abonnementen ibood.com bol.com
pi_32780642
281_a6b0695f0cc1d9bc131d433a5f1a6f27.gif

Welkom in Culinesse a gogo!
Hou je aan de FOK! faq

Hier kun je uitgebreid praten over alles wat met koken en lekker eten te maken heeft.
Of je nou kookt op Michelin-niveau of iemand bent die water nog aan laat branden, iedereen kan hier zijn culinaire ei kwijt.

Neem ook eens een kijkje hier :
Handige linkjes

Isabeau
E-mail:[email protected]


Mord_Sith
E-mail: 420824.gif?&isspam=1
of stuur me een PM

minilot
Bericht me gerust O+

Heel veel plezier in CUL !!

[ Bericht 2% gewijzigd door minilot op 04-06-2015 19:26:38 ]
pi_38842342
Ook CUL valt onder de algehele policy, hier een linkje naar De Userpolicy
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  woensdag 14 juni 2006 @ 16:04:25 #3
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_38851948
TVP's

Het moet toch niet zo heel erg moeilijk zijn om in een topic iets te zeggen als 'Jeetje, wat een lekker recept zeg!' of 'Goh, dat klinkt goed!'.

Vandaar dus dat tvp's vanaf nu gedelete gaan worden.
Een beetje moeite doen mag best.
En laat dan alle verdere (tvp) of zo uit je post, anders gaat het er alsnog uit.
CreaTieve schrijfwijzes Van tvP's worden beloond met een stickertje.



Wil je een topic bewaren maar wil je niet reageren dan is er ook nog de bookmark functie

[ Bericht 4% gewijzigd door Martijn_77 op 15-07-2006 11:43:41 ]
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')