en dan in een grill-dinges.quote:Op donderdag 2 maart 2006 16:41 schreef Sandertje21 het volgende:
Met ham en kaas.
grill apparaten, GEEN TOSTI-APPARATEN!!!! (zijn wel wat duurder, maar veel lekkerder!)quote:Op donderdag 2 maart 2006 17:03 schreef Tefton het volgende:
wie weet het ideale apparaat om tosti's mee te maken? Die klap apparaten vind ik niet zo goed..
bbqquote:Op donderdag 2 maart 2006 17:03 schreef Tefton het volgende:
wie weet het ideale apparaat om tosti's mee te maken? Die klap apparaten vind ik niet zo goed..
dat is ook lekker denk ik maar zou niet weten nooit geprobeertquote:Op donderdag 2 maart 2006 18:08 schreef Zwansen het volgende:
Eerst wat ham en uitjes bakken. Dan Tosti met kaas en de ham en uitjes tussen het ijzer doen.
Ik vergat de tomaar ertussen.quote:Op donderdag 2 maart 2006 18:09 schreef Avery het volgende:
[..]
dat is ook lekker denk ik maar zou niet weten nooit geprobeert
dat word dan weer zo waterigquote:
Nee valt mee, moet je wel die pitten eruit halen.quote:Op donderdag 2 maart 2006 18:34 schreef Avery het volgende:
[..]
dat word dan weer zo waterig
het is trouwens tosti en geen tostie
oee lekker met ui erbij , of kruidenkaas /kaas/ ananasquote:Op donderdag 2 maart 2006 18:19 schreef imago het volgende:
met kruidenkaas en tomaat
Idd erg lekkerquote:Op donderdag 2 maart 2006 18:07 schreef rena het volgende:
Hawaii vind ik heerlijk, de combinatie van hartig en zoet
"het heetste sneetje" is daar de slogan vanquote:
dude jouw topics staan vol met spelvautenquote:
Probeer mijn recept eens echt doe maarquote:Op donderdag 2 maart 2006 23:31 schreef p-etr-a het volgende:
Ik vind bruin brood veel lekkerder. En dan met kaas en champignonnetjes, een klein beetje curry (echt niet veel anders loopt het eruit!) mee in het ijzer laten gaan en voor de rest geen saus.
Als ik dat wil doen moet ik dingen kopen die ik verder nooit gebruik (iets wat me tegenstaat bij veel recepten), maar misschien zal ik het nog eens doen.quote:Op donderdag 2 maart 2006 23:33 schreef allsystemshalt het volgende:
[..]
Probeer mijn recept eens echt doe maar
Wel posten hoe je het vond hequote:Op donderdag 2 maart 2006 23:36 schreef p-etr-a het volgende:
[..]
Als ik dat wil doen moet ik zo ontzettend veel dingen kopen die ik verder nooit gebruik (iets wat me tegenstaat bij veel recepten), maar misschien zal ik het nog eens doen.
quote:Op donderdag 2 maart 2006 23:39 schreef allsystemshalt het volgende:
[..]
Wel posten hoe je het vond he
chilisaus geen idee, paprika poeder bij supermarkt, kost 1 euro ofzo.. is echt niet duurquote:Op donderdag 2 maart 2006 23:39 schreef p-etr-a het volgende:
[..]
Chilisaus van Eagles trouwens, waar vind je dat? En is paprikapoeder duur?
kan het ook in een tosti aparaat niet zoeen echte maar meer grilldingquote:Op donderdag 2 maart 2006 23:28 schreef allsystemshalt het volgende:
De perfecte tostie,
Wit brood (Liefst tijger)
Goudse Extra belegen kaas (Lekker veel)
Uien Tomaten
Paprikapoeder
Peper (Witte)
Chilisaus (Eagel)
Boter
Ok,
Beleg de witte tijgerboterham met een ruime hoeveelheid Goudse Extra Belegen kaas
Strooi er ruim paprikapoeder op en ook peper (Witte)
Smeer de boterhammen in met bleu band (Buitenkant he is voor het bakken)
Bak de uien en de tomaten even aan in de braadpan.
Gooi de geboterde tosti erbij en laat deze 3 minuten fikken, dan omkeren en weer 3 minuten fikken .
Nog 1 keer omdraaien chlisaus erover gooien en 2 minuten fikken.
