abonnement Unibet Coolblue
pi_34743219
Fred Benson, een begenadigde zwarte voetballer. Van Acrra naar Arnhem. Een fenomeen in wording.



Spui hier je mening over de verlosser van Vitesse!
pi_34743380
Is dit dé Benson-Erchiah?
pi_34743401
Jawel.
  zaterdag 4 februari 2006 @ 22:31:30 #4
46998 Duder
strolling along
pi_34743412
Hij haalt het niet bij Purrel Frankel
Ik heb meer respect voor feministen met grote borsten.....
pi_34743424
Hij heeft dus bij Ajax in de jeugd gespeeld.
pi_34743441
Jazeker, maar hij werd niet goed genoeg bevonden. En nu verovert hij de velden van Gelderland op weg naar eremetaal.
  Trouwste user 2022 zaterdag 4 februari 2006 @ 22:32:49 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_34743459
quote:
Op zaterdag 4 februari 2006 22:26 schreef marsu het volgende:


Spui hier je mening over de verlosser van Vitesse!
Ik ken hem niet


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_34745254
Beetje vroeg.. Krijgt elke voetballer die een keer plust voort een eigen topic?
pi_34745430
Neen.
pi_34745491
quote:
Op zaterdag 4 februari 2006 23:27 schreef marsu het volgende:
Neen.
Ok fijn dat je het met me eens bent...

Gooi maar dicht
pi_34745547
Heb je wat tegen zwarten ofzo? Waarom moet hij dicht? Fred Benson is een groot talent en heeft een grote toekomst voor zich. Deze jongen verdient een topic.
pi_34745699
We hebben hem nog amper in actie gezien. En pas de laatste weken plust hij. Wat valt er voor mening te geven dan? Verlossende dingen hebben we ook nog niet gezien? Topic hoeft ook niet dicht van mij.. maar vindt het allemaal erg voorbarig. "fenomeen" etc.. gaat nogal ver.. Als hij dat echt was hadden ze hem niet zo makkelijk laten gaan bij ajax.

[ Bericht 30% gewijzigd door TerroRobbie op 04-02-2006 23:43:20 ]
  zaterdag 4 februari 2006 @ 23:42:57 #13
74763 bergkampf
How you doin`? ;)
pi_34745939
Nou gaan we nu dagelijks een topic openen over een doorsnee voetballer met een paar goede acties? kunnen we beter een topic openen over Gill Swerts die was nadrukkelijker aanwezig vandaag
Ado is the pride of Holland!
pi_34764157
De eerste Ghanees met een Amsterdams accent, dat is grappig. Maar als speler moet hij nog erg veel leren, voorlopig is het een leuke supersub gebleken voor Vitesse.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_35775138
Wow, een eigen topic voor Fred Benson. Nog steeds geen basisplaats en de laatste weken ook niet meer gescoord als invaller, helaas.

Misschien moet Sturing hem eens aan Junker koppelen in een 4-4-2 opstelling. Want als hij speelt is het nu meestal op rechtsbuiten, en da's niet zijn plek...

Ik ben wel fan eigenlijk...alleen om zijn naam al
pi_35775877
quote:
Op zaterdag 4 februari 2006 23:30 schreef marsu het volgende:
Heb je wat tegen zwarten ofzo?

Typische reactie zeg
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_35969897
Nog een doelpuntje mee kunnen pakken als invaller vandaag

Viel wel lekker in, nog een mooie voorzet van 'm gezien en in de laatste minuut een schot dat over ging.
pi_35971978


Deze meneer heet volgens Google ook Fred Benson. Misschien zijn vader?
pi_35972192
Ik denk eerder dat zijn vader Ben heet
pi_35972566
Een interview met Fred Benson, sommige vragen zijn wat gedateerd want het is een jaar oud, maar geeft toch wat info over Fred!
quote:
Interview Fred Benson: "Vitesse is mijn redding!"

Op zondag 6 februari na de wedstrijd Vitesse - Roda JC hadden wij een interview met Vitessespits Fred Benson. Hij maakt sinds kort deel uit van de A-selectie en speelt ook in Jong Vitesse. Fred Benson maakte zijn debuut op 5 december 2004 in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Op 16 december mocht hij na 87 minuten opdraven als vervanger van Michael Jansen in de wedstrijd tegen De Graafschap. Fred Benson speelde in zijn carriere eerder voor Amstelland, a.v.v. Zeeburgia, Ajax en vanaf 2004 Vitesse.

Je komt uit Ghana, wanneer en met wie ben je naar Nederland gekomen?
Ik ben, toen ik 10 was, met mijn tante naar Nederland gekomen. Ik kwam hier omdat ik betere mogelijkheden met de studie had. Ik ben dus geen vluchteling.

Heb je broers of zussen? Zo ja, hebben voetballen die ook?
Ja, ik heb 2 broers. Nee, het zijn echte studenten.

Je woon in Amsterdam, ben je daardoor een echte pleintjesvoetballer of helemaal niet?
Ik woon in een buurt waar best veel buitenlanders wonen, vroeger in de zomer gingen we altijd voetbalspelletjes doen zoals bijvoorbeeld voetvolley. Toch ben ik niet een echte pleintjesvoetballer zoals bijvoorbeeld Nourdin Boukhari.

Bij welke clubs heb je allemaal gespeeld?
Ik heb helemaal in het begin bij Amstelland gespeeld, daarna bij Zeeburgia en op mijn zestiende werd ik gescout door Ajax. Daar ben ik vorig jaar weggegaan.

Vond je het jammer dat je bij Ajax weg moest? En waarom ging je weg?
Ik vond het wel een beetje erg, maar ik was er niet kapot van. Vitesse heeft mij gered, ik kan nu weer veel spelen en met plezier spelen. Bij Ajax was het allemaal veel zakelijker, hier bij Vitesse heb ik weer meer plezier in het voetballen. Ook omdat ik op gevoel kan spelen. Ik ging daar weg omdat ik daar weinig kansen op het eerste elftal had.

Waarom heb je voor Vitesse gekozen?
Ik heb voor Vitesse gekozen omdat ik met Ajax weleens tegen Vitesse gevoetbald had en ik vond Vitesse toen altijd al een mooie club. Ik kon ook naar Top Oss en RKC gaan, maar heb toch voor Vitesse gekozen. Al voordat het zeker was of Vitesse wel in de eredivisie zou blijven. Ik dacht toen wel van, ik hoop dat Vitesse niet degradeert, want straks komt Vitesse uit in de totodivisie. Toch heb ik voordat het zeker was of Vitesse wel in de eredivisie zou blijven al de keuze gemaakt.

Wat ben je voor een type spits?
Ik ben een spits die veel gebruikt maakt van zijn kracht. Ik hou er wel van om het balletje vast te houden, ik trek dan op gegeven moment weg en kan dan naar het doel om te scoren.

Wanneer hoorde je dat je mee mocht doen met het eerste?
Ik hoorde dat voor het eerst na een training. Het eerste had te weinig man en ik moest daarom mee doen. Zo konden ze elf tegen elf spelen. Ik hoorde in de winterstop ook dat ik mee mocht op trainingskamp naar Turkije en dat was natuurlijk heel leuk. Ik had niet verwacht al zo snel bij de eerste selectie te zitten.

Leer je veel van de andere spitsen in de selectie van Vitesse?
Ik kijk altijd hoe Matthew Amoah en Igor Gluscevic bewegen. Gluscevic is natuurlijk een topspits, hij heeft bij veel goede clubs gespeeld. Door naar hun te kijken leer ik hoe je goed bij iemand uit de rug moet komen. Ik leer er dus veel van en kan dit bij Jong Vitesse weer gebruiken.

Je woont nu in Amsterdam, vind je het niet vervelend om elke keer op en neer naar Arnhem te rijden en ben je al op zoek naar een huis in de buurt van Arnhem?
Nee, ik woon nu bij mijn tante en heb het daar goed naar de zin. Ik ben daarom ook niet op zoek naar een woning in de buurt van Arnhem.

Neem je weleens een kijkje op Vitessesites? Nee, ik zou het wel willen weten wat er geschreven wordt maar ik ben niet zo erg handig met computers. Er is nu wel op Papendal een computer en daar kijk ik soms op.

Verwacht je in de tweede seizoenshelft meer speeltijd te krijgen?
Ik hoop het wel, maar het is natuurlijk wel heel moeilijk nu Igor Gluscevic op de bank zit. Maar ik ga er wel voor knokken. Toen ik hier kwam werd gezegd dat ik moest knokken voor een plaats en dat doe ik ook.

Wie zijn jouw maatjes bij Vitesse?
Matthew Amoah, ik ben al vaak bij hem thuis geweest. Ook trek ik veel op met Yakubu. Ik ga ook veel om met mijn maatjes van Jong Vitesse.

Als je in de toekomst moet kiezen voor een nationaal team, voor welk team kies je dan?
Mijn oom stelde me gisteravond dezelfde vraag, hij vond het stom dat ik niet voor Nederland gekozen heb. Ik kies voor Ghana omdat ik denk dat ze mij in Ghana meer nodig hebben dan hier in Nederland. Ik ben in m'n hart ook een Ghanees en wil daarom graag voor Ghana spelen. Ik ben nog nooit geselecteerd, maar dat komt denk ik omdat ik nog niet elke week in het eerste elftal van een club speel. Ghana is van Afrika één van de beste voetballanden, toch gaat het niet echt goed, want het is niet echt een team. Er is ook om de vier maanden een andere trainer, zo wordt het nooit een team.

Wat ben je voor type, rustig of juist niet?
In de kleedkamer kan ik een rustig type zijn, maar op het veld kan ik het niet zijn, in het veld wil ik altijd mijn zin krijgen.

Wat verwacht je van dit seizoen?
Ik denk dat we vierde zouden kunnen worden, Feyenoord gaat punten laten liggen. Als ik kijk naar Feyenoord en Vitesse zie ik niet echt een groot verschil!

Wat wil je bereiken bij Vitesse?
Ik wil bij Vitesse veel doelpunten scoren, daarna zou ik graag naar een ploeg uit de Engelse competitie willen. Dat is al vanaf jongs af aan al mijn droomcompetitie. Mijn favoriete club is Chelsea, vroeger toen ik klein was vond ik het altijd al een erg mooie club. Maar ik ben nu nog lang niet klaar met Vitesse!

Wie is jouw favoriete speler?
Mijn favoriete speler is Andy Cole, vroeger vergeleek ik mezelf met hem maar nu niet meer.

Bron: Vitesseplanet.com februari 2005
pi_35998757
Wel leuk, superjokers zijn altijd goeie gasten. Nourdin Boukhari en Martin Drent gingen Fred voor als Superjoker van de eredivisie.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_35999101
Jammer dat het woord joker nog niet zo ingeburgerd is hier, in Duitsland doet die term het al jaren goed.
That's all folks!
pi_35999226
Precies. Hier denken we helaas vaak nog aan een nar met een muts met belletjes die een kunstje komt opvoeren.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_35999805
quote:
Op maandag 13 maart 2006 19:00 schreef methodmich het volgende:
Wel leuk, superjokers zijn altijd goeie gasten. Nourdin Boukhari en Martin Drent gingen Fred voor als Superjoker van de eredivisie.
quote:
Op maandag 13 maart 2006 19:10 schreef -Vaduz- het volgende:
Jammer dat het woord joker nog niet zo ingeburgerd is hier, in Duitsland doet die term het al jaren goed.
quote:
Op maandag 13 maart 2006 19:13 schreef methodmich het volgende:
Precies. Hier denken we helaas vaak nog aan een nar met een muts met belletjes die een kunstje komt opvoeren.
Fred Benson de Joker
Als hij droomt van een buitenlands avontuur, moet hij eens aan Finland denken. Jammer dat deze club inmiddels niet meer bestaat.

  maandag 13 maart 2006 @ 19:54:11 #25
133747 Lippie85
Maar ik rook niet
pi_36000900
quote:
Op maandag 13 maart 2006 19:27 schreef Beschouw het volgende:

[..]


[..]


[..]

Fred Benson de Joker
Als hij droomt van een buitenlands avontuur, moet hij eens aan Finland denken. Jammer dat deze club inmiddels niet meer bestaat.

[afbeelding]
Haha vet cool, Jokerit! Ik ga morgen naar een wedstrijd, niet van de voetbalclub, maar van het ijshockeyteam! Maar die hebben wel hetzelfde logo enzo.
Nou maar die keepert van Brazilië, die Cantharel, die kon d'r in weze geen kloten van. Dat zag je ook bij die penalties, hij lag de hele tijd in de verkeerde hoek. Maar dan moeje ze daar niet schieten natuurlijk!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')