Olijfolie en schroeien gaat bij mij niet samenquote:Op zaterdag 18 maart 2006 17:38 schreef immortalsean het volgende:
olijfolie om de buitenkant dicht te schroeien,
Eensch. Gezouten echte boter.quote:Op zaterdag 18 maart 2006 22:08 schreef DeVinger het volgende:
Gewoon wat boter op de buitenkanten smeren
Je moet ook gewone olijfolie gebruiken voor warme gerechten. Voor koude gerechten kan je beter extra vierge gebruiken.quote:Op zaterdag 18 maart 2006 22:07 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Olijfolie en schroeien gaat bij mij niet samen
Olijfolie is fijn voor koude gerechten en roerbakken, maar alles wat qua temperatuur daarboven komt is een no-no voor mij, vanwege de lelijke bijsmaak van olijfolie wanneer het te ver verhit wordt.
Hoe milder de olijfolie, hoe heter het vuur kan staan, maar de mildste olijfolie is nog niet echt geschikt voor schroeien e.d.quote:Op zondag 19 maart 2006 13:14 schreef henkSX het volgende:
[..]
Je moet ook gewone olijfolie gebruiken voor warme gerechten. Voor koude gerechten kan je beter extra vierge gebruiken.
Dat lijkt me niet te vreten.quote:Op maandag 20 maart 2006 14:57 schreef Blik het volgende:
Brie, Honing, walnoten
of
Oude kaas, spek, uienringen
Deze en net nog gegeten.quote:Op donderdag 2 maart 2006 16:41 schreef Sandertje21 het volgende:
Met ham en kaas.
In Frankrijk verkopen ze baguettes en croque-monsieurs met knakworstjes erin, en daaroverheen een heleboel gesmolten kaas! Echt een vetbommetje maar wel heel lekker.quote:Op dinsdag 21 maart 2006 01:56 schreef Fonzarelli het volgende:
Een tosti met Kaas en tussen de kaas Knakworstjes!
Wel eerst even de knakworstjes koken.
Moet je maar eens proberen, de tosti met honing is echt een tosti voor de zoetekauw, is bijna een soort van toetje. De tosti met oude kaas, spek en ui is echt zoooo lekker, zou je op het eerste gezicht niet zeggen.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |