abonnement Unibet Coolblue
  maandag 5 december 2005 @ 14:00:34 #1
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_32834342
Iets meer dan een jaar geleden werd GAD geopend, hét forum voor gadgets, mobiele telefoons en aanverwante zaken. In potentie een leuk, druk bezocht forum want iedereen heeft wel een telefoon en wie heeft er niet van die vage hebbedingetjes of zoekt ze als maf kado idee?

Maar het pakte anders uit en het forum bleef kwakkelen, op een paar topics na viel alles meteen weer dood en bleef het eigenlijk steken op patsen met je nieuwe nokia.

Na een modwisseling werd er weer vol goede moed begonnen om GAD nieuw leven in te blazen, er werden twee ondergeschoven kindjes van andere subfora bijgepakt en de naam werd veranderd in GVH. Ook dat mocht niet baten en na het een paar maanden aangezien te hebben werd besloten GVH nog één laatste kans te geven.

En die kans is nu voorbij, een forum kan niet alleen bestaan op een Slowchattopic en een iPod reeks en voor de rest is er gewoon veel te weinig animo om het als apart forum nog te rechtvaardigen; vandaar dat besloten is om per 11 december GVH naar de archieven te verhuizen.
Welke topics na sluiting waar verder gaan wordt nog bekend gemaakt.

Bij deze willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om Remzz & Geqxon, maar ook TimmyASD, Quietguy en dr.Flash te bedanken voor hun inzet.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')