abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 28 december 2005 @ 13:39:55 #226
91383 dataghost
Umbra non necabitur
pi_33468643
quote:
Google:
Resultaten 1 - 7 van 7 voor genverbrander. (0,06 seconden)
Bedoelde u: jeneverbrander

viel me net even op
pi_33469129
quote:
Op woensdag 28 december 2005 13:04 schreef dataghost het volgende:

[..]

ik weet niet of je het helemaal doorhebt maar suggestief is iets als
Vannacht lag ik aan je te denken,Ik wilde je voelen op mijn naakte lijf,maar ik moest weer zonder jou in slaap vallen,waar was je !?...stomme pyjama
[..]

inderdaad, ze had het moeten uitzenden op Irene-TV. Oh is dat er niet? nou eh. waar heeft ze veel gepresenteerd... ah kom we doen het bij RTL4 en verkopen ja... als jij een product uitvindt maar je kan het zelf niet produceren, geef je het dan gratis aan een groot bedrijf zodat zij eraan kunnen verdienen? RTL4 is het OOK om het geld te doen hoor, t is gewoon een commeciele zender
[..]

inderdaad daar is ze niet goed genoeg voor. Net als die robbert, net als ik. allemaal normale (!) mensen waar door een paar niet-makkelijk-na-te-trekken 'feiten' op een voor-opgenomen (en na te bewerken) medium als tv geen complete bewezen kennis wordt herzien
[..]

Als robbert zijn informatie werkelijk van internet heeft (waar ik wel in geloof, in tegenstelling tot de 'onzin' die hij verkondigt) doet hij weinig anders dan wat over uri geller gedacht wordt. Hij haalt gewoon een voorbeeld aan, heeft er best wat mee te maken

over die knipperende lichten... ik heb de uitzending een klein beetje gevolgd inclusief dat stukje, er wordt gezegd dat het kan zijn omdat er van krachtcentrale wordt gewisseld... zou het niet gewoon dagstroom -> nachtstroom kunnen zijn? op dat moment zijn er ook allerlei piepjes in het net te horen etc, kan me best voorstellen dat daardoor die lichten gaan knipperen. Het duurt ook geen halve seconde maar ietsjes langer dus dat zou een best plausibele verklaring zijn

@pikki... ik wil alsnog graag weten wat voor wetenschapsdiploma je hebt. Je zegt wel dat het ons niks aangaat maar zoals al gezegd, wie A zegt moet ook B zeggen. Wat maakt het uit als wij weten wat voor opleiding je gedaan hebt, schaam je je ervoor ofzo? wat kunnen wij verder met die informatie (behalve ons oordeel over jou eventueel bijstellen), niet bij jou thuis inbreken in ieder geval.
[..]

Er zijn heel wat listige methoden die de paranormalen hanteren. Ken je Sylvia Millecam?
suggestief betekend naar mijn mening : de suggestie wekken dat(mocht ik het fout hebben, dat bedoelde ik ermee.
tuurlijk zal er een bepaald bedrag zijn betaald voor het concept. maar om dit meteen in het begin te noemen en ook nog zeggen de zakenvrouw irene moors, maak je van iets onbelangrijks meteen een punt van : het gaat haar dus om geld (dat is suggestief)
op het eind doet hij precies hetzelfde met uri geller, die waarschijnlijk een nepper is, dus zal robbert dat ook wel zijn(suggestief)

als je eens die paar linkjes leest die ik eerder postte, dan kan je wat reakties op andere artikelen van nanninga lezen.

hij hanteerd daar dezelfde methoden.
"Those willing to sacrifice freedom for safety deserve and shall receive neither."
Benjamin Franklin
pi_33469232
quote:
Op woensdag 28 december 2005 13:30 schreef dataghost het volgende:

[..]

als jij zo goed in je materie zit kan jij ons (eindelijk) vast wel verlichten met de echte serieuze feiten MET bewijzen? die heb ik nog niet zoveel gezien namelijk. De bedoeling is namelijk nog wel een klein beetje dat hier een discussie gevoerd gaat worden en dat gaat doorgaans niet met pure meningen maar met redelijk onderbouwde en aannemelijke argumenten die vaak bestaan uit of gestaafd worden door bewijzen.
Ik heb zelf ook al echte graancirkels bezocht en de energie gevoeld.
En heb ook een ufo van nabij gezien .
When Pikki asked them ...Where are you from ? They said ....We come not from the earth , we come from everywhere ..... we are interdimensional .....
pi_33469307
quote:
Op woensdag 28 december 2005 11:58 schreef NewOrder het volgende:

[..]

Welk bewijs? Dat er op een website dezelfde fout staat die van den Broeke in het programma maakte is geen bewijs dat van den Broeke die website ook daadwerkelijk heeft gebruikt. Het is wel een interessante waarneming die nader onderzoek vereist. Dat onderzoek heeft Nanninga echter niet verricht. Hij doet simpelweg de aanname dat van den Broeke zijn materiaal van de betreffende website heeft geplukt.
Mee eens.
pi_33469378
quote:
Op woensdag 28 december 2005 13:59 schreef pikki het volgende:

[..]

Ik heb zelf ook al echte graancirkels bezocht en de energie gevoeld.
En heb ook een ufo van nabij gezien .
http://www.skepsis.nl/cirkelmakers.html
Ben je toevallig bij deze graancirkels geweest?

Wel gave kunstwerken overigens, maar de aliens zijn ver te zoeken.
Once upon a midnight dreary, while I pondered weak and weary...
pi_33469397
quote:
Op woensdag 28 december 2005 12:05 schreef Walter_Sobchak het volgende:

[..]

Dat is totale onzin: de hersenen hebben juist een beperkte informatieverwerkingscapaciteit. Subliminale informatieverwerking is nog niet eens een klein beetje ontrafeld. Het ogenschijnlijk gelijktrekken van subliminale informatieverwerking met intuitie is ook totaal niet bewezen.

Een blad als Intermediair of Psychologie als reference opgeven is net zoiets Vader Jacob op je keyboard spelen en denken dat je Mozart bent. Als je echt geinteresseerd bent in dit soort zaken dan sla je niet af en toe een boekje open in de supermarkt maar lees je beter wat wetenschappelijker werk (zoals peer-reviewed journals). En dan kun je hier ook gelijk vertellen waar je het gelezen hebt, wat en hoe eea is onderzocht en wat de beperkingen zijn van het onderzoek. Maar zoals wel vaker is er in TRU weinig ruimte voor echte wetenschap.
Wat doe je denigrererend? Ik sla niet af en toe een boekje open, ik ben op deze bladen geaboneerd en lees sowieso veel bladen en stukken. Truth is een heel actueel goed medium, blijkt wel weer, want Nanninga heeft volgens mij hier zijn inspiratie opgedaan. En laat het hem maar eens bewijzen dat het niet zo is; hetzelfde schuift hij toch van den Broeke in de schoenen?
pi_33469437
quote:
Op woensdag 28 december 2005 12:10 schreef NewOrder het volgende:

[..]

Hij zal moeten aantonen dat er op de website een spelfout is gemaakt en dat deze spelfout nergens anders kan zijn ontstaan. Hij had bijvoorbeeld zelf op zoek kunnen gaan naar de originele stukken, maar dat was hem blijkbaar teveel moeite.
[..]

Het maakt niet uit hoe groot die kans is, het gaat er om dat er een mogelijkheid is dat die fout op een andere manier tot stand is gekomen, en dan mag je dus niet zomaar de conclusie trekken dat van den Broeke de betreffende site heeft gebruikt.
pi_33469497
quote:
Op woensdag 28 december 2005 12:27 schreef Kroen het volgende:
Als je met flitslicht foto's neemt van stofdeeltjes of andere minuscule objecten die zich vlak voor de lens bevinden, dan levert dat vaak lichtbollen op. Gezichten van aliens kunnen worden gefotografeerd door een heel klein aliengezichtje te tekenen, het uit te knippen en het vlak voor de lens te houden. Gebruik in dit geval geen flits. Dr. Eltjo Haselhoff en andere onderzoekers van vreemde verschijnselen zijn inmiddels goed in staat om zulke foto's na te maken.

Interessant onderwerp voor een topic.
Kijk nog eens terug op de vorige 6 delen Robbert van den Broeke; meerdere mensen, waaronder Jeroen en ik, hebben Orb foto's en alien foto's gefabriceerd en met succes en weinig moeite.
pi_33469532
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:06 schreef Stenny het volgende:Hij zal moeten aantonen dat er op de website een spelfout is gemaakt en dat deze spelfout nergens anders kan zijn ontstaan. Hij had bijvoorbeeld zelf op zoek kunnen gaan naar de originele stukken, maar dat was hem blijkbaar teveel moeite.


[..]

Hetzelfde heb ik hier ook al gepost .
When Pikki asked them ...Where are you from ? They said ....We come not from the earth , we come from everywhere ..... we are interdimensional .....
pi_33469555
quote:
Op woensdag 28 december 2005 12:37 schreef huupia34 het volgende:
hier een paar linkjes van reakties op nanninga in een paar andere zaken, het geeft wel weer hoe deze man werkt

http://members.lycos.nl/Kritisch/nanninga_bde.html

http://members.lycos.nl/Kritisch/index-19.html

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Discussie%20Skepsis.html

http://quest4wisdom.tripod.com/skepsiswatchers/id11.html

debunk the debunkers
Heeft iemand een foto van Nanninga, dan tover ik hem in de collage aan het begin van de topic!
pi_33469598
quote:
Op woensdag 28 december 2005 12:47 schreef galoptic het volgende:
Deze jongen zat bij m'n broer in de klas op de basisschool... Woont bij me in het dorp. Z'n zusje schijnt dezelfde bollen om het huis hebben zien vliegen als hij, brandplekken op de kozijnen en al... Hoorde van z'n oude buurjongen dat Robbert vroeger vaak genoeg buiten op de stoep z'n kop tegen de tegels aan het klappen was tegen 'de stemmen'...
Dat is alleen maar triest.
pi_33469625
quote:
Op woensdag 28 december 2005 12:50 schreef Kroen het volgende:

[..]

http://home.hetnet.nl/~li(...)ert-alienpics-nl.htm

[afbeelding]

Slecht uitgeknipt? In de linkeronderhok tussen de onderbuik / dijbeen en arm zit een stuk groen wat niet echt op z'n plaats lijkt.
pi_33469768
Hier zie je de foto's van overledenen.


http://www.rtl.nl/(channe(...)width_preference=364
When Pikki asked them ...Where are you from ? They said ....We come not from the earth , we come from everywhere ..... we are interdimensional .....
pi_33469831
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:04 schreef Schaapje82 het volgende:

[..]

http://www.skepsis.nl/cirkelmakers.html
Ben je toevallig bij deze graancirkels geweest?

Wel gave kunstwerken overigens, maar de aliens zijn ver te zoeken.
ik hoop dat we niet elke keer skpepsis links krijgen. dan kan het truth forum gesloten worden.
want volgens skepsis is het allemaal oplichterij: paranormaal,homeapatie,graancirkels,ufo's
you name it,
"Those willing to sacrifice freedom for safety deserve and shall receive neither."
Benjamin Franklin
pi_33469898
quote:
Op woensdag 28 december 2005 12:47 schreef galoptic het volgende:
Deze jongen zat bij m'n broer in de klas op de basisschool... Woont bij me in het dorp. Z'n zusje schijnt dezelfde bollen om het huis hebben zien vliegen als hij, brandplekken op de kozijnen en al... Hoorde van z'n oude buurjongen dat Robbert vroeger vaak genoeg buiten op de stoep z'n kop tegen de tegels aan het klappen was tegen 'de stemmen'...
Ben je nu stoer nu je dit hier op het forum kan vertellen. Ook al heeft het met Robbert te maken, ik vind het een beetje respectloos om dat hier even zogenaamd tussen neus en lippen door te posten.
pi_33469949
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:22 schreef huupia34 het volgende:

[..]

ik hoop dat we niet elke keer skpepsis links krijgen. dan kan het truth forum gesloten worden.
want volgens skepsis is het allemaal oplichterij: paranormaal,homeapatie,graancirkels,ufo's
you name it,
het forum hoeft niet gesloten te worden. als iemand met goede argumenten de bevindingen van skepsis kan ontkrachten lijkt er me niets aan de hand
pi_33469979
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:11 schreef Stenny het volgende:

[..]

Heeft iemand een foto van Nanninga, dan tover ik hem in de collage aan het begin van de topic!
http://www.skepsis.nl/bigfoot.jpg

LOL

[ Bericht 22% gewijzigd door huupia34 op 28-12-2005 14:33:46 ]
"Those willing to sacrifice freedom for safety deserve and shall receive neither."
Benjamin Franklin
pi_33470019
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:04 schreef Schaapje82 het volgende:

[..]

http://www.skepsis.nl/cirkelmakers.html
Ben je toevallig bij deze graancirkels geweest?

Wel gave kunstwerken overigens, maar de aliens zijn ver te zoeken.
Je hoeft ervoor niet naar Engeland te gaan, daar is de kans veel groter op nepcirkels.
In Belgie zijn er elke jaar een paar mooie verschenen , waaronder een waarvan ik 100% weet dat ie echt is en Nancy Talbot is er ook komen naar kijken .
When Pikki asked them ...Where are you from ? They said ....We come not from the earth , we come from everywhere ..... we are interdimensional .....
pi_33470065
Wat me enorm verwondert in deze discussie op Fok! is dat de 'believers' van mening zijn dat de 'sceptici' als schapen achter de uitingen van Skepsis aanlopen, zonder zelf na te gaan in hoeverre deze beweringen juist zijn.

Ik ben van mening dat juist Skepsis hier zorgt voor een kritische noot, temidden van al diegenen die geloven in Robbert van den Broeke.

Juist de volgelingen van Robbert zijn naar mijn idee de schapen...
Het meervoud van lef is leven
pi_33470123
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:27 schreef pikki het volgende:

[..]

Je hoeft ervoor niet naar Engeland te gaan, daar is de kans veel groter op nepcirkels.
In Belgie zijn er elke jaar een paar mooie verschenen , waaronder een waarvan ik 100% weet dat ie echt is en Nancy Talbot is er ook komen naar kijken .
Is een graancirkel 'echt' als deze niet door mensen gemaakt is? Hoe weet je dat die graancirkels die je bezocht hebt, echt zijn?
Het meervoud van lef is leven
pi_33470127
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:26 schreef huupia34 het volgende:

[..]

LOL
Kun je even een tekstlink maken, het topic wordt zo wel erg horizontaal uitgerekt?
  woensdag 28 december 2005 @ 14:34:17 #247
91383 dataghost
Umbra non necabitur
pi_33470215
quote:
Op woensdag 28 december 2005 13:59 schreef pikki het volgende:

[..]

Ik heb zelf ook al echte graancirkels bezocht en de energie gevoeld.
En heb ook een ufo van nabij gezien .
ik heb een keer een droom gehad dat de brandweer bij mij thuis kwam om mijn huis in de fik te steken. DIT IS DUS WAAR!!!!!

je hebt mijn post niet echt gelezen, eigen ervaringen en waarnemingen hebben we niet veel aan, die tonen voor ons evenveel aan als wat robbert op tv laat zien, weinig tot niks. Verder zit 'energie voelen' vaak tussen de oren en is het goed te behandelen
pi_33470245
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:31 schreef Stenny het volgende:

[..]

Kun je even een tekstlink maken, het topic wordt zo wel erg horizontaal uitgerekt?
ik heb de link veranderd in http://www.skepsis.nl/bigfoot.jpg
"Those willing to sacrifice freedom for safety deserve and shall receive neither."
Benjamin Franklin
pi_33470293
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:22 schreef huupia34 het volgende:

[..]

ik hoop dat we niet elke keer skpepsis links krijgen. dan kan het truth forum gesloten worden.
want volgens skepsis is het allemaal oplichterij: paranormaal,homeapatie,graancirkels,ufo's
you name it,
Je kan toch gewoon ingaan op de argumenten die skepsis gebruikt?
pi_33470393
quote:
Op woensdag 28 december 2005 14:34 schreef dataghost het volgende:

[..]

ik heb een keer een droom gehad dat de brandweer bij mij thuis kwam om mijn huis in de fik te steken. DIT IS DUS WAAR!!!!!

je hebt mijn post niet echt gelezen, eigen ervaringen en waarnemingen hebben we niet veel aan, die tonen voor ons evenveel aan als wat robbert op tv laat zien, weinig tot niks. Verder zit 'energie voelen' vaak tussen de oren en is het goed te behandelen
Ik kan mijn bewijzen toch niet doorgeven aan anderen van wat ikzelf heb gezien.
Mensen die steeds om bewijzen vragen , om iets te kunnen geloven vindt ik toch maar zielig.
Naja, ik kon het eerlijk gezegd vroeger ook niet allemaal geloven , maar stelde mij toch niet zo sceptisch op als sommige hier doen , en iemand te vervloeken zoals Robbert ... écht zielig.
When Pikki asked them ...Where are you from ? They said ....We come not from the earth , we come from everywhere ..... we are interdimensional .....
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')