abonnement Unibet Coolblue
pi_32799474
quote:
Op zondag 4 december 2005 03:37 schreef Lamon het volgende:

[..]

Haar lesbische kant is de beste.

Okee. Roel eruit geflikkerd, Nathalie die zich aan Dido vergrijpt in een dronken moment van verstandsverbijstering. Daar kan ik mee leven.
Nathalie heeft idd wel lesbische intenties ja. Als die RukRoel met zijn 1 cm pikkie er nou eens uit geflikkerd wordt.... dan kan het nog wat worden misschien met haar en Diedoos.

pi_32799622
Wat een kk homo die Roel zeg. Al net zo'n mietje als Rob.
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
  zondag 4 december 2005 @ 11:38:42 #78
134434 Pimtendo
Man of the match
pi_32802351
quote:
Op zondag 4 december 2005 03:37 schreef Lamon het volgende:

[..]

Haar lesbische kant is de beste.

Okee. Roel eruit geflikkerd, Nathalie die zich aan Dido vergrijpt in een dronken moment van verstandsverbijstering. Daar kan ik mee leven.
Hoera!
  zondag 4 december 2005 @ 13:57:47 #79
132652 Springsteen27
I Walk The Line
pi_32806165
Nathalie heeft echt het iq van een visstick mensen...kom op! Haar inbreng in welk gesprek dan ook blijft helaas beperkt tot een bevestigend 'ja' of een begrijpend 'nee'...verder komt die schoenendoos echt niet!
It's been a long time since we laughed together
It's been a long time since we cried
Raise your glass for the comrades we've lost
My friend it's been a long, long time
  zondag 4 december 2005 @ 14:49:57 #80
68576 eleusis
fokked op kidz
pi_32807664
quote:
Op zondag 4 december 2005 03:21 schreef Lamon het volgende:

Wat vind jij eigenlijk van Nathalie?
Die heeft een hoop overeenkomsten met BB2 Bianca namelijk, dus dat staat je wel aan?
Yechhh tfoee!!!
Niet Bianca beledigen.

Bianca is spontaan, avontuurlijk, een doorzetter, maakt wat van haar leven..
Nathalie is eh... nou ja ook wel leuk om te zien in bepaalde hoeken, maar verder? Komt geen zinnig woord uit
Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuďtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
pi_32822908
quote:
Op zondag 4 december 2005 13:57 schreef Springsteen27 het volgende:
Nathalie heeft echt het iq van een visstick mensen...kom op! Haar inbreng in welk gesprek dan ook blijft helaas beperkt tot een bevestigend 'ja' of een begrijpend 'nee'...verder komt die schoenendoos echt niet!
Dat is waar, maar Nathalie is ook min of meer een zwakzinnige. Roel zou een academisch denkniveau moeten hebben. Zie jij het? Nee, jij niet, niemand ziet het. Laten we wel even vaststellen dat je niet iedereen met elkaar kunt vergelijken. Nathalie praat van huis uit met iedereen mee. Roel echter niet, maar nu hij zo op Dido geilt, praat hij helemaal met haat mee. Dat is bijzonder triest.
pi_32931390
En Roel weer lekker aan 't schelden, nu zelfs ook in de live-uitzending. Hij mag dat blijkbaar. Menno was al lang op zijn vingers getikt. Roel niet. Duidelijk het lievelingetje van Hummy. Hup, eruit jij, stuk gajus.
pi_32932079
quote:
Op donderdag 8 december 2005 23:00 schreef BB5kijker het volgende:
En Roel weer lekker aan 't schelden, nu zelfs ook in de live-uitzending. Hij mag dat blijkbaar. Menno was al lang op zijn vingers getikt. Roel niet. Duidelijk het lievelingetje van Hummy. Hup, eruit jij, stuk gajus.
Hummie zal wel een zwak hebben voor de nepkraker. Ze ziet er zelf ook uit als een 324 jarige hippieHoer.
pi_32932169
quote:
Op donderdag 8 december 2005 23:21 schreef MiRRoRMaN het volgende:

[..]

Hummie zal wel een zwak hebben voor de nepkraker. Ze ziet er zelf ook uit als een 324 jarige hippieHoer.
Dat is waar, ze geilt denk ik op deze pseudoloog. Het gevaar is nu wel dat Hummy deze verschrikkelijke LOI-beunhaaspsycholoog laat winnen.
pi_33017285
En het was weer eens zo laat... Ik vind Roel echt met de dag enger worden... wat een griezelig mannetje...
quote:
Pissig op Menno
Ingrid blijft geloven dat het een geintje van Menno was toen hij Dido namens zijn vrienden wilde zoenen. Maar Roel wordt er nog steeds 'pissed' om: "Hij mag blij zijn dat ik niet binnenkwam op dat moment. Het was zwart voor mijn ogen geworden en ik had hem zo de Kamer door gemept."

Ingrid weet het nog precies: "Hij zei dat het een grapje was. Hij zei: Als jij ziet hoe het is gebeurd, staat het schaamrood op je gezicht. Het was echt een geintje! Hij dacht er te makkelijk over. Dat heeft hem de kop gekost." Joost valt haar bij: "Het was echt een geintje van hem dat hij Dido zoende (naar aanleiding van een kaart probeerde hij Dido een zoen namens zijn vrienden te geven en kroop hij bij haar in bed, red.). Ingrid geeft aan dat Dido ook wist dat het een geintje was. Maar Roel vindt dat je zoiets gewoon niet doet: "Ik had met hem een gesprek gehad. We zeiden: als er gevoelens in het spel zitten, ga je daar niet over fucken, anders zet je jezelf ook voor lul." Hij wordt weer kwaad als hij eraan denkt: "Dat doe je gewoon niet! Waar hij vandaan komt is dat misschien een geintje, maar bij mij wordt je dan verzopen."

Hij legt uit wat hij voelde toen hij erachter kwam dat Menno toenadering bij Dido zocht: "Ik ben gek op een meisje, en wij beloven niet in elkaars vaarwater te zitten, en hij kruipt bij Dido in bed met zijn ondergoed aan! Als dat in het echte leven was gebeurd, had hij daarna met zijn hoofd achterstevoren gelopen." Nathalie vertelt hoe Menno inderdaad bij Dido in bed wilde gaan liggen, waarop zij weigerde. "Je kan me toch niet voor lul zetten bij mijn matties? zei hij." Toen ging hij tussen haar en Dido liggen. Ingrid geeft toe: "Voor mij was het heel moeilijk. Ik zag het wel, maar ik vond het niet leuk wat hij deed. Maar dan komt het misschien over als jaloezie, daar was ik bang voor."

"Ik mep hem de kamer door"
Roel benadrukt zijn punt nog eens: "Het interesseert me niet wat Dido dacht, of wat er bij Menno in zijn hoofd speelde. Hij mag blij zijn dat ik niet binnenkwam op dat moment. Heel Big Brother had me dan voor geen fuck geďnteresseerd. Het wordt zwart voor mijn ogen en ik mep hem de kamer door. Alleen al als ik het er over heb, heb ik al zin om hem hierheen te halen."
Ingrid twijfelt steeds meer: "Ik zou graag dat moment willen zien dat hij haar een kus op de mond wilde geven. Op dat moment was hij me echt even vergeten." Joost: "Ik kan je zeggen dat hij je nog steeds heel bijzonder vindt." Nathalie beaamt dat.

"In duizend stukjes uit elkaar gevallen"
Roel weet het nog precies: "Hij las die kaart van zijn vrienden en ik hoorde hem letterlijk zeggen 'mmm, kusjes voor Dido. Misschien moet ik wat meer met Dido optrekken, want die zal wel populair zijn...' Ik zat erbij! En hij werd al rood als hij bij haar in de buurt kwam." Lieske relativeert de boel een beetje: "Ik word ook wel eens rood als Ing iets zegt, maar ik ben niet gek op haar." Ze beseft: "Hoewel, ik ben dol op Ing!" Roel: "Hij heeft zich in rare bochten gewringd voor het spel. Nu pas kan ik normaal met hem opschieten als we elkaar treffen, dan schudden we elkaar de hand en is alles weer goed. Maar als we er nu over beginnen, maakt het bij mij een raar gevoel los." Nathalie: "Hij heeft zich verloren in zijn gevoel. Hij is in duizend stukjes uit elkaar gevallen en kon zichzelf niet meer bij elkaar rapen."
Bron: Talpa

En dan deze foto erbij:



Ze hebben de foto heel toepasselijk "psycho-roel.jpg" genoemd
pi_33034191
Wéér een bewijs dat het een levensgevaarlijk mannetje is. Dido, ga beslist niet meer met hem om. Want als het weer eens, ik citeer, "zwart voor zijn ogen wordt..."
pi_33036511
quote:
Op zaterdag 3 december 2005 16:02 schreef ruby het volgende:

[..]

En z'n stem doet me ook denken aan Patrick (die dikke roze zeester) van Spongebob Squarepants.

In het begin van BB vond ik Roel oké maar nu vind ik het echt een kwezel.
pi_33209363
Mocht Roel zijn broertjes erbij halen om 'een klusje op te knappen', zouden ze dat dan nog wel doen? Broertje Roel deed gewoon mee met spijkerpoepen en andere ongein. Kan me voorstellen dat zijn ouders trots op hem zijn, want ze zien voor het eerst een beetje een normale zoon die zich blijkbaar wél aan kan passen. Maar het zou me niks verbazen als de relatie met zijn broertjes na het BB-huis aardig bekoeld is. Ook wel zielig voor ze: in 4 maanden tijd heb je opeens een mietje van een broer die het niet meer alleen kan opknappen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')