Nu de tostie op een (warm) bord serveren en de uien en tomaten over de tostie leggen
Lekker dat dat is (het water loopt in m'n mond)
Goed ideequote:Op vrijdag 3 maart 2006 12:03 schreef zhe-devilll het volgende:
ik ga zo eventjes een tosti maken
brie en honing? dat kan nooit lekker zijnquote:
quote:Op vrijdag 3 maart 2006 12:45 schreef jack4ya het volgende:
Tosti met parma ham, groene pesto, pijnboompitten en een beetje rode pastasaus (uit pot) met mozzarella
Kan wel, maar in de pan is het imho toch het lekkerstquote:Op vrijdag 3 maart 2006 12:01 schreef Drumpie het volgende:
[..]
kan het ook in een tosti aparaat niet zoeen echte maar meer grillding
Ik ga het vandaag beoordelen!quote:Op zaterdag 4 maart 2006 01:22 schreef Mikkie het volgende:
[..]
Echt wel!
Nóg lekker is 't met walnoten erop, maar die heeft bijna niemand in huis natuurlijk
Maar echt, gewoon een goede laag brie, en genoeg honing er overheen. Wordt ook in verschillende restaurantjes in Nijmegen geserveerd, dus zo idioot is 't niet
Een tosti is een broodje met kaas (en iets extras optioneel) die ge(bakken?) is... vandale.nl zegt er niets over en op http://www.tostiworld.nl/ bij menukaart staat bij de tosti's namelijk ook dubbel kaas .quote:Op zaterdag 4 maart 2006 08:59 schreef kL0j00h het volgende:
Een tosti is met ham en kaas. Al dat andere is geen tosti maar een geroosterd broodje met .....
kom al 20 jaar in italie en daar denken ze er toch anders over. Maakt verder niet uit verder natuurlijk. Er zijn zoveel originele recepten waar ze heel wat anders van maken. Ik ben echt super gek op dame blanche. Dat is heel simpel vanille ijs, met choco saus (WARM!!) en slagroom. Nou nou nou, wat ik af- en toe voor een toestanden op mijn bord krijg.quote:Op zaterdag 4 maart 2006 10:29 schreef compier het volgende:
[..]
Een tosti is een broodje met kaas (en iets extras optioneel) die ge(bakken?) is... vandale.nl zegt er niets over en op http://www.tostiworld.nl/ bij menukaart staat bij de tosti's namelijk ook dubbel kaas .
niets, anders wordtie zo vetquote:Op zaterdag 4 maart 2006 11:13 schreef Drumpie het volgende:
En als je een tosti in een pan maakt, hoe doe je dat met boter, of olie of niks
ik strijk liever mijn brood in.quote:Op zaterdag 4 maart 2006 11:13 schreef Drumpie het volgende:
En als je een tosti in een pan maakt, hoe doe je dat met boter, of olie of niks
tostyquote:Op zondag 5 maart 2006 13:11 schreef Drumpie het volgende:
Hoe schrijf je nou Tosti/Tostie
nee hoor.quote:Op zondag 5 maart 2006 14:32 schreef SHE het volgende:
Ik moet er trouwens niet aan denken een tosti te eten die gebakken is in een koekepan..met boter
Gatverdamme wat een vette, vieze zooi
Je kan het zo vet maken als je zelf wil .quote:Op zondag 5 maart 2006 14:32 schreef SHE het volgende:
Ik moet er trouwens niet aan denken een tosti te eten die gebakken is in een koekepan..met boter
Gatverdamme wat een vette, vieze zooi
ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.quote:Op zondag 5 maart 2006 14:42 schreef SHE het volgende:
Je hebt ijzers ( zoals die waar je ook vlees onder kunt grillen ) die een perfecte tosti afleveren.
Die oesters die je dichtklapt echter, vind ik ook viezig...je krijgt vreemde randjes en de kaas smelt niet mooi gelijkmatig.
Grillen is het lekkerst
Bakken in de koekepan echter...brrrr
Ik krijg er gewoon zo'n flodder gevoel bij
quote:Op zondag 5 maart 2006 14:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.
ja. en niet vet. ik smeer het meestal in met truffelolie. olijfolie, gezond. kan je wel een litertje per maand van gebruiken.quote:Op zondag 5 maart 2006 14:44 schreef SHE het volgende:
[..]
Dat is lekker!
Krijg je mooie streepjes van
Uiteraard anders krijg je idd wel zo'n spons .quote:Op zondag 5 maart 2006 14:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik grill ze in mijn dunribbelige grillpan.
