abonnement Unibet Coolblue
pi_32847008
En we zijn alweer bij deel 3 aanbeland.

Vorige delen:
Go Ahead Eagles
GAE Topic #2: No One Should Go Where Eagles Dare


Oude glorie:
quote:
Velen hebben er reikhalzend naar uitgekeken en één dag voor de traditionele feestdagenverkoop is hij eindelijk binnen: het retro shirt van Go-Ahead. De selectie van Go Ahead Eagles droeg dit katoenen shirt tijdens het enige Europese avontuur in het seizoen 1965-1966 tegen Celtic Glasgow.

De firma Copa heeft een natuurgetrouwe replica gemaakt van dit mooie shirt, een must voor de doorgewinterde supporters van Go Ahead Eagles. Het shirt gaat ¤ 50,- kosten en is zaterdag voor het eerst te koop tijdens de feestdagenverkoop van de merchandising.
Bron: www.ga-eagles.nl
(die zaterdag is 3 dec jl.)

Overigens wordt er bij voldoende interesse ook een retro-jack gemaakt, zie www.ga-eagles.nl


Verslag laatste wedstrijd:
quote:
Valse start van 4e periode voor GA Eagles bij Helmond Sport

GA Eagles is met drie thuiswedstrijden in aantocht vanavond helaas niet in staat gebleken een flitsende start van de 4e periode te maken. Uit bij Helmond Sport moest een 3-1 nederlaag geincasseerd worden. Voor rust domineerden de Brabanders het duel, en mocht GA Eagles met een 1-0 achterstand bij rust door een treffer van de Jong nog de handen dichtknijpen. Het eerste kwartier na rust kwam GA Eagles terug in de wedstrijd en maakte het via een fraaie treffer van Sjors Brugge snel de 1-1. Het laatste half uur was echter opnieuw niet aan de Deventernaren besteed die in de 62e en 65e minuut Mark van Dijk het duel "op slot" zagen doen: 3-1. Arbiter Van Boekel deelde in het niet onsportieve duel liefst drie gele en een rode kaart uit aan GA Eagles. Hierdoor zijn Göbel en Bartels (direct rood na vermeende slaande beweging bij volgens speler zelf "breed maken") geschorst en kan Snoei verder puzzelen over de optimale opstelling.

Gedane zaken nemen geen keer, hoewel alles wat rood en geel is het graag anders had gezien. Dinsdag a.s. dan maar weer: thuis tegen FC Emmen nieuwe ronde nieuwe kansen...
Bron: www.ga-eagles.nl

Alle gespeelde competitie-wedstrijden:
quote:
Periode 1
Vr 12 Aug Fortuna Sittard - GA Eagles 3-2
Vr 19 Aug GA Eagles - Cambuur Leeuwarden 2-2
Ma 22 Aug FC Emmen - GA Eagles 2-2
Vr 26 Aug GA Eagles - Helmond Sport 1-3
Ma 29 Aug FC Omniworld - GA Eagles 2-2
Vr 02 Sep GA Eagles - TOP Oss 1-1

Periode 2
Zo 11 Sep FC Zwolle - GA Eagles 4-0
Vr 16 Sep GA Eagles - HFC Haarlem 3-0
Za 24 Sep FC Volendam - GA Eagles 1-2
Vr 30 Sep GA Eagles - FC Dordrecht 2-1
Ma 03 Okt BV Veendam - GA Eagles 3-1
Do 06 Okt GA Eagles - FC Eindhoven 2-2

Periode 3
Vr 14 Okt MVV Maastricht - GA Eagles 1-0
Vr 21 Okt GA Eagles - De Graafschap 1-2
Zo 30 Okt FC Den Bosch - GA Eagles 0-0
Vr 04 Nov GA Eagles - Excelsior 1-0
Vr 11 Nov GA Eagles - AGOVV 1-0
Vr 18 Nov Stv./Telstar - GA Eagles 1-0

Periode 4
Vr 02 Dec Helmond Sport - GA Eagles 3-1
Stand per 5-12:
1
2
pos    club              wed.     w     g     v     p     v - t
16     Go Ahead  Eagles    19     5     6     8    21    24 - 31


Stand in de 4e periode:
1
2
pos    club              wed.     w     g     v     p     v - t
19     Go Ahead Eagles      1     0     0     1     0     1 - 3


Programma in de GGD:
quote:
Di 06 Dec GA Eagles - FC Emmen .-.
Vr 09 Dec GA Eagles - Fortuna Sittard .-.
Ma 12 Dec GA Eagles - VVV Venlo .-.
Vr 16 Dec Cambuur Leeuwarden - GA Eagles .-.
Vr 23 Dec GA Eagles - FC Omniworld .-.

Periode 5
Vr 13 Jan TOP Oss - GA Eagles .-.
Zo 22 Jan GA Eagles - FC Zwolle .-.
Vr 27 Jan HFC Haarlem - GA Eagles .-.
Vr 03 Feb GA Eagles - MVV Maastricht .-.
Zo 12 Feb De Graafschap - GA Eagles .-.
Vr 17 Feb GA Eagles - FC Volendam .-.

Periode 6
Vr 24 Feb FC Dordrecht - GA Eagles .-.
Vr 03 Mrt GA Eagles - BV Veendam .-.
Vr 10 Mrt FC Eindhoven - GA Eagles .-.
Ma 13 Mrt GA Eagles - FC Den Bosch .-.
Vr 17 Mrt Excelsior - GA Eagles .-.
Zo 26 Mrt AGOVV - GA Eagles .-.

Buiten strijd om periodetitels
Vr 31 Mrt GA Eagles - Stv./Telstar .-.
Vr 07 Apr VVV Venlo - GA Eagles .-.
Links
  • http://www.ga-eagles.nl/ - Officiële website Go Ahead Eagles
  • http://www.goudengidsdivisie.nl/ - Site Goudengids divisie
  • http://www.vi.nl/vi/show/(...)page=40433/sc=c0a679 - Vi.nl Goudengids divisie

    Met dank aan Sassie voor de OP.

    [ Bericht 65% gewijzigd door -Vaduz- op 05-12-2005 22:12:05 ]
  • That's all folks!
    pi_32847149
    Goed om deze post toch nog even nuttig te laten zijn, het verslag van De Stentor van de wedstrijd van vrijdag:
    quote:
    Deventer ploeg gooit poort in slechte wedstrijd weer flink open (3-1)
    GA Eagles is weer terug bij af

    door HARRY HEKKERT

    3 DECEMBER 2005 - HELMOND - Een wonderschone treffer van Sjors Brugge, meer leverde de verre uitwedstrijd tegen Helmond Sport GA Eagles niet op. Met een rode kaart voor invaller Gerrit Bartels en een 3-1 nederlaag droop de Deventer ploeg af. Volgens trainer Mike Snoei was zijn ploeg weer terug bij af.

    Die bal van Brugge zat er mooi in. De Deventenaar is gezegend met de mooiste trap van de selectie, maar dat levert maar zelden doelpunten op. Gisteravond was dat wel het geval, maar het schot strak in de kruising bleek na negentig minuten slechts een eretreffer. ‘Het was de 1-1 en op dat moment wel belangrijk, maar achteraf hebben we er niks aan’, zei Brugge. ‘We hebben veel te weinig afgedwongen. Begonnen te slap. In elke linie. We hebben met zijn allen gefaald.’

    Dat vond ook Snoei. Hij rekende zich de afgelopen weken te snel rijk, toen zijn ploeg in vier duels slechts een treffer moest incasseren. Door goed georganiseerd verdedigen. ‘Ik dacht dat we een stap gemaakt hadden’, zei Snoei. ‘Maar nu wilden we alles weer voetballend oplossen. Ook in de duels waren we veel te slap. Helmond Sport profiteerde daar nog weinig van.’

