abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 31 januari 2006 @ 19:14:40 #226
94063 2L0w4Zer0
Vidi, Vici, Veni. ;-)
pi_34656097
quote:
Op dinsdag 31 januari 2006 19:11 schreef Lexiun het volgende:
Geeft niet heb het over het hoofd gezien thnx
een paar posts verder kan je tevens op een linkje klikken om naar een winkel bij jou in de buurt te zoeken.

hier dus:
http://www.nickel.fr/outrouvernickel.htm

"Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
"Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
pi_34687003
Naar vandaag naar de douglas, ici paris, bijenkorf, v&d geweest en nergens hadden ze de peel off mask van nickel niet overal wel beetje andere producten van het assortiment maar geen peel off mask (veel verkopers zeiden dat ze nickel uit het assortiment gingen halen).

Op internet ben ik ook wel wa sites tegen gekomen maar weten jullie nog een beetje goede/snelle sites waar je deze producten kan bestellen.

PS
41 euro voor de eye shooter van shiseido

[ Bericht 13% gewijzigd door Lexiun op 01-02-2006 18:38:47 ]
I'm a fucking miracle worker !!
  woensdag 1 februari 2006 @ 19:41:41 #228
83139 Alessandro
Vivere ora dare
pi_34690267


[ Bericht 100% gewijzigd door Alessandro op 01-02-2006 19:44:44 ]
Geloof in jezus. Dan zal hij je belonen
  woensdag 1 februari 2006 @ 19:43:28 #229
83139 Alessandro
Vivere ora dare
pi_34690326
Geloof in jezus. Dan zal hij je belonen
pi_34878075
Zojuist dit topic grotendeels doorgenomen.

Ik ben namelijk op zoek naar de volgende producten en heb er ook mijn keuzes bijgezet:

  • Milde wasgel (Face Wash):
    L'Oreal Men Expert reinigingsgel 150ml
  • Vochtinbrengende crème:
    L'Oreal Men Expert Pure & Mat 50ml, of
    L'Oreal men Expert Hydra Energetic verzorging 50ml
  • Crème voor rond de ogen:
    L'Oreal Men expert Hydra Energetic oog 15ml
  • Scrub:
    Shiseido Men Deep Cleansing Scrub 125ml
    Lush Ocean Salt 120g
  • Masker:
    Lush Mask of Magnaminty 125g
  • After Shave gel/crème:
    Nivea for Men After Shave Balsem Sensitive 100ml
    L'Oreal Men Expert Hydraterende After Shave Balsem (of Gel) 100ml
  • Handcrème:
    Clarins Men Soin Idéal Mains 75ml
  • Als laatste:
    Lush Tea Tree Water 250g tegen rode plekjes en puistjes op de armen

    Mijn vragen hierover zijn allereerst of dit goede keuzes zijn? Als dagelijkse face wash heb ik maar niet voor Shiseido Men Cleansing Foam gekozen omdat deze bijna 3x zo duur is als L'Oreal Men Expert reinigingsgel. En aangezien ik die dagelijks ga gebruiken, is het snel op, of is de Shiseido in alle opzichten veel beter?
    Dan de vochtinbrengende crème. Een vriend van me gebruikt beide van L'Oreal Men Expert en hij zegt dat de Pure & Mat beter is voor in de zomer en de Hydra Energetic beter voor in de winter, vanwege het uitdrogende effect van Pure & Mat. Klopt dit, ik heb namelijk wel iemand in dit topic gehoord over het feit dat het rond zijn mondhoeken droog werd met de Pure & Mat. In dat geval zou de Hydra Energetic beter zijn lijkt mij.
    Als crème voor rond de ogen lijkt mij een product uit dezelfde serie als de rest wel handig, vandaar gewoon L'Oreal.
    Over de Shiseido scrub hoor ik dat deze fijner qua korrel is en makkelijker om mee te beginnen dan de Lush Ocean Salt, vandaar ik neig naar Shiseido, maar Lush is wel goedkoper. Ervaringen met beide?
    Het Lush masker hoor ik alleen maar goeie verhalen over en is cheap-ass. Lijkt me ook goed.
    After shave gel of crème, is dit eigenlijk nog nodig? Ik ben van plan om eerst te scheren en daarna te reinigen en uiteraard daarna vochtinbrengende crème te gebruiken. Is die vochtinbrengende crème ook geschikt voor de wangen, kin en nek (waar de baardgroei zit) of kan ik daar toch beter after shave gel voor gebruiken?
    Als handcrème zag ik de Clarins Men Soin Idéal Mains voorbij komen, niet goedkoop, maar ik denk het ook niet vaak te zullen gebruiken.
    Als laatste hoorde ik iemand over Lush Tea Tree Water praten, dat het goed zou doen tegen kleine puistjes en rode plekjes op de armen, waar ik ook last van heb.

    Het lijk misschien een hele waslijst, maar dat lijkt me beter dan alles apart vragen. Zo kan de combinatie van alle producten ook van invloed zijn.
    Ik wil dus graag weten of dit goeie keuzes zijn, met ook de prijs meegewogen. Ik zit niet echt aan een budget vast, maar als ik met iets van 10 euro (bijna) net zo goed weg kom als iets van 20-25 euro, dan liever het goedkope natuurlijk.

    Graag jullie advies/opmerkingen/aanmerkingen/etc... Alvast bedankt.
  • pi_34879284
    quote:
    Op woensdag 8 februari 2006 20:53 schreef MoodyBlues het volgende:

    After shave gel of crème, is dit eigenlijk nog nodig? Ik ben van plan om eerst te scheren en daarna te reinigen en uiteraard daarna vochtinbrengende crème te gebruiken. Is die vochtinbrengende crème ook geschikt voor de wangen, kin en nek (waar de baardgroei zit) of kan ik daar toch beter after shave gel voor gebruiken?
    L'Oreal zegt dat je Pure&Mat ook kunt gebruiken als aftershave, maar dat vind ik iets te duur. Ik gebruik de goedkopere Nivea variant daar wel voor.

    Bij mij droogt Pure&Mat mijn huid overigens niet uit. Het hangt van periodes af of ik droge mondhoeken had, maa sinds ik goed op mijn voeding let en mijn dieet aanvul met multivitamines en mijn mondhoeken met een tipje Nivea creme insmeer valt het allemaal wel mee.

    Darn, ik zou nog steeds die Teatree dinges van Kruidvat eens proberen bedenk ik me nu!
    pi_34885519
    Ok, bedankt voor de info... Hydra Energetic laat ik voorlopig dus even links liggen. Scheelt weer. En dan dus wel de Nivea aftershave.
    Ben benieuwd wat betreft de rest.
    pi_34885869
    heb net een potje verwijfd zitten doen in bad gelegen en mijn gezicht licht gescrubbed, met een face wash behandeld en nu heb ik -na het bad- een vochtinbrengende creme opgedaan. en het voelt geweldig.

    alles van de Kruidvat trouwens, ik ben er zeer over te spreken en het kost niets!
    rustig aan het terugkrabbelen (zie fase 4 in OP). mijn mooiste (poker)hand ooit!
    pi_34887469
    Ik ben erg positief over Pure en mat van L'oreal.. je voelt het na 1 minuut al goed aan je gezicht, het ziet er goed en energiek uit. Het voelt ook lekker aan. Heb voor de droge plekken wel gewoon etos dagcreme voor mannen, dat werkt echt zo goed. Zag nu wel dat ze anti uitdroging hadden van L'oreal dat was nieuw, iemand die daar ervaring mee heeft?
    KLAAS JAN HUNTELAAR
    pi_34887548
    ik zweer bij nivea dagcreme en fashwash en scrub voor het scheren
    pi_34948715
    Vandaag maar eens een aantal producten gekocht:

  • L'Oreal Men Expert Reinigingsgel
  • L'Oreal Men Expert Pure & Mat
  • L'Oreal Men Expert Hydra Energetic
  • L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Oog
  • Nivea for Men After Shave Balsem Sensitive

    En zojuist tijdens en na het douchen gelijk uitgeprobeerd. Daarbij moet ik zeggen dat de reinigingsgel heel verfrissend was. Wat me ook direct opviel na het douchen is dat mijn huid een stuk minder trekkerig en droog is dan voorheen, normaal gesproken ziet mijn neus ook vol van de zwarte pitjes, ofwel verstopte poriën. Zelfs dat is zichtbaar minder. Begrijp me echter niet verkeerd, helemaal wonderspul is het niet want er zit nog genoeg, maar een zichtbare verbetering vind ik genoeg voor de 1e keer. Zoals met alles geldt ook hier weer; geduld is een schone zaak.

    Na het douchen vond ik nog wel dode huidschilfers op mijn voorhoofd, maar ook weer zichtbaar minder dan voorheen. Na het gebruik van de Pure & Mat crème waren ze allemaal (optisch) verdwenen. Deze crème voelt ook prettig aan en is niet trekkerig of droog en valt zelfs als after shave te gebruiken, wat ik dit keer ook heb gedaan, maar voor dagelijks gebruik zal dit toch iets te duur zijn. De Hydra Energetic voor (rond) de ogen is ook prettig in gebruik en is zeer weinig van nodig. Ik schrok eerst dat de tube maar 15ml bevatte, maar na gebruik merk je pas hoe weinig je nodig hebt en hier zal ik dus wel enkele weken mee doen.

    De Hydra Energetic heb ik dus gelaten voor wat het is vandaag, maar die ga ik in de loop van de week eens proberen i.p.v. Pure & Mat. Even aankijken wat beter bevalt. Tot nu toe bevalt het me dus prima, maar uiteraard even de lange termijn aankijken.
    Het enige andere wat ik nog moet hebben is een scrub, misschien een masker en Lush Tea Tree Water. Als scrub had ik in eerste instantie Shiseido Men Deep Cleansing Scrub in gedachte, maar van de prijs van over de 20 euro schrok ik toch wel eventjes. Weet iemand nog een goedkoper alternatief, wat wel goed z'n werk doet?

    [ Bericht 0% gewijzigd door MoodyBlues op 10-02-2006 21:44:53 ]
  •   zaterdag 11 februari 2006 @ 16:45:41 #237
    22851 Erosjuhhh
    Blijven dromen schatjuh
    pi_34970803
    ik heb vandaag de nivea for men after shave balsem sensitive ook gekocht, had er al ervaring mee.. hele fijne aftershave..
    ik had vorige keer de L'Oreal expert pure & mat gekocht, had hem in no-time op.. heb nu de versie van Nivea gekocht, zal in loop van de week even melden welke ik fijner (en beter?) vind, nivea of L'Oreal
    Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
      zaterdag 11 februari 2006 @ 17:02:22 #238
    94063 2L0w4Zer0
    Vidi, Vici, Veni. ;-)
    pi_34971332
    IK ben nu wat producten van Babor aan het proberen:

    Creme: Daily Moisturizer



    Reiniging :

    - HY-ÖL
    - Phytoactive Base





    [ Bericht 2% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 11-02-2006 17:08:00 ]
    "Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
    "Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
    pi_35196452
    Hoi,

    Ik heb besloten ook wat aandacht te gaan besteden aan mijn huidverzorging. Nu heb ik geen idee welke producten ik nu zou moeten hebben, er zijn er zoveel . Ik heb een 'normale' huid alleen is die soms een beetje droog.

    Dus als jullie mij wat producten kunnen aanraden om mee te beginnen (graag volledige naam ), zou ik jullie heel dankbaar zijn. Ik wil trouwens wel gelijk alle dingen zoals scrub en oogcreme etc. En het liefst niet extreem dure producten.

    Groetjes
      vrijdag 17 februari 2006 @ 19:49:34 #240
    94063 2L0w4Zer0
    Vidi, Vici, Veni. ;-)
    pi_35200286
    @ Nsm

    Wil je niet duur uit zijn dan heb je de keuzes uit:

    L'oreal Men Expert: http://www.lorealparisusa.com/men/
    Nivea for Men: http://www.niveaformen.com/
    Biotherm Homme: http://www.biotherm-usa.com/_us/_en/men/

    Deze producten zijn o.a. bij de betere drogisterijen verkrijgbaar.

    In dit topic (en in de vorige topics) worden verschillende cremes, scrubs en reinigingsproducten beschreven. Dus ik zou zeggen, check de openingspost van dit topic en lees jezelf ff in. Jouw vraag is namelijk al honderdduizend keer langsgekomen ofzo.
    "Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
    "Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
    pi_35485312
    Lancaster komt binnenkort met een nieuw product op de markt genaamd: lancaster infinite white
    quote:
    er is ook een minder ingrijpende manier dan een megapeel om je gezicht een opfrisbeurt te geven. Lancaster lanceert deze maand een serie huidverzorgingsproducten onder de naam infinite white. Dat is een beetje midsleindende naam ( het is namelijk ook zeer geschikt voor de donkere huid), maar het lancaster-lab in Monaco garandeert dat je huid er egaler en helderder uit gaan zien. Vooral dat eerste (elgaler) is niet onprettig als je last hebt van pigmentvlekjes of anderzins vervelende plekker in je gezicht. Het revolutionaire van infinite white is dat het probleem bij het kern wordt aangepakt, namelijk niet op de huid, maar in de huid. Laat je wel even voorlichten door de verkoopster over hoe je het moet aanpakken ( Esquire kreeg een stomcursus van Lacasters pr-chief van Oosterhout), want voor je het week begin je met de whitening cream en eindig je met de cleanser (AK)

    Bron: Esquire
    Ff snel overgetypt uit de laatste esquire, dus ongetwijfeld wat typ foutjes er in, but just take them for granted
    I'm a fucking miracle worker !!
    pi_35485933
    quote:
    Op vrijdag 17 februari 2006 19:49 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
    @ Nsm

    Wil je niet duur uit zijn dan heb je de keuzes uit:

    L'oreal Men Expert: http://www.lorealparisusa.com/men/
    Nivea for Men: http://www.niveaformen.com/
    Biotherm Homme: http://www.biotherm-usa.com/_us/_en/men/

    Deze producten zijn o.a. bij de betere drogisterijen verkrijgbaar.

    In dit topic (en in de vorige topics) worden verschillende cremes, scrubs en reinigingsproducten beschreven. Dus ik zou zeggen, check de openingspost van dit topic en lees jezelf ff in. Jouw vraag is namelijk al honderdduizend keer langsgekomen ofzo.
    Biotherm Homme is ongeveer even duur als de rest van de homme merken? Zirh etc.
      zaterdag 25 februari 2006 @ 20:53:54 #243
    94063 2L0w4Zer0
    Vidi, Vici, Veni. ;-)
    pi_35489048
    quote:
    Op zaterdag 25 februari 2006 19:31 schreef dady het volgende:

    [..]

    Biotherm Homme is ongeveer even duur als de rest van de homme merken? Zirh etc.
    Van de merken die in de openingspost genoemd zijn, is Biotherm Homme wel 1 van de goedkopere. Maar veel mensen zullen Biotherm alsnog te duur vinden, dan kom je dus uit bij Nivea en L'oreal.

    Kijken anders ff op http://www.drogisterij.net/ daar worden de meeste merken uit de OP ook wel verkocht.
    "Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
    "Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
      zondag 26 februari 2006 @ 01:53:48 #244
    94063 2L0w4Zer0
    Vidi, Vici, Veni. ;-)
    pi_35499769
    quote:
    Op woensdag 1 februari 2006 18:01 schreef Lexiun het volgende:
    Naar vandaag naar de douglas, ici paris, bijenkorf, v&d geweest en nergens hadden ze de peel off mask van nickel niet overal wel beetje andere producten van het assortiment maar geen peel off mask (veel verkopers zeiden dat ze nickel uit het assortiment gingen halen).
    Budget tip is het 'peel off' masker van Chattem Mudd, kost geloof ik nog geen 2 euro. Een merk dat o.a. te koop is bij de bekende drogisterijen en bij de Tuinen.




    [EDIT]Kom op mensen, dit topic moet vol. Ik verveelde me, zodoende heb ik deeltje 7 al helemaal klaar gemaakt en die wil ik graag posten.[/EDIT]

    [ Bericht 14% gewijzigd door 2L0w4Zer0 op 26-02-2006 15:44:37 ]
    "Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
    "Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
    pi_35562601
    quote:
    Wat zijn jouw ervaringen tot nu toe met Babor? In welke prijscategorie moet ik denken?

    Antwoord op mijn eigen vraag, prijzen gevonden.

    [ Bericht 6% gewijzigd door Kaizen op 28-02-2006 00:55:30 ]
    Live fast, die young...
      dinsdag 28 februari 2006 @ 18:07:18 #246
    94063 2L0w4Zer0
    Vidi, Vici, Veni. ;-)
    pi_35579803
    quote:
    Op dinsdag 28 februari 2006 00:49 schreef Kaizen het volgende:

    [..]

    Wat zijn jouw ervaringen tot nu toe met Babor? In welke prijscategorie moet ik denken?

    Antwoord op mijn eigen vraag, prijzen gevonden.
    Ik heb de Daily Moisturizer en de HY-OL+Phytoactive Base. De produkten bevallen prima, HY-OL+Phytoactive Base reinigen goed. De Daily Moisturizer vind ik op zich best wel een volle creme die bij mij niet echt makkelijk intrekt, waardoor mijn hoofd wat gaat glimmen. Misschien dat de Daily Balancer meer geschikt voor mij is.Maar de plaatselijke schoonheidsspecialist bij ons die o.a. Babor verkoopt zweert erbij, hun gebruiken ook de salonprodukten van Babor voor professioneel gebruik.
    "Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
    "Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
    pi_35582831
    17 december heb ik de oogcreme en Pure&Mat moisturizer van L'Oreal voor het eerst gebruikt. Ik doe nu nog steeds alles met dezelfde flacon. Ze lopen nu wel op hun eind. Valt me best mee hoe lang je ermee doet dus.
      dinsdag 28 februari 2006 @ 20:52:59 #248
    94063 2L0w4Zer0
    Vidi, Vici, Veni. ;-)
    pi_35586058
    quote:
    Op dinsdag 28 februari 2006 19:30 schreef MadGuy het volgende:
    17 december heb ik de oogcreme en Pure&Mat moisturizer van L'Oreal voor het eerst gebruikt. Ik doe nu nog steeds alles met dezelfde flacon. Ze lopen nu wel op hun eind. Valt me best mee hoe lang je ermee doet dus.
    Die Pure&Mat moisturizer van L'Oreal, kan die zich een beetje meten met Shiseido Men Anti-Shine Refresher?
    "Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
    "Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
      dinsdag 28 februari 2006 @ 20:59:22 #249
    94063 2L0w4Zer0
    Vidi, Vici, Veni. ;-)
    pi_35586287
    @MoodyBlues:

    En al wat meer ervaringen te delen?
    "Success is a matter of a few simple disciplines, practiced every day."
    "Failure is a few errors in judgment, repeated every day."
    pi_35586659
    quote:
    Op dinsdag 28 februari 2006 20:52 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:

    [..]

    Die Pure&Mat moisturizer van L'Oreal, kan die zich een beetje meten met Shiseido Men Anti-Shine Refresher?
    Die heb ik eigenlijk nooit uitgeprobeerd. Ik ben echter redelijk tevreden over Pure&Mat. Het is niet zo vettig en trekt snel in.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')