Toastiequote:Op zondag 5 maart 2006 13:11 schreef Drumpie het volgende:
Hoe schrijf je nou Tosti/Tostie
ieuw...quote:Op zondag 5 maart 2006 15:19 schreef Isabeau het volgende:
Mijn favo tosti:
- witbrood
- kaas
- banaan
- 1 eetlepel jam
- eventueel wat rum erover
Heerlijk
Je hebt geen idee hoe zalig die tosti smaaktquote:
Whehe, ik zal het eens proberen. Is er een alternatief voor de rum? Ik ben nog net niet 18quote:Op maandag 6 maart 2006 11:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Je hebt geen idee hoe zalig die tosti smaakt
Iedereen die ik zo'n tosti voorzet is blij verrast en maakt het nu thuis ook zelf klaar
Ik doe er meestal geen rum bij, maar het restaurant waar ik de tosti voor het eerst kreeg deed er wel rum bij.quote:Op maandag 6 maart 2006 11:07 schreef cappp het volgende:
Whehe, ik zal het eens proberen. Is er een alternatief voor de rum? Ik ben nog net niet 18
Oh is meer een nagerecht dan?quote:Op maandag 6 maart 2006 11:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik doe er meestal geen rum bij, maar het restaurant waar ik de tosti voor het eerst kreeg deed er wel rum bij.
Niemand is om 4 uur 's nachts kieskeurig, anders zouden er geen shoarma-tenten bestaanquote:Op maandag 6 maart 2006 11:31 schreef Gripper het volgende:
Ham-kaas-sambal, en dan in het tosti-ijzer. prima. mag van mij met elke boterham die ik heb liggen, wit of bruin. Als ik om 4 uur 's nachts thuiskom ben ik niet kieskeurig
Oeh, dat klinkt ook goed! Ik zou er nooit aan denken om osseworst op een tosti te doen, maar ik ben dol op osseworst, dus waarom niet!quote:Op maandag 6 maart 2006 13:05 schreef Coolfool het volgende:
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd).
Lijkt mij een lekkere combinatie.quote:Op maandag 6 maart 2006 13:05 schreef Coolfool het volgende:
Bij ons in de kroeg is de 'Tosti Amsterdam' erg populair, daarop zit kaas (oud Amsterdam), Osseworst en grove mosterd).
Ja, en je krijgt een lekker knapperig bruin korstjequote:
Lekkerrrrrrrrrrrrr!quote:Op donderdag 2 maart 2006 16:45 schreef beefstick het volgende:
kaas tomaat ui sla en een stuk vlees
zodat het op een hamburger lijkt ja!
als osseworst liefhebber moet je de plakjes eens instrijken met ketjap en dan elke kant in een hete pan halve minuut bakken!quote:Op maandag 6 maart 2006 13:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oeh, dat klinkt ook goed! Ik zou er nooit aan denken om osseworst op een tosti te doen, maar ik ben dol op osseworst, dus waarom niet!
Bestaan er ook tosti's zonder dan?quote:
Volgens mij doen heel veel mensen het zonder. Vroeger hadden we een tosti-ijzer waarbij het moest omdat de bende anders aankoekte, maar nu smeer ik er ook geen boter meer op.quote:
niet onder de grill. in je grillpan.quote:Op maandag 6 maart 2006 23:29 schreef __Saviour__ het volgende:
Ik zie hier dat veel mensen het onder de gril bereiden.
dat ga ik ook eens proberen, normaal gebruik ik daar gewoon zo'n klap tosti-ijzer voor.
dat hebben we ook, eens proberen dan.quote:Op maandag 6 maart 2006 23:32 schreef zoalshetis het volgende:
niet onder de grill. in je grillpan.
heel laag vuur.quote:Op dinsdag 7 maart 2006 00:23 schreef __Saviour__ het volgende:
[..]
dat hebben we ook, eens proberen dan.
Brood met boter is jouw ideale tosti?quote:Op woensdag 8 maart 2006 12:42 schreef -skippybal- het volgende:
De boven- en onderkant van je tosti met boter smeren, en dan het ijzer in
Er zal vast nog kaas en ham tussen gaanquote:Op woensdag 8 maart 2006 12:59 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Brood met boter is jouw ideale tosti?
quote:Op woensdag 8 maart 2006 12:59 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Brood met boter is jouw ideale tosti?