    Zijn eigen ploeg kwam in de hele eerste helft niet tot een schot op doel. Alleen de vrije trappen vanaf het middenveld, beurtelings door Brugge en Ignacio Tuhuteru genomen, zorgden voor paniek in de Helmondse defensie. De scherpe inzetten belandden steevast bij de tweede paal. Coen Zwollo had dat wel door, maar verzuimde verschillende keren om zijn voet of hoofd een stukje uit te steken. De Deventer aanval werd verder volledig onschadelijk gemaakt. De in potentie gevaarlijkste aanvaller, Loïc Loval, werd slim voor de voeten gelopen. De twee andere Deventer voorwaartsen kwamen er ook geen moment aan te pas. Bij Helmond Sport was het in de zwakke vertoning lange tijd niet veel beter. ‘Maar individuele kwaliteiten geven dan toch de doorslag’, vond Brugge. ‘Zij waren voorin tenminste wel slagvaardig.’

    Pas laat in de eerste helft nam de thuisploeg afstand van die improductiviteit. Linkerspits Marcel de Jong, die de hele wedstrijd Alper Göbel - na rust afgelost door de amper fitte Rogier Wissink- al de baas was, legde de Deventer verdediger andermaal in de luren en met een droog schot in de lange hoek passeerde hij Brammer: 1-0. De thuisploeg had even daarvoor ook de grootste scoringskans gehad. Een foute pass van Ignacio Tuhuteru draaide uit op een kolderiek staaltje klungelen van Helmonder Karim Bridji. Zijn aanvalsmaatje Orlando Smeekes had keeper Brammer al uitgekapt en net voor de doellijn lag Tim Gilissen al op de grond. Bridji hoefde de bal van een meter of vijf alleen nog even in te tikken. Hij presteerde het om de bal naast het doel over de lijn te lopen.

    De thuisploeg profiteerde in de tweede helft wel optimaal van weinig doortastend optreden in de Deventer defensie. Mark van Dijk rondde kort na elkaar doeltreffend af en gooide daarmee de wedstrijd op slot. De aanvallende bedoelingen van Snoei waren daarmee snel te niet gedaan. Na rust bracht hij Gerrit Bartels in, eigenlijk de enige diepe spits van origine in zijn selectie. Met eerst Pater en later Bruns achter de Apeldoorner had dat voor meer druk op het Helmondse doel moeten zorgen. Had, want GA Eagles kwam er niet aan te pas. Zeker niet nadat het optreden van Bartels werd bekort door een rode kaart. Op de middenlijn zou hij Leon Hese in het gezicht geslagen hebben toen hij zich in een duel breed maakte en met zijn arm naar achteren sloeg. Arbiter Van Boekel stond er dichtbij en trok subiet rood.
    Bron: www.destentor.nl

    En dan nu op naar de volgende wedstrijden, 3x thuis achter elkaar.


    Er stond zaterdag trouwens ook nog een stukje over supporterssites (van GA Eagles, AGOVV en FC Zwolle) in De Stentor.

    [ Bericht 27% gewijzigd door Sassie op 05-12-2005 22:22:28 ]
    pi_32847923
    Mooie OP.
    A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
    Klik dan als je durft
    pi_32848222
    quote:
    Op maandag 5 december 2005 22:15 schreef Suijk het volgende:
    Mooie OP.
    Het kostte wel wat moeite , maar we kunnen er wel weer een tijdje mee vooruit.
    En ik houd gewoon van overzichtelijke informatie.
    pi_32879340
    Vanavond met 1-4 verloren van Emmen.

    Sic transit de 4e periode ofzoiets.
    quote:
    Sterker FC Emmen zet GA Eagles op zijspoor in 4e periode
    GA Eagles is er vanavond niet in geslaagd zich na de uitnederlaag bij Helmond Sport te revancheren en terug te werken in een kansrijke positie in de 4e periodetitel strijd. In eigen huis werd na een spectaculaire openingsfase (drie goals binnen 8 minuten) met 1-4 verloren van FC Emmen.

    Hoewel die uitslag licht geflateerd was, maakte FC Emmen met een doeltreffender voorhoede verdiend het verschil. GA Eagles miste voor rust nog uitgelezen kansen om de 1-2 achterstand na treffers van achtereenvolgens van Dijk (5’), Bruns (6’) en Mourad (7’) gelijk te trekken naar 2-2. Na rust waren die kansen er ook nog, maar trokken de bezoekers via treffers van El Khalifi en nogmaals Mourad aan het langste eind: 1-4.

