger beroep won Transavia alsnog. Vanaf zondag geldt de regel echter ook voor Transavia.
    vanaf vandaag geen 'lokkertjes' meer.
      Moderator zondag 1 april 2007 @ 10:26:19 #277
    45833 crew  Fogel
    pi_47885013
    quote:
    Op zondag 1 april 2007 10:09 schreef Dizzee het volgende:

    [..]

    vanaf vandaag geen 'lokkertjes' meer.
    Maar het blijven natuurlijk wel 'vanaf' prijzen die maar voor 9 stoelen ofzo op een bepaalde vlucht geldig zijn.
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_47980670
    Duitse spoorwegen lentevoordeel
    quote:
    Frisch in den Frühling. Günstig durch ganz Deutschland.
    Bis zum 15. Mai können Sie ab 29,- EUR einfache Fahrt in der 2. Klasse beliebig weite Fahrten innerhalb Deutschlands unternehmen. Ab 39,- EUR reisen Sie in unsere Nachbarländer nach Österreich, Dänemark, Tschechien, in die Benelux-Länder und die Schweiz! Nur solange Vorrat reicht, buchbar bis zum 12. Mai.
    Voor 78 euro kun je dus nu al een retourtje naar steden als München, Hamburg of Frankfurt krijgen. Je kan boeken via www.bahn.de , soms zijn de aanbiedingen ook te vinden op www.nsinternationaal.nl.
    pi_47980969
    Goedkoop met Sterlingticket naar Stockholm

    Sterling www.sterlingticket.com vlieg vanaf juni weer vanaf Amsterdam naar Stockholm Arlanda. Een retourtje incl. tax is er al vanaf 86 euro.

    Op dit moment is er ook een supersale aan de gang, waardoor een retourtje Kopenhagen of Oslo op 80 euro komt
    pi_47981052
    60 euro Kopenhagen lukte me ook al ergens vanmiddag

    Stockholm maar 2x per week trouwens, maandag en vrijdag, dus alleen goed voor een weekendje of midweekje.
    2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
    pi_47990986
    Ik wil met die aanbieding naar Oslo

    Kopenhagen is trouwens echt een aanrader, mooie hippe jonge stad!
    "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you."
    pi_47992421
    quote:
    Op zondag 1 april 2007 10:26 schreef Fogel het volgende:

    [..]

    Maar het blijven natuurlijk wel 'vanaf' prijzen die maar voor 9 stoelen ofzo op een bepaalde vlucht geldig zijn.
    jeps, maar daarover zijn geen wetjes te maken
    pi_48003881
    Hoeveel kost een retourtje Copenhagen normaal? Moet er nog 1x langs, maar nu komt niet zo goed uit.
      Moderator woensdag 4 april 2007 @ 15:38:55 #284
    45833 crew  Fogel
    pi_48006764
    quote:
    Op woensdag 4 april 2007 14:20 schreef Erasmusch het volgende:
    Hoeveel kost een retourtje Copenhagen normaal? Moet er nog 1x langs, maar nu komt niet zo goed uit.
    Met de SAS kost het zo'n 150¤ voor een retourtje inclusief alles en dan kan je kiezen tussen 4 vluchten per dag.
    I'm surrounded by morons!
    TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
    TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
    TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
    pi_48280866
    quote:
    Boek nu met tot 25% korting op alle vluchten!


    We zijn trots op de 10 prachtige jaren van easyJet.com. Daarom brengen we, voor een beperkte tijd, deze geweldige aanbieding:

    Tot 25% korting op alle vluchten als u voor dinsdag een vlucht boekt die tussen 25 april en 30 juni 2007 vertrekt!

    Geniet volop van de vroege zomerzon in een fraai plaatsje aan zee, ontdek de cultuur in een bruisende Europese hoofdstad of ga eens naar dat plekje waar u altijd al naar toe wilde.

    Maar wees er snel bij, want om van deze aanbieding te profiteren, moet u voor dinsdag 17 april boeken!
    => www.easyjet.com
      zondag 15 april 2007 @ 00:37:40 #286
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_48338573
    Ik zie net dat Iceland Express, een "lowbudget maatschappij", vanaf 1 juni vluchten uitvoert van Eindhoven naar Reykjavik.

    Meer info: http://www.icelandexpress.com/flight_info/schedule_and_route_map/
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      zondag 15 april 2007 @ 00:43:52 #287
    55709 Stereotomy
    Mens sana in corpore sano
    pi_48338737
    ... en nog op fatsoenlijke tijden ook! Het wordt zelfs leuk om in Eindhoven te wonen als het zo doorgaat. Eerst met de Phileas naar het vliegveld en dan weg!
    Confidence through competence
    pi_48338936
    O, dat is wel leuk
    Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
    Let's plant a tree
      zondag 15 april 2007 @ 01:04:40 #289
    23267 Roel_Jewel
    Gobbledigook
    pi_48339185
    quote:
    Op zondag 15 april 2007 00:37 schreef Jaguarized het volgende:
    Ik zie net dat Iceland Express, een "lowbudget maatschappij", vanaf 1 juni vluchten uitvoert van Eindhoven naar Reykjavik.

    Meer info: http://www.icelandexpress.com/flight_info/schedule_and_route_map/
    Ik zal met Ryanair wel te goed gewend zijn ofzo, maar 387 euro (incl. taxes) voor een retourtje noem ik niet 'lowcost' of 'lowbudget' .......

    Maar goed, IJsland zelf is ook fucking duur, dus dat 'low' zal wel relatief zijn ...
    pi_48339379
    Reykjavik is ook nét ietsje verder vliegen dan Londen...
      zondag 15 april 2007 @ 01:17:12 #291
    23267 Roel_Jewel
    Gobbledigook
    pi_48339436
    quote:
    Op zondag 15 april 2007 01:13 schreef k_man het volgende:
    Reykjavik is ook nét ietsje verder vliegen dan Londen...
    Mwah, dat hoeft niet 't probleem te zijn, lijkt me. Ryanair kan Frankfurt-Marrakesh voor iets meer dan 100 euro aanbieden. Da's ook een stuk verder dan Londen . Ligt meer aan 't business model van de maatschappij, denk ik. Ryanair probeert op tal van andere manieren geld te verdienen. Bij andere aanbieders dok je gewoon voor de vlucht .
      zondag 15 april 2007 @ 11:33:05 #292
    96922 Public_NME
    Come on you Whites!
    pi_48343559
    Ik vind 390e voor een vlucht naar Ijsland helemaal niet zo veel eigenlijk. Volgens mij is het met Iceland Air veel duurder via AMS. Is gewoon een moeilijke markt, aangezien het nou niet echt een populaire bestemming is. (ryanair haalt zijn winst uit massa en blokuren, zal met Reykjavik niet echt gaan denk ik..)
    The black and white you'll never pass, stick yer blue flag up yer arse!
    'They know on the Continent that European football without the English is like a hot dog without the mustard' Sir Bobby Charlton
    pi_48344716
    quote:
    Op zondag 15 april 2007 11:33 schreef Public_NME het volgende:
    Ik vind 390e voor een vlucht naar Ijsland helemaal niet zo veel eigenlijk. Volgens mij is het met Iceland Air veel duurder via AMS. Is gewoon een moeilijke markt, aangezien het nou niet echt een populaire bestemming is. (ryanair haalt zijn winst uit massa en blokuren, zal met Reykjavik niet echt gaan denk ik..)
    Laagste tarief van Iceland Air is rond de 420 euro. Voor die prijs bieden ze ook regelmatig vluchten naar NYC via Reykjavik aan
      zondag 15 april 2007 @ 13:27:34 #294
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_48345970
    quote:
    Op zondag 15 april 2007 01:04 schreef Roel_Jewel het volgende:

    [..]

    Ik zal met Ryanair wel te goed gewend zijn ofzo, maar 387 euro (incl. taxes) voor een retourtje noem ik niet 'lowcost' of 'lowbudget' .......

    Maar goed, IJsland zelf is ook fucking duur, dus dat 'low' zal wel relatief zijn ...
    Gelukkig ook maar dat er aanhalingstekens staan.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      dinsdag 15 mei 2007 @ 00:00:01 #295
    105919 Pracissor
    Semi-intellectueel
    pi_49386840
    Interessante vluchtjes.
    A little philosphy may inclineth a man's mind to atheism, but depth in philosophy shall bringeth men's minds about to religion.
    Id legi modo hic modo illic. Vero, Latine loqui non est difficilissimum.
      woensdag 16 mei 2007 @ 19:15:49 #296
    64459 ozzietukker
    no worries mate
    pi_49453480
    Ryanair heeft altijd wel aanbiedingen op de website staan, en eerlijk gezegd ben ik niet zo'n fan van Ryanair, maar toch wel vermeldenswaardig;

    Als je nu boekt tot en met maandag 21 mei kan je voor 0,01 cent naar Londen vliegen, zonder extra luchthavenbelasting. Totaal komt het bedrag voor een retour dan inclusief credit card kosten op ¤ 6,02. (als je de reisverzekering hebt uitgeschakeld, geen tassen meeneemt, en priority boardig uitschakelt, het staat wat summier omschreven, maar dat kan je dus wel uitschakelen!).
    Je moet dan wel vertekken / terugkomen op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

    Wrang is nu wel dat het vervoer van en naar de luchthaven dus duurder is dan de vlucht zelf.. sterker nog.. een lunch kost al meer..
    RTFM
    Zo niet? Dan toch!
    Nawie, just Nawie!
    TWENTE KAMPIOEN.
      woensdag 16 mei 2007 @ 19:21:25 #297
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_49453676
    Maar je kan weer bussen met de Easybus.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_49453921
    Bij deze actie is het zo dat je geen creditcard kosten betaald! Ik heb vandaag tickets geboekt en betaalde echt maar 1 cent per vlucht!
    pi_49455348
    Als je 0 tassen aanvinkt, mag je dan wel handbagage mee?
      woensdag 16 mei 2007 @ 20:13:14 #300
    23267 Roel_Jewel
    Gobbledigook
    pi_49456108
    quote:
    Op woensdag 16 mei 2007 19:57 schreef Coam het volgende:
    Als je 0 tassen aanvinkt, mag je dan wel handbagage mee?
    Ja, 1 stuk.
      woensdag 16 mei 2007 @ 20:18:20 #301
    107407 maok
    Lizdekd (v)
    pi_49456334
    ik kan geen dag vinden dat het 1 ct kost, nog even zoeken dus

    update, nou wel gevonden maar er staat nu toch 6 euro (als ik 0 tassen en geen verzekering doe) hoe krijg je die nou weg of is dit het laagst mogelijk?

    volgende deel

    Nieuws en Aanbiedingen - Vliegen met Ryanair voor 0,01

    [ Bericht 35% gewijzigd door DutchTrain op 16-05-2007 22:51:27 ]
    Niet storen, ik ben al gestoord genoeg!
    pi_49462017
    Volgende deel: Nieuws en Aanbiedingen - Vliegen met Ryanair voor 0,01

    [ Bericht 15% gewijzigd door DutchTrain op 16-05-2007 22:51:12 ]
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')