Klinkt al veel lekkerder dan alleen brood met boterquote:Op woensdag 8 maart 2006 13:02 schreef -skippybal- het volgende:
Neeeeeeee, er zit ook dus nog ham en kaas tussen en af en toe nog wat tomaat.
Die an de punt zijn de beste.quote:Op maandag 6 maart 2006 23:35 schreef 9christensen het volgende:
wit brood. dan smaakt ie altijd
Dat is het geheim van een lekkere (krokante) tosti !!!quote:
quote:Op woensdag 8 maart 2006 13:52 schreef yok het volgende:
Hawaii is toch het lekkerste. Ik ben niet zo'n harig persoon.
hij heeft m doorquote:
Wat een goed idee, heb ik ook nog!! Heb je er nog meer opgedaan?quote:Op zaterdag 18 maart 2006 15:21 schreef Aventura het volgende:
Had net een tosti gemaakt met tomatentapenade, dat ik nog had liggen. Goddelijk.
Neen, slechts een dikke plak oeroude kaas en dan een lekkere dikke laag tapenade.quote:Op zaterdag 18 maart 2006 15:27 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Wat een goed idee, heb ik ook nog!! Heb je er nog meer opgedaan?
Olijfolie en schroeien gaat bij mij niet samenquote:Op zaterdag 18 maart 2006 17:38 schreef immortalsean het volgende:
olijfolie om de buitenkant dicht te schroeien,
Eensch. Gezouten echte boter.quote:Op zaterdag 18 maart 2006 22:08 schreef DeVinger het volgende:
Gewoon wat boter op de buitenkanten smeren
Je moet ook gewone olijfolie gebruiken voor warme gerechten. Voor koude gerechten kan je beter extra vierge gebruiken.quote:Op zaterdag 18 maart 2006 22:07 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Olijfolie en schroeien gaat bij mij niet samen
Olijfolie is fijn voor koude gerechten en roerbakken, maar alles wat qua temperatuur daarboven komt is een no-no voor mij, vanwege de lelijke bijsmaak van olijfolie wanneer het te ver verhit wordt.
Hoe milder de olijfolie, hoe heter het vuur kan staan, maar de mildste olijfolie is nog niet echt geschikt voor schroeien e.d.quote:Op zondag 19 maart 2006 13:14 schreef henkSX het volgende:
[..]
Je moet ook gewone olijfolie gebruiken voor warme gerechten. Voor koude gerechten kan je beter extra vierge gebruiken.
Dat lijkt me niet te vreten.quote:Op maandag 20 maart 2006 14:57 schreef Blik het volgende:
Brie, Honing, walnoten
of
Oude kaas, spek, uienringen
Deze en net nog gegeten.quote:Op donderdag 2 maart 2006 16:41 schreef Sandertje21 het volgende:
Met ham en kaas.
In Frankrijk verkopen ze baguettes en croque-monsieurs met knakworstjes erin, en daaroverheen een heleboel gesmolten kaas! Echt een vetbommetje maar wel heel lekker.quote:Op dinsdag 21 maart 2006 01:56 schreef Fonzarelli het volgende:
Een tosti met Kaas en tussen de kaas Knakworstjes!
Wel eerst even de knakworstjes koken.
Moet je maar eens proberen, de tosti met honing is echt een tosti voor de zoetekauw, is bijna een soort van toetje. De tosti met oude kaas, spek en ui is echt zoooo lekker, zou je op het eerste gezicht niet zeggen.quote:
Nog wat sambal erbij en dan issie perfectquote:Op woensdag 29 maart 2006 02:37 schreef Morwen het volgende:
De ideale tosti voor mij is witbrood met daartussen 2 plakken belegen kaas en 1 plak achterham. Geen boter
Smeerkaas, tenenkaas, piemolkaasquote:Op woensdag 29 maart 2006 02:50 schreef Zyggie het volgende:
IK HEB GEEN KAAAAAASS..
Wat een smakelijke alternativen biedt je hier! Toch maar wachten tot morgen.quote:Op woensdag 29 maart 2006 02:56 schreef Morwen het volgende:
[..]
Smeerkaas, tenenkaas, piemolkaas
En anders morgen weer een dag
Ja is dat lekker? Heb nog wat pita's liggen.quote:Op dinsdag 4 april 2006 17:21 schreef MLF het volgende:
tosti kan met witbrood maar probeer eens met een pita broodje
Na het uitgaan nam ik vaak een lekkere pita kaas of pita hawai!! Hmmm heerlijk! Wel flink veel kaas erop!quote:Op dinsdag 4 april 2006 23:16 schreef p-etr-a het volgende:
[..]
