abonnement Unibet Coolblue
pi_36648526


Post hier alle interessante, leuke of minder leuke reisnieuwtjes en aanbiedingen

Probeer bij je post het volgende te vermelden:
  • De datum van het nieuwsbericht of aanbieding
  • De voorwaarden van de aanbieding
  • De bron
  • Eventueel je eigen mening

    Losse topic met aanbiedingen zullen regelmatig worden samengevoegd met dit topic.

    GA NAAR DE LAATSTE POSTS IN DIT TOPIC VOOR DE LAATSTE AANBIEDING ZOALS VERMELD IN DE TITEL

    [ Bericht 8% gewijzigd door DutchTrain op 26-11-2006 23:18:24 ]
  • pi_36648884
    Transavia.com vliegtickets bij Blokker voor ¤19,99 retour
    Bij Blokker kun je nu een voucher kopen voor een vliegticket naar Berlijn, Londen, Genua, Glasgow, Toulon, Kopenhagen of Pau

    De datum van de aanbieding:
    3 tot en met 16 april 2006 of zolang de voorraad strekt

    De voorwaarden van de aanbieding:
    Je krijgt een voucher, daarmee kun je tot en met 29 april boeken op een speciale website voor vluchten tussen 1 mei en 28 oktober 2006. Er zijn een beperkt aantal beschikbare vouchers, stoelen en bestemmingen.
    Je betaalt apart nog de taxen en toeslagen via een website met IDEAL of creditcard.

    De bron:
    www.blokker.nl en http://www.transavia.com/blokkeractie

    Eventueel je eigen mening
    Ondanks dat je per ticket moet rekenen op zo'n 70 euro extra aan tax en toeslagen is het geen slechte aanbieding. De standaard minimum prijzen voor de tickets naar Pau en Genua liggen al snel 40 euro hoger. Helaas is het onduidelijk hoe het zit met het beperkt aantal plaatsen voor deze aanbieding. Als je toch al van plan was deze steden een keer te bezoeken en je weet voor het einde van de maand wanneer je dat wil gaan doen, dan is het zeker een goede aanbieding

    [ Bericht 4% gewijzigd door DutchTrain op 04-04-2006 19:09:48 ]
      woensdag 5 april 2006 @ 10:30:53 #3
    79106 mynick
    Wat lach je ??
    pi_36666050
    Persoonlijk vind ik aan dit soort acties altijd een hoop haken en ogen zitten.
    Je koopt een voucher terwijl je niet eens weet of er nog wel stoelen voor een bepaalde vlucht beschikbaar zijn. Je zit dan ook nog eens vast aan een bepaalde periode om je vouchter te verzilveren terwijl je op zijn hoogst een paar tientjes uitspaart.
    Na lang nadenken tot het pakkende signature `Biertje` gekomen
    pi_36734446
    3 nachten slapen, 2 nachten betalen bij weekendjeweg.nl

    De datum van het nieuwsbericht of aanbieding
    6 april

    De voorwaarden van de aanbieding
    Inchecken op 13, 14, 15 of 16 april.
    Beperkt aantal hotels en vol=vol natuurlijk

    De bron
    www.weekendjeweg.nl

    Eigen mening
    Als je nog niet weet wat je met de Pasen wilde gaan doen is dit zeker een leuke aanbieding. Er zijn ook enkele hotels in Duitsland en België die meedoen, bijvoorbeeld in Wuppertal (nabij Dusseldorf en Dortmund) en Hasselt.
      zaterdag 8 april 2006 @ 00:40:45 #5
    96922 Public_NME
    Come on you Whites!
    pi_36756210
    quote:
    Luchtvaartnieuws

    Eind aan misleidende vliegtarieven in zicht

    17-03-2006

    SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen stoppen met de misleidende lokprijzen die met de verzwegen toeslagen bij vertrek vaak het dubbele, driedubbele of nog hoger blijken te zijn. Dat meldt luchtvaartjournalist Arnold Burlage in De Telegraaf. Swiss en SkyEurope Airlines zijn de eersten die enkel nog de totale vliegprijs hanteren.

    De onverwachte afschaffing van de misleidende tarieven volgt nadat de Europese Commissie recentelijk een onderzoek naar die jungle van toeslagen aangekondigde. Volgens het dagblad werkt de KLM ook aan de invoering van één tarief. De andere grote maatschappijen kunnen na jarenlang aarzelen niet achterblijven.

    De Nederlandse staatssecretaris Karien van Gennip van Economische Zaken eiste al eerder van de reis- en luchtvaartsector dat zij de prijzen inclusief toeslagen zouden noemen en dreigde die maatregel anders verplicht op te leggen
    Dit lijkt me toch ook een zeer goede ontwikkeling! Heb me laatst groen en geel lopen ergeren aan die nieuwe reclame campagne v/d KLM. Overal die posters met lage prijzen erop terwijl ik gewoon wist dat er minimaal nog 170e per vlucht bij moest.
    The black and white you'll never pass, stick yer blue flag up yer arse!
    'They know on the Continent that European football without the English is like a hot dog without the mustard' Sir Bobby Charlton
    pi_36756337
    quote:
    Op zaterdag 8 april 2006 00:40 schreef Public_NME het volgende:
    Dit lijkt me toch ook een zeer goede ontwikkeling! Heb me laatst groen en geel lopen ergeren aan die nieuwe reclame campagne v/d KLM. Overal die posters met lage prijzen erop terwijl ik gewoon wist dat er minimaal nog 170e per vlucht bij moest.
    De nieuwe truc is dan om de vanaf prijs inclusief tax te vermelden. Hiermee schiet je nog niets mee op want in de nieuwe regels van de EU staan geen minimum aantal plaatsen voor de vanaf prijs vermeld. Het beste zou zijn om te adverteren met de gemiddelde verkoopprijs.
    pi_36822531
    Ik heb ook 2 vouchers van de blokker...Ik had op zich die schoonmaak middelen toch wel nodig, maar goed, Ik dacht ik zal eens kijken om naar Kopenhagen te gaan met 2 personen...Totaal prijs 186¤ voor 2 retourtickets, dat is toch iets anders dan de 19.95 waar blokker je mee lokt..

    Even gekeken wat een normaal ticket kost, ik kom niet lager dan 275 all in voor 2 personen, dus misschine toch niet zo'n gekke aanbieding
    pi_36824126
    186 / 2 = 93 euro - 19.95 = 73,05 aan taxes. Tsja, het is ietwat veel maar daar kan je wel op rekenen.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_36839372
    Rellen in Nepal na dood betoger 9 april 2006
    quote:
    KATHMANDU - Duizenden betogers tegen het bewind van de autoritaire koning Gyanendra van Nepal hebben zondag in de westelijke stad Pokhara geprobeerd een staatsziekenhuis te bestormen. De actievoerders raakten slaags met de oproerpolitie en staken regeringsvoertuigen in brand.
    De demonstranten bestormden het ziekenhuis in Pokhara, omdat daar het lichaam ligt van een man die zaterdag door de veiligheidstroepen was doodgeschoten. De betogers braken enkele ruiten en werden daarna door de politie weggejaagd.
    In de stad Narayanghat, ten zuiden van hoofdstad Kathmandu, overleed zondag een vrouw aan de verwondingen die ze zaterdag had opgelopen tijdens een betoging. Ze raakte gewond toen ordetroepen het vuur op de demonstranten openden.

    Uitgaansverbod
    De Nepalese oppositie wilde zaterdag een grote demonstratie tegen het autoritaire bewind van koning Gyanendra houden. De autoriteiten kondigden daarop voor dit weekeinde een uitgaansverbod in hoofdstad Kathmandu en omgeving af, waarna de oppositie besloot de acties uit te stellen.

    Net als zaterdag geldt deze zondag een elf uur durend uitgaansverbod voor Kathmandu en omgeving. Politie en leger mogen in die periode schieten op mensen die zich niet aan het uitgaansverbod houden, meldde de staatstelevisie. De autoriteiten hebben het mobiele telefoonverkeer en het internet platgelegd.

    Betoging
    Ondanks het uitgaansverbod zijn zondag duizenden mensen in Kathmandu de straat opgegaan. Volgens een woordvoerder van de oppositie opereren de betogers in de hoofdstad in kleine groepjes. Een 17-jarige jongen raakte gewond door een rubberen kogel van de politie.
    Ook in de zuidwestelijke stad Bharatpur betoogden zondag tegenstanders van koning Gyanendra. Volgens Nepalese media gooiden de actievoerders stenen naar de politie. De politie beantwoordde dat met traangas.

    Democratie
    Eerder deze week stelden de autoriteiten al een nachtelijk uitgaansverbod in. De oppositiepartijen willen met de betogingen bereiken dat Gyanendra de democratie in het land herstelt. Donderdag hadden zij al een vierdaagse staking uitgeroepen.
    De afgelopen dagen kwam het tot zware ongeregeldheden tussen actievoerders en de oproerpolitie in Kathmandu. Vele honderden mensen zijn opgepakt en er zijn tientallen gewonden gevallen. Ook in de nabijgelegen steden Lalitpur en Patan is het onrustig.
    Gyanendra trok vorig jaar vrijwel alle macht naar zich toe, naar eigen zeggen om een einde te maken aan een al jaren durende opstand van maoïstische rebellen. De rebellen, die in grote delen van het land de dienst uitmaken, willen de koning verjagen en een communistisch bewind stichten. In november vormden de maoïsten een losse alliantie met de oppositiepartijen.

    Bij urenlange gevechten tussen rebellen en regeringstroepen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twaalf doden gevallen, negen rebellen en drie militairen. Volgens een woordvoerder van het regeringsleger vielen duizenden rebellen bases van het leger en overheidsgebouwen aan in districten in het westen van het land.
    BRON: www.nu.nl

    Volg ook het reisverslag van P8 in Nepal: [Reisverslag] Mijn Nepalreis
    pi_36842540
    - edit -

    zie het feedback topic

    [ Bericht 84% gewijzigd door DutchTrain op 11-04-2006 07:24:50 ]
    pi_36905511
    Vandaag kreeg ik als eerste post van mijn nieuwe ziektekosten verzekeraar..Nee geen brief waarin ze melden dat mijn aanvraag in behandeling is, maar een dinercard en reischeque van E50.-

    Die reischeque is alleen bij Sunweb te verzilveren.Op dat punt had het nog mijn intersse , want die hebben soms aardige aanbiedingen. Echter de de kleine letters zeggen dat deze cheque alleen voor brochure prijzen geldt en max 1 reischeque per boekingsformulier en alleen voor pakket reizen (vlucht, hotel eten en hostess). Kortom ik heb ik niks aan, als iemand toch van plan was binnenkort bij sunweb te boeken, roep maar.
    pi_36934449
    Nederland en Suriname liberaliseren luchtverbinding
    quote:
    Per 1 mei 2006 kunnen door Nederland en Suriname drie lijndienstmaatschappijen worden aangewezen op de lijn Amsterdam-Paramaribo.
    In Nederland is er naast KLM dus ruimte voor twee nieuwe gegadigden. De Nederlandse luchtvaartmaatschappijen Martinair en TUI Nederland hebben bij Verkeer en Waterstaat een verzoek ingediend en zijn door staatssecretaris Melanie Schultz van Haegen aangewezen om deze route te bedienen. Beide maatschappijen zijn van plan om twee keer per week een lijndienst op Paramaribo uit te voeren.

    Het beleid van staatssecretaris Schultz van Haegen is er altijd op gericht geweest de luchtvaartrelatie met Suriname te liberaliseren. Staatssecretaris Schultz houdt daarom vast aan de gemaakte afspraken over marktwerking en liberalisering. Marktwerking is een voorwaarde om continuïteit en verbetering van de dienstverlening tegen concurrerende prijzen te waarborgen.
    Nederland en Suriname hebben in 1990 een luchtvaartovereenkomst afgesloten, op grond waarvan er vanuit elk land één lijndienstmaatschappij mag vliegen op de route Amsterdam - Paramaribo. Dit zijn KLM en de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM).

    In 2004 hebben Nederland en Suriname afgesproken om de luchtvaartrelatie tussen beide landen per 1 mei 2006 verregaand te liberaliseren. Er is destijds op aandringen van Suriname een overgangstermijn van twee jaar afgesproken om de SLM in staat te stellen haar eigen operaties tussen Paramaribo en Amsterdam duurzaam op te bouwen.

    Suriname heeft eerder deze week laten weten de gemaakte afspraken ten uitvoer te zullen brengen.
    bron: www.venwnieuws.nl

    Eindelijk dus concurrentie op deze verbinding, waarvan de prijzen blijkbaar kunstmatig hoog waren, gezien de aangekondigde prijsdaling van KLM per 1 mei.
    pi_36974819
    NS Dagkaart voor ¤ 12,95
    quote:
    Blokker bestaat dit jaar 110 jaar en viert dat met verschillende acties en aanbiedingen. Vanaf zaterdag 15 april trakteert het bedrijf haar klanten op een voordelig dagje uit. In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen biedt Blokker de mogelijkheid om voor slechts 12,95 euro een dag lang door Nederland te reizen met de binnenlandse treinen van NS. De NS-dagkaart is geldig in de 2e klas voor één volwassene met maximaal twee kinderen tot 12 jaar. De kaart is van 15 t/m 28 april uitsluitend te koop bij Blokker en is geldig op zaterdagen en zondagen in de maand mei en de eerste twee weken van juni. Ook op tweede pinksterdag is de kaart geldig.
    Een goede actie van NS / Blokker. Een retourtje Amsterdam / Rotterdam met korting is al duurder dan die 12,95

    BRON


    [ Bericht 10% gewijzigd door DutchTrain op 15-04-2006 09:57:20 ]
      zaterdag 15 april 2006 @ 23:10:22 #14
    82578 Grimm
    shoo bi do bi doo
    pi_36992899
    http://www.ugogo.co.uk/ voor goedkope camping prijzen etc.
    pi_37004638
    Dat lijkt me geen speciale aanbieding Grimm.
    pi_37151381
    Reisbeurs voor Jongeren
    wanneer: ZONDAG 23 APRIL 14.00 - 18.00 uur gratis entree
    locatie: WILLEMEEN Willemsplein 1, Arnhem
    quote:
    Je hebt Nederland wel effe gezien en je vraagt je af wat de wereld je nog meer te bieden heeft? Kom langs bij U TRAVEL, de alternatieve reisbeurs van Arnhem!
    Van vrijwilligerswerk in Afrika, een voetreis door Nepal of studeren in Amerika, alles zal op 23 april aan bod komen.

    Diverse organisaties zullen klaar staan voor al je vragen en er zijn jongeren die vertellen over hun ervaringen in het buitenland. Daarnaast zal Willemeen geheel in buitenlandse sferen zijn; dus veel exotische muziek en eten!

    Als je op reis bent geweest, heb je meestal indrukwekkende verhalen en mooie foto's. In een aparte ruimte met projectiescherm zullen vandaag verschillende persoonlijke reisverhalen gepresenteerd worden:

    14.30 uur - Stage lopen in Ghana (door Inge)
    15.15 uur - Bergen beklimmen in Schotland (door Clinton)
    16.00 uur - Vrijwilligerswerk in Paramaribo, Suriname (door Sanne)
    16.45 uur - Reizen met een kind door Cuba (door Stefan)
    17.30 uur - Highschool in de Verenigde Staten (door Roos)

    Deelnemende organisaties:
    AUSTRALIAN BACKPACKERS - Work en Travel in Australië en Nieuw Zeeland
    BOROVANY - Creatieve workshopvakanties in Tsjechië
    ECEAT - Vakanties op milieuvriendelijke boerderijen
    HULPVERLENING GELDERLAND MIDDEN - Voorlichting over gezondheid op reis
    INTERNATIONALE BOUWORDE - Vrijwilligerswerk in bouwkampen in Europa
    IJU - Internationale Jeugduitwisselingen in diverse landen
    LIVINGSTONE - Werkvakanties in Europa, Afrika, India en Latijns-Amerika
    MISSIE EN JONGEREN - Leven in Afrika, Azië en Latijns-Amerika
    S-AU-PAIR - Au Pair in de Verenigde Staten
    SIW - Internationale vrijwilligersprojecten
    TRAVEL ACTIVE - Highschool, Stage, Taalreizen, Au-pair, Work en Travel
    YFU - Highschool of college via gastgezin in 30 landen
    Gezien het aantal topics over travelactive en andere werkvakanties waarschijnlijk interessant voor vele FOK!'ers
    pi_37156913
    Tot 40% korting op alle vluchten in onze verzengende zomerkoopjes!


    We hebben 4 miljoen zitplaatsen met tot 40% korting! Dit geldt voor alle vluchten en alle routes tot eind juni! Je hebt tot dinsdag 25 april 2006 om je voordelige vluchten te boeken voor een reis tot en met 30 juni 2006 - zoek de gele promotietarieven op easyJet.com

    Of je nu een ontspannend weekendje uit wil boeken, een nieuwe stad wil verkennen of de grote massa vóór wil zijn op het strand, je zult massa's besparen via onze verzengende koopjestarieven.

    Mis deze kans niet - de sale moet eindigen op 25 april 2006 om middernacht. Boek nu!
      maandag 24 april 2006 @ 16:38:33 #18
    407 Hik
    La vida es un carnaval
    pi_37248347
    Na The Travel Book, met alle landen van de wereld, prachtige foto's en veel wegdromen...



    The Travel Book

    ... zag ik dit weekend (bij Stanley en Livingstone natuurlijk) The City Book staan. 200 steden van over de hele wereld en gelukkig naast Parijs en Kaapstad ook minder voor de hand liggende steden als Sienna, Mendoza, Zanzibar-town en Bath.

    The Cities Book

    Erg lang in staan te bladeren, erg mooi....

    Nog iemand mijn verjaardag vergeten misschien?
    Travel is fatal to prejudice,bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it solely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one corner of the earth all one's lifetime.
    pi_37250561
    Mja, ze moeten wat nu het met de reisgidsen niet meer loopt he?
      dinsdag 25 april 2006 @ 03:10:40 #20
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_37268806
    Schrijf je er even een leuk verslag over in Reviews van reisliteratuur als je hem gelezen hebt?
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    pi_37629623
    Flitstrein geliefd vervoermiddel bij stedentrips

    AMSTERDAM - Parijs is de populairste shoppingstad van Europa, op de voet gevolgd door Londen. Dat concludeert het samenwerkingsverband van de hoge snelheidstreinen in Europa, Rail Europe na analyse van de reizigerscijfers. Door de komst van de hogesnelheidstreinen zijn deze steden voor dagjestrips toegankelijker geworden. Toch zijn er volgens Rail Europe ook een toenemend aantal zakenreizigers die gebruik maken van de flitstreinen.
    Het marktaandeel van dit vervoersmiddel over het spoor wordt elk jaar groter ten opzichte van de luchtvaartmaatschappijen. Op het traject Brussel-Londen had treinvervoerder Eurostar vorig jaar een marktaandeel van 64 procent en op Parijs-Londen 71 procent.

    Gemak
    Het gemak van het vervoer, de betrouwbaarheid en het reizen van centrum naar centrum worden door passagiers als belangrijke voordelen gezien. Woordvoerder van Rail Europe Johan Brisson: "Met vliegen gaat er meer reistijd verloren met check-in en bagage ophalen, is er altijd sprake van financiële toeslagen en zijn er vaker vertragingen dan met de trein. Zo had Eurostar in 2005 met zijn flitstrein naar Londen een stiptheid van 86,3 procent, geen enkele luchtvaartmaatschappij komt boven de 70 procent."

    Sinds de TGV 25 jaar geleden is gaan rijden, zijn er 1,2 miljard passagiers vervoerd. Vorig jaar bracht de Eurostar 7,4 miljoen reizigers naar Brussel, Parijs en Londen. Thalys vervoerde vorig jaar 6,2 miljoen passagiers. Brisson verwacht dat het vervoer per flitstrein alleen maar zal toenemen. In 2007 wordt de reistijd van Amsterdam naar Parijs 40 minuten korter en komt op iets meer dan drieënhalf uur.

    Grotere rol
    Ook woordvoerder Michiel Jonker van de NS gaat ervan uit dat in het vervoer tot 1000 kilometer de flitstrein een steeds grotere rol gaat spelen. "Je bent nu al binnen 5 uur van Brussel naar Marseille met de trein. Air France reserveert nu al wagons bij de Thalys om hun reizigers vanuit Amsterdam naar Parijs te brengen voor intercontinentale vluchten in plaats van ze te vervoeren met het vliegtuig."

    Ook KLM vliegt al niet meer op Eindhoven en Antwerpen, maar geeft de passagiers een treinkaartje voor het afleggen van dat traject. Woordvoerder Bart Koster: "De snelste reistijd telt of het nu per spoor of door het luchtruim is. In de toekomst zullen vliegpassagiers waarschijnlijk de bagage kunnen inchecken op een treinstation."

    Comfort
    Behalve een snellere reistijd investeren de Europese snelheidstreinen ook in comfort. Ontwerpers als Philippe Starck en Christian Lacroix worden ingeschakeld om wachtruimtes bij stations in te richten en het interieur van de treinen te verfraaien.
    De komst van de TGV heeft bovendien geleid tot de modernisering van steden. Brisson: "In een stad als Keulen was 20 jaar geleden niet veel te beleven, maar door de flitstrein heeft de middenstand zich enorm ontwikkeld."

    BRON
      zondag 7 mei 2006 @ 21:27:31 #22
    104956 DiegoArmandoMaradona
    Argentina en PSV
    pi_37641346
    -edit-

    dat had je ook in het andere topic kunnen zien en je vraag mag je ook zelf stellen

    [ Bericht 53% gewijzigd door DutchTrain op 07-05-2006 21:28:59 ]
    "We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
    pi_37641520
    - edit -

    post dan niet

    [ Bericht 100% gewijzigd door DutchTrain op 07-05-2006 22:13:07 ]
      woensdag 10 mei 2006 @ 21:03:19 #24
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_37718457
    Ryan Air gaat vanaf Eindhoven ook naar Marseille vliegen.
    quote:
    Ryanair breidt verder uit op Eindhoven Airport
    Gepubliceerd op woensdag 10 mei 2006
    EINDHOVEN (ANP) - Ryanair komt met een nieuwe bestemming vanaf Eindhoven Airport. De Ierse prijsvechter gaat vanaf 8 november dagelijks vliegen op de Zuid-Franse havenstad Marseille.

    Ryanair verwacht jaarlijks 100.000 passagiers heen en weer te vliegen tussen Eindhoven en Zuid-Frankrijk. Nu vliegt Ryanair al op zes bestemmingen vanaf Eindhoven Airport.

    De maatschappij opende in Marseille haar zestiende basis. Lang werd ervan uitgegaan dat die eer aan Eindhoven te beurt zou vallen. Eindhoven staat nog altijd op ons lijstje, aldus directeur David Gering van Ryanair Benelux.

    Hij praat al een paar jaar over het omvormen van Eindhoven Airport tot een basis van Ryanair. Dat houdt in dat de luchthaven een thuisbasis wordt voor een aantal Boeings van het Ierse bedrijf. Dat zou voor enkele tientallen banen extra zorgen. Volgens berekeningen van Eindhoven Airport levert de jongste bestemming ongeveer honderd extra banen op in de regio.

    Permanente basis

    Ryanair wil een permanente basis op Eindhoven beginnen wanneer de politiek de regels voor geluidsoverlast verruimt. Commercieel directeur Joost Meijs van Eindhoven Airport heeft daar vertrouwen in.

    Ondanks dat Eindhoven Airport dit jaar waarschijnlijk geen permanente basis wordt, is de luchthaven tevreden met de bestemming Marseille. ,,We hadden, buiten een lijndienst naar Parijs, nog geen andere Franse lijndienstbestemming die direct vanaf Eindhoven te bereiken is. Bij lange vakanties in het buitenland is Frankrijk de favoriete bestemming van Nederlanders'', aldus Meijs.
    bron
      donderdag 11 mei 2006 @ 02:33:26 #25
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_37727018
    Ik ben benieuwd wat dat gaat kosten. Is wel de manier om "goedkoop" in Zuid Frankrijk te komen zonder 13 uur in een auto te zitten.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')