    FC Emmen is inmiddels serieus titelkandidaat geworden in de Gouden Gids Divisie. GA Eagles is door een nieuw teleurstellend resultaat op het moment op een zijspoor beland. De 4e periode lijkt een ‘mission impossible’ na twee verlroen duels, terwijl in de competitie een plek in de middenmoot lijkt weg te glippen en opnieuw de kelder van het betaalde voetbal betreden lijkt te moeten worden. Aldaar bivakkeert ook Fortuna Sittard dat a.s. vrijdag op bezoek komt in Deventer. Wellicht dat de mannen van Snoei dan het tij kunnen keren...
    Bron: www.ga-eagles.nl

    [ Bericht 76% gewijzigd door Sassie op 07-12-2005 00:19:37 (artikel vna www.ga-eagles.nl toegevoegd) ]
    pi_32880695
    1 - 4
    pi_32883064
    Au, weer een kloteresultaat. Vooral thuis is 1-4 wat teveel van het goede.
    That's all folks!
    pi_33012828
    En vrijdag 1-1 thuis tegen Fortuna.

    Vanavond komt VVV Venlo langs (de nummer 2 in de GGD). Dan maar hopen op een stuntje...

    [ Bericht 0% gewijzigd door Sassie op 12-12-2005 22:46:09 ]
    pi_33013010
    quote:
    11-12-05: Pascal Heije in de picture bij GAE
    Volgens de altijd goed ingelichte sportredactie van RTV Oost gaat Go Ahead Eagles zich versterken, is het niet in de winterstop dan zeker wel na dit seizoen (joh!!).

    Pascal Heije zou mogelijk vanaf de winterstop naar Deventer komen om het 'spitsenprobleem' op te lossen. Heije vertrok vorig jaar bij NEC en is op dit moment clubloos. Go Ahead Eagles zou hem voor 1,5 jaar willen vastleggen hijzelf zou liever een half jaartje tekenen.
    Andere namen die men noemde zijn: Bram van Poolen (VVOG), Remco Pasveer (reservegoalie FC Twente) en Vito Wormgoor (talentje spelende bij DOVO).

    Als we RTV Oost moeten geloven lijkt het er dus op dat Go Ahead Eagles in de winterstop één of misschien zelfs meerdere namen wil presenteren.

    Wordt misschien vervolgt met RTV Oost weet je het namelijk nooit zeker.
    Zegt me allemaal weinig.
    pi_33019127
    Vito Wormgoor kan naar eredivisieclubs. Debuteerde dit seizoen als 16-jarige in DOVO 1. Geen slechte speler, wel zeer jong.

    Bram van Polen is rechtsbuiten en speelt in het nationaal amateurelftal. Onder de 23 is ie dus. Heb hem nog niet zien spelen met VVOG.
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_33030120
    quote:
    Op maandag 12 december 2005 13:27 schreef Sassie het volgende:
    Vanavond komt VVV Venlo langs (de nummer 2 in de GGD). Dan maar hopen op een stuntje...
    En dat kwam er dus: 1-0.
    Een vroeg doelpunt (21e min) van Knijnenburg (assist: Loval) als ik http://www.goudengidsdivisie.nl mag geloven.
    pi_33031861
    Geweldig van de Eagles! Werd ook wel eens een keer tijd ook, na al die zeperds van de laatste tijd.
    That's all folks!
    pi_33050334
    Knappe zege natuurlijk. Was het verdiend?
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_33050621
    Volgens de websites van de Eagles en VV wel, het eerste kwartier leken ze overlopen te worden maar vervolgens hebben ze vooral VVV onder druk gezet.
    That's all folks!
    pi_33207558
    En weer verloren vrijdag...
    2-1 op het kunstgras bij Cambuur in Leeuwarden.

    De 1-0 was van Brack, 2-0 van De Wagt en Pater maakte de eretreffer voor de Eagles.

    [ Bericht 34% gewijzigd door Sassie op 19-12-2005 00:12:40 ]
    pi_33208788
    GAE is zo'n beetje de enige met een mooi oud stadion in Nederland ondertussen.. Na vandaag kunnen we Groningen ook doorstrepen..
    Nu al de nieuwbouwplannen niet doorgaan moeten ze 't ouwe krot maar gewoon koesteren vind ik
    Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
    pi_33208801
    quote:
    Op maandag 19 december 2005 00:56 schreef Kluupkluup het volgende:
    GAE is zo'n beetje de enige met een mooi oud stadion in Nederland ondertussen.. Na vandaag kunnen we Groningen ook doorstrepen..
    Nu al de nieuwbouwplannen niet doorgaan moeten ze 't ouwe krot maar gewoon koesteren vind ik
    he.. ik heb verkapte TVP's wel eens mooier gemaakt
    Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
    pi_33208828
    quote:
    Op maandag 19 december 2005 00:56 schreef Kluupkluup het volgende:
    Nu al de nieuwbouwplannen niet doorgaan moeten ze 't ouwe krot maar gewoon koesteren vind ik
    Dat is toch ook t plan
    pi_33212017
    Ja het wordt gerenoveerd.
    Dus dat 'ouwe krot' wordt wat opgeknapt.
    pi_33324180
    Pascal Heije komt vanaf 1 februari de Eagles op huurbasis versterken.
    That's all folks!
    pi_33344278
    Geen gekke aanwinst voor in de eerste divisie. Rechtsback of willen ze hem op het middenveld?
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_33352059
    Ik zou hem op de rechtsback zetten, dan heb je iets meer zekerheid achterin.
    That's all folks!
    pi_33371614


    En Loval ook nog rood na afloop...
    pi_33377438
    quote:
    Op zaterdag 24 december 2005 15:29 schreef Erasmusch het volgende:


    En Loval ook nog rood na afloop...
    idd.
    1-4 thuis tegen Omniworld...
    pi_33410324
    Het is voor de Eagles te hopen dat er geen degradatieregeling uit de GGD gaat komen zeg....
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_33595505
    AS dinsdag een oefenwedstrijd in Bathmen:
    quote:
    GA Eagles oefent tegen ABS Bathmen
    GA Eagles speelt op dinsdag 3 januari a.s. een oefenduel tegen derdeklasser ABS uit Bathmen. Het duel op sportpark de Looënk begint om 19.00 uur.
    Bron: www.ga-eagles.nl

    Heb 'vroegah' toen ik nog handbalde ook wel diverse malen tegen een meisjeshandbalteam van ABS team gespeeld, maar da's natuurlijk wel een andere tak van sport.


    Het wdstrijdschema na de winterstop:
    quote:
    Periode 5

    Vr 13 Jan TOP Oss - GA Eagles
    Zo 22 Jan GA Eagles - FC Zwolle .
    Vr 27 Jan HFC Haarlem - GA Eagles
    Vr 03 Feb GA Eagles - MVV Maastricht
    Zo 12 Feb De Graafschap - GA Eagles
    Vr 17 Feb GA Eagles - FC Volendam


    Periode 6

    Vr 24 Feb FC Dordrecht - GA Eagles
    Vr 03 Mrt GA Eagles - BV Veendam
    Vr 10 Mrt FC Eindhoven - GA Eagles
    Ma 13 Mrt GA Eagles - FC Den Bosch
    Vr 17 Mrt Excelsior - GA Eagles
    Zo 26 Mrt AGOVV - GA Eagles


    Buiten strijd om periodetitels

    Vr 31 Mrt GA Eagles - Stv./Telstar
    Vr 07 Apr VVV Venlo - GA Eagles
    Zitten nog wel een aantal interessante thuiswedstrijden tussen (iig een stuk of 3: Zwolle, Volendam, Den Bosch).
    pi_33864260
    quote:
    06-01-2006: zwollefans hebben geluk aan hun zijde
    Vorig jaar werd een supporter van Go Ahead Eagles uit Dalfsen mishandeld op de bowlingbaan naast het zwollestadion. De fan had een Go Ahead Eagles shirt aan en accepteerden een groepje fanatieke zwollenaren niet. Hij werd op brute wijze mishandeld door het groepje, wat hem een onder andere een gebroken kaak opleverde. Er werd echter een flinke fout gemaakt door de officier van justitie, die was ‘vergeten’ het delict ‘openbare geweldpleging’ op de dagvaarding te vermelden, waardoor drie jongens onbestraft bleven.
    Één jongen werd wel veroordeeld en kreeg 180 uur werkstraf en hij moet ook 1500 euro aan de Eaglesfan betalen. Als justitie in hoger beroep gaat, wat logisch lijkt bij zo’n fout, kan de zaak opnieuw worden bekeken en dan krijgen de drie vrijgesproken zwollenaren het een stuk zwaarder. Hieronder het artikel uit de zwolse courant.

    Afranseling Eagles-fan onbestraft door blunder

    Iemand had het ‘gore lef’ om met een shirtje van Go Ahead Eagles te gaan bowlen vlakbij het FC zwolle stadion. En daarom werd een 20-jarige Dalfsenaar afgetuigd door een groepje zwolle-fans. ‘Je shirt uit of we maken je af.’. Drie van de vier verdachten gingen gisteren echter vrijuit.

    De politierechter vond dat ze zich schuldig hadden gemaakt aan openlijk geweld, maar de officier van justitie had verzuimd dat delict ook op de dagvaarding te zetten. De aanklaagster dacht dat hier sprake was van diefstal (van het voetbalshirt) met geweld, maar de rechter zag dat anders en sprak ze dus vrij.

    Omdat om volstrekt onduidelijke redenen bij de vierde verdachte L.K. (22) uit zwolle wél openlijk geweld op de dagvaarding stond, werd hij wel veroordeeld. Hij kreeg 180 uur werkstraf en vier maanden voorwaardelijke celstraf opgelegd. Ook moet hij de Eagles-fan 1513 euro betalen. Justitie kan in hoger beroep de zaak wel weer repareren.

    Vergeten

    Die jongen in het Eagles-shirt moest wel deel uitmaken van de harde kern van de Deventer voetbalclub, zo redeneerden de zwollenaren op de avond van 29 mei. Want een normaal mens durft dat niet eens, vertelde P. van de S. (21) gisteren aan de rechter in zwolle. Maar de Dalfsenaar bleek helemaal geen hooligan. Hij was vergeten het shirtje uit te doen.

    Lim-Duan

    De groep zwollenaren was in eerste instantie ook bang dat hun familielid en toenmalig eerste elftalspeler Dominggus Lim-Duan van FC zwolle werd belaagd in bowlingcentrum Happy Days. Dat was ook de reden dat binnen de kortste keren een groep van zo’n acht personen op de parkeerplaats stond. ‘De Dalfsenaar is gewoon opgewacht’, aldus de aanklaagster. Buiten op straat werd het slachtoffer flink afgetuigd. Hij werd door tenminste vier jongens geslagen en meermalen geschopt. De Dalfsenaar raakte zelfs even buiten westen. Hij liep een gebroken kaak op en moest tien weken vloeibaar voedsel tot zich nemen. Zijn voetbalshirt werd letterlijk van zijn lijf gerukt en meegenomen als ‘trofee’.

    ‘De laagdrempeligheid om geweld te gebruiken, enkel om een voetbalshirtje, is stuitend’, aldus de aanklaagster. Zij eiste tegen alle vier jongens de maximale werkstraf van 240 uur en een half jaar cel voorwaardelijk. Ook wilde ze dat het kwartet 1513 euro schadevergoeding (waaronder 50 euro voor het shirt) aan de Dalfsenaar zou vergoeden.

    Op de zitting bleven K. en E.R. (23) ontkennen zich met de afranseling te hebben bemoeid. Hun 24-jarige plaatsgenoot W. van H. (neef van Lim-Duan) gaf het geweld wel toe. Hij vond dat de zaak werd opgeblazen en gaf ook het ‘provocerende’ slachtoffer de schuld. ‘Ik ga toch ook niet in een FC zwolle-shirtje naar de Adelaarshorst.’
    En een 'geheime' wedstrijd tegen Heracles. Sjors maakte nog de 0-1, maar 3-1 verloren en volgens de krant goed gespeeld.
    En Diego Jongen komt van Roda over.
    pi_33883754
    quote:
    Op zondag 1 januari 2006 01:59 schreef Sassie het volgende:
    AS dinsdag een oefenwedstrijd in Bathmen:
    [..]

    Bron: www.ga-eagles.nl

    Heb 'vroegah' toen ik nog handbalde ook wel diverse malen tegen een meisjeshandbalteam van ABS team gespeeld, maar da's natuurlijk wel een andere tak van sport.


    Het wdstrijdschema na de winterstop:
    [..]

    Zitten nog wel een aantal interessante thuiswedstrijden tussen (iig een stuk of 3: Zwolle, Volendam, Den Bosch).
    Ik hoop dat ze kunnen stunten tegen Zwolle... Maar vrees van niet..
    Het niveau is wel bedroevend slecht dit seizoen..
    Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
    pi_33885255
    EAGLES
    pi_34295596
    Schopje, zondag thuis tegen FC Zwolle.
    Vorig jaar de 4-2, moeilijk te overtreffen natuurlijk.
    pi_34334860
    Net op DTV de docu over de wedstrijd van vorig jaar gezien. Erg mooi en leuk om te zien, ook hoe het de dagen ervoor al leeft. En dat bier en de sjaals in de kleedkamer toen de buit al binnen was.

    Enne vanmiddag moet het weer gaan gebeuren he. We duimen.
    Zou erg mooi zijn als dat huzarenstukje weer herhaald kan worden. Maar goed, er op rekenen kunnen we helaas nog niet.
    pi_34335887
    quote:
    Op maandag 9 januari 2006 13:52 schreef Erasmusch het volgende:

    [..]

    En een 'geheime' wedstrijd tegen Heracles. Sjors maakte nog de 0-1, maar 3-1 verloren en volgens de krant goed gespeeld.
    En Diego Jongen komt van Roda over.
    Gelijk hebben die jongens wel. Daar in dat shirtje gaan zitten is vragen om problemen en een regelrechte provocatie.
    FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
    Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
    pi_34347643
    Die Rence van der Wal, op wat voor plaats speelt die en is het een groot talent denken jullie? Op je 16e debuteren is niet gek.
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
      zondag 22 januari 2006 @ 21:47:53 #34
    113712 Freshthinking
    Het kan áltijd decadenter
    pi_34359136
    Hij viel vanmiddag in voor Diege Jongen, die op linksbuiten stond. Op basis van zijn invalbeurt kan hij mij in ieder geval nog niet overtuigen.
    Let's go fucking Mental.
    pi_34398148
    Volgens mij is het een spits en topscorer bij de A-junioren. Opvolger van Sikora als jongste debutant.
    pi_34421497
    Okee, ben toch wel benieuwd hoor. We gaan hem in de gaten houden!
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_34421803
    Sjors trouwens ook weer gescoord dit weekend, dat ik dat nog niet gemeld heb.
    That's all folks!
    pi_35847808
    Tijd voor een kick want het is opruiming bij de GAE!

    Ruud Bruns en Martijn Kuiper mogen vertrekken. Vind ik logische beslissingen, Bruns is geen schim meer van het talent dat hij ooit was, Kuiper is vaak geblesseerd en dat heeft hem bepaald niet beter gemaakt.

    Mevel, Rahkamma, Tuhuteru, Zwollo en Heije krijgen voor 30 maart te horen of ze een nieuw contract krijgen. Als ik mocht kiezen zou ik van deze 5 afscheid nemen van Mevel en Rahkamma. Daar kun je zeker betere spelers voor weer krijgen.

    Gilissen en Brugge hebben een verbeterde aanbieding gekregen. Brugge zal niet akkoord gaan met het voorstel en een tegenbod doen, meldt VI.

    Jesse Schotman, Marco Parnela, Rogier Wissink en Rence van der Wal zijn al voor langere tijd vastgelegd.
    That's all folks!
    pi_35849816
    Kan Sjors nog hogerop denk je?
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_35850637
    Ik denk wel dat hij hogerop kan, maar zie hem liever nog een seizoen bij de Eagles spelen. Vooral z'n traptechniek zou voor een hoop eredivisieclubs een extra wapen betekenen. Het moet allemaal nog wat dwingender vind ik, dus even lekker doorontwikkelen en dan de stap maken.
    That's all folks!
    pi_35850707
    Nog echte fans hier?

    Tot maandag!
    pi_35850921
    Zou t raar vinden als ze bv Tuhuteru zouden laten gaan. Net als ik het onbegrijpelijk vond dat ze spelers als Rossen, Kooijman, Holster, Marbus, Hulshoff etc zo makkelijk hebben laten gaan. Weinig knaken ws...
    pi_35850945
    Holster ging voor het geld van DOVO en gaat nu op zijn oude dag nog meer knaken pakken bij FC Lienden.
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_35851260
    Lienden Zeker Betuwe of Brabant ofzo?
      woensdag 8 maart 2006 @ 18:02:44 #45
    125633 Martijn_fijn
    I geni s'incontrano
    pi_35851433
    Kan iemand meer vertellen over de jonge linkspoot Vosselman? Wel logisch natuurlijk dat hij Go Ahead verkiest boven Zwolle, bij de supportersgare kan hij al niet meer stuk dan.
    quote:
    Vosselman verkiest Go Ahead boven Zwolle

    8/3/2006 16:58

    Go Ahead Eagles kan volgend seizoen gebruik maken van de diensten van Jonathan Vosselman. De 21-jarige linksback van amateurclub Be Quick'28 tekende een contract voor twee seizoenen in Deventer.
    Vosselman verkoos Go Ahead boven zijn oude club FC Zwolle, waar hij een aantal seizoenen in de jeugd speelde.

    Jonathan Vosselman.
    pi_35851618
    Ik heb hem wel een aantal keer zien spelen, maar kan me weinig meer voor de geest halen. Het is een solide back die redelijk snel is volgens mij. Zeker bruikbaar voor de Eagles.
    That's all folks!
      woensdag 8 maart 2006 @ 18:16:56 #47
    125633 Martijn_fijn
    I geni s'incontrano
    pi_35851814
    quote:
    Op woensdag 8 maart 2006 18:09 schreef -Vaduz- het volgende:
    Ik heb hem wel een aantal keer zien spelen, maar kan me weinig meer voor de geest halen. Het is een solide back die redelijk snel is volgens mij. Zeker bruikbaar voor de Eagles.
    OK.

    Ik denk dat Mével dan geen nieuw contract zal krijgen, omdat twee linksback's mischien te prijzig is.
    pi_35886929
    Mével kan toch ook als rechtsback spelen?

    Wel leuk dat ze intensief scouten in C.
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
    pi_35889621
    quote:
    Op woensdag 8 maart 2006 17:56 schreef Erasmusch het volgende:
    Lienden Zeker Betuwe of Brabant ofzo?
    http://www.fclienden.nl/

    Aardige selectie, trainer is Hans Kraaij Jr.
    ASWH, de trots van de regio
    www.thuisuiteten.nl
      donderdag 9 maart 2006 @ 20:10:52 #50
    125633 Martijn_fijn
    I geni s'incontrano
    pi_35889803
    quote:
    Op donderdag 9 maart 2006 20:06 schreef methodmich het volgende:

    [..]

    http://www.fclienden.nl/

    Aardige selectie, trainer is Hans Kraaij Jr.
    Inderdaad Peter Hofstede als de vedette en Kelvin van de Horst ken ik nog uit zijn Go Ahead Eagles periode. Muhlack is volgens mij ook full prof geweest.

    Wel leuk voor de sponsors dat Kraay Jr. daar ook zit.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')