Ja is dat lekker? Heb nog wat pita's liggen.
MOET JE DIE KOOOOOOPEN!!! kaas is coolquote:Op woensdag 29 maart 2006 02:50 schreef Zyggie het volgende:
IK HEB GEEN KAAAAAASS..
quote:Op woensdag 5 april 2006 16:28 schreef Gesloten het volgende:
De tosti wordt nog lekkerder als je hem na het beleggen doormidden snijdt.
Dus niet zo:
[afbeelding]
Maar zo!:
[afbeelding]
quote:Op zaterdag 27 mei 2006 05:59 schreef Morwen het volgende:
Men neme 2 sneetjes wit brood, beleg die met 2 plakken jong belegen Goudse kaas en 1 plak ham. Mix creme fraiche met geraspte kaas, peper zout en nootmuskaat door elkaar (de hoeveelheid ligt aan het aantal tosti's). Leg deze gemixte creme op de belegde boterhammen en plaats onder de grill voor ongeveer 20 minuten. Mjam
Dank u!quote:Op maandag 17 juli 2006 09:35 schreef pvc_boer het volgende:
HMZ!
Misschien ook eens proberen met kaas!
Goed topic wel!
Hehehheehe.quote:
Beetje merkwaardige combiquote:Op dinsdag 18 juli 2006 00:41 schreef MortChill het volgende:
tosti met witte bonen, druiven en tomaat
wtf?quote:Op dinsdag 18 juli 2006 00:41 schreef MortChill het volgende:
tosti met witte bonen, druiven en tomaat
psiesquote:
witte bonen kan nog welquote:Op dinsdag 18 juli 2006 09:45 schreef deedeetee het volgende:
[..]
psies
Witte bonen en tomaat dat kan nog wel maar druiven erbij? Dan drijft je tostie toch in het sap ?
Nog afgezien van hoe die dan smáákt
Die bestaat uit...quote:Op dinsdag 18 juli 2006 11:00 schreef Dick-Schaffa het volgende:
een hot tosti
Errug goed te doenquote:
banaan en bruine suiker aparte combi. Ik hou het gewoon simpel plakje kaas met een ananas .quote:Op woensdag 19 juli 2006 17:44 schreef Rewimo het volgende:
Banaan en bruine suiker
Brie met ananas
Of gewoon heel veel kaas
Goed idee , ga ik uit proberenquote:Op woensdag 19 juli 2006 17:44 schreef Rewimo het volgende:
Banaan en bruine suiker
waar koop je dat?quote:Op woensdag 19 juli 2006 16:52 schreef Funkytrip het volgende:
Tosti met ham+kaas+pizzakruiden
Ketchup erop, dan is ie nog beterquote:Op zondag 6 augustus 2006 19:05 schreef faberic het volgende:
laatst heb ik nog ff iets nieuws geprobeerd, dat smaakte ook erg goed:
plak ham bakken in de pan
omdraaien
plakje kaas of geraspte kaas over de ham
wachten tot kaas gesmolten is
kaas-hamplak op een boterham doen
Erg lekker!
pepperoni?quote:Op woensdag 19 juli 2006 19:17 schreef Chokeme het volgende:
Interessant topic
In de lokale shop hebben ze tosties met stukjes vlees wat op salami lijkt, maar dan dikker. Smaakt een beetje naar shoarma. En dan op een soort turks brood ofzo. Heerlijk
quote:Op maandag 7 augustus 2006 15:22 schreef snowqueen911 het volgende:
bruine boterhammen met daartussen schijfjes appel met een beetje citroensap en kaneel. Jammieeeee, gezonde appeltaartjes als lunch
Da's geen tosti maar een sandwich.... maar wel lekkerquote:Op maandag 7 augustus 2006 15:22 schreef snowqueen911 het volgende:
bruine boterhammen met daartussen schijfjes appel met een beetje citroensap en kaneel. Jammieeeee, gezonde appeltaartjes als lunch
ik had ook als marketingman voor Remia moeten gaan werken.....quote:Op woensdag 9 augustus 2006 14:19 schreef Isegrim het volgende:
Dat Pizza Quick is best te doen. Heb 't zostraks voor het eerst gekocht.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |